0

براق کردن هویج به روش کلاسیک

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

براق کردن هویج به روش کلاسیک

هویج های براق شده را می توانید برای تزیین مرغ، دور ظرف چیده و یا به عنوان مخلفات و یا پیش غذا برای انواع غذاها استفاده کنید.

 

 

مواد لازم برای 4 نفر به عنوان پیش غذا:

هویج پوست کنده: نیم کیلو            کره بدون نمک یا مارگارین: 3- 2 قاشق غذاخوری                نمک: یک قاشق چای خوری                آب مرغ: یک سوم پیمانه                شکر: یک قاشق غذاخوری سرپر

 

طرز تهیه:

هویج ها را به صورت اریب، مطابق شکل برش دهید .                      سعی کنید تا حد امکان هویج ها را یکسان برش دهید تا به طور یکنواخت بپزند.            کره را درون تابه ای روی حرارت متوسط ذوب کرده و هویج ها را درون آن ریخته هم بزنید، سپس حرارت را کم کنید.                  روی هویج ها نمک ریخته و هم بزنید و 4- 3 دقیقه آن ها را سرخ کنید.                        شکر را اضافه کرده و مجدد هم بزنید.                       در مرحله آخر، آب مرغ را اضافه کرده، درب ظرف را گذاشته و تا حدود 3 دقیقه دیگر آن ها را بپزید.                   درب ظرف را برداشته، هویج ها را هم بزنید و صبر کنید تا اکثر آب درون ظرف بخار شود.                    ظرف را از روی اجاق برداشته و آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و یا شکر بیشتر به آن اضافه کنید.

worldfood.ir

یاس

چهارشنبه 22 دی 1389  3:12 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها