درست کردن ساندویچ دوروم پلو و کوفته
این کوفته های گوشت را به صورت ساندویچ، به همراه سالاد یا ماست میل می کنند.
میزان سرو: 2 الی 4 نفر
مواد لازم برای دوروم پلو :
نان لواش |
2 عدد |
برنج |
یک پیمانه |
گوجه فرنگی رنده شده |
2 عدد |
روغن زیتون |
3 قاشق سوپخوری |
آب |
یک پیمانه + 2 قاشق سوپخوری |
نمک |
به مقدار لازم |
مواد لازم برای تهیه کوفته :
گوشت چرخ کرده |
250 گرم |
پیاز رنده شده |
یک عدد |
سیر ریز خردشده |
یک حبه |
زیره پودرشده |
یک قاشق چایخوری |
روغن زیتون |
یک قاشق چایخوری |
آرد |
یک قاشق سوپخوری |
نمک |
یک قاشق چایخوری |
پنیر چدار رنده شده |
یک سوم پیمانه |
طرز تهیه ساندویچ دوروم پلو و کوفته :
برنج، گوجه فرنگی رنده شده، روغن زیتون، نمک و آب را در ظرف فر با هم مخلوط کنید. در ظرف را بگذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا برنج بپزد.
برای تهیه کوفته ها، پیاز را رنده کرده و فشار دهید تا آب آن کاملا گرفته شود.
گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر ریز خردشده، زیره پودر شده و مقداری نمک را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.
دو کوفته دراز و ضخیم از مواد تهیه کنید و در سینی فر قرار دهید.
مقداری آب و روغن زیتون روی آنها بریزید. روی آنها را با فویل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کاملا بپزند.
نان های لواش را روی سطح کار پهن کنید. پلو و کوفته ها را میان نان ها تقسیم کنید. نان ها را رول کنید و در سینی فر قرار دهید.
نیمی از پنیر چدار رنده شده را روی آنها بپاشید و به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید.
سپس آنها را از فر درآورید و بقیه پنیر چدار رنده شده را روی آنها بپاشید و دوباره در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
منبع : ماهنامه سفره ایرانی - bartarinha.ir