قاطی پلو یکی از غذاهای مورد علاقه مادران است که همیشه دوست دارند آن را درست کنند. به دلیل اینکه هرچه دلشان بخواهد در آن می ریزند. اما قاطی پلو هم قوانین خاص خودش را دراد. در این مطلب طرز تهیه دو قاطی پلو که حتما باید در طول عمرتان امتحان شان کنید را آموزش داده ایم.
تاک پلو
مواد لازم:
- 400 گرم برگمو
- 3 پيمانه برنج
- 8 عدد فيله مرغ
- 1 قس گرد غوره
- 1 عدد پياز
- 1 قچ سوياسس
- 1 پيمانه روغن
- 1 قم زعفران
- 1 قچ پودر خردل
- نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهیه:
1. برنج را پاك كرده، بشوييد و با مقداري آب و نمك به مدت دو ساعت خيس كنيد.
2. در يك كاسه سوياسس را با پودر خردل و نمك و فلفل مخلوط كنيد. سپس پياز را ريز خرد كرده و به كاسه اضافه كنيد. زعفران را به مقدار دلخواه با آب جوش مخلوط كرده و به مواد اضافه كنيد.
3. فيلههاي مرغ را هم به كاسه اضافه كرده و خوب با مواد مخلوط كنيد تا همه جاي فيلهها مزهدار شود. در ظرف را پوشانده و به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد.
4. حالا قابلمهاي را آب كرده و روي حرارت بگذاريد. آب كه جوش آمد برنج را از آبي كه در آن خيسانده بوديد خارج كرده به آب جوش اضافه كنيد. برگ مو را خرد كرده و بعد از يكي دو دقيقه به برنج در حال جوش بيفزاييد.
5. برنج و برگ مو را كه نرم شدند آبكش كنيد. در قابلمهاي مناسب كمي روغن ريخته، تهديگ دلخواه را بچينيد و برنج را در قابلمه بريزيد.
نكته: دقت كنيد كه در موقع ريختن برنج و برگ مو در قابلمه، لابهلاي آن مقداري گرد غوره بپاشيد.
6. حالا قابلمه را روي حرارت ملايم گذاشته و به مدت 45 تا 50 دقيقه دم كنيد.
7. تا برنج دم ميكشد فيلههاي مرغ را از يخچال بيرون بياوريد. در تابهاي مقداري روغن ريخته و فيلهها را در روغن سرخ كنيد. ميتوانيد براي پخت كامل فيلهها مقدار خيلي كمي آب ريخته و مدتي در ظرف را ببنديد.
8. برنج را بعد از دم كشيدن در ظرف دلخواه كشيده و با فيلههاي مرغ تزئين كنيد.
يه جور ديگه
به جاي مرغ از گوشت ماهيچه گوسفندي هم ميتوان استفاده كرد.