0

وصیتنامه شهدا

rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4589

پاسخ به:وصیتنامه شهدا

وصیت نامه شهید رسول خلیلی

این دنیا با تمامی زیبایی ها و انسان های خوب و نیکوی آن محل گذر است نه وقوف و ماندن! و تمامی ما باید برویم و راه این است. دیر یا زود فرقی نمی کند؛ اما چه بهتر که زیبا برویم.

بسم الله الرحمن الرحیم

سوره آل عمران آیه 195

"فَالَّذِينَ هَاجَرُوا وَأُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ وَأُوذُوا فِي سَبِيلِي وَقَاتَلُوا وَقُتِلُوا لَأُكَفِّرَنَّ عَنْهُمْ سَيِّئَاتِهِمْ وَلَأُدْخِلَنَّهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ ثَوَابًا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ وَاللَّهُ عِنْدَهُ حُسْنُ الثَّوَابِ"

آنان که از وطن خود هجرت کردند و از دیار خود بیرون رانده شدند و در راه خدا رنج کشیدند جهاد کردند و کشته شدند، همانجا بدی های آنان را می پوشانیم و آنان را به بهشت هایی که زیر درختان آن نهرهای اب جاری و روان است، داخل می کنیم و این پاداشی است از جانب خدا.

با نام و یاد خداوند رحمان و رحیم و مهربان که در حق بنده حقیر از هیچ چیزی کم نگذاشته است و سلام و دورد به محضر صاحب العصر و الزمان (عج) و روح پاک امام راحل (ره) و رهبر عالم تشیع و اسلام قائدنا آیت الله سید علی خامنه ای (مدظله العالی) و روح پاک تمامی شهدای اسلام به خصوص سیدالشهداء ابا عبدالله الحسین (ع) که جان ها همه فدای آن بزرگوار.

به موجب آیه شریفه "کل نفس ذائقه الموت" تمامی موجودات از چشیدن شربت مرگ ناگزیر بوده و حیات ابدی منحصر به ذات اقدس باری تعالی می باشد.

این دنیا با تمامی زیبایی ها و انسان های خوب و نیکوی آن محل گذر است نه وقوف و ماندن! و تمامی ما باید برویم و راه این است. دیر یا زود فرقی نمی کند؛ اما چه بهتر که زیبا برویم.

پدر و مادر عزیزم که سلام و درود خداوند بر شما باد

از شما کمال قدردانی را دارم که مرا با محبت اهل بیت (ع) و راه ایشان و در کمال صبر و عاشقانه بزرگ کردید و همیشه کمک حال من بوده اید. از شما عذرخواهی می کنم و سرافکنده ام که فرزندی خوب برای شما نبودم و در حق شما آنچنان که باید خوبی نکرده ام. از شما می خواهم که مرا حلال کنید.

در حق این فرزند حقیرتان دعا کرده و از خداوند بخواهید که او را ببخشد و این قربانی را در راه خود بپذیرد. می دانم که شما ناراحت نیستید؛ زیرا هیچ راهی بهتر از این نیست و این را شما به من آموخته اید و این همیشه آروزی دیرینه من بوده که خدا عاقبت مرا با شهادت در راهش ختم به خیر گرداند.

خوش ندارم که این شادمانی را با لباس های سیاه و غمگین ببینم، غم اگر هست برای بی بی جان حضرت زینب (س) باید باشد، اشک و آه و ناله اگر هست برای اربابمان ابا عبدالله الحسین (ع) باید باشد و اگر دلتان گرفته روضه ایشان را بخوانید که منم دلم برای روضه ارباب و خانم جان تنگ است.

اما چه خوشحالی بالاتر از اینکه فدایی راه این بزرگواران شویم. پس غمگین نباشد.

برادر عزیزم

مرا حلال کن و ببخش ، می دانم که در حق تو هم کوتاهی کردم، برایم دعا کن و مرا نیز حلال کن، خدا را سرلوحه کارهای خود قرار بده. از خداوند می خواهم همیشه کمک حال تو برادر عزیزم باشد. دعا برایم یادت نرود.

از فامیل، همبستگان نیز می خواهم که مرا حلال کنند و ببخشند و برایم دعا کنند.

رفقا، دوستان و همکاران و همنشینان عزیرم

که شاید بیشترین اوقات زندگیم را در کنار شما بوده ام، خداوند را شاکرم که در رفاقت هم به من لطف عطا کرده که دوستان و هم نشینانی به خوبی شما دارم تا تکمیل کننده و یاری دهنده من باشید.

شما همگی می دانید من راه خود را انتخاب کردم و این راه را دوست داشته و دارم و خیلی از شماها هم کمک کننده من بودید از تمامی شما عذر می خواهم که رفاقت را در حق شما تمام نکرده و ملتمسانه خواهانم که مرا عفو کنید و حلالم کنید.

مرا ببخشید، برایم بسیار دعا کنید و در روضه های ارباب و مجالس عزاداری اهل بیت (ع) مرا فراموش نکنید.

من خود را در حد و اندازه ای نمی بینم که برای کسی نصیحت و پندی داشته باشم و اگر ما دنبال پند و نصیحت باشیم چه بسیار است. فقط می خواهد چشم بینا و گوش شنوا.

خنک آن روز که پرواز کنم تا بر دوست

به امید سر کویش پر و بالی بزنم

من به خود نامدم اینجا که به خود باز روم

آن که آورد مرا باز برد تا وطنم

مرغ بال ملکوتم نیم از عالم خاک

چند روزی قفسی ساخته اند از بدنم

پناه می برم به خداوند مهربان و از او می خواهم که بر من سخت نگیرد.

شب اول قبر دعا برایم را فراموش نکنید رفقا

و من الله التوفیق

العبد الحقیر محمد حسن خلیلی (رسول)

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

جمعه 25 اسفند 1396  6:59 AM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید محمدرضا رمضانی شهری

وصيت نامه مژده به صبركنندگان ، آنانكه چون به حادثه دچار شويد وبگوييد مابه فرمان خدا آمده وبه سوی او رجوع خواهيم كرد من براساس رسالت ومسئوليتی كه حس نموده ودر راه الله وبرای پاسداری و حراست از انقلاب اسلامی به جبهه آمدم وبه جنگ عليه

وصيت نامه

مژده به صبركنندگان ، آنانكه چون به حادثه دچار شويد وبگوييد مابه فرمان خدا آمده وبه سوی او رجوع خواهيم كرد من براساس رسالت ومسئوليتی كه حس نموده ودر راه الله وبرای پاسداری و حراست از انقلاب اسلامی به جبهه آمدم وبه جنگ عليه متجاوزاين پر داختم سلام من بر شما پدر گرامی ومادر ارجمند وصبورم سلام من برادران و خواهران محبوبم

اميد وارم حال كه اين نامه را می خوانيد ومی دانم كه اشك در چشمان حلقه زد بر شهادت من گريه نكنيد مبادا در سوگ من نشسته عزاداری كنيد تنها آرزوی من از شما اين است كه با شهادت من شيرينی پخش كنيد پدر مادرم برای من زياد دعا كنيد واز خداوند رحمن ورحيم طلب مغفرت كنيد چرا كه من خودم رابی گناه نمی دانم نماز وروزه مرا پنج ماه به بالا هر چه صلاح می دانيد بدهيد كه روحم شاد باشد پدربه مادر وخواهران وبرادران وهمه دوستان ونزديكان ياد آوری كنيد كه پيام نايب امام زمان عج رابه گوش گيرند وندای اورا فوراً لبيك گويند واز خدا بخواهيد كه وجود مقدسش را از جميع بلايا حفظ كند وطول عمر به او مرحمت فرمايد آمين يا رب العالمين .

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید مجید رضیعی

وصيت‌نامه

بسم الله الرحمن الرحيم

من المومنين رجال صدقوا ما عاهدوا الله عليه فمنهم من قضى نحبه و منهم من ينتظروا ما بدلوا تبديلا . 23 احزاب با نام خدا و با سلام و درود بر امام زمان (عج) اميد محرومان و مستضعفان جهان و با سلام بر ارواح مقدس شهدائى كه با خون سرخ خويش اسلام و قرآن را بيمه كردند .

وصيت‌نامه

بسم الله الرحمن الرحيم

من المومنين رجال صدقوا ما عاهدوا الله عليه فمنهم من قضى نحبه و منهم من ينتظروا ما بدلوا تبديلا . 23 احزاب

با نام خدا و با سلام و درود بر امام زمان (عج) اميد محرومان و مستضعفان جهان و با سلام بر ارواح مقدس شهدائى كه با خون سرخ خويش اسلام و قرآن را بيمه كردند .

سلام بر امام امت خمينى كبير ومبارز نستوهی كه با رسالت الهى اش بار ديگر جامعه پژمرده ما حيات يافت .

خدايا ، بار معبودا لحظه حساس فرا رسيده و همه عاشقان و محبانت با چهره اى گشاده و سينه اى ستبر مى روند تا يك بار ديگر حركتى تاريخى و سرنوشت ساز شروع كنند . امروز كسانى مهياى رفتن به ميدان هستند كه عمرى پاى بيرق ابا عبدالله (ع) سينه زده اند و اشك ريخته اند و به ياد واقعه جانسوز عاشورا ضجه ها كرده اند ، انسانهايى پا به ميدان مى گذارند كه سرتاسر وجودشان را عشق به معبود و مولايشان امام زمان (ع) پر كرده است و به چيزى جز رضايت او دلبستگى ندارند زيرا كه از مولا و مقتدايشان على (ع) و اولاد بزرگوارش درس چگونه زيستن و انتخاب چگونه مردن را آموخته و مى دانند كه ارزش و فضيلت در چيست و ضد ارزشها كدام است .

اما خدايا من بى بضاعت و روسياه امشب قصد آن دارم كه به درگاهت رو كنم و يكبار ديگر از گذشته سياه و سراسر قصور و عصيان خود توبه كنم و عاجزانه از درگاه تو مسئلت مى نمايم كه توفيق خلوص در انجام توبه و همه امور را به اين بنده ذليل عطا فرمائى .

بارالها من به اميدى به در خانه خالقم آمده ام نااميدم مكن . الهى اعتراف مى كنم گناهانى كه از من سر زده به ذات اقدست همه از روى جهل و عدم شناخت واقعى تو بوده و يا اميد بيش از حد به بخشش و كرم و رحمت تو بوده كه مرا وادار به انجام گناه نموده ولى هر چند كه شيطان وسوسه ميكند تا مرا نااميد كند اما كرم و بخشش تو خارج از حد تصور بشر است لذا ترا به اين شب عزيز و عظيم كه انسانهاى شريف و پاك بسويت مى آيند از گناهان همه و من روسياه درگذر زيرا تحمل شرمسارى در روز قيامت را ندارم .

الهى اگر موحد واقعى نبوده ام و آنگونه كه بايد تورا مى شناختم و نشناختم ولى ادعا كرده ام و دارم كه بنده اى از بندگان توام و محال است كه تو بنده ات را از درگاهت برانى .

پدر و مادر عزيزم, اى انسانهاى شريفى كه جوانى و لحظات شيرين زندگيتان را به پاى همچو منى تلخ كرديد و زحمات توانفرسايى را متحمل شديد اميدوارم اگر روزى خداوند متعال توفيق شهادت خالصانه و بدور از هرگونه رنگ و ريايى را نصيب اين حقير نمود, شما چون كوه بايستيد و هيچ حزن و اندوهى كه حاكى از دست دادن من باشد به خود راه ندهيد و اين سخن گرانقدر قرآن كريم را آويزه گوش كنيد كه اموال و اولاد موجب امتحان و آزمايش است و براى مشخص شدن درجات ايمان و تقواى افراد است و الا روزى خواهد آمد كه همگى ما چشم از اين دنياى خاكى فرو بسته و ديگر در آن نخواهيم بود ,همچنان كه آنهائى كه قبل از ما بودند نيستند و رفتند و نه خود و نه ديگران نتوانستيد از رفتنشان جلوگيرى كنند زيرا كه موت و حيات تنها در اختيار ذات بى زوال خداوند حى و قادر است .

ولى اگر شعور و آگاهى ما به جايى برسد كه مفهوم شهادت را درك كنيم خواهيم دانست كه هر مرگى جز شهادت واقعى و خالصانه خسران است عزيزانم لحظات حساسى است كه مشغول نوشتن هستم . لشگر حضرت محمد (ص) با تمام توان عزم خود را جزم نموده تا مرقد ابا عبدا... (ع) و مرقد مولا على (ع) و ديگر اماكن مقدس را از وجود كفار پليد بعثى پاك كنند از پاى ننشينند . اشك شوق از چهره هاى معصومشان چون سيلاب سرازير است و اين حاكى از عشق به لقاء خدا و محبت حسين (ع) است . اى كاش همه كسانى كه ادعاى مسلمانى و حمايت از دين دارند مقدارى از خلوص و عشق و ايثار اين كفر ستيزان در وجودشان بود آنگاه مى ديديم كه اسلام عزيز بر سراسر جهان حاكميت پيدا خواهد كرد .

البته تقدير الهى انجام خواهد شد و عاقبت مسلمانان واقعى وارث حكومت در روى زمين خواهند شد .

برادر و خواهران عزيزم و اى همه بستگانم شما را سفارش به تقواى الهى و كسب فضائل اخلاقى مى نمايم نكند خداى نكرده عمرتان سپرى شود و براى آخرتتان زاد و توشه اى برنداشته باشيد .

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید محمد علی رجایی

این بنده كوچك خداوند بزرگ با اعتراف به یك دنیا اشتباه، بی‌توجهی به ظرافت مسؤولیت از خداوند رحیم طلب عفو و از همه برادران و خواهران متعهد تقاضای آمرزش‌خواهی می‌كنم. وصیت حقیقی من مجموعه زندگی من است. به همه چیزهایی كه گفته‌ام و توصیه‌هایی كه داشته‌ام در رابطه با اسلام و امام با انقلاب تأكید می‌نمایم. این مختصر را برای رفع تكلیف و تعیین خط ‌مشی برای بازماندگان و بر حسب وظیفه شرعی نوشتم و گرنه وصیت‌نامه این‌ بنده حقیر با این همه تحولات در زندگی در این مختصر نمی‌گنجد و مكّه، حج بیت‌الله بر من واجب شده بود امكان رفتن پیدا نشد. اینك كه به لقاءالله شتافتم این واجب را یكی از بندگان صالح خداوند به عهده بگیرد. ثلث اموال به تشخیص بازماندگان به «خیرالعمل» صرف شود و اگر به نتیجه قطعی نرسیدند به بنیاد شهید بدهید.

این بنده كوچك خداوند بزرگ با اعتراف به یك دنیا اشتباه، بی‌توجهی به ظرافت مسؤولیت از خداوند رحیم طلب عفو و از همه برادران و خواهران متعهد تقاضای آمرزش‌خواهی می‌كنم. وصیت حقیقی من مجموعه زندگی من است. به همه چیزهایی كه گفته‌ام و توصیه‌هایی كه داشته‌ام در رابطه با اسلام و امام با انقلاب تأكید می‌نمایم. این مختصر را برای رفع تكلیف و تعیین خط ‌مشی برای بازماندگان و بر حسب وظیفه شرعی نوشتم و گرنه وصیت‌نامه این‌ بنده حقیر با این همه تحولات در زندگی در این مختصر نمی‌گنجد و مكّه، حج بیت‌الله بر من واجب شده بود امكان رفتن پیدا نشد. اینك كه به لقاءالله شتافتم این واجب را یكی از بندگان صالح خداوند به عهده بگیرد. ثلث اموال به تشخیص بازماندگان به «خیرالعمل» صرف شود و اگر به نتیجه قطعی نرسیدند به بنیاد شهید بدهید .

آخرین وصیت

بیست روز قبل از شهادت، قبل از ترك خانه برای شركت در جلسه‌ای مهم، همسر رجایی به او گفت: «پیشنهاد می‌كنم وصیت‌نامه‌ی جدیدی بنویسید. وصیت‌نامه قبلی را سال‌ها پیش نوشته‌اید .»

رجایی به یادآورد كه در سال 1352 قبل از این‌كه به زندان برود، وصیت‌نامه‌ای نوشته بود و آن‌ روز، هشت‌سال از نوشتن آن وصیت‌نامه می‌گذشت .

كمی فكر كرد. سپس كاغذی خواست تا وصیت‌نامه‌ای جدید بنویسد. او بر روی یك برگ كاغذ دفتر مشق بدون‌ این‌ كه پاكنویس كند خوش خط و خوانا و بدون خط‌خوردگی و روان‌ و ساده وصیت‌نامه‌ای نوشت و آن را به همسرش داد. نكاتی كه در این چند خط به آن‌ها اشاره‌ شده، بسیار قابل تأمل است :

بسم الله الرحمن الرحیم

این بنده كوچك خداوند بزرگ با اعتراف به یك دنیا اشتباه، بی‌توجهی به ظرافت مسؤولیت از خداوند رحیم طلب عفو و از همه برادران و خواهران متعهد تقاضای آمرزش‌خواهی می‌كنم .

وصیت حقیقی من مجموعه زندگی من است. به همه چیزهایی كه گفته‌ام و توصیه‌هایی كه داشته‌ام در رابطه با اسلام و امام با انقلاب تأكید می‌نمایم .

به كسی تكلیف نمی‌كنم ولی گمان می‌كنم اگر تمام جریان زندگی مرا به صورت كتاب در‌آورند برای دانش‌آموزان مفید باشد. هر چه از مال دنیا دارم متعلق به همسر و فرزندانم می‌باشد. كیفیت عملكرد را طبق قانون شرع به عهده خودشان می‌گذارم .

برادرم محمدحسین رجایی وصی و همسرم ناظر و قیم باشند .

خدای را به وحدانیت، اسلام را به دیانت، محمد صلي‌الله عليه و آله و سلم را به نبوت و علی و یازده فرزندان معصومین علیهم‌السلام را به امامت و پس از مرگ را به قیامت و خدای را برای حسابرسی به عدالت قبول دارم و از دریای كرمش امید عفو دارم .

این مختصر را برای رفع تكلیف و تعیین خط ‌مشی برای بازماندگان و بر حسب وظیفه شرعی نوشتم وگرنه وصیت‌نامه این‌ بنده حقیر با این همه تحولات در زندگی در این مختصر نمی‌گنجد و مكّه، حج بیت‌الله بر من واجب شده بود امكان رفتن پیدا نشد. اینك كه به لقاءالله شتافتم این واجب را یكی از بندگان صالح خداوند به عهده بگیرد. ثلث اموال به تشخیص بازماندگان به «خیرالعمل » صرف شود و اگر به نتیجه قطعی نرسیدند به بنیاد شهید بدهید .

محمدعلی رجایی

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید عبدالله سروری مطلق

بسم رب الشهدا و الصدقین

انالله و انا الیه راجعون

و فوق کل ذی بر برحتی یقتل الرجل فی سبیل الله و اذا قتل فلیس فوقه بر

بالاترین از هر نیکی ،نیکی دیگری است تا اینکه انسان در راه خدا کشته شود هنگامیکه در راه خدا کشته شد دیگر هیچ نیکی بالاتر از ان نیست.(رسول اکرم ص)

جهاد رهائی بخش یکی از مهمترین وظایف هر فرد مسلمان است و مومن پیکار گر از درجات بلند اخروی و مغفرت و رحمت خاص خدای خویش بهشت جاودان به خدا می فروشد و البته این معامله بسیار موفق و پر سود است و رضای خدا برای او از هر پاداشی برتر و ارزشمند تر است پیامبر اکرم (ص) می فرمایند: کسانی که در راه خدا برای آزادی بندگان خدا قیام می کنند و جهاد می نمایند در قیامت از دری وارد می شود که باب مجاهدان نام دارد که این در فقط به روی مجاهدان گشوده می شود و انان با نهایت شکوه و عزت سلاح بر دوش در پیش چشمان همگی و قبل از همه بهشتیان وارد می شوند و فرشتگان مقرب پروردگار به انان سلام می کنند و خوش امد می گویند و دیگران به مقام و موقیعت انان غبطه می خورند ، هر کس که جنگ و جهاد در راه خدا را ترک کند خدا لباس ذلت بر تنش می پوشاند در زندگی فقیر و تهی دست می شود دینش را از کف می دهد و به عذاب دردناک مبتلا می گردد این جانب عبدالله سروری مطلق وظیفه خود دانستم برای احیای دین خدا و مقدس اسلام برای رضای خدا به جبهه بروم و بر علیه مشرکین و دشمنان خدا بجنگم و تا جان در بدن دارم بر علیه دشمن زبون به ستیزی بپردازم . پدر و مادرم اگر من شهید شدم برایم گریه نکنید و همچون کوه در مقابل سختی ها و نابسامانی ها و شدائد روزگار مقاوم باشد . به کلیه خویشان و دوستان خود توصیه می کنم که برای من گریه نکنند و تا می توانند برای احیای دین اسلام از هیچ چیز دریغ نورزند . دعای همیشگی برای امام امت از یادتان نرود. خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار

فرزند شما عبدالله سروری مطلق

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

شنبه 26 اسفند 1396  11:09 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصيت نامه شهيد سيد محمد سادات

در راه خدا با آنان كه به جنگ و دشمنی شما برخيزند جهاد كنيد ولی ستمكار نباشيد كه خدا ستمكاران را دوست ندارد.

در راه خدا با آنان كه به جنگ و دشمنی شما برخيزند جهاد كنيد ولی ستمكار نباشيد كه خدا ستمكاران را دوست ندارد. در مراسم نماز جماعت و جمعه شركت فعال داشته باشيد و در نمازهايتان برای رزمندگان اسلام و امام امت و برای ظهور مهدی (عج) دعا كنيد و افتخار كنيد كه در راه خدا و برای اسلام جهاد كردم و كشته شدم مبادا شما با شهادت و يا كشته شدن من ناراحت باشيد.

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصيت نامه شهيد مهدی سلطانی

دست از ولايت فقيه و روحانيت مبارز برنداريد و به سخنان امام گوش دهيد كه مانند سخنان حضرت مهدی (عج) می باشد.

دست از ولايت فقيه و روحانيت مبارز برنداريد و به سخنان امام گوش دهيد كه مانند سخنان حضرت مهدی (عج) می باشد. منافقان را به شدت سركوب كنيد. مادرم مگر من از علی اكبر و قاسم و ديگر شهدای كربلا عزيزترم، پس برای آنها گريه كنيد و شما برادرانم خواهشمندم كه راه مرا دنبال كنيد.

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصيت نامه شهيد علی سهرابی

...دست از حمايت پير جماران، خمينی كبير برنداريد و تا آخرين قطره ی خون از اين انقلاب و از آرمانهای شهدا دفاع نماييد. ....دست از حمايت پير جماران، خمينی كبير برنداريد و تا آخرين قطره ی خون از اين انقلاب و از آرمانهای شهدا دفاع نماييد. برای شهادت من گريه نكنيد زيرا شهيدان زنده اند و نيازی به عزاداری و گريه و زاری شما ندارند. آنان مهمان پروردگار خويش اند و نزد پروردگارشان روزی می گيرند.

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید عبدالقادر سلیمانی

ای امت شهیدپرور ایران! از شما تقاضا دارم كه اتحاد خود را حفظ نموده و در جلسات مذهبی ای امت شهیدپرور ایران! از شما تقاضا دارم كه اتحاد خود را حفظ نموده و در جلسات مذهبی به ویژه دعاهای كمیل و توسل و نماز جمعه و جماعت شركت كرده و پشتیبان روحانیون و ارگانهای انقلابی باشید.

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

شنبه 26 اسفند 1396  11:10 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

شهید فیروز سرتیب نیا

بر هر که این شهید لعنت کرده لعنت!

من از آن عده روشنفکر جاهل که مردم را از اوضاع درونی مملکت دور می سازند متنفرم و شکایت آن ها را در پیشگاه باریتعالی خواهم برد.

شهید فیروز سرتیب نیا فرمانده گردان کمیل از تیپ ۵۷ حضرت ابوالفضل بود که برادرش حجت الله نیز مدتی معاون این گردان بود. برادران سرتیب نیا هر دو به شهادت رسیدند. آنچه می‌خوانید وصیتی است به جا مانده از شهید فیروز سرتیب نیا که به تاریخ ۲۵ دی ۱۳۶۵ مزد خود را از خدای خویش گرفت و برای همیشه جاودانه شد.

روحمان با یادشان شاد

بسم الله الرحمن الرحیم

با درود و سلام بر سالار شهیدان حسین بن علی(ع)شمشیر زن عدالت جوی تشیّع سرخ و درود بر امیرمؤمنان علی علیه السلام، عادل باتقوای تاریخ اسلام و درود و سلام بر رهروان خاندان عصمت و طهارت که بحق پیرو راستین این عزیزانند و سپس درود بر حضرت امام خمینی مد ظلّه العالی پیر کنعان دوران حق علیه باطل چند جمله ای را به عنوان وصیّت عرض می نمایم.

امّت شهید پرورم به امید آنکه شهادت و مظلومیت عزیزانی که در راه اسلام فدا شدند عامل وانگیزه ای باشد برای بیداری ملت های دربند. سعی نمائید از امام اطاعت کنید چون شرط رسیدن به خدا اطاعت محض از امام است. من به عنوان یک پاسدار صراحتا با باند بازیها مخالفم و آن ها را افرادی جاه طلب و دور از اسلام می بینم. یک گروهی خود را برتر و گروه دیگر را از صحنه می رانند این نقض صریح گفتار امام است. باهم متحد باشید، دشمنان خود را دریابید. من به عنوان یک پاسدار به آن افراد که در صفوف نماز جماعت ریاکارانه نفوذ می نمایند لعن می فرستم.

من به عنوان یک پاسدار به آن افرادی که به جای مبارزه با کفر سعی خود را صرف بحث های بی مورد و پوچ

می نمایند می تازم و در آن دنیا یقه آنها را خواهم گرفت.

من به آن عده روشنفکر جاهل که مردم را از اوضاع درونی مملکت دور می سازند متنفرم و شکایت آن ها را در پیشگاه باریتعالی خواهم برد. من به آن عده مزدور جاه طلب که جز قبضه مسئولیت ها نه برای رضای خدا کاری دیگر ندارند شدیداً می تازم.

شهید فیروز سرتیب نیا فرمانده گردان کمیل از تیپ ۵۷ حضرت ابوالفضل

من به آن عده منافق که در صدد نارضایتی در بین مردمند برای مسخ کردن انقلاب اسلامی شدیداً متنفرم.

من به آن عده چهره به ظاهر سالم که کاری جز جاه طلبی ندارند شدیداً می تازم.

من به آن عده ی از خدا بی خبران که اسلام را برای کسب منافع دنیایی خود می خواهند شدیداً می تازم، من به آن سرمایه داران خونخوار که قصدشان تکاثر ثروت می باشد شدیداً می تازم.

من به آن مغرضینی که سد راه انقلابند بجز لعنت چیز دیگری برایشان ندارم.

من به آن فرصت طلبانی که تازگی سر درآورده اند و افراد حزب الله قدیمی را تضعیف می نمایند می تازم.

من به آن مسلمانانی که فقط شعار می دهند نه عمل شدیداً می تازم.

من به آن عده که اسلام را برای قصد منفعت می خواهند شدیداً می تازم.

من به آن عده که اموال بیت المال را، سرمایه ملت را قبضه خود نموده و در جهت افکار پوچ و باندبازیهای خود صرف می نمایند شدیداً می تازم.

من به آن عده که در جامعه اسلامی اشاعه فساد می نمایند شدیداً می تازم، من به آن کسانیکه عمل ندارند و برای رفتن به جبهه توجیه کاری می نمایند شدیداً متنفرم. من به آن عده که خود را قیم مردم می نمایند ولی در عمل خلاف حق مردم کوشش می نمایند شدیداً می تازم. لعنت بر قاسطین ،مارقین، ناکثین تاریخ هر که هستند آن لعنتی که از پیامبر بردند از امام ما، شهیدان ما، ملت مظلوم ما بر آنها باد. و دیگر بدانند که قرآن هرگز دستخوش دست سلاطین قرار نخواهد گرفت و انسانهای بیدار این ملت فراوانند و هوشیار.

و السّلام علی عبادالله الصالحین

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید مرزبان سلیمی قادیکلائی

فرازی از وصیت نامه شهید مرزبان سلیمی قادیکلائی

فرازی از وصیت نامه:

برادران و خواهران در این مقطع زمانی که شیاطین غرب و شرق توسط عروسک کوکی خود یعنی صدام کافر، دست به تجاوز و تعرض به حریم کشور اسلامی مان زده، بر من و تو ای برادر و خواهر لازم است که هرکجا و به هر شکل ممکن با دشمن تجاوزگر به حریم سرزمین و ناموسمان به جنگ و ستیز برخیزیم و همان طور که خداوند متعال می فرماید با سران شیطان پیکار کنید، بر ما لازم است این اصل از فروع دین را انجام دهیم و در مقابل این متجاوزین گرگ صفت مهر خاموشی بر لب نزنیم و سکوت اختیار نکنیم و از خود عکس العملی نشان ندهیم که ائمه طاهرین و حسین(ع) در صحرای کربلا به آن تعداد کم ، اما مخلص نشان دادند...

در این راه هر گلوله ای که بر پیکرم اصابت کند و هر تکه خمپاره ای که به بدنم بنشیند، برای خدا و به یاد خدا تحمل می کنم و اگر سعادت شهادت نصیبم گردد برایم بهترین شیوه مردن است ...

خدایا! از تو می خواهم زمانی که قلم تقدیرت مرگ مرا امضاء می کند، آن لحظه، شهادت در راهت باشد و خونم قابل آبیاری درخت اسلام و وصیت اصلی من به شما برادران و خواهران و امت عزیز ایران این است که امام امت را به هیچ عنوان ترک نکنید. گوش به فرمان او باشید و در کنار او مستکبران را تا ظهور امام زمان خار و زبون سازید.

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید قدرت الله سرلک

آرامگاه بنده را در بهشت زهرا(س) کنار قبر شهیدان اسلام قرار دهید

متن وصیت نامه شهید سرلک به شرح زیر است:

وصیت نامه زنده

اینجانب قدرت الله سرلک برای همسر و شریک زندگی تقدیم می‌دارم که طبق آن انجام فرایضی کند. به یاری خداوند در نبود اینجانب هرگونه خللی در زندگی پیش نیاید. از خاک آمده‌ایم و به خاک باز می‌گردیم. درود به روان پاک شهیدان راه حق و آزادی و سلام بر امام حسین(ع) و درود به رزمندگان اسلام. همسر عزیزم بعد از فوت اینجانب اگر در توان شما بود از بچه‌ها مواظبت کنی تا پایان عمرت و اگر نتوانستی تمام اموال و دارایی خود را به بچه‌هایم واگذار می‌کنم و شما می‌توانید باز هم بعد از من با کس دیگری که میل دارید زندگی کنید و هیچگونه دخالت در بزرگ کردن بچه‌ها را به هیچ شخص یا کسی نمی‌دهم و کسی حق دخالت به آنان را ندارد و آرامگاه بنده را در بهشت زهرا(س) کنار قبر شهیدان اسلام قرار دهید که خداوند از شما راضی شود و بعد از نگه داشتن بچه‌هایمان شما می‌توانید از نظر اسلام و حقی که اسلام برای زن تعیین کرده از آن خانه بردارید و همسر عزیزم از آن خانه مقداری بدهکاری دارم که به شما گفته‌ام. آن‌ها را تمام و کمال به آن‌ها که بدهکارند بپردازید تا مدیون کسی نباشم. الباقی را به بچه‌ها تعلق می‌دهم.

قدرت الله سرلک

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

شنبه 26 اسفند 1396  11:11 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه سردار شهید باقر سلیمانی

ما اسلام را با هیچ چیز مقایسه نخواهیم کرد و در برابر دشمنان تا آخرین قطره خون مقاومت خواهیم کرد

شما ای پدر بزرگوارم سلام علیکم، سلامی که از ته قلبم بر می خیزد و به سوی برادران مسلمان مخصوصاً شما به دلیل میل پدار و فرزندی به پرواز در آمده بپذیرید. پدر از زمانی که پا در جبهه ی اسلام و جنگ و جبهه گذاشته ام. هدفم این بود که به بی خردان و کافران و تجاوزگران شرق و غرب و منافقین داخلی و بالاخره ضد انقلاب بفهمانم که ما اسلام را با هیچ چیز مقایسه نخواهیم کرد و در برابر دشمنان تا آخرین قطره خون مقاومت خواهیم کرد و هدف ما آن طور که امام فرموده اند این است که بکشیم و کشته شویم ای پدر گرامی که زحمات فراوان را جهت من تحمل کرده ای ولی تو همواره مرا به صراط مستقیم هدایت می کردی مرا به خاطر اینکه قادر به انلجام وظیفه حتی در کنار جوار مطلق نبوده ام ببخش و خدا را شکر کن که فرزندت در این راه افتاد و از صراط مستقیم منحرف نشد.

ای مادر گرامی: که از زمان کودکی برایت سربار بوده ام ولی تو برایم مادر بوده ای و هیچ وقت مانع رفتن من به جبهه ها تا دورترین نقطه برای خدمت البته برای رضای خدا نشده ای. مادر نگران نباش اگر شهید شدم افتخار کن که امانتی را که خدا به تو سپرده بوده سالم به او پس دادی. پس ناراحت نباش و گریه و زاری نکن. مادرم نمی گویم گریه و زاری نکن اگر گریه نکنی عقده ای می شود. گریه کن ولی هر وقت گریه می کنی به یاد روز عاشورا بیفت آن صحنه ها را به یاد بیاور که چه طور امام حسین (ع) قاسم نودامادش، علی اکبر جوانش و علی اصغر شیرخواره اش را به میدان نبرد می فرستاد و با خون هایشان درخت اسلام را آبیاری می کردند و چه طور برای پیاده شدن دستورات خدا، سرشان، دستشان از بدن جدا شد و زیر سم اسبان لِه شدند به یاد آن صحنه ها هر چه می خواهی گریه کن مانند زینب صبور باش. اگر به خاطر عشق و علاقه ای که به فرزند داری گریه کنی دشمنان اسلام را خوشحال کرده ای مادر گوش هایت را باز کن که می خواهم از تو خداحافظی کنم و پیش از اینکه خداحافظی کنم یک خواهش دارم که مرا ببخشی و تو را به خدا می سپارم و اینکه مرا حلال کنی.

و تو ای همسرم در تربیت (مریم) دقت زیاد کن از اول به حجاب عادتش بده سعی کنید سوره های قرآن و سرودهای انقلابی یادش بدهید و چیزی که در رابطه با جنگ باشد یادش بده و طوری او را تربیت کن که فرزندان پاکی را در دامن خود بپروراند و خودت به دنبال اسلام و انقلاب باش، از اسلام جدا نشوید، سرپرست همه ی ما اول خدا و بعد پدرم هست. و اما شما دوستان و برادرانم: سخنم با شما این است که دنباله رو راه روحانیت باشید که در صدر آنها امام عزیزمان است. کارهایتان برای رضای خدا باشد. از هیچ چیز نترسید، از تفرقه بپرهیزید. هر هفته در نمازجمعه، این نماز سیاسی، عبادی و دشمن شکن شرکت کنید و دعا کنید برای فرج امام زمان (عج) و طول عمر رهبر انقلاب.

و اما تو ای دخترم، مریم: همیشه زینب را در نظر داشته باش سعی کن همچون زینب صبور، استوار و مقاوم باشی. طریقه ی زندگی کردن و محبت و مهربانی و ایثار و گذشت را از زینب یادگیری و درس از زینب بگیر و زینب را الگوی خود قرار بده و در عفت کلام و حجاب هم کمال دقت را داری که انشاءالله یک خانم پاکدامن و با عفت و بزرگ شوی و فردا بتوانی در دامن پاکت فرزندانی را به جامعه تحویل بدهی که سربازان واقعی امام زمان باشند و اما شما فاطمه، اصغر، سکینه سردار و مریم خودم شما هر سه با هم خوب باشید سعی کنید دنباله رو راه امام باشید و زندگی حضرت فاطمه (س) و حضرت زینب (س) را برای خودتان الگو قرار دهید. دست از مبارزه بر ندارید و به نماز و عبادت اهمیت دهید هر سه هوای همدیگر را داشته باشید چون شما هر سه درد دل همدیگر را خوب می فهمید به فاطمه و سکینه بگوئید به جای من با مریم بازی کنند و از او مواظبت کنند. والسّلام

