0

ماجرای تابلوی «چوپان قشقایی» که جایزه گرفت

zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

ماجرای تابلوی «چوپان قشقایی» که جایزه گرفت

شهرام سینایی در رابطه با کسب این افتخارات گفت: جشنواره «فابریانو» در کشور ایتالیا یکی از معتبرترین فستیوال‌های آبرنگ در جهان است؛ در این جشنواره، نقاشان آبرنگ آثار خود را از سراسر جهان به صورت اینترنتی ارسال می‌کنند و سپس آثار توسط داوران جشنواره مورد کارشناسی و ارزیابی قرار می‌گیرد تا رتبه‌های یک تا ۱۰ مشخص بشود. طی این فرآیند اثر من با نام «حیا در فقر» به گروه بین‌الملل راه پیدا کرد. این اثر در طرح و رنگ دارای سبک هایپررئالیست بود.

ماجرای تابلوی «چوپان قشقایی» که جایزه گرفت +عکس

«حیا در فقر» اثر برگزیده جشنواره فابریانوی ایتالیا

سینایی با اشاره به وجود محتوای اجتماعی مانند فقر و قحطی در اغلب آثارش، خاطرنشان کرد: فقر، انسان را باحیا و محجوب می‌کند و وقاحت را از آدم می‌گیرد؛ انسان‌های فقیر اغلب باحیا، محجوب و گوشه‌گیر هستند و به همین خاطر این اثر را «حیا در فقر» نامیدم. من این اثر را از روی یک عکس کشیدم که از پیرزنی در حال کارِ خشت‌زنی گرفته شده بود. من در انتخاب سوژه‌ها بسیار سخت‌گیر هستم و گاهی پیش می‌آید که برای انتخاب سوژه یک هفته زمان صرف می‌کنم.

وی درباره کسب مقام در فستیوال نقاشی آبرنگ بنگلادش تصریح کرد: در این جشنواره نیز همانند جشنواره فابریانو، آثار پس از ارسال اینترنتی مورد کارشناسی قرار می‌گیرد و سپس نفرات برتر را اعلام می‌کنند که من در آن جشنواره نیز اثری به نام «مرد قشقایی» را ارائه کردم و موفق به کسب مقام اول در این جشنواره بین‌المللی شدم؛ این اثر نیز برگرفته از عکسی از یک مرد چوپان قشقایی بود.

ماجرای تابلوی «چوپان قشقایی» که جایزه گرفت +عکس

این نقاش آبرنگ تأکید کرد: متأسفانه در ایران به هنرمندان بها داده نمی‌شود و از آن‌ها حمایت لازم به عمل نمی‌آید؛ به نحوی که هیچکس نمی‌تواند از انجام فعالیت‌های هنری به عنوان شغل هزینه‌های زندگی خود را تأمین کند. در پایان از آقای نادر مُهذّب‌نیا سرتیم ایران در مسابقات نقاشی آبرنگ که در داخل و خارج از کشور حمایت بسزایی از هنرمندان آبرنگ دارند تشکر و قدردانی می‌کنم.

تسنیم

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 7 اسفند 1396  2:44 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها