0

پادتای رشته سرخكرده‌ی تایلندی Phad Thai

 
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 10633
محل سکونت : اصفهان

پادتای رشته سرخكرده‌ی تایلندی Phad Thai

پادتای رشته سرخكرده‌ی تایلندی Phad Thai

 

 

پادتای رشته سرخكرده‌ی تایلندی Phad Thaiمواد لازم برای 6-8 نفر:

 شكر     یك چهارم پیمانه

سس سویا     3قاشق سوپخوری

سس تمر هندی ترش     یك‌چهارم پیمانه

روغن مایع     یك‌دوم پیمانه

توفو     60 گرم

پیاز رنده‌كرده     3 قاشق سوپخوری

تربچه‌ی رنده‌كرده     3 قاشق سوپخوری

میگو     200 گرم

نودل برنجی تایلندی     150 گرم

تخم‌مرغ     3 عدد

پیازچه     3 ساقه

جوانه‌ی ماش     200 گرم

بادام‌زمینی كوبیده     6 قاشق سوپخوری

میگوی خشك     3 قاشق سوپخوری

پودر چیلی     1 قاشق چایخوری

لیموترش     1 عدد

 

 

ابتدا شكر، سس سویا و تمر هندی را با هم مخلوط كنید و خوب هم بزنید. حالا روغن را داغ كنید و توفو را در آن تفت دهید. نیمی از روغن آن را در كاسه‌ی كوچكی كنار بگذارید. آن‌گاه پیاز و تربچه را در همان تابه تفت دهید تا عطر آن‌ها بلند شود. سپس میگو و نودل را به آن اضافه كنید و تا زمانی كه رشته‌ها نرم شوند، به تفت دادن ادامه دهید. حالا مخلوط سس تمرهندی را بیفزائید. اینك بقیه‌ی روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید. حالا تخم‌مرغ‌ها را در آن بشكنید و مخلوط كنید و مخلوط رشته را به آن بیفزائید. سپس پیازچه، جوانه‌ی ماش، بادام‌زمینی كوبیده، میگوی خشك و چیلی كوبیده را به آن اضافه كنید و تا هنگام پخته شدن مواد، تفت دهید. اكنون نودل را در بشقاب بریزید و به دلخواه تزئین كنید.

یادآوری: توفو نوعی پنیر است.

سه شنبه 8 اسفند 1396  2:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها