0

گــاتــا

 
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 10633
محل سکونت : اصفهان

گــاتــا

 

گــاتــا

طرز تهیه گــاتــا

 

 

  

مــواد لازم:

 

شیر .................................80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

شكر.................................150 گرم

كره ..................................50 گرم

تخم‌مرغ..............................4 عدد

مایه‌خمیر .........................20 گرم

آرد ...............................750 گرم

 

مواد لازم برای تهیه مغز گاتا:

آرد...............................300 گرم

تخم‌مرغ...........................3عدد

شیر.............................50 میلی‌لیتر

كره .............................200 گرم

پودر شكر ....................200 گرم

دارچین.........................10 گرم

مغزگردو ........................50 گرم

 

شیر، شكر، كره و تخم‌مرغ را با هم مخلوط نمایید. مایه‌خمیر و آرد را نیز با هم مخلوط و به مواد اضافه كنید و خوب ورز دهید تا به دست نچسبد. اگر خمیر شل بود، آرد و اگر سفت بود، شیر اضافه كنید. به خمیر، 30 دقیقه استراحت دهید. سپس خمیر را به اندازه

50 گرم چونه نمایید. مغز گاتا را در میان خمیر قرار دهید و داخل سینی چرب شده، با فاصله از یكدیگر بچینید و دوباره 10 دقیقه استراحت دهید. با دست چونه‌ها را فشار دهید تا پهن شوند. روی آنها را با چنگال سوراخ كنید و زرده تخم‌مرغ بمالید.

برای تهیه مغز گاتا، همه مواد را با هم مخلوط كنید. اگر شل بود، مقداری آرد نخودچی به آن بیفزایید.

درجه فر: 180 درجه سانتیگراد و مدت پخت: 30 دقیقه.

سه شنبه 15 اسفند 1396  1:58 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها