ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: این کوفتههای گوشت را بهصورت ساندویچ، به همراه سالاد یا ماست میل میکنند.
میزان سرو: 2 الی 4 نفر
مواد لازم:
- نان لواش: 2 عدد
- برنج: یک پیمانه
- گوجه فرنگی (رنده شده): 2 عدد
- روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
- آب: یک پیمانه + 2 قاشق سوپ خوری
- نمک: به مقدار لازم
مواد لازم کوفته:
- گوشت چرخ کرده: 250 گرم
- پیاز (رنده شده): یک عدد
- سیر (ریز خردشده): یک حبه
- زیره (پودرشده): یک قاشق چای خوری
- آب: یک قاشق سوپ خوری
- روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
- نمک: یک قاشق چای خوری
- پنیر چدار (رنده شده): یک سوم پیمانه
طرز تهیه:
1. برنج، گوجه فرنگی رنده شده، روغن زیتون، نمک و آب را در ظرف فر با هم مخلوط کنید. در ظرف را بگذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا برنج بپزد.
2. برای تهیه کوفته ها، پیاز را رنده کرده و فشار دهید تا آب آن کاملا گرفته شود.
3. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر ریز خردشده، زیره پودر شده و مقداری نمک را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.
4. دو کوفته دراز و ضخیم از مواد تهیه کنید و در سینی فر قرار دهید.
5. مقداری آب و روغن زیتون روی آنها بریزید. روی آنها را با فویل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کاملا بپزند.
6. نان های لواش را روی سطح کار پهن کنید. پلو و کوفته ها را میان نان ها تقسیم کنید. نان ها را رول کنید و در سینی فر قرار دهید.
7. نیمی از پنیر چدار رنده شده را روی آنها بپاشید و به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید.
8. سپس آنها را از فر درآورید و بقیه پنیر چدار رنده شده را روی آنها بپاشید و دوباره در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.