پاسخ به:ضیافت شیرینیهای جدید نوروزی
کوکی بادام زمینی و کشمش
مواد لازم:
- کره: 100 گرم
- شکر: 150 گرم
- آرد: 150 گرم
- تخم مرغ: یک عدد
- بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
- نمک: یک دوم قاشق چای خوری
- کره بادام زمینی همراه با تکه های بادام زمینی: 125 گرم
- کشمش: 150 گرم
طرز تهیه:
- همه مواد به جز کشمش را در ظرفی بریزید و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.
- سپس کشمش را اضافه و با قاشق همه مواد را مخلوط کنید.
- در آخری یک قاشق سوپ خوری از مواد را بردارید و در سینی از قبل کاغذ انداخته بگذارید.
- آن را در فر با دمای 190 به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
آفتاب آمد دلیل آفتاب گر دلیلت باید از وی رخ متاب
چهارشنبه 16 اسفند 1396 9:39 AM
تشکرات از این پست