لازانیای گل کلم
مواد لازم:
- ۲۵۰ گرم گل کلم
- ۲۵۰ گرم کلم بروکلی
- ۲۰۰ گرم ورقه لازانیا
- ۵۰۰ میلی لیتر خامه ترش
- ۳ قاشق سوپخوری جعفری
- ۲۰۰ گرم گوشت
- ۱۲ عدد گوجه فرنگی گیلاسی
- ۲۰۰ گرم پنیر چدار
طرزتهیه:
1- فر را روی ۱۸۰ درجه گرم کنید.
2- کلم بروکلی و گل کلم را در آب ۵ دقیقه بجوشانید.
3- ورقه های لازانیا را در آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید.
4- خامه ترش را با جعفری و ۳ قاشق سوپخوری آب ترکیب کنید.
5- ظرف فر را چرب کنید.
6- ۱/۳ ورقه های لازانیا را روی ظرف فر بچینید. سپس نصف کلم های جوشانده شده، نصف گوشت، نصف گوجه ها و ۱/۳ پنیر و ۱/۳ سس را روی آن بریزید. سپس تمام لایه ها را به همین ترتیب بچینید تا تمام شود و باقیمانده سس ها و پنیر را روی آخرین لایه بریزید.
7- بگذارید ۴۰ دقیقه لازانیا بپزد سپس دما را روی ۱۹۰ درجه بگذارید و ۱۰ دقیقه دیگر بماند تا روی آن طلایی شود.
8- لازانیا را داغ داغ با سالاد میل کنید.
تورتیلای گل کلم
مواد لازم:
- ۵۰۰ گرم گل کلم
- ۲ عدد تخم مرغ
- جعفری
- نمک و فلفل به دلخواه
طرزتهیه:
1- گل کلم ها را در مخلوط کن آسیاب کنید.
2- ۲ و نیم پیمانه کلم آسیاب شده را در مایکروفر به مدت ۲ دقیقه بپزید. سپس آن را بیرون بیاورید و خوب هم بزنید. ۲ دقیقه دیگر در مایکروفر قرار دهید و دوباره هم بزنید.
3- بگذارید سرد شود و در ابکش کمی له کنید تا آب آن گرفته شود.
4- تخم مرغ ها، نمک و فلفل را اضافه کنید. می توانید ادویه مورد علاقه خود را هم به آن اضافه کنید.
5- فر را روی ۱۹۰ درجه گرم کنید. روی سینی فر کاغذ چرب قرار دهید و خمیرها را روی آن بریزید.
6- بگذارید ۱۰ دقیقه در فر بپزد. سپس پشت و رو کنید و ۵ الی ۷ دقیقه دیگر در فر بماند.
7- بعد از این که تورتیلاها سرد شد کمی در تاوه آن را سرخ کنید.
8- با خامه ترش یا هر سسی که دوست دارید میل کنید.
ناگت گل کلم
مواد لازم:
- ¼ پیمانه شیر
- ۱ قاشق چای خوری سرکه سفید
- ¾ پیمانه آرد
- ۱ قاشق چای خوری پودر سیر
- ۱ عدد گل کلم
- ۱ پیمانه سس فلفل
- ۴ قاشق سوپ خوری کره
- ½ قاشق چای خوری سرکه سفید برای سس
- ¼ قاشق چای خوری نمک دریایی
طرز تهیه:
1- فر را روی ۲۳۰ درجه گرم کنید.
2- شیر و سرکه را با هم ترکیب کنید و بگذارید ۵ دقیقه بماند. سپس آرد و سیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
3- گلچه های گل کلم را داخل مواد کنید و سپس روی سینی فر قرار دهید. آن ها را با فاصله کنار هم قرار دهید و بگذارید به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فر بپزد.
4- همینطور که گل کلم ها در حال پختن هستند سس فلفلی، کره، نمک و سرکه را با هم مخلوط کنید روی گاز حرارت دهید و سپس بردارید.
5- گل کلم ها را بردارید داخل این سس بزنید و دوباره بگذارید ۶ تا ۸ دقیقه در فر بپزند.
پیتزا مینی گل کلم
مواد لازم:
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۱۵۰ + ۲۰۰ گرم پنیر
- ۱ قاشق سوپ خوری نشاسته سیب زمینی
- ۱ قاشق سوپ خوری روغن زیتون
- ۱ حبه سیر
- ۴۰۰ گرم گل کلم
- ۱۰ عدد گوجه فرنگی گیلاسی
طرزتهیه:
1- گل کلم را در آب نمک زده بجوشانید. آبکشی کنید و بگذارید سرد شود.
2- گل کلم را در مخلوط کن آسیاب کنید سپس تخم مرغ، زیتون، ۱۵۰ گرم پنیر و سیر را به آن اضافه کنید. می توانید نشاسته را برای چسبناک شدن خمیر اضافه کنید.
3-روی سینی فر کاغذ چرب قرار دهید و روی آن پودر سوخاری بریزید. خمیر را به ۶ قسمت مساوی روی سینی بریزید.
4- سپس بگذارید ۱۵ الی ۲۰ دقیقه روی دمای ۲۴۰ درجه در فر بپزد. سپس پنیر و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر در فر بپزد.
املت گل کلم
مواد لازم:
- ۳ عدد تخم مرغ
- ½ پیمانه شیر
- ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم کل کلم
- سبزیجات
- نمک
- روغن گیاهی
طرزتهیه:
1-گلم کلم را بشوئید و ریز ریز کنید و در آب ۷ دقیقه بجوشانید.
2-سبزیجات را خرد کنید. تخم مرغ و شیر را هم بزنید و نمک را اضافه کنید.
3- وقتی کلم ها پختند آبکشی کنید. روغن را داغ کنید و کلم ها و سبزیجات را در آن سرخ کنید.
4-سپس شیر و تخم مرغ را اضافه کنید. یک طرفش که سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود. با اضافه کردن پنیر خوشمزه تر هم می شود.