0

پوتیتو چاپ، توپک‌های سیب زمینی خارجی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

پوتیتو چاپ، توپک‌های سیب زمینی خارجی

مجله سرآشپز: پوتیتو چاپ، همان سیب زمینی شکم پر است که با پودر سوخاری سرخ کرده ایم.

 


مواد مورد نیاز
 
  • سیب زمینی: 4 عدد
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • زردچوبه: 1 ق چ
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • پودر سوخاری: 1 پیمانه

مواد مورد نیاز درونی
 
  • گوشت چرخ کرده: 200 گرم
  • پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد
  • جعفری (ساطوری خردشده): 70 گرم
  • رب گوجه فرنگی: 2 ق س
  • ادویه کاری: 1 ق چ
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: 2 ق س
 
پوتیتو چاپ 

روش پخت

1. سیب زمینی را آب پز کنید. بعد آن را پوست کنده و به صورت داغ رنده کنید. سپس بگذارید تا خنک شود.
 
2. بعد تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه و مخلوط کنید.

3. برای تهیه  مواد درونی؛ درون تابه ای پیاز را همراه با روغن مایع تفت داده و گوشت را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه دهید تا کاملا تغییر رنگ دهد. سپس نمک، فلفل، ادویه کاری و رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید. بعد جعفری را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

4. از مخلوط سیب زمینی به اندازه یک پرتقال برداشته و وسط آن را باز کنید.
 
5. بعد مواد درونی را داخل آن گذشته و ببندید، به طوری که هیچ گونه ترکی روی آن نباشد.
 
6. سپس درون پودر سوخاری بغلتانید و درون روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 4 اسفند 1396  4:57 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها