این شکلات های قلبی خوشمزه را به راحتی می توانید تهیه کنید و برای عید از میهمان ها پذیرایی کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای شکلات های قلبی :
شکلات سفید |
200 گرم |
بیسکویت پودرشده |
300 گرم |
پسته برشته شده و پودر شده |
100 گرم |
عسل |
یک قاشق سوپخوری |
گلاب |
2 قاشق چایخوری |
مربای زردآلو |
3 قاشق سوپخوری |
خامه صبحانه |
3 قاشق سوپخوری |
شکلات سیاه آب شده |
100 گرم |
شکلات سیاه آب شده اضافه |
150 گرم |
خرده بیسکوئیت |
100 گرم |
طرز تهیه شکلات های قلبی :
شکلات سفید ذوب شده، بیسکویت پودر شده، پسته، عسل، گلاب، مربای زردآلو، خامه صبحانه و شکلات سیاه آب شده را مخلوط کنید تا یکدست شده به صورت خمیر نرمی درآید.
سپس داخل یک عدد قالب 20×20 سانتیمتری را که چرب کرده و با کاغذ پوشش داده اید ریخته و صاف کنید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس از یخچال خارج کرده و از قالب جدا کنید و برش بزنید.
در صورت تمایل می توانید از کاتر مورد نظر استفاده کرده و برش را انجام دهید.
مجددا در یخچال قرار دهید، شکلات سیاه آب شده اضافه را با خرده بیسکویت مخلوط کرده شیرینی برش خورده را از یخچال خارج کنید و داخل شکلات غوطه ور کنید و روی توری قرار دهید تا شکلات اضافه از آن جدا شود.
می توانید این شیرینی را به مدت 3 روز در یخچال نگهداری کنید.
منبع : ماهنامه کیک و شیرینی - bartarinha.ir