0

نان سیب زمینی، عصرانه‌ای لذیذ و خوشمزه

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

نان سیب زمینی، عصرانه‌ای لذیذ و خوشمزه

 

ماهنامه سفره ایرانی: این نان خوشمزه و مقوی را برای عصرانه تهیه و کنار خانواده میل کنید و لذت ببرید.


میزان سرو: 8 الی 10 نفر

مواد لازم:

 

  • خمیر نان: یک عدد
  • آب: یک دوم پیمانه
  • روغن آفتابگردان: یک دوم پیمانه
  • جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
  • آرد: دو و یک دوم الی 3 پیمانه
  • برگه جعفری (ریز خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری
  • سیب زمینی (پخته): 2 عدد
  • زرده تخم مرغ: یک عدد

 

 نان سیب زمینی


طرز تهیه:

1. آب، روغن آفتابگردان و جوش شیرین را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب گرم شود. این مخلوط را به خمیر اضافه کرده و ورز دهید.

 

2. آرد را به تدریج اضافه کرده و به خوبی مواد را ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.

 

3. برگ جعفری ریز خرد شده و سیب زمینی پخته و له شده را به مواد اضافه کرده و ورز دهید.

4. دست خود را به روغن آفتابگردان آغشته کنید و گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید. آنها را کف دست خود پهن کنید و با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید.

 

5. زرده تخم مرغ را کمی با چنگال زده و با برس روی آنها بمالید.

 

6. سینی فر را به مدت 25 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر ور آید و سپس آن را به مدت 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

دوشنبه 7 اسفند 1396  3:34 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها