هویج های براق شده را می توانید برای تزیین مرغ، دور ظرف چیده و یا به عنوان مخلفات و یا پیش غذا برای انواع غذاها استفاده کنید.
مواد لازم برای 4 نفر به عنوان پیش غذا:
هویج پوست کنده: نیم کیلو کره بدون نمک یا مارگارین: 3- 2 قاشق غذاخوری نمک: یک قاشق چای خوری آب مرغ: یک سوم پیمانه شکر: یک قاشق غذاخوری سرپر
طرز تهیه:
هویج ها را به صورت اریب، مطابق شکل برش دهید . سعی کنید تا حد امکان هویج ها را یکسان برش دهید تا به طور یکنواخت بپزند. کره را درون تابه ای روی حرارت متوسط ذوب کرده و هویج ها را درون آن ریخته هم بزنید، سپس حرارت را کم کنید. روی هویج ها نمک ریخته و هم بزنید و 4- 3 دقیقه آن ها را سرخ کنید. شکر را اضافه کرده و مجدد هم بزنید. در مرحله آخر، آب مرغ را اضافه کرده، درب ظرف را گذاشته و تا حدود 3 دقیقه دیگر آن ها را بپزید. درب ظرف را برداشته، هویج ها را هم بزنید و صبر کنید تا اکثر آب درون ظرف بخار شود. ظرف را از روی اجاق برداشته و آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و یا شکر بیشتر به آن اضافه کنید.
worldfood.ir