0

پذیرایی متفاوت از میهمانان نوروزی

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پذیرایی متفاوت از میهمانان نوروزی

 

میزبانی خاص، برای میهمانان خاص

ایرانیان از دیرباز میمهمان نواز بوده اند به همین جهت با نو شدن فصل به دیدن اقوام و خویشاوندان خود می روند، از شیرینی و شکلات و چای و آجیل هر ساله برای پذیرایی عید نوروز خسته شده اید، به دنبال یک تفاوت در استقبال از میهمانان نوروزی خود باشید.

پذیرایی عید نوروز


کمتر از  دو هفته دیگر فصل تغییر می کند، زمستان جای خود را به بهار می دهد و عید نوروز فصل دید و بازدید های اقوام و خویشاوندان فرا می رسد. پذیرایی از مهمان برای همه ایرانیان بسیار دلنشین است و آنها دوست دارند که هر چه در طبث اخلاص دارند برای مهمانان خود بیاورند. از این روی برای داشتن یک پذیرایی متفاوت و خاطره انگیز در عید امسال با ما همراه باشید تا با چند ترفند ساده یک پذیرایی خاص را تجربه کنید.
 
قهوه
قهوه اضافه ته قهوه جوش را این بار دور نریزید. آن را در قالب یخ خالی کنید و توی فریزر بگذارید. بعد هر وقت که میهمان داشتید یکی دو تا از قهوه‌های یخ زده قالب را توی لیوان بیندازید، روی آن شیر سرد بریزید و دست می‌یهمانتان بدهید. هم خستگی‌اش از بین می‌رود و هم مبهوت سلیقه شما می‌شود.
 

پذیرایی عید نوروز


ماست
اگر زمانی دیدید ماستی که در یخچال دارید در حال ترش شدن است، سریع آن را در قالب یخ برزید و بگذارید توی فریزر تا یخ بزند. آن وقت موقع درست کردن اسموتی‌ها به سراغش بروید. ماست یخ زده برای اسموتی معجزه می‌کند!
 

پذیرایی عید نوروز


پوره میوه ها
فصل گرم سال که برسد دیگر کم کم سر و کله میوه‌های تابستانی هم پیدا می‌شود. آن وقت می‌توانید پوره میوه‌های دلخواه مانند هلو را در قالب‌های یخ بریزید و بعد در کنار دسرهای سر میز سرو کنید. البته الان هم می‌توانید با پوره میوه‌هایی که در بازار وجود دارد  این کار را بکنید. مانند پوره موز یاپرتقال و...
 

پذیرایی عید نوروز


توت فرنگی و شکلات
یک کار عجیب و خاص برای پذیرایی عصرهای دید و بازدید عید. برای اینکه توت فرنگی‌های بی‌مزه این روز‌ها را کمی مزه دار کنید می‌توانید سر آن‌ها را بگیرید و در قالب یخ بگذارید. بعد هم رویشان شکلات آب شده بریزید. یادتان باشد اگر شکلات بالا‌تر از قسمت‌های جدا شده قالب یخ قرار بگیرد و یک تکه روی توت فرنگی‌ها را بپوشاند موقع پذیرایی به صورت قالبی در می‌آید. اگر نه هر قسمت شکلات و توت فرنگی به صورت مجزا از قالب جدا خواهد شد.
 

پذیرایی عید نوروز


آب پرتقال
پرتقال‌های توسرخ آبگیری را شب عید هم می‌توان پیدا کرد. چه بسا با قیمتی ارزان‌تر از همیشه. آب پرتقال‌های قرمز را بگیرید و آن‌ها را توی قالب‌ها بریزید. بعد هم توی موقع سرو با هر آب میوه دیگری که فکر می‌کنید ترکیب آن‌ها بهتر می‌شود قاطی کنید.
 

پذیرایی عید نوروز


گل های مینیاتوری
اگر برای خرید پولک‌های خوراکی رفتید حتما سراغی هم از گل خشک‌های ریز خوراکی بگیرید. این‌ها گلبرگ‌هایی هستند که هیچ بو و طعمی ندارند فقط زیبایی قالب یخ را بیشتر می‌کنند. اگر هم این گل ها را پیدا نکردید از گل های مینیاتوری توی گل فروشی ها استفاده کنید.  غنچه‌های ریز گل‌ها را در قالب یخ بیندازید و روی آن را آب بریزید. بعد هم فریز کنید و پس از آماده شدن توی ظرفی مناسب بریزید و نوشیدنی‌هایتان را با آن‌ها سرو کنید. یادتان باشد فقط این گل‌ها خوراکی نیستند و یخ‌ها فقط جنبه تزیینی دارند!
 

پذیرایی عید نوروز


سیخ های چوبی میوه
به  جای قرار دادن میوه در ظرف میوه خوری می توان میوه ها را پوست گرفته و خورد شده و آماده خوردن برای مهمان ها صرف کنید و یا برای زیبایی بیشتر میوه های خورد شده را در سیخ های چوبی قرار داده و داخل سینی زیبا چیده و سر میز گذاشته شود.
 

پذیرایی عید نوروز


چیپس ترد میوه
از آن جایی که برای بعضی از افراد پوست کندن میوه در مهمانی ها ، کار راحت و سریعی نیست ؛ می توانید از همین حالا میوه ها را پوست بکنید و تا شوفاژ خانه ها خاموش نشده ، مقداری از آن ها را توی سینی بچینید و خشک کنید. خوردن میوه خشک راحت و تقریبا باب طبع همه است. برای این کار میوه های زمستانی را فاکتور نگیرید. کیوی و نارنگی می توانند گزینه های خوشرنگ و خوشمزه ای باشند. برای خشک کردن میوه ها آن ها را پیش از چیدن در یک سینی فلزی مناسب ، با یک پارچه تمیز خشک کنید و روی شان را با همان دستمال بپوشانید. اگر سفره آفتاب در خانه تان پهن است ، می توانید میوه ها را با نور آفتاب خشک کنید.
 

پذیرایی عید نوروز


رولت خرما و دارچین
در دید و بازدیدهای عید ، افراد سن بالا یا دیابتی را نادیده نگیرید. این روزها چیپس خرما با طعم های قهوه ، نسکافه و زنجبیل و دارچین در هر خشکبار فروشی پیدا می شود. حالا برای مهمانی های امسال شما می توانید ابتکار تازه ای داشته باشید. هسته خرماها را بگیرید و خوب له شان کنید. دست تان را نم دار کنید و خرما را مثل یک خمیر پهن کنید. یک طرف آن مغز گردو بریزید و خرما را رول کنید و روی آن دارچین بپاشید. کافی است رول خرما را توی یخچال نگه دارید و بعد از چند ساعتی آن را به قطعات مساوی برش بزنید و توی ظرف بچینید. با نگهداری رولت های خرما در ظرف و کیوم می توانید تا آخر عید برای پذیرایی روی شان حساب کنید.
 

پذیرایی عید نوروز

 


منابع: لحظه نما، چی بخوریم، دانا

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 8 اسفند 1396  6:14 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها