چيزكيك فوري
مواد لازم:
- بيسكويت ساده: 200 گرم
- كره: 100 گرم
- پنير خامهاي: 200 گرم
- خامه: 200 گرم
- وانيل: يك قاشق چايخوري
- ژله آناناس: يك بسته
- ژله توت فرنگي: يك بسته
- شكر: نصف ليوان (اگر دوست داريد شيرين باشد)
- يخ: چهار حبه
طرز تهیه:
1. بيسكويت را با دست خرد و با كره آب شده خوب مخلوط كنيد تا شكل خميري به خودش بگيرد، بعد كف يك ظرف سلفون بكشيد و بيسكويت را در قالب ريخته و با ته ليوان صاف كنيد و داخل فريزر بگذاريد.
2. حالا پنير خامهاي، وانيل و شكر را خوب هم بزنيد و خامه را به آن اضافه كنيد. در يك ظرف ديگر ژله آناناس را با نصف ليوان آب جوش مخلوط كنيد و خوب هم بزنيد تا ژله كاملا حل شود، چهار حبه يخ را به آن اضافه كنيد و اجازه دهيد تا سرد شود، بعد ژله را به پنير اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد تا كاملا يكدست شود.
3. پنير را به بيسكويت اضافه كرده و روي آن را كاملا صاف كنيد و داخل يخچال بگذارید تا خوب ببندد. ژله توت فرنگي را با يك ليوان آب جوش و چند تكه يخ مخلوط ميكنيد و وقتي چيزكيك كاملا سفت شد، ژله را به آرامي روي آن بريزيد و دوباره داخل يخچال بگذاريد تا كاملا سفت شود. پس از آماده شدن، لبههاي سلفون را بكشيد و به آرامي چيزكيك را از ظرف جدا كنيد. به همين راحتي.
فوت كوزهگري:
براي اضافه كردن ژله به پنير حتما صبر كنيد تا ژله خنك شود، در غير اين صورت پنير حالت يكدستي خود را از دست ميدهد.
باقلوای عربي
مواد لازم:
- رشته عربي: يك بسته
- كره: 50 گرم
- شيرعسلي: نصف قوطي
- خلال پسته و خلال بادام: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. رشته عربي را بايد از كوچه مروي يا فروشگاههايي كه مواد شيرينيپزي دارند، تهيه كنيد، براي يك بسته رشته، 50 گرم كره و نصف شيرعسلي لازم است. ابتدا رشته را خرد كنيد و داخل قابلمه با حرارت كم تفت ميدهيد تا رنگ آن كمي تغيير كند و از حالت خامي خارج شود، بعد آن را داخل يك ظرف پيركس ميريزيد.
2. حالا در يك ظرف ديگر كره را آب كرده و با شيرعسلي مخلوط ميكنيد و آن را داخل ظرف رشتهها ريخته و خوب هم ميزنيد تا كاملا يكدست شود، بعد مواد را صاف کرده و روي آن را با خلال پسته و خلال بادام تزئين كنيد. ظرف را به مدت يك ساعت داخل يخچال بگذاريد. رشته عربي آماده است. ميتوانيد آن را به تكههاي كوچك برش دهيد و در ظرف بچينيد. نوش جان.
فوت كوزهگري:
رشته عربي را زياد تفت ندهيد، چون خيلي زود ميسوزد.
باسلوق
مواد لازم:
- نشاسته گل: 150 گرم
- آب: دوونیم پيمانه
- جوهرليمو: یک هشتم قاشق چایخوری
- شكر رژيمي: يك و یکچهارم پيمانه (شكر معمولي: 500 گرم)
- پودر ژلاتين: یک قاشق سوپخوري
- گلاب: دو قاشق سوپخوري
- پودر نارگيل: به مقدار لازم
- مغز گردو: به مقدار لازم
- مغر پسته: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. نشاسته را با مقداري آب سرد مخلوط ميكنيم. وقتي حل شد، حرارت را روشن ميكنيم. جوهر ليمو را به آن اضافه كرده و مدام هم ميزنيم.
2. شكر را در بقيه آب ميريزيم. پودر ژلاتين را به شكر اضافه و وقتي حل شد مخلوط را به نشاسته اضافه ميكنيم.
3. مواد را خوب هم ميزنيم تا غليظ شود، گلاب را اضافه كرده و خاموش ميكنيم. پودر نارگيل را در ظرف ريخته و به اندازه يك قاشق از نشاسته را روي پودر نارگيل ميريزيم، بعد گردو و خلال پسته را داخل آن فرو ميكنيم و مقداري پودر نارگيل روي آن ميريزيم. در ظرف ميچينيم و دو الي سه ساعت داخل يخچال ميگذاريم.
فوت كوزهگري:
باسلوق خانگي را حتما در يك ظرف در بسته و داخل يخچال نگهداري كنيد، در غير اين صورت خيلي زود خراب ميشود.
كاپ كيك قابلمهاي
مواد لازم:
- آرد: چهار قاشق غذاخوري
- شير: سه قاشق غذاخوري
- شكر: سه قاشق غذاخوري
- پور كاكائو: دو قاشق غذاخوري
- روغن مايع: چهار قاشق غذاخوري
- بیكينگپودر: یک قاشق سوپخوري
- تخممرغ: یک عدد
طرز تهیه:
1. شكر و تخممرغ را در ظرف ريخته و خوب هم ميزنيم. بعد روغن مايع و آرد و بیكينگ پودر را همراه پودر كاكائو به مخلوط اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم. درنهايت شير به مواد اضافه ميكنيم. داخل يك قابلمه به ارتفاع نصف فنجانها آب ميريزيم و اجازه ميدهيم آب به نقطه جوش برسد.
2. فنجانها را با روغن چرب ميكنيم و یکسوم آن را با مواد كيك پر ميكنيم و در قابلمه آب جوش روي حرارت ملايم ميگذاريم.
3. يك ربع بعد وقتي كيكها خوب پف كرد، زير آن را خاموش ميكنيم و در قابلمه را با يك دمكني ميبنديم و اجازه ميدهيم يك ربع بماند. وقتي كيك سرد شد به راحتي و با چند ضربه از داخل فنجان خارج ميشود. ميتوانيد روي كيكها را با خامه تزئين كنيد.
فوت كوزهگري:
براي جدا كردن كيكها از فنجان صبر كنيد تا خنك شود، اگر داغ باشد به داخل ظرف ميچسبد.
شيريني شكلاتي آلماني
مواد لازم:
- بيسكويت پتيبور: 100 گرم
- تخممرغ: یک عدد
- گردوي خردشده: یکدوم پيمانه
- شكر: یکدوم پيمانه
- پودر كاكائو: یکچهارم پيمانه
طرز تهیه:
1. ابتدا كره و پودر كاكائو را روي حرارت ميگذاريم تا كره آب شود، بعد تخممرغ و شكر را اضافه ميكنيم و سريع هم ميزنيم در حدي كه شكر خوب حل شود.
2. حالا مواد را از روي حرارت بر ميداريم و پودر بيسكويت و گردو را به آن اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم.
3. اين تركيب را داخل يك كيسه فريزر ميريزيم و به صورت استوانه فشرده ميكنيم و به مدت دو ساعت داخل يخچال ميگذاريم و بعد از آماده شدن برش ميزنيم.
فوت كوزهگري:
بعد از اضافه كردن تخممرغ و شكر مواد را خوب هم بزنيد و زود خاموش كنيد، در غير اين صورت سفيده تخممرغ زود ميبندد و شيريني شما خراب ميشود.
شيريني كنجدي
مواد لازم:
- كنجد: يك ونيم پيمانه
- شكر: يك پيمانه
- عسل: سه قاشق غذاخوري
- روغن: دو قاشق غذاخوري
- زعفران حلشده در آب: يك قاشق غذاخوري
طرز تهیه:
1. شكر، عسل و روغن را در ظرف كوچكي ريخته و روي حرارت ملايم بگذاريد تا مواد كاملا حل شده و طلايي رنگ شود، سپس زعفران را به آن اضافه كنيد و در آخر كنجد را داخل ظرف بريزيد و هم بزنيد تا كنجدها كمي طلايي شوند.
2. يك سيني را چرب كنيد، حرارت را ملايم كنيد تا حدي كه سوهان فقط گرم بماند، سپس سوهان را داخل سيني بريزيد و بعد از سرد شدن برش دهيد. سوهان كنجدي را در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگه دارید كنيد.
فوت كوزهگري:
قبل از ريختن سوهان در سيني يك قاشق از آن را در سيني بريزيد، اگر زود بست و زير زبان ترد بود، سوهان آماده است وگرنه اجازه دهيد كمي بيشتر روي حرارت بماند.