«شهید باقر سلیمانی»

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

قسمتی از وصیت نامه شهید علی اکبر سودی

این را بدانید که این بدن ازآن مانیست وفقط چند روزی در این دنیا هستیم

شهید علی اکبر سودی

تاریخ تولد :1342

محل تولد : خوی

تاریخ ومحل شهادت : 19/10/65 شلمچه (عملیات کربلای 5)

گوشه ای از زندگینامه شهید

شهید علی اکبر سودی در سال 1342 در خانواده ای مذهبی ومومن ومخلص در شهرستان خوی چشم به جهان گشود. در آغاز نوجوانی پدر شریف ومهربانش را از دست داد ومسئولیت مادر رنجیده وخواهران وبرادرانش به دوش او افتاد .در حالی که مسئولیت اداره کردن مغازه پدر مرحومش را به عهده داشت با این وجود تحصیلات خود را تا پایان دبیرستان با موفقیت به پایان برد.او انسانی مذهبی وبا اخلاص وبا صفا وصمیمی بود، در انجام فرایض شرعی بسیار کوشا بوده ،وقتی که برای نماز در مقابل خداوند متعال می ایستاد انگار که با خداوند ملاقات می کرد ، غرق در معنویت وعشق به خداوند می شد. در دوران انقلاب ازفعالان ومجاهدان صف اول انقلاب بود ودر حفظ انقلاب اسلامی از هیچ تلاشی مضایقه نمی کرد .اوجهت حفظ میهن اسلامی ودین لباس بسیجی را به تن کرد وبه جبهه ی« کردستان» رفت وبعد از آن به عنوان پاسدار اسلام وانقلاب وارد سپاه پاسداران شد.در اکثر عملیاتها از جمله عملیاتهای «کردستان» ،«والفجر4»،«خیبر»،«بدر»،«والفجر8»،و«کربلای 4»شرکت کرد، تا سرانجام درعملیات کربلای 5 در سال 1365 در سرزمین «شلمچه» پس از مدتها پیکار ونبرد با دشمنان به فیض والای شهادت نائل شد.

قسمتی از وصیت نامه شهید

با سلام به پیشگاه حضرت ولیعصر (عج) و با سلام بر رهبر کبیر انقلاب اسلامی ودرود وسلام به روح پرفتوح شهدا.

ای برادران من !این را بدانید که این بدن ازآن مانیست وفقط چند روزی در این دنیا هستیم ، چه خوش است در این دنیای فانی هدف واقعی خویش را بشناسیم .

وصیت من به برادران حزب ا... این است که طرفدار وپشتیبان سرسخت ولایت فقیه باشید وحمایت کنید از روحانیت مبارز ومتعهد تحت رهبری امام امت واین را بدانید که اگر سستی در این راه به خرج دهید، سستی در اسلام نموده اید .جوانان عزیز هیچ وقت دست از مبارزه بر ندارید وهمیشه به خاطر اسلام مبارزه را تا آخر ادامه دهید وفرمایشات امام را اجرا کنید. صفوف نماز جماعت را پرکنید ونماز را با شرکت فعالانه خود باشکوه ترنمایید .در تشییع جنازه شهداشرکت کنید که برای انسان یک وظیفه الهی است .از مسئولین استدعا دارم که انتقادهای سازنده ی هم دیگر را قبول کنید وهیچ وقت از یکدیگر ناراحت نشوید واختلاف سلیقه خود را کنار بگذارید.

روحش شاد وراهش پر رهرو

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه پاسدار شهید علی سالاری

وصیت من به خانواده ی عزیزم این است که خدا را از یاد نبرید و بین خودتان محبت ومهر بانی را حفظ کنید تا از طرف دشمنان ضرری نر سد .

باسمه تعالی

وصیت نامه پاسدار شهید علی سالاری

وصیت من به خانواده ی عزیزم این است که خدا را از یاد نبرید و بین خودتان محبت ومهر بانی را حفظ کنید تا از طرف دشمنان ضرری نر سد .

برای مال دنیا اختلاف نداشته باشید که شما را از هدف اصلی دور می کند ،

با مادر خود نیکی روا دارید، تا خدا از شما به نیکی یاد کند. با دوستان خودتان دوست باشید تا خداوند شما را دوست داشته باشد. از غیبت جو یی بر دیگران دوری کنید …

امام را دعا کنید تا دعای امام بر شما مستجاب گردد.

از اسراف اجتناب ورزید تا روزی شما زیاد گردد۰

راستگو باشید تا براه راست هدایت گردید.

پدر خود را دعا کنید، تا خداوند شما را بیامرزد.

به برادر کوچک خود نیکی کنید تا با شما دل داده باشد. از توهین نسبت به همسر خود دوری ورزید تا خداوند شما را از بد گویان محافظت نماید.

با گمراهان نباشید تا بدنام نگردید.

سخن چین نباشید که مایه بدبختی انسان است.

از قول دیگران نقل قول نکنید که گناه دیگران بر دوش شما خواهد بود.

براهل قبور بگذرید تا شمارا به یاد مردن بیندازند.

مرگ را فراموش نکنید که مایه افتخار است

والسلام

علی سالاری مورخ ۲/۷/۶۲

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها