مواد لازم برای 8-01 نفر:
لوبیا قرمز 200 گرم
گوشت گوساله 400 گرم
پیاز 1 عدد
نمک، فلفل، ادویه پلوئی، زردچوبه به میزان لازم
هویج 3 عدد (200 گرم)
کشمش پلوئی 50 گرم
برنج 600 گرم
سیر رنده كرده 1 حبه
پیازداغ 2 قاشق سوپخوری
زعفران حل كرده 2 قاشق سوپخوری
لوبیا را به مدت 12 ساعت بخیسانید سپس در آبكش بریزید و با آب و قدری نمك آن را بپزید. آنگاه گوشت را خرد كنید و همراه با پیاز خردكرده، زردچوبه، فلفل و 2 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد. حالا هویجها را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید. سپس كشمش را بشوئید و در روغن سرخ كنید. اكنون برنج را همراه با نمک بخیسانید. بعد آن را آبكش كنید. سپس برنج را به صورت لایهلایه در قابلمه بریزید و در میان برنج مخلوط گوشت پخته، ادویهی پلوئی، هویج، لوبیا قرمز، کشمش پلوئی، سیر و پیاز داغ را بپاشید و در پایان روی برنج زعفران بریزید و دم كنید. اینك برنج را در دیس مناسبی بكشید و میل كنید.
یادآوری: در این غذای سنتی میتوانید به جای گوشت گوساله از گوشت گوسفندی و یا گوشت مرغ هم استفاده كنید.