0

وصیتنامه شهدا

rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4589

پاسخ به:وصیتنامه شهدا

وصیت نامه شهید حسن احمدی

استان: یزد شهرستان: تفت

بسم الله الرحمن الرحیم

« من طلبنی وجدنی و من وجدنی عرفنی و من عرفنی احبنی و من احبنی عشقتنی ومن عشقتنی عشقته و من عشقته قتلته و من قتلته فعلی دیته و من علی دیته فنادیته . آن كس كه مرا طلب می یابد مرا و آن كس كه مرا یافتمی شناسد مرا و آن كس كه مرا شناخت دوستم می دارد وآن كس كه دوستم داشت به من عشق می ورزد و آن كس كه به من عشق ورزید من نیز به او عشق می ورزم و آن كس كه به او عشق ورزیدم او را می كشم و آن كس كه من بكشم خونبهایش بر من واجب است و آن كس كه خونبهایش بر من واجب است پس من خونبهای او هستم » .

یارب به دلم غیر خودت جا مگذار در دیده من گرد تمنا مگذار گفتم ، گفتم زمن نمی آید هیچ رحمی ، رحمی مرا به من وامگذار بنام الله پاسدار حرمت خون شهیدان و بنام شهیدان بخون خفته كربلای ایران و با درود بر ملت مبارز و رهبر امت خمینی بت شكن وبر رزمندگان جان بركف جبهه حق علیه باطل.ای ملت مبارز میدانم كه من كوچكتر از آنم كه بخواهم چند سفارش و وصیت به شما بنمایم ولی این وصیتها از برادر كوچك خود بعنوان یادآوری پذیرا باشید . ای ملت جان بركف امیدوارم كه برگزاری نماز جمعه و جماعات و نماز شب و دعاهای كمیل و توسل و ندبه و فرج امام زمان (عج) و دیگر امور مذهبی را ترك ننمائید . در دعاهای خود رزمندگان جبهه حق را از یاد نبرید پیروزی آنها را از خدا خواسته و از خدا بخواهید تا طول عمر رهبر عزیزمان را افزایش دهد . با تمام نیرو به كمك نهادها و ارگانهای انقلابی و انجمنهای اسلامی بپردازید و تا میتوانید در جبهه های جنگ حق علیه باطل شركت جوئید و پشت جبهه ها را از هر نظر مادی و بویژه معنوی تقویت كنید ای همه آنهایی كه در قید حیات میباشید آگاه باشید كه مسئولیتی بس عظیم بر دوش شما نهفته میباشد و آن حراست و پاسداری از حرمت خون دهها هزار شهیدی است كه با ندای الله اكبر به خاك و خون غلطیده اند اگر بر اثر سستی و غفلت كه كوچكترین انحرافی در این انقلاب رخ دهد و به این نهضت لطمه ای بخورد و خدای ناكرده از خط اصیل اسلام خارج گردد در روز محشر قطره قطره خون شهیدان شما را باز خواست خواهد نمود بعنوان كوچكترین و حقیرترین برادر شما ملتمسانه میخواهم با تمسك به حبل الله و آشنایی عمیق به اسلام و قرآن و وحدت و یكپارچگی و مهر و محبت را در میان خویش بر قرار نمایید . و همیشه مطیع و دنباله روی امام عزیزمان بوده و در هیچ زمانی او را تنها نگذارید كه اوج و عظمت این انقلاب اسلامی از خدا پرستی و فتوای او میباشد این را هم بگویم كه حركت انسان ملهم از نیازهای او میباشد كه مبنای جهتی كه برای خویش انتخاب كرده شكل می گیرد آنكس كه نیایش قرب به الله گشت جهت الهی پیش می گیرد و به راهی قدم می گذارد كه بیگانه در آن نیست تا چه رسد كه به رابطه انسان با خدا لطمه ای وارد آورد . پیوسته دلم دم از رضای تو زند جان در تن من نفس برای تو زند گر بر سر خاك من گیاهی روید آن هر ورقش به وی وفای تو زند

ای پدر و مادر عزیزم میدانم كه فرزند خوبی برای شما نبودم و این شما بودید كه با خوبیهای خود مرا شرمنده كردید و امیدوارم مانند دفعات پیش به من خوبی نموده و مرا حلال نمائید ای پدر و مادر گرامی من امانتی بودم از طرف خدا در نزد شما كه این امانت را شما با شهادتم به او باز گردانیدید و من برای اینكه وظیفه خود را نسبت به الله و قرآن و ملت ایران و شما ادا نمایم به جبهه های جنگ حق علیه باطل آمدم . و الله و پیروزی را هدف خود و شهادت را آرزوی خود دانستم و انشاء الله خدا این خون مختصری كه در راه او بر زمین كربلای ایران ریخته شد را قبول خواهد كرد . ای پدر و مادرم امیدوارم در شهادت من گریه و زاری نكرده و از كسی تسلیت نپذیرید و در تشییع جنازه من به مردم شیرینی و شربت داده و جشن بگیرید دوباره میگویم در شهادت من گریه نكنید زیرا من لیاقت این ناله را نداشته و با ناله شما دشمن شاد میگردد از شما بدلیل اینكه هیچگاه نتوانسته ام ذره ای از محبتهایتان را جبران كنم عذر میخواهم و طلب بخشایش میكنم و امیدوارم مانند گذشته در تعلیم و تربیت برادر و خواهرانم كوشا بوده و ای مادر زینب وار عمل كنید . دیگر اینكه بمدت یكماه روزه قرضی دارم برایم می گیرید و یك ختم قرآن در ماه رمضان برایم بگذارید و شما ای برادرانم در انجام امور مذهبی و كارهای پشت جبهه فعال باشید و علوم اسلامی را دقیقاً فرا گیرید و با خدا ارتباط برقرار كنید و آرزوی موفقیت نیز برایتان دارم و ای خواهران من شما با حجاب خود كه از خون من با ارزشتر است دشمن را ناامیدتر كنید و در امور زندگی زینب وار عمل نمائید برای شما نیز آرزوی موفقیت دارم بار دیگر روی سخنم با شما ای ملت مبارز است كه می توانید با قلم خود خون شهیدان را پرثمرتر نمایید و با صبر خود ضربه هولناكی بر پیكر فرسوده دشمن وارد آورید . پیكر من را در گلزار شهدا در كنار این به خون خفتگان به خاك بسپارید تا بلكه آنها مرا نزد خدا شفاعت نمایند و چون از تمام آنها بی ارزشتر و كوچكترم مرا زیر پای تمام شهدا خاك نمائید زیرا لیاقت مكان دیگری از گلزار شهدا ندارم روی سنگ من ناكام ننویسید زیرا من به بالاترین كامها رسیدم و بالاترین وبهترین نعمت خدا یعنی شهادت نصیب من شد این شعر را روی قبرم بنویسید.

آنكس كه تو را شناخت جان را چه كند فرزند و عیال و خانمان را چه كند

خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار از عمر ما بكاه و بر عمر او بیفزا . خدایا خدایا تو را بجان زهرا رزمندگان ما را پیروزشان بگردان .

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

شنبه 5 اسفند 1396  1:00 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید محمد علی احمدی دربریزدی

امت شهيد پرور اى ملت روسپيد ايران همانگونه كه تابحال پيشتيبان حق بوديد اين عمل خيرتان را سعى كنيد تا ظهور امام زمان (عج) ادامه بدهيد، اى امت فداكار هميشه و در همه حال خداراناظردر امور روزمره بدانيد و با صفاى دل و نيت پاك و از روى اخلاص و الله خدمت نمائيدتادرقيامت‌آسوده خاطر باشيد وصيتنامه شهيد محمدعلى احمدى

باسلام و درود به منجى عدالت در جهان مهدى (عج) و نايب بر حقش امام خمينى . سلامى گرم به

قداست خون شهدا ، به ارواح پر فتوح آنان كه چراغ انقلاب را نورانى كردند و با دعا به معلولين و

مجروحين و صبر و پايدارى براى خانواده‌هاى شهدا، اسرا و مفقودين و جانبازان و با دعا جهت آزادى

اسراى جنگ تحميلى با صدام و بعثيون و با سلام به امت حزب الله كه عرصه را بر وجود كفر جهانى تنگ نموده‌اند جملاتى چند به عنوان وصيتنامه بنا به وظيفه‌اى كه دارم با درنظر گرفتن ابعادزمانى‌ومكانى به وسيله قلم كه نزد خداوند مقدس است و بدان سوگند خورده مى‌نويسم .

به درستى كه خداوند خريده‌است از مومنين جانهاى آنها و مالهاى آنها و به آنها بهشت داده. مومنين‌كسانى هستند كه در راه خدا مى‌جنگند پس مى‌كشندو كشته مى‌شوند. براساس اعتقاد به كلمه لااله‌الاالله و اينكه در روى زمين بايد قانون خدا حاكم باشد و براى تحقق اين شعار و حاكميت الله بر زمين و رضاى خدا و نجات مستضعفين كه اكنون فريادشان بلند است اين راه را برگزيده‌ام و آنقدر ادامه خواهم داد تا در اين را ه به شهادت كه تنها آرمان وآرزويم هست برسم.

امت شهيد پرور اى ملت روسپيد ايران همانگونه كه تابحال پيشتيبان حق بوديد اين عمل خيرتان را

سعى كنيد تا ظهور امام زمان (عج) ادامه بدهيد، اى امت فداكار هميشه و در همه حال خداراناظردر

امور روزمره بدانيد و با صفاى دل و نيت پاك و از روى اخلاص و الله خدمت نمائيدتادرقيامت‌آسوده

خاطر باشيد و در تمامى اوقات گوش بفرمان امام خود باشيد اى امت سلحشور تلاش و كوشش شما بر اين باشد كه رضايت خدا را كسب كنيد ملت غيور و سرافراز ميدان سياسى را براى دشمنان‌داخلى تنگ سازيد كه در كمين ضربه زدن به اسلام عزيز نشسته و قلب مسلمين را نشانه گرفته‌اند چرا كه به خدا قسم در برابر اين همه خونهاى پاك شهدا مسئول هستيد هرچه كرديد وظيفه خودتان را بشناسيدوبدان عمل كنيد در هر زمان براى تقويت دولت جمهورى اسلامى تلاش‌كنيدكه‌كشور،كشور

شماست‌وچشم‌انداز و نظاره گام امام زمان است اين كشور تنها دريچه اميد براى ملت فقير و دربند و مظلوم است.

خواهران مسئله حجاب شما هم مورد وصيت است يقين بدانيد حجاب شما سرنوشت سازتر از رزم خونين و خون شهيد است چراكه مسئله حجاب مربوط به مسئله جهاد اكبر مى‌شود كه مهمتر ازشهادت در جهاد اصغر است اگر شما بطور جدى با آن رفتار كنيد شيطان نفس‌اماره دركمين انسانهااست ولى خوش بحال آن خواهرانى كه در اين عرصه‌گاه پيروزمندانه تاريخ شدندوآن‌دشمن‌پليدرا

مغلوب‌ساختند و در جهاد اكبر كه اكبر الجهاد است به صبح پيروزى و قله سپيد ظفر رسيده‌اند و از مخلصين و همكلاسيهاى عزيز مى‌خواهم كه سنگر مدرسه را حفظ كنيد چون شماآينده‌سازان‌نوين‌اين

كشوراسلامى هستيد و بدانيد كه اگر در مسئله سوادآموزى جديدت به خرج ندهيد مسئول‌هستيد.

درود بيكران بر تواى پدر مهربان و رنج كشيده‌ام كه با صبر و حلم خود در بعد از شهادتم وسيله آموختن درس به ديگران ميشوى و اجر زحمات و تلاش بى‌وقفه خود را حفظ كرده وبه رضاى حق‌تعالى مى‌رسى . و اما اى مادر دلسوز اى تو كه كوله‌بار مصائب و دشواريها را براى سلامت فرزند سر تا پا تقصير خود از فراز و نشيب و دره‌هاى عميق و قله‌هاى بلند زندگى و زمانه به دوش كشيدى و بازهم راضى بودى جدا در برابر اين همه مشكلات و كوشش و رنجهايت خجالت مى‌كشم و از تو مى‌خواهم كه بعد از مرگ من ناراحت نباشى چرا كه من امانتى نا قابل از طرف خدا به شما بودم و شما به احسن - امانت‌دارى نموديد و خدا هم از شما راضى است من پسر خوبى براى شما نبودم و خدا امانت خوبى به شما داد، اما من آن را خراب كردم. خود بودم كه به خود ظلم كردم كه هميشه وسايل زحمت و اذيت شما را فراهم مى‌كردم اما خدا مى‌داند كه پشيمان هستم و از شما طلب عفو و بخشش و حلاليت‌مى‌كنم تو را اى مادر دلسوز و فداكارم به صبر و بردبارى در تمام مسائل و شما خواهران و برادرانم را به اعمال‌نيك و صراط مستقيم

و اطاعت حق‌تعالى دعوت‌مى‌كنم در آخر از تمام رفقادوستان،همسايگان، اقوام‌و هركس كه رابطه‌اى باآنها داشتم و آنها از من حقير اذيت و چيزى ديده‌اند عاجزانه مى‌خواهم‌كه مرا به ولاى على و به خون‌گرم شهدا عفو كنند و از تقصيرات من درگذرند. بارالها خود شاهدى كه ما رفتيم اما نمى‌دانيم كه درست رفتيم يا نه خدا از تو مى‌خواهم كه اين اعمال عبادى را مورد قبول خود قرار دهى خداوندا مى‌دانم معصيت زياد كردم و گاه خطاكارى فراوان انجام داده‌ام ولى چون عفو تو بى‌نهايت است به كرم تو بى انتها پس عاجزانه طلب عفو بخشش از درگاهت مى‌كنم . ديگر عرضى ندارم همگى را به خداوند تبارك و تعالى مى‌سپارم .

درمحمل عشق جان فدا بايد كرد يعنى به حسين اقتدا بايد كرد بى سر به لقاى يار بايد رفت‌دينى است كه اينگونه مى‌بايست رفت؟؟؟مرغ باغ ملكوتم نيم از عالم خاك دو سه روزى قفسى ساخته‌اند از بدنم اى خوش آنروزى كه پرواز كنم تا بردوست به هواى سركويش پرو بالى بزنم والسلام محمدعلى احمدى 

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید داریوش اصل جوادیان

خدایا من حقیر خیلی ضعیف هستم و آمدنم به جبهه فقط یاری دین تو بوده است و قسم به تمامی شهدا که هدف من جز پیوستن به لقایت چیز دیگری نمی باشد .

بسم الله الرحمن الرحیم

"وقاتلوهم حتی لاتکو ن فتنه "

قرآن کریم

با درود و سلام بر رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران امام خمینی و با درود و با سلام به تمام شهدای گلگون کفن انقلاب اسلامی ایران و جنگ تحمیلی قبل از هر چیزی می خواستم بگویم که خداوند را شکر می کنم که به بنده ی حقیرش نعمت داد تا اینکه بتوانم زندگی خوبی داشته باشم و از اینکه در تمامی مراحل زندگانیم کمک او به من بوده است و شکر خدا را میکنم که توانسته ام در راه او قدم بردارم و برای او اگر خداوند مقبول درگاهش قرار بدهد خدمت نمایم .

خدایا من حقیر خیلی ضعیف هستم و آمدنم به جبهه فقط یاری دین تو بوده است و قسم به تمامی شهدا که هدف من جز پیوستن به لقایت چیز دیگری نمی باشد . خدایا من را در این راه هدایت بفرما . خدایا این وظیفه بنده بوده است که حرکت کنم چون دین تو دین حرکت و از جان گذشتن است و برای تو با جان و مالم قیام خواهم کرد و از هیچ کس باکی ندارم جز ترس عذاب تو خدایا من ضعیف را از عذاب آخرت نجات بده و من را هم با شهدا و مخلصین در راهت محشور بگردان . اسلام امروز احتیاج به ایثارگر در راه خدا و حق دارد و تا زمانی که جبهه های ما احتیاج به نیرو دارد باید برادران حزب الله آماده مبارزه باشند و در راه اسلام جان فشانی نمایند . تمامی ائمه اطهار(ع) و انبیا برای به پا نمودن احکام قرآن در روی زمین و برقراری نظام اسلام از جان و مال خودشان گذشتند . چرا چون هدف آنها مقدس بود و برای رضای خدای خودشان قدم برمی داشتند و جز رضای او چیز دیگری را نمی طلبیدند . و حتی از عزیزان خودشان یعنی خانواده شان زن و فرزند خودشان در راه اسلام گذشتند هم اکنون این درس ها و جانبازی های مقربین راه خدا ، برای ما باید الگو باشند و ما باید چون شاگردی که از معلمان واقعی باید پند و درس بگیریم و درس های خودمان را در راه معلم اصلی و پروردگار عظیم امتحان بدهیم و انشا الله امید وارم که مقبول در گاهش قرار بگیریم .

و چرا ما چون انبیا عظام و ائمه اطهار (ع) قدم بر صحنه ی پیکار نگذاریم و با کافران مبارزه نکنیم از خداوند بزرگ میخواهم که قدم های ما را در راه خودش ثابت نگه دارد .

حتی به قیام سالار شهیدان حضرت اباعبد الله الحسین (ع) می نگرم و می بینم که هدف بزرگ این امام معثوم چه بوده است به خود می گویم که که چقدر من بیچاره دیر متوجه حرکت های این بزرگ مرد تاریخ اسلام شده ام و افسوس از این که چرا ما نتوانستیم در رکاب آن آقا قدم بگزاریم و مبارزه نماییم و با خون خودمان صحنه های پر نور اسلام را رنگین نمایم .

و ای خدا تو ما را آفریدی و به ما آگاهی دادی و به ما قوه ی درک فردی را دادی از تو میخواهم که من بنده ی ضعیف را ببخشی و هر گناهی را که مرتکب شده ام و خودم غافل از آن بوده ام عفو نمایی چون کرم و بزرگی تو آنقدر زیاد است که بنده گناه آلود خودت را خواهی بخشید .

خدایا صحنه هایی که در کردستان بودم و شهادت عزیزانی را میدیدم که چون گل پرپر می شدند و به خودم می گفتم که خاک بر سرت کنند ای جوادیان که تو هنوز لیاقت پیدا نکرده ای یعنی اینکه تو هنوز خدای خودت را نشناخته ای و سخت در خوابی بزرگ قرار گرفته ای .

خدایا من هنوز نمی دانم که آیا تو را شناخته ام یا نه ولی می خواهم که در این لحظات حساس که عازم صحنه ی نبرد هستیم خودت من گناه کار را ببخشایی و آن قدرت و وقار خودت را به من بدهی و در صحنه نبرد نیروی ایمان به من عطا بفرمایی که بتوانم دشمنان اسلام را را به کمک و یاری تو و ائمه مظلومت از پا در بیاورم و توانسته باشم با قطرات خون خودم دینم را به انقلاب شکوهمند اسلامی ادا نموده باشم (قو علی خدمتک جوارحی ) ذکر مصیبت آقا ابا عبدالله را برایم در سر قبرم بخوانید چون هیچ مصیبتی بزرگتر از مصیبت آقا اباعبدالله الحسین (ع) نمی باشد .

مصیبت فاطمه زهرا (س) مصیبت زینب صغری و کبری مصیبت علی اکبر ، قاسم مصیبت آقا ابوالفضل العباس (ع) که سقای لب تشنگان کربلا بود .وقتی که در روی نقشه برای ما می خواستند موقعیت جنگی را تشریح کنند و وقتی که به دجله و فرات رسیدند به یاد قمر بنی هاشم افتادم که رفته بود آب برای لب تشنگان کربلا بیاورد بچه هایی که از تشنگی لبان مبارکشان خشکیده شده بود .ای خدا این همه مصیبت .

قسم به آن خدا که به زیارت او مشرف شدم قسم به آن پیمبر بزرگ و عظیم الشان که به زیارت آن بزرگوار مشرف شده ام وزیارت ائمه بقیع . خدایا از تو می خواهم که بنده حقیر را مورد عفو خودت قرار بدهی و شرابی که نوشیدن آن رنج و تحمل سختی های در راه تو را از بین میبرد به علی اکبر های ایران بچشان و قطره ای هم به لبان تشنه من عطا بفرما تا اینکه مرضیه و راضی خودت قرار بگیرم . برای من لذت دنیا هیچ فایده ای ندارد دین برای چون قفسی تنگ شده است که حتی مجال نفس کشیدن را به من نمی دهد من به پدر ومادرم می گفتم که من لذت و خوشی زندگانی را نمی خواهم و دوست دارم که لذت و شیرینی ایمان را در وجود خودم حس کنم و لذت و شیرینی دنیا برای من همین بوده است که همیشه با ایمان باشم و برنفس شهوانی و شیطانی خودم غالب باشم ای خدا تو خودت همه چیز رو برای بندگانت تمام کرده ای زبان من قاصر است تکلم نعمت های تو می باشد می ترسم که شاکر از دنیا نروم خودت شکران نعمتت را در وجودم قرار بده ( اللهم جعلن من الشاکرین ) خدایا را مرگ من را شهادت در راهت قرار بده الهی آمین

در آخر از پدر و مادر عزیزم کمال تشکررا می نمایم که بنده را بزرگ کرده و افتخار می کنم که چنین پدر ومادری دارم خداوند که ان شاالله به ایشان اجر عظیم عنایت بفرماید و تحمل وصبر نمایند و همان طوری که مادرم می گفت من خدای را شکر می کنم و افتخار می کنم از شهادت فرزندم و از درگاه خداوند متعال دعای خیر برای آنها دارم و از خانواده ام طلب حلالیت می کنم چند جمله تذکراتی دارم که جنبه عمومی دارد و امید وارم که ان شاالله خودم هم در زمره این گونه افراد باشم این تذکرات را به تمامی دوستانم می کنم و می خواهم که آنها را رعایت کنند :

1- در وحله اول برای اسلام ومسلمین دعا کنم و پیروزی نهایی را از خداوند متعال بخواهند .

2- یکی از مواردی که انسان را به خداوند نزدیک می کند ذکر خداوند است وتفکر وصبر که حتما رعایت نمایند

3- اما م نور چشمان را همیشه در نمازهای خودتان دعا کنید وسخنان پرگوهر بار امام را دقت کنید وروی آن تعقل کنید تا اینکه آگاه شوید.

4- نماز را در اول وقت به پا دارید

5- به یتیمان وفقرا کمک و انفاق کنید

6- همیشه سخن حق را بگویید ولو اینکه به ضررشما هم باشد (سخنان مولای متقیان علی (ع))

7- همیشه سعی کنید راه راست را پیروی کنید وغیر را خیر

8- از خدا بخواهید که همیشه نوروی ایمان عطا بفرمایید

9- با خانواده شهدا همیشه رفت وآمد کنید وبا یکدیگر صمیمی باشید تا اینکه خداوند از شما راضی باشد

10 – از تمسخر یکدیگر بپرهیزید چون همه شما مومن هستید وباید آئینه یکیدیگر باشید

11 – از خواهران می خواهم که وقار وسکینه ی خودشان را یعنی حجاب خودشان را حفظ کنند و شوهرهای آنها غیرت داشته باشند واز خون شهدا خجالت بکشند ونگذارند که خداوند غضب خودش را به آنها نشان بدهد

12 – به خانواده ام توصیه می کنم الخصوص ... نماز را حتما بخواند چون اگر نماز را بپاندارند خداوند تمامی برکاتش را از آنها می گیرد و آنها کافر خواهند مرد

13 – با ضد انقلاب داخلی به شدت مبارزه کنید و نگذارید که هدف های شوم خودشان را به ثمر برسانند.

14 - در راه اسلام از جان ومال خود بگذرید و برای رضای خداوند بزرگ قدم بردارید مقدار پول در بانک دارم و مقداری کتاب که از زندگانی ام باقی مانده پولم را پدر ومادرم هر کاری خواستند می توانند بکند و کتابهایم را اگر مطالعه نمی کنید وقف مسجد حضرت ابوالفضل بکنید از کلیه برادران وخواهران عزیزم می خواهم که بنده حقیررا ببخشند و من را حلال کنند و از دوستانم که در کردستان هستند طلب مغفرت وبخشش می کنم وبه برادر عزیزم باقری خبر شهادتم را بگویید و ایشان در کردستان در جهاد سازندگی می باشند وسلام من را به همه ی دوستان برسانید و بگوید صابر باشید وبرادر یعقوبی فر اگر توانستند سرقبر بنده به یاد خاطراتی که داشتیم نوحه سرایی کنند و روضه حضرت علی اکبر را برایم بخواند .

در آخر می خواهم بگویم که اگر شهادت نصیب بنده گردید و به فیض شهادت نائل آمدم برا ی من ولخرجی نکنید و افتخار کنید که خداوند شمارا زمره خانواده شهدا قرار داده است

والسلام علیکم ورحمة برکاته

21/12/63

سه شنبه شب تولد صدیقه کبری فاطمه الزهرا (س)

خدایا خدایا تا انقلا ب مهدی خمینی را نگهدار

از عمر ما بکاه و برعمر رهبر افزا

رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما

مجروحین ومعلولین شفا عطا بفرما

اسیران انقلاب آزادشان بگردان

برمشام می رسد هر لحظه بوی کربلا

بردلم ترسم بماند آرزوی کربلا

تشنه ی آب فراتم ای عجل مهلت بده

تا بگیرم در بغل قبر شهید کربلا

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید غلام عباس احد

نام :غلام‌عباس

نام خانوادگى :احد

نام پدر :ذوالفقار

تاريخ‌تولد :13/09/1346

تاريخ شهادت :15/01/67

نوع حادثه :حوادث‌مربوطبه‌جنگ‌تحميلى

شرح حادثه :حوادث ناشى ازدرگيرى مستقيم بادشمن-توسطدشمن‌درجبهه استان :استان‌يزد شهر : يزد غلام عباس احد بسم‌الله الرحمن الرحيم ان‌الله اشترى من المومنين انفسهم و اموالهم بان لهم الجنة . يقاتلون فى سبيل‌الله فيقتلون و يقتلون همانا خدا مى‌خرد از مومنين جانها و مال هايشان را به اينكه برايشان بهشت هايى باشد ، كارزار مى‌كنند در راه خدا پس مى‌كشند يا كشته مى‌شوند (توبه 111) با سلام فراوان حضور امام عصر مهدى موعود و نايب برحقش امام خمينى و با سلام و درود حضور شهيدان عصر حاضر و خانواده محترمشان و با سلام و درود حضور كليه رزمندگان جبهه‌هاى حق عليه باطل و ملت شهيد پرور ايران و بالاخره با سلام و سپاس به پدر و مادر عزيزم كه با زحمات بى‌پايان خود تا حد توان زحمات شايانى به پايم ريختند، پدر و مادرم مى‌دانم كه نتوانستم حتى گوشه‌اى از زحمات شما را جبران كنم ولى به خدا قسم كه پشيمانم و اميدوارم كه پسر حقيرتان را ببخشيد و حلالش نماييد و همينطور ازخواهر و برادران خود نيز حلاليت مى‌طلبم چون برادر خوبى برايشان نبودم، و نيز از كليه دوستان و آشنايان و همينطور فاميل هايم تمنا دارم كه اين بنده حقير را عفو نمايند و اگر خطايى از اينجانب سرزده است حلالم نماييد، پدر و مادرم اگر كسى آمد و گفت كه من به او بدهكارم، بدهيم را ادا نماييد و نيز اگر من از كسى طلب داشتم حلال است. در آخر از برادرانم مى‌خواهم كه وقتى بزرگ شدند راهى را كه مصلحت خداوند در آن است را پيش راه خود سازند. والسلام

- غلام عباس احد

برخيز كه آهنگ سفر بايد كرد چون موج ز بخر خون گذر بايد كرد بر درگه دوست نقد جان بايد كرد در مسلخ عشق ترك جان بايد كرد

روزى خوران سفره عشقند تا ابد اى زندگان خاك مگوييد مرده اند

به نام الله پاسدار حرمت خون شهيدان اسلام و با درود و سلام بر يگانه منجى عالم بشريت و نايب برحقش امام خمينى، و با درود و سلام خدمت رزمندگان اسلام كه از خانه و كاشانه خود دور شده و به سوى جبهه‌ها شتافتند و با درود و سلام بر امت دلير انقلاب اسلامى ايران على‌الخصوص مردم شهيدپرور و غيور استان يزد بنا به وظيفه شرعى كه برعهده دارم وصيت اول حضور مادر مهربانم عرض مى‌كنم كه پس از مرگم ناراحت نباشد، چون پس از من هنوز مسئوليت سنگينترى را بايد متحمل شود و اين وظيفه كه تربيت صحيح خواهران و برادران مى‌باشد وظيفه‌اى كه بايد مشوق خواهران و برادران باشيد تا راهم را ادامه دهند و از مسير اصلى خود كه قرب به خداوند است منحرف نشوند.

مادرم اميدوارم كه فرزند خود را حلال نموده باشيد.

پدر عزيز و ارجمندم، اميدم اول به خدا و بعد به توست كه مادرم را دلدارى دهى و تسكين خاطر او باشى، پدرعزير اميدوارم كه بتوانيد با مادرم مسئوليت مهمى كه برعهده داريد و آن تربيت صحيح خواهران و برادرانم مى‌باشد را با صداقت به اتمام برسانيد چون فقط تربيت صحيح خواهران و برادرانم مى‌تواند، آرامش خاطر به من دهد.

و حال چند كلامى صحبت هرچند كه خود را لايق براى پيام دادن به ملتى كه هر خانواده‌اش حداقل يك شهيد يا اسير يا مفقود، داده، نمى‌دانم، ولى صحبتهايم را به عنوان يك برادر كوچكتر قبول كنيد از پدران و مادران مى‌خواهم كه فرزندان خود را براى يك بار هم كه شده به جبهه بفرستند و مانع آمدن آنها نشوند، كه اين خود يك وظيفه مى‌باشد، ولى اگر نمى‌آييد و يا مسئله شرعى وجوددارد كه نمى‌تواند به منظور به امر (ماند) لااقل مانع ديگران نشود و يا با حرفهاى بى‌ارزش جوانان ا گر نمى‌توانم براى اسلام خدمتى بكنم حداقل سربار جامعه نباشم و خود را جداى از جمع ندانم، بيش از اين قلم قادر به نوشتن نيست، چون در مملكتى كه همه‌اش خدايى باشد چنين افرادى را به ندرت مى‌توان يافت به اميد پيروزى رزمندگان و طول عمر رهبر گرامى و ظهور امام زمان.

والسلام

شادم كه در صف شهدا قرار گرفته‌ام احـدم چـو رتبـه بــالا گــرفتــه‌ام در آخرين دم كه لبم سوخت از تشنگى جامى ز دست حضرت زهرا گرفته‌ام

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

شهید محمد تقی امینیان

نام :محمد تقی نام خانوادگی: امینیان تاریخ و محل تولد:1349قم تاریخ و محل شهادت: شلمچه

متن وصیت نامه شهید محمد تقی امینیان

بسم الله الرحمن الرحیم

با عرض سلام ، خدمت شما پدر و مادر عزیزم. امیدوارم حالتان خوب باشد. چند کلمه ای به عنوان وصیت برایتان می نویسم. مادر جان؛ امیدوارم که مرا ببخشی. تو را خیلی اذیت کردم . و هیچ گاه نتوانستم کوچکترین زحماتت را جبران کنم. و حق فرزندی را اداء نمایم. اگر مرا نبخشی ، در جهان آخرت بدبخت می شوم ، هم چنین آقا جان امیدوارم مرا ببخشی. پدر و مادرم ؛ شاید بوسیله همین شهادت ( اگر شهید محسوب شوم ) گناهانم بخشیده شود و شاید بتوانم شما را نیز شفاعت کنم. تنها چیزی که از شما می خواهم ، اینست که از من راضی باشید و دعا کنید که جزء شهداء محسوب شوم. آقا جان؛ موتور گازیم را بفروشید و هر چه پول دارم از بانک بگیرید ، تمامش را به بیت المال تحویل دهید. چون شاید با این طرز درس خواندن حق من نبود که از بیت المال مصرف کنم ، و من نمی توانم جواب حق الناس را بگویم . شما خودتان از من بهتر می دانید که حضرت علی (ع) حاضر نشد چراغ بیت المال برای چند لحظه برای کار شخصی روشن بماند ... اگر ممکن است یک ماه نماز برایم بخوانید. نصفش را شکسته و بقیه را کامل. و نیز اگر ممکن است هفت روز روزه برایم بگیرید و خواهش می کنم در مصیبتهایتان مصیبت تمام امامان را بخوانید . به برادرم و خواهرانم بگوئید که هیچ ناراحت نباشید چون شهادت بالاترین مقام یک انسان است. در خاتمه از تمام مردم می خواهم که جبهه را فراموش نکنند. این جبهه، جبهه حق در برابر باطل است. اگر جبهه را فراموش کنید حق را فراموش کرده اید ، و همچنین امام را تنها نگذارید. دیگر عرضی ندارم جز التماس دعا

18/12/66

محمد تقی امینیان

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

شنبه 5 اسفند 1396  1:01 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید محمد رضا ابراهیمی

پس راهی که در آن قدم گذاشته ام راهی است مستقیم بسوی حق تعالی و بسیار خوشحال هستم که در چنین عصری زندگی می کنم که راه کاملا مشخص و تشخیص حق از باطل روشن است

شهید محمد رضا ابراهیمی

نام : محمدرضا

نام خانوادگی : ابراهیمی

تاریخ تولد : 1338-11-13

مسئولیت : راننده آمبولانس

نوع عضویت : بسیجی

وضعیت : شهید

تاریخ وضعیت : 1362/12/04

عملیات : خیبر

محل وقوع حادثه : طلائیه

محل دفن : بهشت زهرا(س) تهران

قطعه : 28 ، ردیف :54، شماره: 1

وصیت نامه

پس راهی که در آن قدم گذاشته ام راهی است مستقیم بسوی حق تعالی و بسیار خوشحال هستم که در چنین عصری زندگی می کنم که راه کاملا مشخص و تشخیص حق از باطل روشن است ، امیدوارم که خداوند بزرگ این بنده ضعیف و ناتوان را مورد لطف و مرحمت خود قرار بدهد و گناهانی که مرتکب شده ام به کرامت خود بیامرزد ، به خداوند توکل کنید که هرچه داریم از اوست و حیات و مرگ ما بدست اوست و همه بسوی او بازگشت میکنیم و چه زیباست که انسان با دست پر به دیدار خداوند برود . پیام من به خانواده ام این است که دین خدا را یاری کنید تا یاری و نصرت خداوند شامل حال ما باشد و انشاء الله پیروزی نهایی را بدست بیاوریم تا بتوانیم خود را به یاری دیگران برسانیم و این شناخت را برای اسلام به تمام جهان عرضه کنیم . پدرجان سلام گرم مرا از راه دور پذیرا باش ، درود بر تو مادر خدابیامرزم که زحمت مرا کشیده و به اینجا رسانیده اید انشاء ا... خداوند متعال به شما اجر بدهد و در کنار دوستان خود قرار دهد ، این نوکر شما شرمنده است که نتوانسته تا بحال کمکی یا لااقل حرفها و نصیحتهای شما راگوش دهد ، پدرجان می بخشید که نتوانستم از شما خداحافظی کنم که وظیفه ام بود و تاسف می خورم ، خوب حالا که گذشته است تقاضای این نوکر از شما حلالیت است که انشاء ا... می بخشید و حلالم میکنید ، پدرجان راضی باشی از ما . سلام بر برادران و خواهران عزیزم قلبم می تپد برای شما که تا به حال نتوانسته ام با شما باشم ، جوان بدی بودم ولی شماها بخوبی خودتان مرا ببخشید ، حلالم کنید ، این برادر کوچکتان را، نه تنها نتوانسته کمکی به شما بکند بلکه درطول زندگیش شما را نیز ناراحت کرده ، حلالم کنید و قدر پدر را بدانید و از خداوند متعال غافل نباشید وهمچنین رسول الله (ص) و ائمه طاهر و خلاصه نائب الامام خمینی را که بر حق است غفلت نکنید و تنها نگذارید . پدرجان این بنده ذلیل خداوند تعالی از شما تقاضا دارد که امیدوارم این زحمت را بکشید که اگر پاره تنم باقی ماند مرا در قم پیش مادرم و یا در بهشت زهرا دفن کنید ، اگر هیچ نماند که هیچ . نمی توانم آن طوری که باید و شاید حرفهایم را به روی کاغذ بیاورم و بعنوان وصیتنامه قرار دهم مرا ببخشید که نمی توانم درست بنویسم . خلاصه از همگی شما ، از فامیل و ازهمسایگان ، همکاران التماس دعا دارم و طلب عفو می کنم . جمیعا حلالم کنید و می بخشید که سر همه شما درد آوردم و با پیامی از امام خمینی خدا حافظی می کنم : سعی کنید تا قبل از هرپیشرفتی در انسانیت پیشرفت کنید. « امام خمینی » والسلام علیکم و رحمه ا... و برکاته

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید حبیب الله افتخاریان(ابوعمار)

ای آنکه وصیت نامه ام را می خوانی بدان که از کودکی آرزوی بسیار داشته ام و آن هم تنها رسیدن به لقاءالله و جهاد فی سبیل الله بوده و هست.

بسم رب الشهداء والصدیقین

((و لا تقولوا لمن یقتل فی سبیل الله امواتا بل احیاء و لکن لا تشعرون))

((به نام الله پاسدار حرمت خون شهیدان))

با سلام ودرود فراوان خدمت مهدی موعود (عج) و نایب بر حقش امام خمینی و با درود به امت شهیدپرورمان و با سلام ودرود به پدر و مادر ایثارگر و مهربانم، وصیت می کنم که فرزند خود را در راه خدا قربانی نمایید و دین خود را از گردنتان ادا نمایید.

ای آنکه وصیت نامه ام را می خوانی بدان که از کودکی آرزوی بسیار داشته ام و آن هم تنها رسیدن به لقاءالله و جهاد فی سبیل الله بوده و هست.

دوست داشتم که در جنگ مانند حسین (ع) شهید شوم، هرچند که در آن زمان نبودم به ندای حسین لبیک بگویم اما اکنون هستم، می توانم به ندای حسین لبیک بگویم و گفته ام و به آرزوی خود نیز که شهادت است رسیدم و چون که باید زمینه ای برای شیفتگان الله فراهم کنیم تا بتوانیم از آن عبور نماییم. خواهران وبرادران مسلمانم قدر رهبر کبیر امامت امت را بدانید و روحانیون مبارز و همیشه در صحنه را حامی باشید، به نماز جمعه و جماعت و دعای کمیل و توسل و … اهمیت دهید، نماز شب را بپا دارید، جبهه های نبرد حق علیه باطل را یاری کنید، در جبهه ها شرکت کنید چون که امام واجب شرعی اعلام فرموده اند.

خواهران حجاب خود را رعایت کنید، که دشمن از همین حجاب شما می ترسد و بدن آنان به لرزه می افتد، خواهرم حجاب تو از خون سرخ من افضل است، از منافقین کوردل می خواهم که دست از این اعمال زشت و کثیف خود بردارند و به اسلام عزیز روی آورند.

و السلام علیکم و رحمه الله وبرکاته

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید محمد اسدی درباغی

ای ملت مسلمان در راه تبلیغ دین اسلام بکوشید چرا که خود می‌دانید که تنها دین اسلام است که موجب سعادت انسان‌ها می‌شود.

بسم الرب الشهداء و الصدیقین

و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون

با درود به رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی روحی فداه و با درود بر روان پاک شهدای صدر اسلام از کربلا تا به کربلاهای ایران و با عرض سلام خدمت پدر و مادر و دوستان و آشنایان

امیدوارم که همیشه تحت توجهات حضرت مهدی (عج) و نائب او بوده و باشید. ای ملت مسلمان در راه تبلیغ دین اسلام بکوشید چرا که خود می‌دانید که تنها دین اسلام است که موجب سعادت انسان‌ها می‌شود.

ای پویندگان راه اسلام! هرگز امام را تنها نگذارید؛ رهبری که وجودش انسجام‌بخش و فوزی عظیم برای امت اسلامی و مستضعفین جهان می‌باشد.

ای مردم مسلمان! از شما می‌خواهم که فریب منافقین و روشنفکران غرب‌زده و شرق‌زده را نخورید و حامی روحانیون مبارز و همیشه در صحنه باشید و در آخر «امام را دعا کنید».

ای پدر و مادرم!

اگر نتوانستم برای شما فرزند شایسته‌ای باشم باید مرا ببخشید. راهی را که من انتخاب کردم از روی شناختی بود که خداوند به من عطا کرد و به من این توفیق را عنایت فرمود که من در راه خودش قدم بگذارم و همچنین در این راه افتخار شهادت را نصیب من کرد و این باعث شد که هم من و هم شما در نزد خداوند و رسول او و ائمه اطهار و بی بی فاطمه زهرا (س) سربلند باشیم.

در پایان من از شما پدر و مادر عزیز و از برادرانم و همچنین از تمام دوستان و آشنایان حلالیت می‌طلبم.

همچنین من آنطور که حساب کردم نمازهاییکه اشتباه خوانده‌ام و یا حتی احتمال دارد نخوانده باشم، امکان دارد در حدود یک ماه یا بیشتر باشد.

از شما پدر عزیزم خواهشمندم یا خودتان یا شخص دیگری برایم بخواند و همچنین از نظر روزه نیز فقط امسال سه روز از روزه‌هایم را گرفته‌ام، روزه‌هایم را که نگرفته‌ام بگیرید.

در آخر از شما می‌خواهم برایم در درگاه حق دعا کنید.

خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار

والسلام

محمد اسدی درباغی

۱۴/۰۲/۱۳۶۷

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

متن وصیت نامه شهیدحاج مصطفی احسانی

شهید والامقام : مصطفی احسانی متولد : 1337/6/30 تاریخ شهادت : 1362/7/17 محل شهادت : مریوان محل دفن : بهشت زهرا

بسم الله الرحمن الرحیم

فلیقاتل فی سبیل الله الذین یشرون الحیوه الدنیا بالاخره و من یقاتل فی سبیل الله قیقتل اویغلب فسوف نوتیه اجراء‌عظیما

\"سوره نساء‌آیه 73\"

اشهدان لااله الاالله ،‌اشهد ان محمدرسول الله و اشهد ان علیاً ولی الله

آری گواهی می دهم بیگانگی بارتعالی و به فرستاده و منجی بشریت و به ولی و وصی او و نائب برحق او امام خمینی كه صبح صادق را به خاص و عام نوید داده و باعث نجات از ظلم و استكبار گردید و جرقه ای در اذهان شد كه با شناخت خود و خدای خود شعله ای شد برجان ابرقدرتها و تمامی مستكبرینی كه درك كنند و بدانند اسلام نیرویی است بالاترین و برنده ترین از هر نیرو و سلاحی كه آنها فكر می كنند و گذشته از آن دینی است كامل كه با منطق و قدرت ایمان بر هر چیز غالب می گردد و روزی می رسد كه تمام اصالت پاكش بوسیله امام زمان (عج)سایه كمتر می شود وبا آمدن پیامبردان و امامان همچون امام حسین علیه السلام شاگردانی میپرورند كه درس مردانگی ، گذشت ، ایثار وشهادت به تمام معنی میآموزند آر اسلام دینی كامل و اینچنین می باشد .

به امید آن روزی كه حضرت مهدی (عج)كه جهان انتظار ظهورش را دارد و این حكومت اسلامی به رهبری امام خمنیی زمینه مساعدی باشد برای قدم نهادن آن حضرت برای بركندن ریشه ظلم وظالم و تمامی مشركین و منافقین و مستكبرین باشد و من هم بنوبه خود كه فردی مسلمان و پیرو قرآن هستم برای باور كردن نهال اسلام كه بدست ایادی كفر و الحاد كه سعی در قطع كردن آن هستند در تلاش هستم و امیدورام كه این حقیر هم با اعمالم و قطره خونم سهمی در بثمر رساندن اسلام داشته باشم هر چند این چند قطره خون من ارزشی ندارد ولی درخت اسلام با قطره قطره خون شهیدان تنومند می گردد وثبات و پایداری او تضمین می گردد و شاید بانثار این چند قطره خون در نزد امام حسین علیه السلام و حضرت مهدی (عج) سرافكنده و خجل نباشم ، به همین دلیل تقاضای عاجزانه از امام و امت شهید پرور و پدر و مادرم دارم كه باری شهادتم دعا بفرمایند تا شاید این فیض الهی نصیبم شود و اگر به آرزویم رسیدم مبادا برای من ناراحتی نید واشك بریزید ،‌بلكه باید از شهادت من خوشحال باشید و در همه حال سرفراز در میان جمع حاضر شوید كه باعث اندوه ودیگر اقوام و خانواده شهدا نشوید ، خصوصاً از مادر عزیز ومهربانم تقاضا دارم زینب وار همچون كوهی پایدار و با صحبتهایت دل گرمی و مرحمی باشی برای دیگر مادران شهدا و هر وقت یاد من كردی ودلت گرفت همانطوری كه مرتضی گفت بر سجاده بنشین وبرای بزرگر سرور شهدا امام حسین (ع)گریه كن و برایم نماز قضا بخوان و طلب آمرزش مرا از خداوند بخواه كه شاید شهادتم به درگاه الهی مقبول گردد و همچنین از پدر بزرگوارم میخواهم كه اگر زمانی حرفی به ایشان زده ام و بلند صحبت كرده ام مرا عفو و این را بپای فرزندی بگذارد و دیگر هیچ البته مگر من از امام حسین (ع) معلم شهادت و دیگر یارانش بالاتر هستم كه با گذشت 14 قرن هنوز خون بزمین ریخته آنها در جوش است .

درضمن از احمد آقا تقاضا دارم اگر كسی به حضورتان مراجعه كرد و از طریق من طلب دینی كرد بوی مسترد دارید از همه بالاتر اینكه مرا حلال نماید و اگر اشتباهی از من دیده اند به حساب كوچكتری و برادری بگذارند مخصوصاً‌خواهر خوب و یكی یك دانه خانه ودگیر برادرانم حلالیت میطلبم و تقاضایی از آنها دارم و ا ز اقوام و نزدیكان برایم طلب حلالیت و بخشش كنند خصوصاً احمد آقا از برادران كمیته و دوستان ،‌ودیگر خواهشم اینكه در همه حال پشتیبان امام و رهبر و روحانیت اصیل و پیروی كامل از دستورات ایشان باشید زیرا دستورات و فرامین امام راه گشای بشریت و تسكین دهنده دلهای امت رنج كشیده ، مستضعفین می باشد درغیر اینصورت باعث پایمالی و هدر رفتن خون شهدا و مجرومین می گردد و دیگر هیچ آرزوی پیروزی و گسترش اسلام در سراسر جهان و سلامتی و عمر طولانی برای امام تا انقلاب مهدی(عج) و تندرستی و پیروز برای همه بخصوص مسلمین و اتصال انقلابمان به انقلاب حضرت مهدی(عج) انشاء‌ا... خدایا، بارالها من گناهمكارم و می دانم اشتباه كرده ولی چشم به در رحمت توست . خدایا تو را قسمت می دهم مرا ببخش و توبه مرا بپذیر انشاء‌ا...

سخنی با پدر و مادر عزیز و خوبم ، قبل از شهادت مرتضی عزیز قصد پوشیدن لباس دامادی راداشتم ولی بعد از شهادت مرتضی كه دیدم زودتر از من لباس سفید دامادی خود را به رنگ خون درآورده و با معبود خود ازدواج كرد چرا من كه چند سال بزرگتر از او هستم به این راه نروم البته اگر شهید نشدم بعد از عزیمت این مسئله مهم را انجام میدهم و اگر شهید شدم و به كربلا نرسیدم تقاضا دارم با مقدار پول جزئی كه نزد احمد آقا دارم داوطلب زیارت آن حضرت شوید و خدمت آن حضرت عرضه بفرمائید ، شما در كربلا فرمودید آیا كسی هست مرا یاری بفرماید ؟ آری فرزندان اسلام هستند شما را یاری كنند.

السلام علیكم و رحمه الله و بركاته

24/7/1359

خدایا آیا شهادت نصیب من می شود ؟ به امید آن لحظه شیرین

خدایا ، خدایا، تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار

خدایا خدایا تاانقلاب مهدی خمینی را نگهدار

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

شنبه 5 اسفند 1396  1:02 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه جاوید الاثر علی اکبر اینانلو

شهید بسیجی ˈعلی اکبر اینانلوˈ متولد سال 1343 که در جبهه های غرب کشور حضوری فعال داشته است، پس از چهار ماه حضور در جبهه و در دومین مرحله اعزام در 22 فروردین سال 62 جاوید الاثر شد.

پیکر پاک شهید علی اکبر اینانلو بعد از 29 سال همزمان با سالروز شهادت حضرت جواد الائمه در شهر کرج تشییع شد.

شهید بسیجی ˈعلی اکبر اینانلوˈ متولد سال 1343 که در جبهه های غرب کشور حضوری فعال داشته است، پس از چهار ماه حضور در جبهه و در دومین مرحله اعزام به این مناطق، در 22 فروردین سال 62 جاوید الاثر شد.

پیکر پاک این شهید در آخرین عملیات تفحص در این منطقه پیدا شد.

وصیت نامه

بسم الله الرحمن الرحیم

به کسانی که در راه خدا کشته می شوند مرده نگویی بلکه آنها زنده اند و این واقعیت را شما درک نمی کنید.

با سلام و درود بیکران بر حضرت مهدی(عج) و نائب برحقش حضرت امام خمینی و سلام بر شهدای اسلام از صدر اسلام تا امروز و با درود بر مهاجران راه حق و حقیقت وصیت نامه خود را آغاز می کنم.

ابتدا سخن با پدر و مادرم

پدر و مادر گرامی از شما می خواهم که مرا ببخشید و از شما می خواهم که بر سر قبر من گریه نکرده و عزاداری نکنید.پدر و مادرم از شما تشکر می کنم که چه رنج هایی متحمل شده اید و الان که به جبهه آمده ام ودر راه خدا می خواهم بجنگم و اگر شهادت نصیب ما شود که بهتر و از شما برادران و خواهران می خواهم که دنباله رو خط امام باشید و حافظ خون شهدا.

شهید شمع محفل تاریخ است.شهادت مرگ سرخ محمد و آل علی است و شهید یعنی شاهد.شهید هرگز نمیمیرد و شهید زنده است و خون شهید به زمین نمیریزد،و خون شهید قطره قطره بلکه هزاران قطره بلکه به دریای بیکران خون تبدیل شود و بر پیکر اجتماع وارد می گردد.

والسلام

علی اکبر اینانلو

خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهیده نسرین افضل

" ولاتحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله ... " شهادت بالاترین درجه ای است که یک انسان میتواند به آن برسد وبا خونش پیامی میدهد به بازماندگان راهش .

" یا ایتها الفس مطمئنه " ارجعی الی ربک راضیه المرضیه ، فدلی فی عبادی وادخلی جنتّی ."

ای نفس قدسی ودل آرام (بیاد خدا) . امروز بحضور پروردگارت بازآی که توخشنود ( به نعمتهای ابدی او ) واو راضی او تواست . باز آی ودرصف بندگان خاص من درآی . ودربهشت من داخل شو .

پروردگارا !سپاس که ما را در مبارزه با طاغوت و براندازی رژیم کفر پیشه و وابسته به شیطان بزرگ ، آمریکای جهانخوار یاری فرمودی و به ما رهبری آگاه و پرتوان ارمغان نمودی تا ما را از تاریکها و ظلم رهانید وبا ایجاد وحدت درمیان مردم مسلمان و شهید پرور نظام جمهوری اسلامی رادر این سرزمین مقدس بنا نهاد .

خداوندا!به ما توفیق عبادت و اطاعت عنایت فرموده و ما را از شر هوای نفس محفوظ بدار.

بارخدایا !به ما یاری کن تا با اسلام راستین آشنایی پیدا کرده و در عمل به تعالیم آن بکوشیم.

ایزدا ! ما را درکسب علم و ترویج فرهنگ قرآن و اسلام در مدارسمان یاری و موفق دار .

الها !بما قدرتی عنایت کن که پرچم لا اله الا الله را برسراسر جهان به اهتزاز درآوریم.

خداوندا !کشور اسلامی ما را از کشورهای تجاورز گر و سلطه طلب بی نیاز دار.

بارالها !اخلاق اسلامی ، آداب و عادات قرآنی را بر کشور عزیزمان ایران و مدارسمان حاکم بگردان.

بارایزدا !به رهبر کبیرمان امام خمینی عمرو توفیق بیشتر عنایت دار تا با رهنمودهایش مسلمین ومستضعفین جهان به استقلال و آزادی واقعی دست یابند .

خداوندا ! ایرانو اسلام را از شر کفار و منافقین و حیله های زورمداران شرق و غرب و نوکرانشان بدور داشته ، رزمندگانمان را درجبهه های حق علیه باطل پرتوان و پیروزبدار.

کریما !ما را در صدور انقلاب خونبارمان به جهان ، توان ده و آنرا تا انقلاب مهدی (عج) استوار بدار .

همسرم بدان که من نسرین کسی که تو را دوست دارد ، شهادت را هم بسیار دوست می دارم چون خدای خودرا در آن زمان پیدا می کنم .

از تو می خواهم اگر می خواهی فردی خداگونه باشی ودرس دهنده ، از امروز و از این ساعت سعی کنی تماس خودرا با خدای خویش بیشتر کنی و همینطور معلّمی باشی جدّی .

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه سردار شهید عبدالصمد امیریان جانشین گردان امام سجاد(ع)

درود خدا بر مجاهدين خالص و مخلص خدا و سلام بر رهروانشان كه براي رسيدن به هدفشان از جان خود گذشتند درود بر پرچمدارشان درودي بس بي پايان

بسم الله الرحمن الرحيم

يا ايها الذين امنوا هل ادلكم علي تنجيكم من عذاب اليم تومنون بالله و رسوله و تجاهدون في سبيل الله باموالكم و انفسكم ذلك خير لكم ان كنتم تعلمون

اشهد ان لا اله الا الله و اشهد ان محمدا رسول الله و اشهد ان عليا ولي الله

درود خدا بر مجاهدين خالص و مخلص خدا و سلام بر رهروانشان كه براي رسيدن به هدفشان از جان خود گذشتند درود بر پرچمدارشان درودي بس بي پايان

در اين لحظات حساس انقلاب اسلامي كه دشمنان از هر سو براي از بين بردن آن يورش برده اند و با سلاح هاي خونين و خانمان سوزشان بر بدن آن وارد مي آورند بايد كه حركت كرد و كوشش كرد و جهاد كرد جهادي في سبيل الله حركتي حسين گونه و لبيك بر امام خود گفت و بگوييم اي امام عزيز با تو پيمان مي بنديم كه تا آخرين لحظات زندگيمان دست از تو بر نخواهيم داشت و فرياد برمي آوريم الله اكبر خميني رهبر ، روح مني خميني بت شكني خميني من مي خواهم با اين چند كلام و خطوط كوتاه ورق سفيد بگويم كه اي امت حزب الله معلمين محصلين كارمندان و كشاورزان و... راهي را يافته ايم كه پشيماني برايمان تا آخرين لحظات را نداشت و با آگاهي به اينكه مجاهد در راه خدا و رضايت حق است اي مردم دنيا عرصه ي امتحان است و مرگ حتمي است و شيطان هميشه مي خواهد در همه جا مارا از ياد خدا غافل دارد

پدر و مادرم مي دانم كه برايم گريه ها مي كنيد ولي گريه هايتان مبادا آنچنان باشد كه بعضي افراد بي دين بگويند ببين چه به حال و روزتان آمد و خداوند صابران را دوست مي دارد.

بايد اي مردم كمر ها را و كمربند هارا محكم بست و براي رفع فتنه جهاد كرد

خداوند فرموده كه با كفار بجنگيد و آنها را بكشيد اي خداي بزرگ تو شاهد باش كه ما تا آنجا كه مقدور بوده است حرفمان را زديم

دوستان من مبادا صحنه را خالي كنيد كه دشمن در كمين است سپاه پاسداران و بسيج كه يكي از قويترين بازوهاي امام است پشتيبان باشيد سنگر نشينان مدرسه بايد هر كدام يك سنگر باشند و تيرهاي خود را برپيكر دشمن از سنگر خود روانه سازند.

اما پدر و مادرم اگر مقدور است برايم چند سال نماز و روزه بگيريد و از همه برايم حلالي بطلبيد ان شاء الله كه خداوند گناهانمان را ببخشايد

و هم چنين برادران ارجمندم اگر چه نمي توانم با اين چند جمله برايتان صحبت كنم همين را بگويم كه گريه هايتان را بر مردم ظاهر نكنيد و مرا ببخشيد همچنين خواهران حجاب كوبنده تر از خون شهيد است مصائب زينب را در نظر بگيريد و به زندگي خود ادامه دهيد و هميشه احكام اسلامي را در نظر بگيريد.

والسلام علي عبادالله الصالحين عبدالصمد اميريان 16/12/63

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

شهيد جلال افشار

سعادت در عمل به احکام اسلام است .

در اجتماع مردم قم در تاريخ 17 دي ماه 1356 شجاعانه ايستاد و درخشيد با پيروزي و شکوفايي انقلاب جزء عناصر اوليه‌ي کميته‌ي دفاع شهري حرکت هاي مردمي اصفهان را سازماندهي کرد

وصیت نامه :

خداوندا مي داني که من بسيار گناه کرده‌ام اما از گناه بيزارم آنگاه که نافرماني و ناسپاسي تو را انجام دادم. خداوندا به بندگانت چه بگويم که هرکدامشان کتاب بزرگي هستند از اندرز و پند با اين حال با زبان قاصرم مي گويم که اي امت بپاخاسته قيام خود را حفظ کنيد تا قائم دين حق فرزند امير ‌مؤمنين،‌ حجت ‌الله الاعظم بيايد و پرچم توحيد را بر فراز قله‌ هاي جهان به اهتزاز در آورد. نيت ها را خالص کنيد که شرک ظلم است.

خود‌پرستي و خود‌محوري‌ ها را کنار بگذاريد و به اسلام و قرآن بينديشيد... مسئولين محترم مملکت هرکس را متناسب با ظرفيتش به کار‌هاي اجرايي بگمارند به فرهنگ جامعه بيش ‌از هر چيز توجه شود به سپاه اين بازوي امام (ره) بيش ‌از پيش برسيد و بر رشد معنوي و فرهنگي آن بيشتر تکيه کنيد و بالاخره بنگريد که قرآن مکتوب و قرآن ناطق چه مي ‌گويند و براي اجراي مضامينشان آستين ‌ها را بالا بزنيد و گام ‌هايتان را استوار‌تر برداريد. بدانيد تا کفر است اسلام در جنگ و ستيز با آن است و اگر روزي با وجود کفر مبارزه در انقلاب کنار گذاشته شد، انقلاب از مسيرش خارج گشته است...

مادرم... شما براي من بسيار زحمت کشيديد و رنج برديد مرا حلال کنيد و ببخشيد.

... تو اي همسرم اگر خداوند بخواهد مرا فقط به جرم اين که قدر نعمت تو را ندانستم سال ها بايد بسوزاند با اين حال مرا حلال کن و برايم طلب مغفرت نما اجر تو را خدا بدهد.

همسرم! فائزه را بزرگ کن و تربيت نما، باشد که برايمان فرزند صالحي گردد و خدمتگزار اسلام شود. در ضمن، تا مي‌ تواني به دستور امام امت رفتار نمايي، هرطور که رضايت خدا در کار است به رضايت خدا بينديش. نه به حرف مردم. براي دريافت مسائل حيات‌ بخش اسلام کوشا باش که بر اثر معرفت و اخلاص،‌ نزد خداوند درجات رفيع داشته باشي.

خواهران و برادران به اسلام بينديشيد که حيات و سعادت شما در عمل به احکام آن است. فرصت را از دست ندهيد خداوند به شما اجر و صبر عطا کند.

والسلام عليکم و رحمت الله و برکاته

29 تير 1361

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

شنبه 5 اسفند 1396  1:03 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصيت نامه شهيد غلامحسين ارباب رشيد

"با مردم برخورد اسلامي داشته باشيد، در راه اسلام و قرآن قدم برداريد و مواظب باشيد كه شيطان باعث دوري شما از خدا نگردد." "با مردم برخورد اسلامي داشته باشيد، در راه اسلام و قرآن قدم برداريد و مواظب باشيد كه شيطان باعث دوري شما از خدا نگردد."

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید حسام اسماعیلی فرد

اگر شهادت نصیبمان شد، آن را دودستی می گیریم و خدا كند زانوهایمان سست نشود. شهادت چیزی نیست كه نصیب هركس بشود هركس كه شهید می شود به كمال رسیده است، شهدای شما نمرده اند بلكه زنده اند و ناظر اعمال شما هستند.

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها