0

وصیتنامه شهدا

rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4589

پاسخ به:وصیتنامه شهدا

وصیت نامه شهید اسماعیل باقری

اینجا خیلی گرم است ولی باید تحمل کرد تا مثل فولاد درآب دیده گشته تا در آینده در برابر مشکلات سرخم نکنم

بسمه تعالی

شهیدان شاهدان زنده ی تاریخند که با خون خویش حق را تداوم می بخشند (امام خمینی رضوان الله)

با سلام و درود به رهبر کبیر انقلاب اسلامی و درود بر شهیدان گلگون کفن انقلاب و جنگ تحمیلی ما با امام خمینی و راه او پیمان بسته ایم تا اخرین قطره خون خویش از آن دفاع خواهیم کرد خدایا تا خود می دانی که من با عشق به تو و راه امام حسین (ع) به جبهه ها پا نهادم که با خون خود از اسلام و قران و راه امام دفاع کنم و امید است که خون من تداومی باشد برای دیگران که زیر بار ظلم و تجاوز دشمن ستمگر نروند و همیشه از حق دفاع کنند بار خدایا تو همه ما را به راه راست هدایت بفرما و ما را از این دنیای پر نیرنگ برهان و از گناهان و از سر تقصیر ما بگذر پدرم مادرم برادرم ناراحت نباشید از اینکه به جبهه آمده ام این وظیفه الهی است که باید از وطن اسلامی خود دفاع کنم نه تنها من بلکه یک و یک ما وظیفه داریم که از قرآن و اسلام دفاع کنیم.

اینجا خیلی گرم است ولی باید تحمل کرد تا مثل فولاد درآب دیده گشته تا در آینده در برابر مشکلات سرخم نکنم خداوند به همه شما صبر و تحمل بدهد و سلامتی شماها را از خداوند بزرگ خواستارم من چیزی از دنیا ندارم که به کسی ببخشم ولی وصیت می کنم راه امام خمینی را ادامه بدهید و پسرها را حسین و دخترها را فاطمه گونه بار بیاورید.

اسماعیل باقری

درباره شهید

نام و نام خانوادگی: اسماعیل باقری

نا م پدر: ابوالقاسم

تاریخ تولد: ۱۳۴۹

محل تولد: ایذه

تاریخ شهادت: ۱۳۶۸/۱۰/۱۲

محل شهادت: آبادان

اسماعیل باقری فرزند ابوالقاسم باقری در خانواده ای متوسط در سال ۱۳۴۶ در روستای کل چنار دیده به جهان گشود و دوران کودکی را در همان جا گذراند و دوران تحصیلی را در ایذه گذراند و تا پایان سال دوم راهنمایی درس خواند از خصوصیات اخلاقی او خیلی خیلی کم حرف بود و نسبت به دیگران متواضع و فروتن بود . از آغاز انقلاب تظاهراتی که در ایذه علیه رژیم طاغوت بر پا می شد فعالانه شرکت می کرد تا اینکه انقلاب اسلامی پیروز شد و چون علاقه زیادی به ارگانهای دولتی داشت مدتی در بسیج ایذه بود و چون اینان طبع خودشان او را سیراب نمی کرد و می خواست که خدمت بیشتری به اسلام کرده باشد و بارها به خانه و دوستانش گفته بود که علاقه زیادی به شهادت دارم و دوست دارم شهید بشوم و از این لحاظ به خدمت شریف سربازی اعزام شد و تا تاریخ شهادت در جبهه های جنگ بود و سر انجام در حالی که برای خنثی کردن مین های مرزی کشورمان با گردان مهندسی رزمی مشغول خنثی کردن مین بودند مین منفجر شد و به ایشان اثابت کرد و به درجه رفیع شهادت نائل آمد و در خون سرخ خود مانند یاران حسین (ع) در صحرای کربلا در غلتید به خاطر خدا و خون این شهدا است که حافظ اسلام و این کشور اسلامیان به رهبری امام عزیزمان می باشیم و بر ماست که انتقام خون این شهیدان را از صدام و آمریکا و اقمارشان بگیریم و هرکس در راس هر کاری باشد و به نحوی سهل انگاری کند مسئول خون این شهیدان میباشد که خون این شهدا است که ما را از شرق و غرب وابستگی آنها می رهاند .

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

دوشنبه 7 اسفند 1396  6:32 AM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه جانباز شهید احمد بابکان

بايد بدانيم كه سه چيز انسان را بهشتي و جهنمي‌ مي‌كند:

1- تفكر

2- سكوت

3- كلام

هر نگاهي نيست در او سودي، و هر كلامي‌ كم نيست در آن ياد خداوند، پس او تقوي است،

و سكوتي كه در آن فكر نباشد پس غفلت است، پس خوشا به سعادت كسي كه نظر او

عبرت است و در سكوتش فكر كردن باشد و حرف زدنش ذكر خدا باشد، گريه كند بر خطايش

و مردم از او در امان باشند. (بابت چشم و زبان و ...) و بايد بدانيم آنچه امروز ممكن است

خداي ناكرده به انقلاب اسلامي‌ ما ضربه بزند فقط هواپرستي‌ها و خودخواهي‌ها و بي

عدالتي‌ها خواهد بود. بكوشيد همه تابع حق باشيد و از تفرقه‌اندازي‌ها دوري كنيد و بايد

سعي نماييم تا تمامي‌ خواسته‌هايمان را بر خواسته‌هاي خداوند تبارك و تعالي منطبق

گردانيم و هميشه توكل به خداوند و توسل به ائمه (ع) كه امكان‌پذير مي‌باشد، داشته

باشيم.

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

دوشنبه 7 اسفند 1396  6:33 AM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید جبار بهشتی

يا ايها الذين امنوا استعينوا بالصبر و الصلوة ان الله مع الصابرين ای کسانی که ايمان آورده ايد از مقاومت و پايداری در راه سختي و ناملايمتهای در جنگ با دشمن خدا و مردم و پيوند با خدا از نماز کمک بگيريد و بدانيد خداوند با مقاومت کنندگان است .

استان: یزد

شهرستان: تفت

بسم رب ا لشهداء و ا لصديقين

بنام الله و با سلام به حضرت بقية الله الاعظم اروحناله الفداء و نائب برحقش حضرت خمينی بت شکن قرن و اميد مستضعفان جهان . و با سلام و درود بيکران خدا و ملائک مقربن درگاه خدا بر همه شهيدان مظلوم وگلگون کفن از هابيل تا حسين(ع) و از کربلای حسين(ع) تا شهداء کربلای ايران . خدايا تو شاهد باش من بر اساس رسالت و مسئوليتی که در برابر انقلاب اسلامی که خونبهای هزاران شهيد و مجروح است به جنوب کشور رفته ام و به جنگ عليه ضدخدا پرداختم و اين يک فريضه است و بر همه واجب است که از انقلاب پاسداري کنند چه در ميدان نبرد چه در پشت جبهه و در حين پاسداری بايد از خود مقاومت نشان دهيم . خداوند در قرآن ميفرمايد : يا ايها الذين امنوا استعينوا بالصبر و الصلوة ان الله مع الصابرين ای کسانی که ايمان آورده ايد از مقاومت و پايداری در راه سختي و ناملايمتهای در جنگ با دشمن خدا و مردم و پيوند با خدا از نماز کمک بگيريد و بدانيد خداوند با مقاومت کنندگان است . وصيت من به پدر و مادر و برادران و خواهرانم اين است که هميشه در زندگی به ياد خدا باشيد وازخاندان عصمت و طهارت فاصله نگيريد به همگی شما توصيه می کنم شايد اتفاق بيفتد حتی جنازه من به دست شما نرسد صبر و پايداری و مقاومت را پيشه خود کنيد و آرزوی پيروزی اسلام و مسلمين کنيد و ازعوامل از خدا بی خبر و هميشه به فکر ماديات دوری کنيد حتی از خويشاوندان . و در اينجا لازم گرديد باز چند کلمه ای به پدر و مادرم سفارش کنم و از شما جدا ، خواستارم مرا عفو کنيد من مدتها در خانه شما بودم . پدر جان مرا ببخشيد ولی متأسفانه خجالت می کشيدم ولی اين هم از کم سعادتی من بود که بتوانم در دروان حياتم از شما معذرت خواهی کنم تا خدا شايد بوسيله دعای خير شما گناهان مرا سبک کند ولی اميدوارم عذر فرزند ناقابلت را بپذيری . خدايا من نمي دانم با كدامين آبرو به درگاهت بيايم در حالي كه اين وجود ضعيف و ناتوان سرپا آلوده به گناه و معصيت است در حالي كه گردش زبان از روي قلب و در راه تو نيست الهي تو را به حق مهدي (عج) قسمت ميدهيم ما را در راهت مستدام بدار . اكنون چند كلمه با مادرم ميخواهم وصيت كنم : سلام مادر، تبريكت باد نكند آه و ناله كني و اجرت را در پيشگاه خدا زايل گرداني آن روزي كه پسرت آمد و آن تربتي كه بر دهانش گذاشتي چه بود از كدامين خاك بود آيا تربت پاك حسين (ع) بود و تو با زبان بي زباني نگفتي لبيك يا حسين پسرم را براي تو بزرگ مي كنم تا ادامه دهنده اسلام عزيز باشد و حال حسين زمان ما را بفرياد رسي هل من ناصر حسيني جد بزرگوارش خواند و ما هم فرياد برآورديم لبيك لبيك يا روح الله .راستي مادر با كدامين اميد و آرزو اذان را در گوش ما خواندي مگر ما را براي نگهداشتن اسلام عزيز براي نگهباني از اسلام عزيز اين مكتب انسان ساز بزرگ نكردي و ما گنهكاران را خدا چه توفيقي داد كه پاسخگوي فريادهاي مظلومان كه در زير چكمه ابرقدرتهاي شرق و غرب له ميشوند باشيم . باز خدا را شكر مي كنم كه سالهاي عمرم را با فرا رسيدن يوم الله قرار داده و اكنون يوم الله ديگري است و خواهيم گفت حسين جان اگر در فضاي داغ و خونين كربلا كسي به فريادت نرسيد و نداي تو را لبيك نگفت ما پيروانت در فضاي گرم و خونين ايران زمين

دست مردانگي مشت كرده و به نداي غريبي و تنهايت لبيك مي گوييم حسين جان لبيك اي قرآن خدا لبيك اي پيروان حسين لبيك اي مهدي قائم لبيك و بالاخره اي وارث حسين لبيك لبيك لبيك اللهم لبيك بر اسلام غريب.و شما هم امت مسلمان به نداي حسين (ع) لبيك مي گوييد و خواهيد هم گفت و اما در آخر چند كلمه اي با خانواده ام دارم و التماس دعا از شما دارم و آن هم اين است كه پدرم و مادرم و برادران و خواهرانم در پشت جنازه من جامه سياه نپوشيد و گريه زاري نكنيد زيرا اجرتان ريخته مي شود و هر جا كه خودشان صلاح مي دانند مرا به خاك بسپاريد ديگر عرضي ندارم .

خداحافظ

دعاي هميشگي خدايا خدايا تا انقلاب مهدي خميني را نگهدار .

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید محمد تقی بهشتی پور

واينک خطابم به شما ای کافران،مشرکين و منافقين ان کان دین محمد لم يستقم الا بقتلی فياسيوف خذينی اگر انقلاب ما و راه ما ، و مکتب ما ، آرمان مقدس امام ما پيروز نشود مگر با ريختن خون ما . ای شمشيرها ، ای گلوله ها و ترکشها مرا در يابيد که ما عاشقان شهادتيم و ما را از مرگ باکی نيست خون ما حرکت می آفريند نه سکون ولی شما نمی فهميد . و بعد با درود و سلام به رهبر کبير انقلاب اسلامی امام خمينی و با درود و سلام بر شهداء از هابيل تا حسين(ع)و از حسين (ع) تا شهداء فتح جزيره مجنون و به اميد فتح کربلا به رهبری روح الله به ياری جندالله از دست عدوالله و به اميد پيروزی جندالله به فرماندهی روح الله بر سپاه عدوالله و استقرار پرچم لا اله الا الله بر جهان تا ظهور بقية الله (عج) .

استان : یزد

شهرستان: یزد

تاریخ وصیت نامه: 1363/03/18

بسم الله الرحمن الرحيم

« ولا تحسبن الذين قتلوا في سبيل الله امواتا بل احيا عند ربهم يرزقون .

گمان نکنيد آنان كه در راه خدا كشته مي شوند مرده اند بلكه آنان زنده اند و

نزد خداوند روزي مي خورند » .

واينک خطابم به شما ای کافران،مشرکين و منافقين ان کان دین محمد لم يستقم الا بقتلی فياسيوف خذينی اگر انقلاب ما و راه ما ، و مکتب ما ، آرمان مقدس امام ما پيروز نشود مگر با ريختن خون ما . ای شمشيرها ، ای گلوله ها و ترکشها مرا در يابيد که ما عاشقان شهادتيم و ما را از مرگ باکی نيست خون ما حرکت می آفريند نه سکون ولی شما نمی فهميد . و بعد با درود و سلام به رهبر کبير انقلاب اسلامی امام خمينی و با درود و سلام بر شهداء از هابيل تا حسين(ع)و از حسين (ع) تا شهداء فتح جزيره مجنون و به اميد فتح کربلا به رهبری روح الله به ياری جندالله از دست عدوالله و به اميد پيروزی جندالله به فرماندهی روح الله بر سپاه عدوالله و استقرار پرچم لا اله الا الله بر جهان تا ظهور بقية الله (عج) . و بعد با درود و سلام بر ملت و بيدار هوشيار و هميشه در صحنه و غيور ايران پيرو روح الله باشيد مسجدها را خالی نگذاريدبه نمازجمعه برويدگول منافقين ضدخلق وليبرالها و ابرجنايتکاران شرق و غرب نخوريد امام عزيزمان را تنها نگذاريد و همچنين که شعار می داديد و می دهيد (ما اهل کوفه نيستيم حسين تنها بماند اگر امت بميرند امام تنها بماند )و اين شعار را همچنان که عملی کنيد و اين عمل تا ظهور مهدی موعود (عج) ادامه دهيد رزمندگان اسلام که برخاسته از خود شما هستند پشتيبانی کنيد سنگر شهدا را خالی نکنيد جبهه ها را پر کنيد فرزندانتان را برای رفتن به جبهه ممانعت نکنيد اين است پيام خون شهدا برای فتح کربلا پيش بسوی جبهه ها . و شما ای خانواده عزيزم اميدوارم که از شهادت من ناراحت نباشيد و هر وقت به ياد من افتاديد يادی از شهدای بخون خفته کربلا بکنيد و برای مظلوميت مولايمان حسين (ع) گريه کنيد و با صبرتان پشت دشمنان اسلام و جمهوری اسلامی را بشکنيد و هرگز ناراحت نباشيد که من شهيد شده ام چون امانتی بودم از طرف خداوند به شما و دوباره خداوند اين امانت را از دست شما گرفت راه شهدا که همان راه حق است ادامه دهيد و پيرو راهشان باشيد پشتيبان ولايت فقيه که همان ولايت الله است باشيد اگر من شهيد شدم ناراحت نباشيد چون امام ميفرمايند : در شهادت موت نيست حيات جاويد است . و هرگز عزيزتر از بهشتی ها،رجائي ها، باهنرها،صدوقی ها،عاصي زاده ها و هزاران هزار شهيد به خون خفته ديگر نيستم آنها هم پدر و مادر داشتند و چون فرزندانشان در راه حق به شهادت رسيدند غمگين نشدند و هرگز عزيزتر از علي اکبر امام حسين (ع) نيستم و اگر بدنم به يزد آمد مرا در حسينيه محل دفن کنيد و اگر امکان دارد مرا در روز جمعه دفن کنيد و اگر بدنم قطعه قطعه شد که مفقود شدم غمگين نباشيد چون هنوز قبر بزرگ بانوی اسلام حضرت زهرا (س) هنوز هم مفقوده است و ای پدر ومادر عزيزم و برادرانم اميدوارم که مراببخشيد و از دوستان و آشنايان برايم حلاليت بطلبيد .

مادر منشين چشم بره برگذر امشب برخانه پر مهر توزين بعد نيايم

آسوده بيارام مکن فکر مرا هيچ بر حلقه اين خانه دگر پنجه نسايم

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید محمد رضا بورقی

بعد از شهيد شدن من نمی خواهم کسی برايم گريه و زاری بکند . ای پدر و مادر اگر من شهيد شدم نارحت نباشيد و خوشحال باشيد بايد شما افتخار کنيد چنين فرزندتان در راه اسلام شهيد شده است.

بسم الله الرحمن الرحيم

« ولا تحسبن الذين قتلوا في سبيل الله امواتاً بل احياء عند ربهم

يرزقون» .

وصيتنامه خودم را از اينجا شروع می کنم . بعد از شهيد شدن من نمی خواهم کسی برايم گريه و زاری بکند . ای پدر و مادر اگر من شهيد شدم نارحت نباشيد و خوشحال باشيد بايد شما افتخار کنيد چنين فرزندتان در راه اسلام شهيد شده است . باری پدر و مادر عزيزم شما بايد از من راضي باشيد چون که من خيلی شما را اذيت کردم و بعد از شهيد شدن من ، من را بغل قبر پدر بزرگم اکبر دفن کنيد . ضمناً پدرجان صداق همسرم هرچند باقی مانده است به او بدهيد که من زير دين او نباشم و اگر فرزندي داشتم چيزی که در خانه به من تعلق دارد کل آن چيز به بچه مي رسد اگر هم بچه ای نداشتم به هرکس که دلتان خواست بدهيد تا نماز و روزه من را بگيرد پدر جان من هزار تومان نذر امام رضا کرده ام و 500 تومان نذر سيد جعفر کرده ام . پدر جان بعد از شهيد شدن من همسر من را به زيارت مشهد ببريد و هزار تومان به مرقد آن امام بيندازيد و 500 تومان هم به مرقد امامزاده جعفر بيندازيد و ضمناً اگر کسی طلبکار من بود و آمد به او هر مقداری که گفت بدهيد . پدر جان وصيتنامه خود را در اينجا به پايان ميرسانم ضمناً پدرجان چيزهايی که نوشتم فراموش نشود . پدرجان و مادر عزيزم شما بايد از من راضی باشيد چون که من خيلی شما را اذيت کردم . ضمناً هرکسی که خواست جنازه من را ببيند جنازه من را به او نشان دهيد و وصيتنامه من را در هنگام ، آن بخوانيد . وای اگر من مردم دستهايم را از تابوت بيرون کنيد که به آرزويم نرسيدم . وای اگر من مردم چشهايم را باز بگذاريد که مردم ببينند هنوز چشم به راهم . وای اگر من مردم قالبی يخ بر مزارم بگذاريد که به جای مادرم برايم بگريد . امام را دعا کنيد .

هرچه ما را بکشيد ملت ما بيدار و هوشيارتر می شود . « امام خمينی »

والسلام - محمد رضا بورقی

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید یدالله بابایی حیدر آبادی

بيائيد تا براي خدا از جان و مال دست شسته و خود را براي شهادت در راه خدا مهيا سازيم و ما نيز همچون خداي بعهد خود وفا كنيم و دعوت برادران شهيدمان را كه الحاق به آنهاست و بشارت ميدهم لاخوف عليهم ولاهم يحزنون را لبيك گويم و با قاطعيت هرچه تمامتر توان و نيروي خدائي خود را عليه جنايتكاران ضد خدا و ضد توده هاي مومن بسيج نمائيم و به وعده نصرمن الله وفتح قريب ريشه دشمنان را از بنياد بر كنيم و آنها را سرنگون ساخته و نامشان را از صفحه تاريخ و روزگار محو سازيم .

11-شهيد يدالله بابايي حيدر آبادي (1094227)

بسم رب الشهداء و الصالحين

« انالله و انااليه راجعون . ما از خدا آمده ايم و بازگشت همه بسوي اوست » .

« ولا تحسبن الذين قتلوا في سبيل امواتا بل احياءعندربهم يرزقون».

بدنبال آرزوهاي دراز نرويد و از مرگ غافل نباشيد . حضرت علي (ع)

بيائيد تا براي خدا از جان و مال دست شسته و خود را براي شهادت در راه خدا مهيا سازيم و ما نيز همچون خداي بعهد خود وفا كنيم و دعوت برادران شهيدمان را كه الحاق به آنهاست و بشارت ميدهم لاخوف عليهم ولاهم يحزنون را لبيك گويم و با قاطعيت هرچه تمامتر توان و نيروي خدائي خود را عليه جنايتكاران ضد خدا و ضد توده هاي مومن بسيج نمائيم و به وعده نصرمن الله وفتح قريب ريشه دشمنان را از بنياد بر كنيم و آنها را سرنگون ساخته و نامشان را از صفحه تاريخ و روزگار محو سازيم . خدايا وقتي به خاكم مي سپارند به يادم باش چون در زنده بودنم هميشه به ياد تو بودم . خدايا در هنگام شهادت در هنگام دل كندن از اين بودنيها و از اين دنياي فاني يادم باش خدايا در اين شب تنهايي به تو مي گويم كه اسلام و اسلاميان را نصرت عنايت بفرما امام خميني را در پناه خودت محفوظ بدار كفر جهاني را محو و نابود بگردان و ظهور قائم آل محمد (ص) را هر چه سريعتر بفرما . ابوي و مادرم : با دورد و سلام فراوان به صاحب الزمان مهدي موعود و نائب بر حقش امام خميني و سربازان امام زمان و امت اسلامي و همچنين شما والدينم وصيت خود را اگر هم قابل قبول نيست ليكن عرض مي نمايم من ميدانم نتوانسته ام بهترين فرزند برايتان باشم و جوابگوي زحمات خالصانه شما باشم و از شما حلال بودي مي طلبم باري مادرم شير پاك خود را بر من حلال كن و همچون پدرم مرا ببخش و از دوستان و آشنايانم حلال بودي طلب كن و از زحماتي كه شما براي رشد من از هر نظر كشيده ايد انشاءالله در روز قيامت در صحراي محشر ثمره آنرا مي بينيد باري اگر كربلاي حسين عليه السلام مشرف شديد به بالاي سر قبر حسين (ع) آن قبر شش گوشه دار بنشينيد و بگوئيد كه فرزند ما جواب هل من ناصر ينصرني شما را در كربلاي ايران داد . باري مادرم لباس عزا بر تن مكن و اگر به بالين قبرم آمدي گريه مكن كه من مكانم در نزد خداست فقط به شما والدينم مي گويم كه با شهادت من افتخار كنيد و هر چه شما كرديد اسلام و امام را وسنگر اسلام را خالي نكنيد مخصوصا سنگر مسجد و سنگر وحدت كلام . چند كلمه هم به برادران و خواهران ايماني كه شما هم راه حسين زمان امام خميني را برويد و از تفرقه خوداري كنيد و خط امام را گم نكنيد. خداحافظ خدا يار و نگهدار همه امت اسلامي

والسلام - يدالله بابايي 8/9/1360

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

دوشنبه 7 اسفند 1396  6:34 AM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید احمد برازجانی

سفارش من به مردم اين است هان ای مومنين راه وصال شهيدان ، شما بار سنگينی بر دوش داريد و آن بار ثقيل همان حفاظت از اسلام و امام است همان اسلامی که بيش از چهارده قرن به حالت رکود پيش ميرفت تا اينکه با رهبری امام امت و پشتيبانی شما مردم حزب الله اين درخت پژمرده اسلام را پس از چهارده قرن با خون رگهای خود آبياری کرديد و با نثار بهترين افراد اين امت که از فرزندان و اقوام شما بودند فدای اين درخت کرديد و امروز در اين ايام است که بايد با چنگ و دندان از اين درخت محافظت کنيد .

شهيد احمد برازجانی (1111843)

بسم الله الرحمن الرحيم

به نام الله پاسدار حرمت خون شهيدان .

« ان الله اشتري من المومنين انفسهم و اموالهم بان لهم الجنه يقاتلون في سبيل الله

فيقتلون و يقتلون وعداً عليه حقاً بالتورات والا نجيل والقرآن و من اوفی بعهده من

الله فستبشروا ببیعکم الذی بایعتم به و ذلك هوالفوزالعظيم .

همانا خدا جان و مال مومنين را به بهاي بهشت خريداري کرده كه در راه خدا جهاد مي كنند و دشمنان دين را به قتل ميرسانند و يا خود کشته می شوند اين وعده قطعی است بر خدا و عهدی است که در سه دفتر آسمانی تورات ، انجيل و قرآن ياد فرموده و کيست با وفاتر از خدا به عهد . ای اهل ايمان شما به خود در اين معامله بشارت دهيد که اين معاهده با خدا به حقيقت سعادت و پيروزي بزرگي است » .

يا بهشت می رويم يا کربلا . « شهيد رجائی»

با درود بيکران به امام زمان (عج) و نائب بر حقش و با درود بر روران پر فتوح شهيدان راه حق و حقيقت اين شهيدان زنده و اين شمعهای محفل عالم بشريت و با درود و سلام به تمام اسيران و جانبازان انقلاب و با درود های بيکران به امت امام که بار گران انقلاب بر دوش آنهاست . اينجانب حقير گرچه لياقت نوشتن وصيتنامه ندارم ولی بعنوان بر طرف کردن تکليف از گردن خويش چند کلامی به نگارش در می آورم . هر رزمنده معمولاً اول وصيت خود را با خطاب به مردم شروع می کند و سفارش من به مردم اين است هان ای مومنين راه وصال شهيدان ، شما بار سنگينی بر دوش داريد و آن بار ثقيل همان حفاظت از اسلام و امام است همان اسلامی که بيش از چهارده قرن به حالت رکود پيش ميرفت تا اينکه با رهبری امام امت و پشتيبانی شما مردم حزب الله اين درخت پژمرده اسلام را پس از چهارده قرن با خون رگهای خود آبياری کرديد و با نثار بهترين افراد اين امت که از فرزندان و اقوام شما بودند فدای اين درخت کرديد و امروز در اين ايام است که بايد با چنگ و دندان از اين درخت محافظت کنيد . و وای بر شما اگر لحظه ای غافل شويد و منافقين کوردل و از خدا بيخبر در شما رخنه کنند و ريشه اين درخت را قطع کنند . ای مردم هر چه کرديد و اطاعت و پيروی از پير جماران و قلب تپنده امت و سالار مومنين جهان و اسوه تاريخ زمان و ابراهيم بت شکن قرن ، مردم قدر اين رهبر مسلمين جهان را بدانيد اگر رهبری و وحدت شما نبود اين اسلام نوپای دوباره جان نمی گرفت . پس چرا فلسطين ، چرا افغانستان ، چرا لبنان به پيروزی نهايي نمی رسند . چون رهبری قاطع و جدی ندارند پس قدر اين رهبر را بدانيد و از

او پيروی و اطاعت کنيد . هان ای مردم شما فکر نکنيد ما بوسيله سلاحها و جنگ افزارهای خود تا به حال پيروز شده ايم نه اين نيست تنها عامل پيروزی قدرت تواناي خداوند منان است که بر اين امت منت نهاد و ما را چنين سرافراز از ميدان پيروز و روسفيد در آورده است . پس ای مردم هرچه شما کرديد و اين نماز جمعه ، که واقعاً صحنه ای است که دشمن به عزا نشانده و مشت گره گرده ای است در دهان آمريکا و تمام مستکبرين عالم پس بايد نماز جمعه هرچه فشرده تر شود تا منافقين و دشمنان نتوانند در صفهای شما رخنه کنند و ضربه بزنند و هرچه می توانيد معنويات خود را بالا ببريد که با همين معنويات رزمندگان اسلام است که فتوحات بزرگی نصيب ما شده است ای مردم هرچه کرديد و اتحاد خود را حفظ کنيد و همين متحد بودن شماست دشمنان دون را از پای در آورده است مقام اتحاد چنان است که خداوند صريحاً در قرآن ميفرمايد : واعتصموا بحبل الله جمعياً و لا تفرقوا . هان ای مردم سفارش آخر من اين که جنگ را سر لوحه تمام کارهايتان قرار دهيد و اين جبهه ها را خالی نگذاريد و هميشه صحنه های نبرد را گرم نگهداريد و روزی برسد که واقعه اين همه تلخيهايي که مسلمين در طول تاريخ متحمل شده اند تکرار نشود پس جبهه ها را خالی نگذاريد که دشمن دون نفسهای آخر خود را ميکشد و به هر دری رو آورده است و آن عده ای که مستقيماً نمی توانند در ميادين جنگ شرکت کنند با کمک کردن به نبرد و گرم نگهداشتن پشت جبهه ها آمادگی خود را به رزمندگان اسلام برسانند . و تو ای مادر که همنشين من در تنهايي و دلگرمی من در نااميدی و روح بخش من در ناملايمات زندگی و آرامش دهنده من در سختيها و شريک من در خوشيها و ناراحتهايي زندگی و پستی و بلنديهاي زندگی دنيوی وبا راهنمايي شما بوسيله لبخند خود در کارهای خوب و صالح و با نصيحت کردنهای شما در دوری از کارهای ناشايست و حرام . و ای کسی که شبهای دراز را به صبح رساندی بخاطر اينکه فرزندت در آرامش باشد و مهد او را تکان می دادی که فرزندت خواب خوش و خرمی را بگذارند و اين سختيها را تحمل کردی تا شايد روزی فرزندت بتواند در آينده دست شما را بگيرد و عصای زير دست شما باشد . افسوس که نتوانستم اين همه زحمات فراوانی که برايم کشيدی جبران کنم و خودم از خود شرم دارم چون واقعاً ايام زحمات شما را درک نکردم و آن طوری که شايان يک مادر باشد واقعاً خدمت نکردم . مادرجان اگر چه شما روز شماری ميكنی که عروسی فرزندت را تماشا کنی ولی شهادت خود يک حجله دامادی است که جوانان ايران بجای حجله عروسی بجان ميخرند و شما ناراحت مباش و حجله شهادت فرزندت را تزئين کن و خوشحال باش که فرزندت چنين حجله ای را انتخاب کرده است و آفرين بر تو ای مادر که زينب گونه عمل کردی و توانستی چنين فرزندی تربيت کنی و اين امانت الهی را به بهترين درجه برسانی و او را تحويل صاحب خود بدهيد و از اين راه بهشت را تضمين کرديد چون پيامبر فرموده بهشت زير پای مادران است . ای مادر اگر شهادت نصيب فرزندت شد گرچه سخت است ولی با پايداری اين سختی برطرف می شود و خداوند ميفرمايد : ان الله مع الصابرين و من به شما سفارش نمی کنم در داغ فرزندت گريه نکنی گريه کن ولی اگر ميخواهی گريه کنی به مصائب اهل بيت و سرور شهيدان اشک بريز و از اين راه عقده دل خود را خالی کن چون من لياقت گريه يک مادر دلسوز مثل شما که بهترين خوشی زندگی خود را صرف تربيت من کرده است ندارم . و تو ای خواهر ميخواهم برای من خواهری زينب گونه باشی و همان کارهای را انجام دهی که زينب انجام می داد خواهرم سياهی حجاب تو کوبنده تر از سرخی خون من است پس در حفظ حجاب خود کوشا باش و عفت خود را با سياهی چادرت برقرار کن .

باری خواهر جان فرزندانت را چنان تربيت کن که اکبر گونه ببار آيند و بتوانند در فردای نه چندان دور به اين ملت و جامعه خدمت کنند و فردی مفيد واقع شوند . و تو ای برادر گرچه لايق سفارش به شما نيستم ولی من باب تذکر هرچه کردی و اطاعت از رهبری و خدمت به جامعه و از ياد نبر و بدان که کوچکترين کاری که انجام ميدهی در نزد خداوند ثبت می ماند و در روزی نه چندان دور بدرد انسان می خورد و هميشه خدا را در نظر داشته باش و هر کاری که می خواهی انجام دهی يک آن فکر کن و بعد انجام بده و از دستورات مادرم سرپيچی نکنيد و هرچه کرديد و اين مادرم را نگهداريد چون در آخر پيری متکا و عصای زير دست او شما هستيد . در پايان متذکر می شوم که مقداری پول دارم که اول خمس آن را بپردازيد و بعد در هر راهی که شما می دانيد صرف کنيد و مقداری کتاب در کتابخانه ام دارم که هر چند تای آنها را لازم داريد برداريد و بقيه را به کتابخانه مرکز تربيت معلم شهيد پاکنژاد آنجا که درس می خواندم تحويل دهيد . من نه از کسی پولی طلب دارم و نه بدهکار هستم و از اين بابت خيالم راحت هست ولی مادر تا آنجا که می دانم روزه قضا ندارم ولی نماز قضا فراوان دارم که بر اثر سهل انگاری خودم بوده است اگر خود توانستيد کسی ديگر پيا کنيد تا نمازهای قضای من را بخواند . در آخر از همه آشنايان ، دوستان و همسايگان حلاليت ميطلبم و من از همه آنها راضی هستم و اگر به کسی کوتاهی کرده ام و يا حرفی زده ام که ناراحت شده اند معذرت ميخواهم . راستی جنازه ام را هرکجا که صلاح ميدانيد دفن کنيد که بعداً در زحمت نيفتيد . راستی از طرف من به عمويم نعمت الله تسليت عرض کنيد به خاطر شهادت فرزندش و او را به صبر و پايداری دعوت ميکنم .

والسلام عليکم و رحمة الله و برکاته

احمد برازجانی 9/5/1366 در موقعيت سردشت

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

دوشنبه 7 اسفند 1396  6:34 AM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید محمد رضا بنایی

به فرمان امام اسلحه بردوش ميگيريم و تا آخرين قطره خونم از اسلام عزيز دفاع ميكنم ، ميروم تا درخت اسلام را بار ديگر با برادرانم با خونهايمان آبياري كنيم و به كافران بعثي و ضد خلقيها و منافقين كوردل بفهمانم كه دينم اسلام و كتابم قرآن معلمم حسين (ع) رهبرم خميني و هدفم زنده نگهداشتن اسلام و آرمان شهادت است .

شهيد محمد رضا بنايي (1121910)

بسم الله الرحمن الرحيم

« ان الله اشتري من المومنين انفسهم بان لهم الجنه يقاتلون في سبيل الله فيقتلون

ويقتلون … و ذلك هو الفوزالعظيم .

همانا خداوند جان و مال مومنين را به بهاي بهشت از ايشان خريداري نموده كه درراه خدا

جهاد مي كنندسپس مي كشندو خود كشته ميشوندو اين خود سعادت وپيروزي بزرگي است » .

با نام الله و با نام پيامبر اكرم (ص) و با نام علي ابن ابيطالب (ع) و يازده فرزند گراميش و دورد به رهبر بزرگوار و بي مانند امام امت وپناه مستضعفان حضرت امام خميني ارواحنا له الفداء و سلام بر شهيدان از هابيل تا حضرت علي (ع) در محراب مسجد تا امام حسن (ع) كه توسط زهر در خانه و آقا حسين (ع) در صحراي كربلا و شهيدان حوزه علميه قم و شهيدان ميدان ژاله و شهيدان هفت تير و شهيدان محراب و شهداي دفتر نخست وزيري و شهداي صحراي كربلاي خوزستان و شهداي غرب و شهدايي چون مطهري ، مفتح و غيره . سپاس خداوند بزرگ و كريم كه به ما راه راست و صراط مستقيم عطا كرد و نعمتهايش را به من ارزاني داد.سر تسليم در برابرش فرود مي بريم . و دورد و سلام بر شهيدان گلگون كفن زندگان جاويد كه خون جوشان آنها هر لحظه اي افتخاري تازه مي آفريند و درود فراوان بر اسيران اسلام دليراني كه در عين اسارت زهره دشمنان را شكافته و مايه رهايي و آزادي اسلام شده است . سلام و ثنا بر همه رزمندگان كفر ستيز كه چون كوه سر بر افراخته و چون طوفان به پيش تاخته و برقش از چشم دشمنان مكار ميگيرند . به فرمان امام اسلحه بردوش ميگيريم و تا آخرين قطره خونم از اسلام عزيز دفاع ميكنم ، ميروم تا درخت اسلام را بار ديگر با برادرانم با خونهايمان آبياري كنيم و به كافران بعثي و ضد خلقيها و منافقين كوردل بفهمانم كه دينم اسلام و كتابم قرآن معلمم حسين (ع) رهبرم خميني و هدفم زنده نگهداشتن اسلام و آرمان شهادت است . اينجانب محمد رضا بنايي خليل آبادي فرزند محمد بنا به وظيفه شرعي وصيتنامه خود را نوشتم و با آغوش باز به استقبال شهادت ميروم . زيرا كه شهادت دعوتي است به تمام هدايت شدگان در راه خدا و امروز تاريخ صدر اسلام تكرار مي شود . امروز روزي است كه به سادگي ميتوان حق را از باطل تشخيص داد . و روزي است كه تمام ابرقدرتها چهره پليد خود را به نمايش گذاشته اند و شكر خدا كه به ما انقلاب اسلامي عطا نمود . كه يك نعمتش برقراري حكومت جمهوري اسلامي و نعمت ديگرش رهبري امام امت وحدت و برابري است . پدر و مادرم با اين كه در مدت عمرم جز زحمت براي شما كار ديگري انجام نداده ام و شايسته آن نبودم كه زحمتهايتان را جبران كنم اميدوارم به روح بزرگتان بنده حقير را مورد عفو قرار دهيد . اگر در اثر كم عقلي

گاهي وقتها شما را ناراحت كردم مرا عفو كنيد تا خدا نيز از من راضي و خشنود گردد برادران وخواهرانم اميدوارم كه از حسين زمان خميني بت شكن آن طوركه شايسته وي ميباشد قدرداني نموده و او را ياري نمائيد از او ياري نمودن از حسين است و از خميني اطاعت نمائيد . زيرا كه همانا ولي فقيه عصرمان و نايب بر حق امام زمان (عج) ميباشد . از شما ميخواهم كه تقوا پيشه كنيد و خود را در راه تعاليم اسلام وفق داده و از هواي نفساني و زندگي مادي دوري نمائيد . مسئله ديگري با شما برادران هم عقيده خود مبادا يك لحظه از فكر اسلام خارج شويد كه در امر اجراي مسائل آن كوتاهي نكنيد زيرا كه اسلام از ابتدا تاكنون به خون احتياج دارد و خود شاهديد كه چه خونهايي به پايش ريخته شده است از خون رسول خدا (ص) و حضرت علي (ع) و امام حسين (ع) گرفته تا عصر ما كه از بهشتي و رجائي و باهنر و مدني و جائي براي ما باقي نگذارده است در اينجا فكركنيد كه در صورت ريخته شدن خون ما چه مقامي مي تواند داشته باشد . و مطلبي ديگري به شما امت حزب الله ميگوئيم هوشيار باشيد از نيرنگ و خدعه منافقين و با زيركي تمام اعمال آنها را خنثي كنيد و قدرت رشد به آنها ندهيد . همانطور كه تا حالا اين چنين بوده است . اگر خداي نكرده در صورت ميدان دادن به آنها موجب ميشود كه استعمار از در ديگري وارد شده و به اسلام صدمه وارد آورد و بر شما است كه از نقشه شيطاني آنها جلوگيري كنيد و با كمال قدرت درهم بكوبيد . من از شما پدر و مادر و خواهر و برادر و همسرم و ديگر اقوام و آشنايان حلا ليت مي طلبم و اميدوارم مرا ببخشيد و از شهادت من ناراحت نباشيد و گريه و زاري نكنيد بلكه بايد افتخار كنيد كه چنين فرزنداني داريد كه شهادت در راه خدا را انتخاب كردند . خداوند اين قرباني را از شما قبول كند انشاء الله . و اين سربلندي شما در جامعه و پيش خداوند خواهد بود كه در اين انقلاب سهمي داشته باشيد . پدرجان جنازه مرا در حسينيه ابوالفضل عيش آباد پهلوي قبر شهداء دفن نمائيد . وقتي به ياد من مي افتيد و بر سر مزارم مي آئيد زينب (س) را به ياد بياوريد و جانبازي امام حسين (ع) و فرزندانش . شما مادرم و همسرم و خواهرم بايد از زينب (س) و فاطمه زهرا (س) الگو و سرمشق بگيريد و راه زينب (س) را انتخاب كنيد . براي حسين (ع) و يارانش و براي جوان هيجده ساله اش علي اكبر و جوان سيزده ساله امام حسن (ع) و به ياد فرق شكافته اميرالمومنين عليه السلام گريه كنيد.از روحانيون تقاضا ميشود بيشتر به خانواده شهدا سر بزنند آنها را با مسائل معنوي و مذهبي آگاه سازنند و از خانواده محترم شهداء ميخواهم كه صبر و استقامت داشته باشند و هميشه به ياد خداوند باشند كه خداوند ياور آنها است . و لا تحسبن الذين قتلوا في سبيل الله امواتاً بل احياء عند ربهم يرزقون . گمان مبريد كساني كه در راه خدا كشته شده اند مرده اند بلكه زنده اند و نزد خدايشان روزي ميخورند . در آخر چند كلمه دعا ميكنم انشاء الله خداوند از درگاه خودش قبول بفرمايد . پروردگارا رهبركبير انقلاب اسلامي را ازگزند حوادث روزگار محفوظ بدار و تا ظهورحضرت مهدي(عج)براي مسلمين نگهدار پروردگارا امام زمان ما را برسان و از ما راضي و خشنود بگردان خداوندا ما را هدايت كن تا در راه خودت قدم برداريم و از گناهان گذشته ما درگذر و ما را عاقبت بخير بفرما . پروردگارا ما را جزء شهداء كربلا قرار بده . پروردگارا دعاهاي ما را مستجاب بگردان . پدرجان دارائي من يك خانه نيمه ساز ميباشد كه حدود مبلغ 160هزار تومان آن بدهكار ميباشم كه طبق قانون شرعي عمل نمائيد . و مقداری اثاثيه منزل دارم هرچه شما كرديد اطفال صغيرم مهديه و مرضيه . ضمناً پدرجان اگر كتابهاي من مورد استفاده اخوي ها ميباشد برداريد و بقيه آن را در كتابخانه كه در معرض عموم است قرار دهيد . اي مادران و پدران عزيز مبادا از آمدن فرزندانتان در

جبهه ها جلوگيري كنيد كه فردا در محضر خداوند متعال بتوانيم جوابگوي حضرت زينب (س) باشيد كه تحمل هفتاد و دو شهيد را نمود . سلام مرا به رهبر عزيزم برسانيد و بگوئيد تا آخرين قطره خونم سنگر اسلام را ترك نمي كنم و از خداوند متعال خواهانم كه در تمام عاشوراها و كربلاهاي حسيني همراه باشم و سنگر را خالي نكنم تا همه احكام اسلام در زير پرچم اسلامي امام زمان (عج) به اجرا در آيد . مسئله ديگري كه مي خواهم بگوئيم ابوي جان حدود يكماه و نيم نماز قضا و يكماه روزه قضا برايم بگيريد . و سال شرعي كه از برج آذر سال 1362 به اين طرف تمام شده است .

والسلام

محمد رضا بنايي

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

دوشنبه 7 اسفند 1396  6:35 AM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید عباس بنایی

آري همچنان كه خداوند در آيات فوق فرموده است كساني از اين امتحان سرافراز بيرون مي آيند كه با اين آيات خود را تطبيق دهند يعني اگر ترسي و گرسنگي و بعضي نقصي در جان و مالشان وارد شد صابر باشند و بدانند كه از خدا آمده و بايد بسوي خدا بازگردند .

شهيدعباس بنايي (1121911)

بسم الله الرحمن الرحيم

« و لنبلونكم بشي من الخوف والجوع ونقص من الاموال

والا نفس والثمرات و بشر الصابرين الذين اذا اصابتهم مصيبه قالوا انا لله و انا اليه راجعون » .

درود بر رهروان راستين و صديق راه انبياء پيامبر خاتم و ائمه معصومين عليهم السلام .آري برادران اين صحنه نبرد با شيطان و شيطان صفتان ، صحنه آزمايش و امتحان است براي ما مسلمانان . آري همچنان كه خداوند در آيات فوق فرموده است كساني از اين امتحان سرافراز بيرون مي آيند كه با اين آيات خود را تطبيق دهند يعني اگر ترسي و گرسنگي و بعضي نقصي در جان و مالشان وارد شد صابر باشند و بدانند كه از خدا آمده و بايد بسوي خدا بازگردند . آن وقت است كه در نزد خداوند و رحمتش بر آنها وارد خواهد شد وصيتنامه شهيد عباس بنائي خليل آباد كه داراي زن و سه فرزند هستم و از زندگي كه دارم سه دانگ از مغازه خياطي كه با برادرم شريك هستم كه تمام بدهي مغازه را داره . و سه دانگ خانه كه آن هم با برادرم شريك هستم كه مقدار حدود صد هزار تومان آن را پرداخته ام و بقيه آن كه به برادرم بدهكار هستم صورت كامل تمام شده خانه در دست برادرم است و حال از همسرم انتظار دارم كه بچه هايم آنطور كه اسلام عزيز ميخواهد تربيت كند اي برادران و خواهرانم مشتاقانه به اين راه (راه شهادت) كه راه حسين(ع) و فرزندان و اجدادش ميباشد بشتابيد كه راه سعادت است چرا كه آموزگارش حسين (ع) است . باري اي پدر و مادر عزيزم ميخواهم كه شما صبر و استقامت كنيد و اگر در زندگي ، من شما را ناراحت كردم مرا حلال كنيد و از خداوند متعال مي خواهم كه اجر جزيل به شما بدهند و صبر جميل عطا فرمايد . امام را دعا كنيد . خدايا خدايا تا انقلاب مهدي خميني را نگهدار . مرگ بر آمريكا ، مرگ بر منافقين و صدام .

والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته

عبـاس بنـايي

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

فرازی از وصیتنامه شهید ناصر بهداشت

...و اینك می روم كه با رزم بی امان با كفار از ارزشهای انسانی دفاع كنم و گوش به ندای قرآن بدهم. می روم تا امام زنده بماند و همچنان جلودار كاروان باشد. می روم تا قلب خود را از عشق خدا پر كنم و با یاد او روحم را آرامش دهم.

فرازی از وصیتنامه

پروردگارا با قلبی خالی از علائق دنیا به سویت آمده ام می خواهم همچون عاشقانت به لقائت بپیوندم خدایا بار گناهانم زیاد است از تو عاجزانه درخواست می كنم كه از سر چشمه لطف و كرمت بر من ببخشایی، ببخش بر من كه در زندگانی نتوانستم آنگونه كه شایسته است، تو را پرستش كنم.

و اینك می روم كه با رزم بی امان با كفار از ارزشهای انسانی دفاع كنم و گوش به ندای قرآن بدهم. می روم تا امام زنده بماند و همچنان جلودار كاروان باشد. می روم تا قلب خود را از عشق خدا پر كنم و با یاد او روحم را آرامش دهم.

آری به جبهه می روم، جبهه ای به وسعت تمام اسلام در مقابل تمام كفر، جبهه ای كه سراسر نور است و ذكر خدا و دعا، جبهه ای كه هر گاه در آن به افق نگاه می كنم بیاد صحرای كربلا می افتم و بیاد مظلومیت حسین (ع)، جبهه ای كه همه چیزش انسان را عاشق خدا می كند و به زندگی محتوی می بخشد و خالص می كند انسان را جایی كه روح خدایی حاكم است و همه در اعمال خیر سبقت می گیرند و نماز شبهای آنها سنگرها را نورانی می كند و شهادت ها آنها را مقاوم تر و استوارتر می كند.

و با آمدن به جبهه است كه انسان مؤمن و انسان حریص شناخته می شوند آنانكه برای جهاد در راه خدا قیام نكنند و برای دفاع از حق سستی كنند باید بدانند كه موجبات ضلالت دنیوی و شقاوت اخروی خویش را پدید آورده اند.

از معیار زندگی و مرگ در ملكیت توحید ،هدایت به سوی خدا و گمراهی از حق است اما از نظر وابستگان به دنیا مرگ و زندگی متعلق به جسم خاكی است، اگر چه جسم خاكی اش در حركت باشد یا زیر خاك و آن كس كه به كافران و ملحدان پرست انسانیت خویش را هلاك كرده است اگر چه به ظاهر زنده باشد و متحرك آری آری ،مسئولیتی بس سنگین بر دوش دارد و تا زنده است این امانت را بر دوش می كشد.

سخنی دارم با امت امام كه البته از خودشان یاد گرفته ام و آن اینكه توجه داشته باشند كه مبادا سست شده و دست از امام عزیز بكشند و همیشه پیشتاز رهروان حق باشند و دست از یاری امام برندارند و از آزمایش خداوند هرگز غافل نباشند و شما پدر ومادر عزیزم كه عمر خود را برای پرورش من صرف نمودید و در راه تربیت من زحمت ها كشیده اید از شما تشكر می كنم عذر می خواهم كه هرگز نتوانسته ام گوشه ای از زحماتتان را جبران كنم فقط از خدا می خواهم كه به شما اجر عظیم عنایت كند. از شما می خواهم كه صبر را پیشه كنید و از خداوند طلب عمر طولانی برای امام نمائید.

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید ابراهیم بارگاهی

اینجانب پاسدار ابراهیم بارگاهی که برای دومین بار عازم جبهه هستم و به سوی شهادت می‌شتابم، چون بار اول که در جبهه بودم و لیاقت و سعادت شهید شدن را نداشتم،‌ این بار می‌روم که خداوند، جان ناقابل ما را قبول نماید و شربت شهادت بنوشم. بسم الله الرحمن الرحیم

«ولاتحسبن الذین قتلوا فی سبیل‌الله امواتاً» اینجانب پاسدار ابراهیم بارگاهی که برای دومین بار عازم جبهه هستم و به سوی شهادت می‌شتابم، چون بار اول که در جبهه بودم و لیاقت و سعادت شهید شدن را نداشتم،‌ این بار می‌روم که خداوند، جان ناقابل ما را قبول نماید و شربت شهادت بنوشم. من می‌خواهم به جایی بروم که رجایی و باهنر و بهشتی و مطهری و طالقانی و نواب‌ صفوی و دیگر شهدای مجلس مثل «کامکاری، نیکبخت، زینبی، بیژنی، ضرغام، امرالله و دیگر شهدا آنجا باشند.

روح و شخصیت شهید آنچنان پاک و وارسته شده است که در بدنش و در خونش و حتی در جامعه‌اش اثر گذاشته است. بدن شهید، یک جسد متروح است، یعنی جسدی است که احکام روح بر آن جاری شده، بدن و جامه‌ شهید از ناحیه‌ روح و اندیشه و حق‌پرستی و پاک باختگی ‌اش کسب شرافت کرده است.

شهید اگر در میدان معرکه، جان به جان آفرین تسلیم می‌کند، بدون غسل و کفن با همان تن خون‌آلود و جامه‌ خون‌آلود دفن می‌شود.

اگرچه دنیا، زیبا و دوست‌ داشتنی است، دنیا آدم را به طرف خودش می‌کشد اما خانه‌ آخرت خیلی از دنیا زیباتر است؛ خیلی از دنیا بالاتر و عالی‌تر است که آخر کار باید گذاشت و رفت؛ پس چرا انسان آن را در راه خدا انفاق نکند. این بدن‌های ما ساخته شده که آخر بمیرد پس چرا در راه خدا با خمپاره قطعه ‌قطعه نشود.

پدر و مادرم و خواهرم و همسرم اگر من بدون خداحافظی از شما به جبهه رفته‌ام، وقت نداشتم خبر بدهم مرا ببخشید و حلالم کنید و بر من گریه نکنید و راهم را ادامه بدهید....

خداوندا! در چشمانم روشنایی و در دینم بصیرت و در قلبم یقین و در علمم اخلاص و در نفسم سلامت و در روزیم وسعت قرار بده و مرا مادامی که باقی هست، شکرگزار خودت قرار بده .....

والسلام

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

دوشنبه 7 اسفند 1396  6:36 AM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید صمد بیک محمدی

شهید صمد بیک محمدی در سال 1335 چشم به جهان گشود ، در7 سالگی به همراه خانواده به شهر تهران نقل مکان می کنند و در خزانه بخارایی ساکن می شوند...

مشخصات شهید

نام : صمد

نام خانوادگی: بیک محمدی

نام پدر: محرمعلی

تاریخ طلوع: 08/09/1335

تاریخ عروج: 11/11/1365

رجعت : 02/12/1373

محل شهادت : شلمچه

نام عملیات: کربلای 5

نوع عضویت: بسیجی

محل دفن: بهشت زهرا ( سلام الله عليها)

قطعه 50 ردیف 36 شماره 14

زندگینامه:

شهید صمد بیک محمدی سال 1335 چشم به جهان گشود ، در7 سالگی به همراه خانواده به شهر تهران نقل مکان می کنند ودر خزانه بخارایی ساکن می شوند، سال 1357 به باقرشهر نقل مکان کرده ودر کارخانه ایران ترانسفو مشغول به کار شده . و ازدواج می کندکه حاصل این ازدواج 3 فرزند دختر میباشد. ایشان در زمان جنگ به جبهه اعزام می شود و در عملیاتهای زیادی شرکت می نماید و در سال 65 در شلمچه در عملیات کربلای 5 بهمدت 8 سال مفقود الاثرمی شود و پیکر پاکش 02/12/1373 به خانواده اش بازگرداندهمیشود ودر گلزار شهدای بهشت زهرا (س)به خاک سپرده شد.

روحش شاد راهش پر رهرو باد.

وصیت نامه شهید:

ای اهل ایمان آیا شما را به بسم رب الشهداء و الصدیقین تجارتی سود مند که از عذاب درد ناک نجات بخشد دلالت کنم. آن تجارت این است که به خدا و رسول او ایمان آورید و از جان و مال خود در راه خدا دریغ نکنید که این برای شمابهتر است . سوره صف 10/11

به نام خداوند بخشنده مهربان .

مولای من خیلی خوشحالم که توفیق داده ای در راه تو قدم بردارم پروردگارا هر چند انسانی گناهکارم اما خیلی دوست دارم به لقاء تو بپیوندم . خدایا اگر تو دراین دنیا که پر از گناه است به فریادم نرسی چه کسی می خواهد فریاد رس من باشد در حالی که تو خالق جهان هستی ، خدایا تو مولای من هستی و من بنده تو هستم اما بنده ای شرمنده ، خدایا از تو می خواهم دست مرا بگیری و به جوار خودت ببری ( ان شاء الله).

با سلام و درود به فرمانده لشکر توحید

حضرت مهدی (عج)و سلام به پدر بزرگوارمان پیر جماران حضرت امام خمینی که ما انسانها را از منجلاب گناه و فساد بیرون کشید و سلام به خانواده های محترم شهدا ، مفقودین ، مجروحین و اسرا . این بنده حقیر مطالبی را به عنوان وصیت خدمت برادران و خواهران عرض می کنم . در ابتدا سخنی دارم با پدرومادرم و بعد سخنی با فامیلها و همسایگان ودر آخر سخنی دارم با برادران بسیجی .ای پدر و مادر عزیزم قبل از اینکه شروع به سخن کنم مژده ای به شما می دهم خداوند می فرماید: من جانشین شهید در خانواده اش هستم آن کس که آنان را خشنود کند مرا خشنود کرده آنکه آنان را به خشم آورد مرابه خشم آورده است.

پدر و مادر عزیزم خوشا به حالتان که با هدیه ناقابلی که به عنوان امانتی در دستشما بود و ان را هدیه کردید ، خودتان را نزد خداوند سرافراز کردید . شما حق بزرگی بر گردن من دارید امیدوارم حلال کنید و برایم از خداوند طلب آمرزش کنید . هرانسانی دوست دارد در خانه خودش باشد و در کنار خانواده ، ولی وقتی انسان عاشق حق می شود دیگر سر از پا نمی شناسد . امیدوارم مرا عفو کنید ، چیزی ندارم که در برابر آن زحماتتان به شما تقدیم کنم . ان شا الله خداوند در دنیا ودر آخرت به شما اجر عظیم بدهد . اگر خواستید گریه کنید، برای علی اکبر امام حسین (ع) شهدایی که گمنام شهید شدند گریه کنند زیرا گریه برای حسین و بچه های حسین(ع) اجر و ثواب زیادی دارد. دیگر سخنی و یا عرضی ندارم امیدوارم خداوند به شما اجر و صبر جمیل عنایت فرماید .

اما سخنی دارم با همه برادران و خواهران و فامیلها ، برادرانم اول برای شما از خداوند صبر می خواهم و دوم اینکه با خالی شدن جای من در بسیج امیدوارم جای مرا در بسیج پر کنید و توصیه ای به خواهرانم دارم وآن اینکه ، مثل حضرت زینب (س) صبر پیشه کنید و حجاب خودتان را حفظ کنید . در آخر امیدوارم هر بدی که از من دیدید ببخشید و اگر چیزی از من می خواستید وطلب داشته اید ومن یادم رفته ازخانواده ام بگیرید و حلال کنید . وموردی که باید یادتان باشد ، اینست کسانی که ضد ولایت فقیه و ضد انقلاب هستند حق ندارند در تشییع جنازه ام شرکت کنند . ای مردم آگاه باشید دشمن همیشه در کمیناست و در پی فرصت است که ضربه نهایی را به اسلام و انقلاب ما بزند پس همیشه آگاه و گوش به فرمان ولی امر مسلمین امام خمینی باشید ، و جبهه ها را خالی نگذارید ، و بدانید هر لحظه در این جبهه ها خونی از فرزندان زهرا(س)ریخته می شود پس ای برادران پایگاهها را پر کنید تا خداوند و ائمه معصومین ازشما راضی وخوشحال شوند .

والسلام

صمد بیک محمدی

پیام شهید:

ما برای آزادی کربلا می رویم اگر می خواهید راه کربلا باز شود ، ما باید برویم تا دین و اصالت ما به اسارت و یغما نرود. جبهه ها را خالی نگذارید و امام را یاری کنید و او را تنها نگذارید .

ویژگیهای بارز شهید:

بسیار وقت شناس و خوش قول بود.

خاطره شهید:

مادر شهید تعریف می کند پسرم روزی با دخترش از کنار باغی می گذشت فرزندش برگ درختی را می کند و صمد متوجه می شود ، به او می گوید چرا این کار را کرده ای پس از جستجوی زیاد صاحب باغ را پیدا می کند و از صاحب باغ حلالیت می طلبد چند روز بعد از شهادتش صاحب باغ به خانه ما آمد و گفت واقعاً ایشان لیاقت شهادت داشت.

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه سرلشکر پاسدار شهید دکتر مجید بقایی

سردار سرلشکر پاسدار شهید دکتر مجید بقایی معتقد بود که گروه گرایی برای انسان تعصب و عجز فکری بوجود می‌آورد و می‌گفت: شما فقط ببینید حضرت امام خمینی(ره) چه می‌گوید، از آن تبعیت کنید. وصیت نامه

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام و درود و دعا بر امام و امت امامی که ما باید با تلاش و جهاد و ایثار و شهادتمان رهبری و امامت جهانیشان را عینیت بخشیم و جهانی، انقلابی و اسلامی بسازیم. انقلاب خونین مان سنگر به سنگر کفر جهانی را عقب نشانده و این بار با رحمت خدایی «جنگ» مقدمه ای شده برای تشکیل اتحاد جماهیر اسلامی «انشاالله» و بدانید که این موضع، ایثار می خواهد و خون، که پیامدش نصر الهی است که پیروزی اسلام در اثر رنج و سعی و کوشش و زجر و ناراحتی و خون دادن است.

بله ما هم می جنگیم و تن به هیچ گونه سازش نمی دهیم و با شعار همیشگی مان یا فتح یا شهادت می جنگیم و بر سیاست « نه شرقی نه غربی» سر سختانه پا می فشاریم چون معتقد به خداییم. برادران و خواهران هیچگونه اندوه و حزنی به دل راه ندهید چون میدان آزمایش است و زمان امتحان و شما بی تردید، اگر مومن باشید و از رهبر عصاره مکتب بیاموزیم که چون کوه استوار در مقابل دشمن و چون کاه در مقابل خدا و ما هم در مقابل مصائب باید همچون کوه باشیم. خدا یا، معبودم، ای آنکه همه چیزم به توست؛ ای آنکه در کاغذ نمی گنجی و نه با قلم وصف می شوی،

آنچنان تار و پودم آغشته به گناه است که فعلا یارای صحبت ندارم و هر وقت می خواهم زبان گشایم، شرمنده ام.

با این وضع رحمی بر من کن. و مرا بخش. می دانم که بخشنده ای و مهربان، بار ها فکر کرده ام با خودم و در نهایت به این نتیجه رسیده ام که فقط در لباس شهید می توانم در درگاهت حضور یابم، به جز این هرگز، که شرمنده ام و رسوا.

خدایا! شاکرم از این که تا این هدایتم کردی. خدایا اگر قدمی در راهت بر داشتم، از من بپذیر. معبودم می دانم که چیستی ولی در دل خانواده مان صبری وافر بگذار که می دانم بدون این مساله تحمل چنین مساله ای را ندارند. خدایا ملتمسانه می گویم و بارها گفته ام که جگر گوشه امت – امام عزیز – خمینی کبیر را تا ظهور حضرت مهدی (عج) برای امت نگهدار.

خدایا! به خوبی می دانم و برایم ملموس است که بهترین ها را به سویت می کشی و حجابشان را می دری و من این را در خود نمی بینم ولی شاید دگرگونی در درونم چنین فیضی را نصیبم کرد.

خدایا دیگر دعایم سلامتی مجروحین و صبر به معلولین می باشد.

و اما خانواده عزیز و پدر و مادر خوبم که خیلی عذابتان دادم و همیشه به شما می گفتم برای اسلام می خواهم خدمت کنم و شما بنا به علایق می گفتید که بالاخره از دست ما می روی و این کار را نکن و همیشه به شما می گفتم و آخرین بار هم می گویم که من و ما و شما همه از کس دیگریم و هر وقت امانت را بخواهد پس می گیرد و کسی را دخل و تصرفی در آن نیست.

به هر جهت نمی دانم می پذیرید یا نه ولی انشاالله می پذیرید و مرا حتما می بخشید و حتما بر زبان می آورید که تو را بخشیدم.

خدا به شما صبری دهد و صبور باشید که درجه انسان صبور و صابر، بسیار بالاست مادر، اگر صبر کردی فاطمه الزهرا (س) به تو مرحبا می گوید و ملائک تو را دلداری می دهند.

و اما برادرم حمید! در همین راه که هستی به جمهوری اسلامی خدمت و پایه های جمهوری را محکم بگردان که خدا یاری و هدایتت می کند و اصلا به این دنیای پست و بی ارزش دل مبند که فقط اسباب آزمایش است و امتحان.

و برادر و خواهرم! شما هم قدر جمهوری اسلامی را بدانید که نعمت بزرگی است و کوچکترین کفران نعمت محاکمه دارد. و جدا همیشه به فکر اسلام باشید انشاالله و همگی شما مرا ببخشید و التماس دعا دارم.

و اما دوستان خوبم! برادران و خواهران! شما هم از من رنجیدگی دارید. از شما می خواهم که مرا ببخشید و اگر بدی کرده ام از من بگذرید. تذکرم این است که امام را رها نکنید.

و از کلیه اقوام، دوستان طلب بخشش می کنم و امیدوارم که اگر بدی کرده ام ببخشید. حتما برایم دعا کنید. حتما دعا برای امام و برای من و برای مومنین را فراموش نکنید.

والسلام

بنده حقیر و ذلیل – خدمتگذار اسلام اگر خدا بخواهد

التماس دعا

شوش دانیال – ۳۰/۲/۶۰

مجید بقایی

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید مرتضی بهرامیان

از برادران و خواهران می خواهم كه این نهضت را حفظ كنید و در راه صدور آن از هیچ كوششی دریغ نكنید و مگذارید بار دیگر دست جنایتكاران شرق و غرب در شما مسلط گردد و خونهای هزاران شهید از دست برود.

از برادران و خواهران می خواهم كه این نهضت را حفظ كنید و در راه صدور آن از هیچ كوششی دریغ نكنید و مگذارید بار دیگر دست جنایتكاران شرق و غرب در شما مسلط گردد و خونهای هزاران شهید از دست برود. در نمازهای جماعت و جمعه با جدیت شركت كنید. با وحدت و اطاعت از مقام رهبری و پیروی از دستورات اسلام و پاسداری جدی از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن توطئه های استكبار را خنثی و نقش بر آب كنید.

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید ناصر بختیاری

...من خودم را لایق نمیدانم كه در جواب ندای هل من ناصر ینصرنی به امام كبیرمان لبیك بگویم...

ولی از امام (ره) می خواهم كه مرا دعا كند تا بلكه نزد خداوند مورد قبول واقع شوم و به درجه ای كه در نهایت شهادت است برسم.

...من خودم را لایق نمیدانم كه در جواب ندای هل من ناصر ینصرنی به امام كبیرمان لبیك بگویم... ولی از امام (ره) می خواهم كه مرا دعا كند تا بلكه نزد خداوند مورد قبول واقع شوم و به درجه ای كه در نهایت شهادت است برسم.

...خدایا شكر می كنم كه مرا آزاد آفریدی تا آزاد فكر كنم تا بتوانم بندگیت را به جای آورم.

خدایا! شكر تو را كه مرا پاسدار انقلاب خمینی ات قرار دادی تا اینكه بتوانم خونم را فدای حسینت بكنم.

خدایا! شكر تو را كه مرا از این نعمت انقلاب سرخ خمینی برخوردار نمودی و به آن درجه ای رساندی كه لیاقتش را نداشتم. ...آگاه باشید كه در این برهه از زمان مسئولیت سنگینی بر دوش دارید. شما پاسدار خون های ریخته شده برای اسلام عزیز هستید و باید شما عزیزان پیام خون شهیدان و شعار آنها را با كار و كوشش در راه خدا به جهانیان صادر نمائید، و ثابت كنید كه می توانیم در پناه اسلام غیر وابسته به ابرقدرت ها باشیم و به شعار بهشتی مظلوم و دیگر شهدا تحقق بخشیم و ندای مظلومانه امتمان را به گوش تمام مستضعفان جهان برسانیم تا اینكه لرزه بر اندام پوسیده مستكبران داخلی و خارجی بیندازیم...

و مستضعفین خود تصمیم بگیرند و حاكم روی زمین باشند همانطوریكه كه خداوند به بندگانش وعده داده است:

"و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین..."

تا اینكه مقدمه ای برای ظهور مهدی (عج) و افراشته شدن پرچم لااله الاالله در جهان باشد.

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

دوشنبه 7 اسفند 1396  6:37 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها