0

وصیتنامه شهدا

rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4589

پاسخ به:وصیتنامه شهدا

وصیت نامه شهید محمد علی دهقانپور

اول خدایا ای آشنای اسرار نهانی قلبم ،ای تنها امید در لحظه های ناامیدی ای آنچه فقط احساس می كنم و زبان و قلم از توصیف عاجز است آگاهی كه غیر از شهادت مطهری نیافتم كه گناهانم را بزدایم و غیر از در شهادت ، دری به روی خود باز ندیدم كه بدیدارت بشتابم .

محمد علی دهقانپور(1304368)

بسم الله الرحمن الرحیم

« ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله اموتا بل احیا عند ربهم یرزقون».

متن وصیتنامه عبد ذلیل و عاصی محمد علی دهقانپور غفرالله ذنوبه . بعد از حمد و

ستایش و اظهار عبودیت به پیشگاه الله الرحمن الرحیم و صلوات بر سید الانبیاء و

المرسلین و اولاد طاهرین حضرت ختمی مرتبت و بعد از شهادت بر وحدانیت خدای تعالی و نبوت رسول اكرم (ص) و امامت علی بی ابیطالب (ع) و یازده فرزندش كه معصوم واقع شده اند و اقرار و یقین به روز قیامت و اعتماد به ولایت بر حق حضرت بقیه الله الاعظم روحی و ارواح العالمین اتراب مقدمه الفداء حضرت امام روح الله الموسوی خمینی و تصدیق راه مقدسش . اینك مطالبی را كه از قلب سوزان و پیوسته در طپش یك عبد عاشق نشأت می گیرد برای تمامی مسئولیتها ذیلا اشاره می كنم.اول خدایا ای آشنای اسرار نهانی قلبم ،ای تنها امید در لحظه های ناامیدی ای آنچه فقط احساس می كنم و زبان و قلم از توصیف عاجز است آگاهی كه غیر از شهادت مطهری نیافتم كه گناهانم را بزدایم و غیر از در شهادت ، دری به روی خود باز ندیدم كه بدیدارت بشتابم . حدود چند مدتی است كه هر لحظه در هر مكان منتظر اجابت دعایم هستم . معبودا خود آگاهی كه چقدر معصیت و گناه دارم . تو میدانی كه سنگینی گناهان دیگر خسته ام كرده ، با حالت زار و خستگی از گناه وصیت نامه مینویسم كه شاید بتوانم خطاهایم را پاك كنم . خدایا به حق زهرا (س) ناامیدم مكن . مهدی جان یك عمر صدایت زدم اما لیاقت دیدارت را نداشتم و نیافتم . اما ناامید نیستم بدین امید گام در راه می گذارم كه آخرین لحظه مرگم جمال دل آرای تو را ببینم و چه خوب و خوش است كه و لو یك لحظه انسان معشوق خود را ببیند . آری ما بی لیاقتیم ، گناهكاریم ، روسیاهیم ، اما چه كنیم كه محب تو هستیم و حال بگذارید حرفهایم را آشكار سازم اسرار نهان خود را بیرون بریزم . اول اینكه اگر شهید شدم جنازه من را در حسینیه محل خودم دفن كنید . و دیگر اینكه جنازه مرا آزاد بگذارید تا همه به راحتی تماشا كنند . و سوم اینكه كسانی كه به من ظلم و خیانت كرده اند نمی خواهم جنازه مرا تشییع كنند . كسانی كه در درگیریهای اخیر مرا محكوم كردند و بر علیه من شهادت، آن هم قسم دروغ به قرآن مجید خوردند و كسانی كه در بسیج در این باره كوتاهی كردند . و چهارم اینكه مردم باید در صحنه حاضر و آماده به سخنان امام گوش دهند و عمل كنند و دست منافقین را از صحنه روزگار كوتاه كنند و باید جستجوگر و كسانی كه خود را جا زده اند از تخت ریاست پایین كشیده و همان طور كه اطلاع دارید به سرپرست ادارات و مؤسسات كه بنگرید مثل اعظم و امثال ایشان پیدا می شوند كه خدا لعنتشان كند . او كه یك یا چند بار قرآن مجید را زیر پا گذاشته و 124000 پیامبر را لعن نموده باید در رأس كار باشد آیا حكم قرآن این است . آیا حرف امام اینطور بود؟ من از نماینده امام در تفت خواهش دارم به شكایات مردم توجه نمایند و ببینند درددل مردم چیست . و مرحمیبر دل آنها بگذارند ببینند چه كسانی خود را جا زده اند . كشمیری و كلامی یك فرد عادی بودند ولی ایران را عزادار نمودند . فلفل نبین چه ریزه بشكن ببین چه تیزه . خدا همه ما را هدایت كند و پیرو خط امام باشید و حال سخنی دارم با خانواده خود مادر بزرگ عزیزم، برادران و خواهرم ، من كه همه عمر برای هیچ كس و حتی شما نتوانستم مفید باشم امیدوارم و شدید التماس می كنم كه مرا ببخشید و برایم طلب مغفرت كنید و اگر به فیض عظمی شهادت نائل آمدم از خود هیچ گونه احساس ناراحتی بروز ندهید . چشم دشمنان كور. من با خدای خود عقدی بستم و می خواهم به سوی او بروم من با او یك پیمان ، معامله بس عظیمی كردم . چرا كه جانم را در راه او فدا نكنم . مرگ در اتاق در بسته هم می آید خوشا بحال كسی كه در این راه به سوی حق رفت و شما را به خدا می سپارم . و اگر خواستید گریه كنید برای امام حسین (ع) و علی اكبر(ع) گریه كنید كه مادرش لیلی عمری در فراقش خون گریست و مادر تو را به حق زهرا مرا ببخش و وصیت نامه من به دست هر كس می رسد بداند كه صراط مستقیم فقط یكی است و از مو باریكتر و از شمشیر برنده تر است . خیلی مواظب باشید كه در حركتتان خط امام امروز صراط مستقیم است خود را زیر چتر رحمت الهی و پیرو خط امام عزیزمان قرار دهید كه بدون امامت هیچ عملی روح ندارد و قبول نخواهد شد . مارجان، اقوام عزیز هرگاه به یاد من افتادید امام را دعا كنید . مادر جان از حالت آگاهم، غصه نخور هر كس تو را رنج دهد روز قیامت جلوش را می گیرم. و از او تقاص پس خواهم گرفت و از اینكه نتوانستم تو را به زیارت امام حسین (ع) ببرم عذر می خواهم و وقتی به زیارت می روی عكس مرا بالای سر امام قرار بده و بگو فرزندم عاشق تو بود . و تو ای مادر، برادران و خواهرانم را پاسدار قرآن ساز تا امر به معروف و نهی از منكر كنند و همه به حرف این پیر دانا و خردمند گوش دهید و همگام با او اسلام را یاری و پایداری اسلام را بخواهید . دو سال نماز و سه سال روزه برایم بگیرید و تذكر دیگر كه اما عزیزمان درباره فرا گرفتن كتابهای استاد مطهری توصیه نمودند و گفتند كتاب روشنفكران را به دور بریزید مانند ؟؟؟؟ و امام هم یكبار نام این روشنفكران را نبردند . كه باید بگویم تمام ترورها زیر چتر این كتابها صورت میگیرد . و در آخر سلام به دوست عزیزم حمزه علی دهقانی در حزب جمهوری شیخ علی و حمید حسنعلی سرمه چشم ، محمد حسن عسكری و قریشی و مهندس دهقان و برادر سید میركریمی و همچنین دیگر دوستان . و حال مادر دلسوزم شما صورتم را روی خاك نهاده و هنگام تلقین خواندن مرا تكان دهید و با دست خودت خاك به رویم بریز كه جهانیان بدانند از شهادت فرزندت باكی نداشتی همچنان كه بعضی از ایرانیان از شهادت فرزندشان باك ندارند. خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار.

والسلام علی من اتبع الهدی

محمدعلی دهقانپور

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

جمعه 25 اسفند 1396  6:43 AM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید محمد رضا درعلی

ما هیچ ناراحت و نگران نیستیم و از كشته شدن در راه خدا هم نمی ترسم . فقط از شما مردم می خواهم كه هر چه شما كردید و رهبر انقلاب را مگذارید كه ناراحت شود . روحانیت را احترام بگذارید و رزمندگان را اسلام را پشتیبان باشید . و همه با هم مشت محكم خویش را بر دهان آمریكا و ابرقدرتها بزنید و از آنها نترسید و به آنان معنی اسلام و ضرورت اسلام را بفهمانید . هر چه شما كردید سنگر مساجد را و نماز و مقدسات دین را این نوحه ها و سینه زدنها و گریه ها است كه ما را پیروز میگرداند .

شهیدمحمد رضا درعلی(1292095)

بسم الله الرحمن الرحیم

« ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیا عند ربهم یرزقون.

و گمان مبریدآنانكه شهید شده اند مردگانند بلكه آنان زندگانند و نزد

خدایشان روزی میخورند» .

با درود و سلام به رهبر كبیر و سازش ناپذیر انقلاب اسلامی ایران حضرت نائب الامام، امام خمینی و با درود و سلام بر شهدای بخون خفته اسلام و با درود و سلام به امت حزب الله و دنباله رو شهدا ، شهدای كه با نثار خون خود درخت انقلاب اسلامی را آبیاری می كنند و كفر و ستم را درهم می شكنند كه میروند با صدور انقلاب خویش و شكست عراق راه قدس را باز كنند انشاءالله . هر شهیدی با شناخت هدف خویش قدم برمی دارد و مسیری را می پیماید من هم با شناخت از امام و اسلام راه حسین (ع) را انتخاب كردم تا بلكه حسین گونه به شهادت برسم . دشمن متجاوز را از سرزمین اسلامی به در كنم و به او بفهمانم كه ایران جای تو نیست و رزمندگان اسلام با شعار و تكبیر خویش سنگرهای آنها را بگیرند و آنان را به عقب برانند . ما هیچ ناراحت و نگران نیستیم و از كشته شدن در راه خدا هم نمی ترسم . فقط از شما مردم می خواهم كه هر چه شما كردید و رهبر انقلاب را مگذارید كه ناراحت شود . روحانیت را احترام بگذارید و رزمندگان را اسلام را پشتیبان باشید . و همه با هم مشت محكم خویش را بر دهان آمریكا و ابرقدرتها بزنید و از آنها نترسید و به آنان معنی اسلام و ضرورت اسلام را بفهمانید . هر چه شما كردید سنگر مساجد را و نماز و مقدسات دین را این نوحه ها و سینه زدنها و گریه ها است كه ما را پیروز میگرداند . هر چه پشت جبهه را محكم نگهدارید ، جوانها مرزها را دارند محافظت میكنند . دیگر حرفی ندارم امیدوارم كه راه شهدا را ادامه دهید و حكومت اسلامی پیشرفت كند تا بر جهان و دیگر كشورها نیز حكومت كند . همه با هم شعار همیشگی خود را سر دهید . خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار .

والسلام

محمد رضا درعلی

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

جمعه 25 اسفند 1396  6:44 AM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید محمد دهقان بنادکوکی

ر ابتدا خداوند تو را سپاس میگویم كه همچو رهبری عطا كردی و تو را سپاس میگویم كه ما را با رهبری او از لجنزار ظلمت و سیاهی نجات دادی و نگذاشتی كه ما را در تاریكیها و ظلمات هلاك شویم . ای خداوند مهربان تو را سپاس میگوییم كه راه سعادت را به ما شناساندی . ای خداوند سبحان تو را سپاس می گویم كه توفیق دادی تا خود را از بدبختی نجات دهم و خود را به سرزمین عاشقانت برسانم اكنون كه این همه توفیق دادی بالا برنده درجات توفیقم ده كه خون ناقابل خود را به پای درخت اسلام و در راه احیای دین توبه زمین بریزم .

شهیدمحمد دهقان بنادكوكی(1304123)

بسم الله الرحمن الرحیم

« یاایتها النفس المطمئنه ارجعی الی ربك راضیه مرضیه فادخلی

فی عبادی فادخلی جنتی » .

بنام الله پاسدار حرمت خون شهیدان و با سلام بر حضرت مهدی (عج) و نایب بر

حقش امام خمینی و با درود بر شهدای راه اسلام و ادامه دهندگان راه آنان.

چند جمله ای به عنوان وصیتنامه به امت اسلامی و پدر و مادر و برادران و خواهرنم عرضه می دارم : در ابتدا خداوند تو را سپاس میگویم كه همچو رهبری عطا كردی و تو را سپاس میگویم كه ما را با رهبری او از لجنزار ظلمت و سیاهی نجات دادی و نگذاشتی كه ما را در تاریكیها و ظلمات هلاك شویم . ای خداوند مهربان تو را سپاس میگوییم كه راه سعادت را به ما شناساندی . ای خداوند سبحان تو را سپاس می گویم كه توفیق دادی تا خود را از بدبختی نجات دهم و خود را به سرزمین عاشقانت برسانم اكنون كه این همه توفیق دادی بالا برنده درجات توفیقم ده كه خون ناقابل خود را به پای درخت اسلام و در راه احیای دین توبه زمین بریزم . اللهم الرزقنی الشهاده فی سبیلك چقدر عالی است كه انسان ندای حق را پاسخگو باشد و چقدر صفا دارد كه انسان با پروردگار یكتا را اطاعت كنند و چقدر زیباست كه انسان به هنگام جهاد در راه خدا هم چون كبوتری به سوی خدایش پرواز كند و این هنگام ، هنگام آغاز حیات و زنده شدن انسان است هنگامی آزادی مومن از زندان است از زندان دنیای فریبنده و... و اكنون كه زمان امتحان الهی فرا رسیده است و از این امتحان الهی جز بندگان خالص و ؟؟؟ و مومن خدا ؟؟؟ بیرون بیاید یك انسان مومن و ؟؟؟ انتخاب كند هر مومنی باید لباس جهاد بپوشد و در پی آن باشد كه سعادت را برای خود و عزت و شرافت را برای اسلام و مسلمین بدست آورد من كه تصمیم خود را گرفته ام من هم همچون امام حسین (ع) مرگ با شرافت را بهتر از زندگی ننگین میدانم اگر در جبهه زیر ضربات گلوله و توپ و خمپاره با هدف مقدس پاره پاره شوم این مرگ را بهتر از آن می دانم كه در بستر با ذلت بمیرم چون علی اكبر امام حسین (ع) در میدان جنگ با هدف مقدس شهید شد و اینك كه برای دفاع از اسلام و حیثیت و میهن اسلامی به سنگر جهاد و مبارزه می روم آرزو دارم كه روزی با پیكر خونین در میدان انتخاب عاشقان الله هنگام جهاد در راه خدا به فوز عظمای شهادت نایل آیم چون كه فهمیده ام شهادت نزدیكترین راه تقرب به خدا و عالمیان است و به گفته امام عزیز: « این راهی است كه باید بپیماییم سفری است كه باید برویم چه بهتر كه در راه خدمت به اسلام و ملت شریف اسلامی شربت شهادت ننوشیم و با سرفرازی به لقاءالله برسیم و این همان است كه اولیاء خدا آن را آرزو می كردند و در مناجاتهایشان آن را از خداوند طلب می كردند » .

در معبد عشق جان فدا باید كرد یعنی به حسین (ع) اقتدا بایدكرد

بی سر به لقای یار رفتن دینی است كه اینگونه ادا باید كرد

برادران و خواهران هدف ما مقدس و الهی است نه برای خاك می جنگیم و نه برای قدرت ما برای حفظ دیانت و شرافت خود مبارزه می كنیم برای دفاع از اسلام عزیز و میهن اسلامی خود مبارزه می كنیم بنابر این خود را برای مبارزه با دشمنان خدا از قبل آماده تر كنید . وصیتم به شماها این است كه راه شهدا را ادامه دهید و رهرو امام باشید و وحدت خود را بخوبی حفظ كنید . و شما پدر و مادرم امیدوارم كه هنگامی كه خبر شهادتم را شنیدید خدا را شكر كنید كه توفیق یافتید امانت خداوند را سالم به او تحویل دهید افتخار كنید كه فرزندانتان در راه اسلام شهید شد ناراحت نباشید چون من راهم را باآگاهی انتخاب کردم و به آرزوی خود رسیده ام هروقت به یادم افتادید و خواستیدگریه کنید به یاد امام حسین (ع) و اهلبیت اوگریه کنید صبور باشید تا دیگران هم از شما سرمشق بگیرند و بدانید که طبق آیه شریف : ان الله مع الصابرین .خداوند با صابران است . و شما در حق من خیلی زحمت کشیدید و من نتوانستم در عمرم حق شما را ادا کنم مرا ببخشید و حلالم کنید . و شما برادران و خواهرانم قرآن و نماز و دعا را فراموش نکنید قرآن را بخوانید و سعی کنید آن را بفهمید و مرا حلال کنید و برای قبول شهادتم دعا کنید . در آخر از تمام رفقا و دوستان و همشهریها می خواهم که از بدیهای من در بگذرید . پروردگارا ما را به راه راست هدایت بفرما و از شرشیطان محفوظ بدار بارالها ما را به نور ایمان و به نور توحید روشن و منور فرما و از بدیها و گناهانمان درگذر. خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار.

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

21 ماه مبارک رمضان مطابق با 12/4/1362

محمد دهقان بنادکوکی

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید جبار دهقانپورفراشاه

پدر عزیزم از من در باره آن كارها باید من را ببخشید وحلالم كنید دیگر هر وقت به سر خاكم آمدید زیاد ناراحت نشوید تا من شاد باشم از پسر خاله عزیزم می خواهم كه سر خاكم دعای كمیل بخواند وپنج شب در خانه من دعای كمیل بخوانید .

جبار دهقانپورفراشاه (1304383)

خدمت خانواده عزیزم سلام علیكم امیدوارم كه بادلی گرم وشاد زندگی كنید و صبرزیاد داشته باشید تا خداوند متعال مزد و اجر شما را بدهد و از شما خانواده عزیزم می خواهم كه زندگی را ادامه بدهید و باخواهرم فاطمه بهتر زندگی كنید . فرزند

عزیزم درس زندگی را خوب یاد بدهید و از عمو و حسین و حسن میخواهم كه در درس و زندگی ؟؟؟ همسر عزیزم شما می دانید كه من خواب خود را دیده ام واین خواب اگر من به جبهه نمی آمدم خوب نبود اما هر چه شما كردید و با فاطمه زندگی خوبی داشته باشید تا من شما را در آخرت انشاالله ببینم و دوباره زندگی كنیم و حساب كار من همه شما می دانید هركس بوده است حساب او را بپردازید و زمین ؟؟؟ را همه برای حاجی محسن بسازید تا او همه سربازی برای امام زمان (عج) بفرستد پدر عزیزم از من در باره آن كارها باید من را ببخشید وحلالم كنید دیگر هر وقت به سر خاكم آمدید زیاد ناراحت نشوید تا من شاد باشم از پسر خاله عزیزم می خواهم كه سر خاكم دعای كمیل بخواند وپنج شب در خانه من دعای كمیل بخوانید . و از برادرم غفار می خواهم كه به پدر كمك كند دیگر از همه دوستان قومان یك به یك سلام من را برسانید پدر ومادر شما همسرم میخواهم كه ؟؟؟ تا صبر و اجر شما زیادتر شود فرزند عزیزم سلام بزرگ می رسانم كاری دارید بگوئید ؟؟؟ تا شب بگویید و درباره روزه همه كه در وصیت نامه گفته بودم می خواهم قبول كنید و من از همسرم بسیار بسیار راضی هستم و انشاء الله همسرم مرا می بخشد و هر كس از من ناراحتی دارد می بخشد و من سواد نداشته ام شما خوب بدانید و این وصیت نامه برای فرزند عزیزم یادگاری باشد .

والسلام

جبار دهقانپور فراشاه

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید یدالله دهقان بنادکوکی

شما ای برادران مبادا در خواب غفلت بمیرید و اكنون كه موقعیت برای توبه نمودن از گناهان قبلی فرا رسیده است رو به جبهه آورید و در سرزمینهای داغ خوزستان وكوههای سرد كردستان العفو گویان به سوی خدایتان بشتابید الان كه امام عزیزمان رفتن به جبهه ها را واجب كفایی می دانند و مسئله جنگ را مسئله اصلی می دانند مبادا شما در غفلت بمانید و با درست كردن بهانه برای خودتان ، مسئه اصلی را فراموش كرده و از امتحان الهی پیروز بیرون نیایید . همه باهم در طرح لبیك یا خمینی كه همانا لبیك به ندای هل من ناصر امام حسین (ع) است شركت نمایید و خود را برای جهاد و مبارزه بر علیه دشمنان آماده تر از قبل كنید و پیروزی نهایی برای مسلمین است .

شهید یدالله دهقان بنادكوكی(1304208)

بسم الله الرحمن الرحیم

« یا ایها الذین امنوا استعینوا بالصبر و الصلوة الله مع الصابرین . ولا تقولوا

لمن یقتل فی سبیل الله امواتا بل احیا ولكن لا تشعرون . ولنبلوكم بشی من

الخوف والجوع و نقص من الاموال والا نفس والثمرات و بشرالصابرین الذین

اصابتهم المصیبته قالوا اناالله وانا الیه راجعون اولئك علیهم صلوات من ربهم و رحمة و اولئك هم المهتدون» .

درود بر همه پیامبران الهی از آدم تا خاتم محمد مصطفی (ص) و درود بر ائمه معصومین از علی (ع) تا حضرت مهدی (عج) و سلام بر ولایت فقیه این ادامه رسالت انبیا و تداوم بخش امامت ائمه و درود بر امام امت امام خمینی عصاره ولایت و امامت و سلام بروان پاك همه شهدای اسلام از صدر تاكنون . چند جمله ای را بعنوان وصیتنامه در این آخرین لحظات عمر ظاهری و تولد حقیقیم به امت اسلام و پدر و مادر و همسرم و همه برادران و خواهرانم تقدیم می كنم . شكر و سپاس خداوند را كه ما را با رهبری امام امت از خواب غفلت بیدار نمود و از گمراهی و ظلمت بسوی نور هدایت فرمود و به ما راه و رسم زندگی را آموخت و همه ما را از ظلمت مادیات بسوی معنویات سوق داد پس ای برادران و خواهران قدر این رهبر را بدانید و همیشه پیرو احكام و راه او باشید و به عهد و پیمانی كه با او بسته اید وفادارتر از قبل گردید و همچنان كه در مسائل عبادی تابع ایشان هستید در مورد مسائل سیاسی هم تابع باشید كه دین و سیاست دو معنی یك لغت می باشند و از هم جدا نیستند و پیوند خویش را با ولایت فقیه و روحانیت مستحكمتر كنید و نگذارید دشمنان اسلام این یار و یاور همیشگی تان را با توطئه های فریبنده خودش از شما جدا سازد و بدانید تا حاكم شما ولایت فقیه است به مملكت شما هیچ آسیبی نخواهد رسید پس همه با هم به ریسمان محكم الهی چنگ زنید و با وحدت خویش توطئه ها را خنثی كنید و الان یكی از توطئه های این جنایتكاران همین جنگ تحمیلی است و این هم آخرین آن نخواهد بود اكنون كه ما برای هدف بزرگی چون اسلام عزیز بپا خواسته ایم باید خود را آماده و مجهز برای خنثی نمودن همه این تلاشهای این مزدوران كنیم و امروز روز امتحان الهی فرا رسیده است و امروز روزی است كه پس از آن همه نماز خواندنها و عبادتها مؤمنان حقیقی باید راه خویش را انتخاب كنند و به میدان جهاد بیایند و از امتحان الهی سرافراز بیرون بیایند هدف دشمنان اسلام گرفتن خاك نیست و ما هم نه برای خاك و نه برای قدرت می جنگیم بلكه برای یك هدف مقدسی همچون اسلام می جنگیم و آنانكه در این راه به شهادت میرسند آنان فاتحان میدان نبردند و این مائیم كه مسئولیت خویش را انجام داده ایم و به آرزوی خویش هم رسیده ایم اما شما ای برادران مبادا در خواب غفلت بمیرید و اكنون كه موقعیت برای توبه نمودن از گناهان قبلی فرا رسیده است رو به جبهه آورید و در سرزمینهای داغ خوزستان وكوههای سرد كردستان العفو گویان به سوی خدایتان بشتابید الان كه امام عزیزمان رفتن به جبهه ها را واجب كفایی می دانند و مسئله جنگ را مسئله اصلی می دانند مبادا شما در غفلت بمانید و با درست كردن بهانه برای خودتان ، مسئه اصلی را فراموش كرده و از امتحان الهی پیروز بیرون نیایید . همه باهم در طرح لبیك یا خمینی كه همانا لبیك به ندای هل من ناصر امام حسین (ع) است شركت نمایید و خود را برای جهاد و مبارزه بر علیه دشمنان آماده تر از قبل كنید و پیروزی نهایی برای مسلمین است . راهم را فراموش نكنید كه من برای هدف مقدسی شهید شدم و از همه برادرانی كه در تشییع جنازه ام شركت می كنند و همه ملت اسلام می خواهم همچنان تشییع كننده و پیرو راهم باشید و اسلام را فقط نماز و روزه و خمس ندانید البته اینها هم همه بجای خود ولی ما اینجا برای همین ها می جنگیم و جهاد یكی از درهای بهشت است . شما ای پدر و مادرم چگونه از شما عذرخواهی كنم و چگونه از شما تشكر كنم چون شما مرا در این راه بسیار همراهی كردید مرا حلالم كنید و ببخشید و در آیه ای كه در اول وصیتنامه نوشتم توجه بیشتری كنید و هرگاه خبر شهادتم را شنیدید بگویید : اللهم تقبل منا هذا القربانی و بدانید من هم به آرزوی دیرینه خویش رسیده ام و بر این سعادتی كه نصیب شما شده است خدا را شكر كنید و بدانید كه ما همه از سوی خدا آمده ایم و روزی هم باید به سوی او برویم از قفس دنیا آزاد گردیم پس سلاح صبر برگیرید و دیگر برادران را همچون محمدرضا تربیت كنید و بدانید كه نسل آینده نباید در دامن شما تربیت شود . اما ای همسرم هركجا از من بدی دیده اید حلالم كنید و در این دوره كوتاه زندگی من بجز خوبی چیزی از شما ندیدم انشاء الله خدا هم از هر دو ما راضی باشد و شما هم در شهادتم بی صبری نكنید و ما همه امانتهایی هستیم كه از سوی خدا آمده ایم و همه باید برویم و بدانید كه مرگ ما در مقابل حیات اسلام بسیار ناچیز است و اگرخواستید برایم گریه كنید به یاد زینب (س) بیفتید كه در یك روز تحمل 72 شهید نمود و شما هم همچون زینب (س) پیام خون مرا به نسل آینده برسانید و به آنها بگویید كه ما برای چه شهید شدیم تا آنها هم ادامه دهندگان راهمان باشند . ای برادرانم شما آینده سازان این مملكت هستید وامیدان انقلاب هستید همچنان در سنگر مدرسه بایستید و درس را بعنوان یك وظیفه شرعی بدانید و تا یك صفحه از كتابتان را نفهمیده اید از آن نگذرید و این شما هستید كه باید خون ما را به ثمر برسانید به امید روزی كه همه مسلسلها به قلم تبدیل گردد . ای خواهرم تنها وصیتم به شما این است كه امیدان انقلاب در دامن شما باید تربیت شوند آنها را فراموش نكنید . در آخر من علاقه زیادی به دیدار با امام داشتم اما متأسفانه این سعادت نصیبم نشد اگر شما توفیق یافتید و به محضر امام رفتید سلام مرا هم برسانید و از ایشان بخواهید جهت قبول شدن شهادتم از درگاه خداوند دعا نمایند . خدایا در عمرم كه نتوانستم آنگونه كه تو می خواهی زندگی كنم پس شهادتم را آن چنان قبول بگردان كه كفاره همه گناهانم گردد.آخرین وصیتم اینكه وصیتنامه های همه شهدا را سعی كنید بیشتر عمل كنید و بدینوسیله پیام خونمان را برسانید و تحقق بخشید . درآخر از همه دوستان و قومان و همشهریهایم می خواهم كه از بدیهای من در گذردند تقوی را تقوی را پیشه خود سازید .

والسلام- یدالله دهقان بنادكوكی

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامهذ شهید علی دهقان باغی

خدایا می خواهم لطف و عنایت خود را شامل حال من بكنی تا من هم مثل آن شهدا به مقام والا برسم مقامی كه ائمه اطهار آن را آرزو می كردند و با به دست آوردن آن مقام تو را ملاقات می كردند.خدایا می خواهم با قطره قطره خونم خود را از گناه منزه كنم تا بتوانم تو را ملاقات كنم و حیات جاوید خود را شروع كنم و در مقابل حضرت رسول (ص) روسفید باشم . خدایا عشق تو هست كه مرا بدین جا كشانده است می خواهم كه در عشق تو بسوزم و با سوخته شدم اسلام را یاری كنم .

شهیدعلی دهقان باغی(1304096)

بسم الله الرحمن الرحیم

بنام الله پاسدار حرمت خون شهیدان و در هم كوبنده مستكبران جهان و با درود و سلام بر امام زمان (عج) یگانه منجی عالم بشریت و هم چنین بر نایب بر حقش رهبر كبیر انقلاب بت شكن زمان امام خمینی آن كس كه انسانها را از ظلمات و جهل و نادانی نجات داد . و با درود وسلام بر امت سلحشور و شهید پرور به خصوص خانواده های شهدا و جانبازان . اینك ما میرویم تا برای اسلام افتخاری دیگر بیابیم و چون آرزو دارم در این حماسه تاریخی به فوز عظیم نائل شوم لذا وصیتنامه ای می نویسم .خدایا تو را شكر میكنم كه در برهه ای از زمان مرا قرار دادی كه بی شباهت به زمان اباعبدالله الحسین (ع) نیست و در بین امتی قرار دادی كه بهترین امتها هستند .خدایا اگر زمانه مرا به تاخیر انداخت و نبودم كه در سرزمین كربلا و جواب هل من ناصر امام حسین (ع) می گوییم ولی خوشحال هستم كه در زمان سلاله ای از رسول اكرم (ص) هستم و به ندای او كه همانا حسین زمان است لبیك گفتم و با تمام وجود به سرزمینی آمدم كه شبیه به سرزمین كربلاست و در میان یارانی آمدم كه انقطاع الی الله پیدا كرده اند و شبیه به یاران امام حسین (ع) بلكه خود یارانی برای امام حسین (ع) هستند . خدایا می خواهم لطف و عنایت خود را شامل حال من بكنی تا من هم مثل آن شهدا به مقام والا برسم مقامی كه ائمه اطهار آن را آرزو می كردند و با به دست آوردن آن مقام تو را ملاقات می كردند.خدایا می خواهم با قطره قطره خونم خود را از گناه منزه كنم تا بتوانم تو را ملاقات كنم و حیات جاوید خود را شروع كنم و در مقابل حضرت رسول (ص) روسفید باشم . خدایا عشق تو هست كه مرا بدین جا كشانده است می خواهم كه در عشق تو بسوزم و با سوخته شدم اسلام را یاری كنم . وصیت من به پدر و مادر این است كه بعد از مرگ من گریه و زاری نكند زیرا فرزندانشان اگر چه لیاقت آن را نداشتند و به لقا یار رفت و از پدر عزیز و دلسوز می خواهم مرا ببخشد كه خیلی خیلی من او را اذیت كردم و نتوانستم حق فرزندی را به جا آورم و از مادرم می خواهم آن كسی كه هیچگاه حتی یك ذره بدی من را نخواست میخواهم كه مرا ببخشد و در حق من دعا كند . مادرجان و پدرجان من اگر در این 18 یا 19 سال نتوانستم حق فرزندی را به جا آورند مرا مورد لطف و بخشش خود قرار دهند و در حقم دعا كنند و از كلیه اقوام و خویشان می خواهم كه برایم طلب مغفرت كنند و نماز و روزه زیاد دارم از شما تقاضا می كنم به هر ترتیب كه شده به جا آورید یا برای آن كه خداوند ببخشد مرا دعا كنید . برادرانم چون زین العابدین (ع) پیام رسان خونم باشید و نگذارید اسلحه ام بر زمین افتد . خواهرانم چون زینب (س) باشید و در مرگم زاری نكنید و از شما می خواهم كه در مراسم تشییع من و مجالس ختم چادر سفید بر تن كنید . برادرانم می خواهم لباس سفید بر تن كنید و در مرگم صبور باشید . مادر و پدر عزیزم از شما می خواهم در مرگم لباسی را كه در جشن عروسیم می خواستید به تن كنید در مرگم به تن كنید و نگذارید دشمنان اسلام خوشحال شوند هر چه شما كردید تاحد ممكن به وصایای من عمل كنید و مقداری هم قرض دارم هر چه شما كردید ترتیب آن را بدهید

والسلام

علی دهقان باغی

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

جمعه 25 اسفند 1396  6:45 AM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید ابوالفضل دهشیری

از شما ملت شهیدپرور عاجزانه تقاضا دارم به فرامین امام امت پاسخ مثبت دهید و همیشه یار و یاور امام باشید و دست از اتحاد و وحدت كه رمز پیروزی می باشد بر ندارید و در همه حال رضای خدا را در نظر بگیرید و كارهای خود را خالصانه و فقط برای رضای او انجام دهید .

- شهیدابوالفضل دهشیری (1303231)

بسم الله الرحمن الرحیم

«‌ان الله اشتری من المومنین انفسهم واموالهم بان لهم الجنة یقاتلون فی سبیل الله

فیقتلون وعدا علیه حقا فی التوریة و الا نجیل و القرآن و من ا فی بعهده من الله

فستبشروا ببیعكم والذی بایعتم و ذالك هو الفوز العظیم.

خدا جان و مال اهل ایمان را به بهای بهشت خریداری كرده آنها در راه خدا جهاد می كنند كه دشمن دین را به قتل برسانند و یا خود كشته شوند این وعده قطعی است بر خدا و عهدی است كه در تورات و انجیل و قرآن یاد فرموده و ازخدا با وفاتر به عهدكیست ؟ ای اهل ایمان شما خود در این معامله بشارت دهیدكه این معاهده با خدا به حقیقت سعادت و پیروزی بزرگی است » .

با درود و سلام فراوان بر منجی عالم بشریت و نایب بر حقش امام امت و با درود و سلام برشهدای گلگون كفن انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی وصیتنامه خود را آغاز می كنم . از شما ملت شهیدپرور عاجزانه تقاضا دارم به فرامین امام امت پاسخ مثبت دهید و همیشه یار و یاور امام باشید و دست از اتحاد و وحدت كه رمز پیروزی می باشد بر ندارید و در همه حال رضای خدا را در نظر بگیرید و كارهای خود را خالصانه و فقط برای رضای او انجام دهید . وشما ای پدر و مادر عزیزم از شما می خواهم كه بردبار و صبور باشید و در سوگ من عزاداری نكنید بلكه رفتن من را مثل امانتی بدانید كه باید روزی پس داده شود و مادر از تو می خواهم كه زینب گونه باشی و دشمنان اسلام بدانند كه با چه ملتی روبرو هستند ملتی كه شهید پرور است و از شهادت باكی ندارد وهمان گونه كه در دامادی من شادی وخوشحالی می كنید شهادت من را هم همان دامادی بدانید كه حجله ام قبرم و لباس دامادیم كفنم و عروسم شهادت است و در جشن عروسی به مردم خوش آمد بگویید وآنها را با كام شیرین از حجله ام برگردانید .و شما ای برادران و خواهرانم می خواهم حجاب خود را حفظ نمایید و با درس خواندن مشت محكمی بر دهان آمریكا و نوكرانش بزنید و نماز خود را در سر وقت بخوانید و روزه های خود را بگیرید . راه من را ادامه دهید و نگذارید كه اسلحه ام و تفنگم بر زمین بماند و هرگز در سوگ من گریه و زاری نكنید . از تمام دوستان و آشنایانم می خواهم كه اسلحه بر زمین افتاده من را برگیرند و بر علیه دشمنان اسلام بستیزند و پاسدار حقیقی خون شهیدان راه حق و حقیقت باشند.در ضمن تمام وسایل شخصی من را در راه خدا مصرف نمایید شاید اینها كار ساز باشند ما كه برای این انقلاب كاری نكردیم شاید اینها كمكی باشد .

والسلام

ساعت 10 شب چهارشنبه مورخ7/2/1367

ابوالفضل دهشیری

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید سید محمد رضا دشتکی دره شیر

از تمامی شما تقاضا دارم كه دعا كنید تا این جان ناقابل را خداوند بپذیرد و تمام ما امانتی در دست شما كه این امانت را بدون آنكه در آن خیانتی بكنید باید به صاحب اصلی آن تحویل دهید كه امیدوارم كه این امانت خداوند بپذیرد و از شما می خواهم برای من اشك نریزید و هم چون شب دامادی من شاد باشید و چنان چه اشكی از چشمهایتان جاری شد برای امام حسین(ع) و به خاطر امام حسین (ع) بریزید چون مصیبتهای زیادی بر امام حسین (ع) وارد شد و من هم می خواهم كه مثل امام حسین (ع) كه سر در بدن نداشت شهید شوم و از تمامی شما خواهشمندم كه حسین وار و زینب گونه زندگی كنید و اطاعت از امر ولایت فقیه كنید و راه روحانیت اصیل را ادامه دهید و دنباله رو راه آنها باشید و فریب آخوندهای درباری نخورید .

شهیدسید محمد رضا دشتكی (1296637)

بسم الله الرحمن الرحیم

« ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عندربهم یرزقون.

گمان نبرید كسانیكه در راه خدا كشته می شوند مرده اند بلكه زنده اند

و نزد پروردگارشان روزی می خورند » .

پس از حمد و ثنای خداوند كه اقرار به وحدانیت او دارد و درود وسلام گرم صمیمانه برتمامی اولیا و انبیا و خدا و امامان معصوم از امام علی (ع) تا 12 امام بزرگوار امام زمان (عج)و نایب بر حقش امام خمینی چند جمله وصیتنامه را شروع می كنم.ای والدین عزیز وگرامی می دانم كه من برای شما بس مصیبتها و سختیها به وجود آوردم و شما را دررنج و زحمت انداختم و من چگونه می توانم شكرگذار شما باشم و بتوانم شكر زحمتهای شما را به جا آورم . و تو ای خواهرم و برادرانم كه شما برای بهبود یافتن وضع من و در اثر بیماری كه بوجود آمد شما كه جدا تحمل سختیها كردید وبرای بهبودی من از هیچ كوششی دریغ نكرده اید از تمامی شماها (خواهر ،برادر ، مادر و پدر) خداحافظی میكنم و از تمامی شما طلب عفو و بخشش می نمایم و امیدوارم كه از بزرگی خودشان ببخشند چون الان وقت رفتن است و چند ساعتی بیشتر به وقت عملیات نمانده وقت رفتن من است ومی خواهم این جان ناقابل و بی ارزش خود را برای احیاء كلمه لااله الاالله و رشد اسلام فدا كنم تا اینكه در روز محشر پیش روی خدا و اولیا روسیاه نباشم و روسفید در پیش روی آنها حضور بایم چون جدم امام حسین (ع) و تمامی دوستان و اولیا خدا همین راه را طی كرده اند و از تمامی شما تقاضا دارم كه دعا كنید تا این جان ناقابل را خداوند بپذیرد و تمام ما امانتی در دست شما كه این امانت را بدون آنكه در آن خیانتی بكنید باید به صاحب اصلی آن تحویل دهید كه امیدوارم كه این امانت خداوند بپذیرد و از شما می خواهم برای من اشك نریزید و هم چون شب دامادی من شاد باشید و چنان چه اشكی از چشمهایتان جاری شد برای امام حسین(ع) و به خاطر امام حسین (ع) بریزید چون مصیبتهای زیادی بر امام حسین (ع) وارد شد و من هم می خواهم كه مثل امام حسین (ع) كه سر در بدن نداشت شهید شوم و از تمامی شما خواهشمندم كه حسین وار و زینب گونه زندگی كنید و اطاعت از امر ولایت فقیه كنید و راه روحانیت اصیل را ادامه دهید و دنباله رو راه آنها باشید و فریب آخوندهای درباری نخورید . من مبلغی پول حدود 8000 تومان در بانك سپه دارم هر طور كهصلاح خویش میدانید خرج كنید و من قریب سه سال نماز و سه ماه روزه قرضی دارم از شما می خواهم برایم به جا آورید.به امید پیروزی رزمندگان اسلام بر قوای كفر صدامی.

والسلام

سید محمد رضا دشتكی15/5/1364

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت‌نامه شهید محمود دایه علی

من محمود دایه‌علی وصیت‌نامه‌ی خود را به نام خدا و در راه تداوم انقلاب اسلامی به رهبری زعیم عالیقدر امام امت خمینی روح خدا شروع می‌كنم،

بسم الله‌الرحمن الرحیم

و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتاً بل احیا عند ربهم یرزقون گمان مبرید كسانیكه در راه خدا كشته می‌شوند، مرده‌اند بلكه زنده‌اند و نزد خدا روزی می‌خورند.

من محمود دایه‌علی وصیت‌نامه‌ی خود را به نام خدا و در راه تداوم انقلاب اسلامی به رهبری زعیم عالیقدر امام امت خمینی روح خدا شروع می‌كنم، ای مردم مسلمان و مستضعف ایران این انقلاب را به رهبری امام امت ادامه دهید ما ملت ایران خیلی خون داده‌ایم كه این انقلاب به پیروزی برسد نكند كه از رهنمودهای امام سرپیچی كنید و امام را تنها بگذارید او نایب امام زمان (عج) است. نگذارید خون این شهیدان پایمال شود ما هرچه خون بدهیم انقلابمان پایدارتر می‌شود، این آمریكائی خائن با كمك منافقین دارند شاخ و برگ این نهال انقلاب را می‌ریزند ما باید نگذاریم كه این ابرقدرتها،‌ واسطه‌های داخلی آنها به این انقلاب ضرور زیان برسانند. اگرچه همه را بكشند ما باید تا آخرین قطره‌ی خونمان را به پای این نهال انقلاب بریزیم و آن را آبیاری كرده و رشدش بدهیم. در زمان امام حسین (ع) امام را تنها گذاشتند حالا كه امام خمینی راه او را می رود ما نباید اورا تنها بگذاریم. از خانواده‌ام می‌خواهم كه خط امام را ادامه دهند و از مادرم می‌خواهم برادرهایم را در بسیج شركت دهد تا اگر روزی به شهادت رسیدم بتوانند ادامه دهنده‌ی راه من باشند. از برادرهایم می‌خواهم كه بعد از من اسلحه را به دوش بگیرند و خون خودشان را به پای درخت اسلام بریزند تا درخت اسلام بارورتر گردد. هركس امام را قبول نداشته باشد و سر قبر من بیاید به خون تمام شهیدان خیانت كرده است. پدر و مادرم! ما امروز در زمان امتحان هستیم چون در جبهه وجود دارد حسینی و یزیدی و من راه حسین را انتخاب كرده‌ام شما هم از فرصت استفاده كنید و به جبهه حسین بپیوندید. در هر كربلائی امام حسینی وجود دارد و حسین امروز با خمینی است. در وجود امام عزیز دقت كنید و با شناخت كامل راه او را ادامه دهید؛ مادرم می‌دانم كه در انتظار آمدن من هستید و هم‌اكنون دعا می‌كنی اما حرف من به برادرانم این است كه یكی یكی به جبهه‌های حق علیه باطل فرستاده شوند؛ من برای آنها طلب پیروزی بعد از شهادت می‌كنم. دوستانم در پیروزی ما در این جنگ هیچ شكی نداشته باشید این سخنان را به عنوان یك شهید می‌گویم كه اگر وحدت خودمان را از دست بدهیم و امام را تنها بگذاریم به خون تمام شهیدان خیانت كرده‌ایم و خدا شما را نمی‌بخشد. فقط در خط امام حركت كنید و بدانید بهترین تسلیت برای من انتقام گرفتن خون تمام شهیدان است....

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید حاج رضا داروئیان

حاج رضا داروئیان از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت (صلوات الله علیهم) در وصیت نامه خود نوشته است که در لحظات آخر عمرش تنها یک آرزو دارد.

فرمانده گروهان سوم از گردان سیدالشهدا(ع)لشکرمکانیزه 31عاشورا(سپاه پاسداران انقلاب اسلامی)

در سومین روز رمضان المبارک 1386 ه ق برابر 24 آذرماه 1345 ه ش در خانواده ای مذهبی از آذربایجان دیده به جهان گشود .

او شیعه واقعی علی ابن ابی طالب(ع)بود. از کودکی علاقه زیادی به قرآن کریم و حفظ آن داشت، به طوری که زیر بنای اعتقادی و سنگ زرین ایمان او با کتاب حیات بخش بشریت مستحکم شد . در نوجوانی به حلقه بزرگانی با سواد و با دانش ملحق گردید و در اکثر مسائل اعتقادی و دینی و بحث های بغرنج قرآنی برابر با بزرگان و دوشادوش آنان طی طریق می نمود و گاهی از آنان سبقت می گرفت که حکایت از ذهن خلاق و علاقه زیاد او داشت.

در بین همسالان خود ، چه در برنامه های رزمی ، نظامی و چه در مسائل اعتقادی و فرهنگی و حتی در مسائل درسی و مدرسه ای یک سر و گردن بالاتر ظاهر می شد تا جائیکه با سن کم ، در بین همه بچه های محل و پایگاه مشهور بود.

تحصیلات ابتدایی و راهنمایی را در فیوضات و دبیرستان را تا سال اول نظری در دبیرستان صفا گذرانید ولی غلیان عشقی نهفته در دل به کربلا و عاشورا و جوشش غیرتی مردانه او را واداشت تا با دستکاری تاریخ تولدش و بزرگ جلوه دادن خود به جبهه جنگ اعزام شود .

حاج رضا داروئیان در دوران حضور در میادین نبرد و جبهه های حق علیه باطل در عملیات متعددی شرکت جست از جمله آن ها : عملیات رمضان _ والفجر مقدماتی _ والفجر چهار _ خیبر _ بدر _ والفجر هشت _ کربلای چهار و پنج می باشد .او در این عملیات چندین بار به شدت مجروح شد. شدت جراحت هایش منجر به از کار افتادن دید چشم چپ،شنوایی گوش چپ و پاره گی عصب دست چپ شد.

این شهید بزرگوار پس از حضور مستمر در جبهه های جنوب و غرب و دفاع غیرتمند از آیین و کیان اسلامی ، عاقبت در رمضان المبارک1409 برابر با 5/2/67 در منطقه شلمچه با اهداء جان خویش در مقابل وصل معشوق ، به شهادت رسید.

و آنچه می خوانید متن کاملی از وصیت نامه اوست که نشان از اعتقادات عمیقش و عشق وافرش به اباعبدالله الحسین (ع) دارد .

روحش شاد و یادش گرامی

بسم الله الرحمن الرحیم

انا لله وانا الیه راجعون

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین

همانا همه چیز اوست و بازگشتمان نیز به سوی اوست،و این اوست که عشق و عاشقی را آفرید و عشق حسین(ع)از همه عشق ها برتر و عاشقان او عاشق تر از دیگران.

ای خدای عالمیان هیچ توشه ای به جر گناه ندارم ولی چشم به عطای تو دارم.الهی ما را بیامرز و بعد بمیران اگر نمی بود عشق حسین(ع) دلها هم زنگ زده و سیاه و کدر می شد. پس ای ثارالله ما را از عاشقان حقیقی قرار بده و عشقمان را افزون کن و از شراب عشقت سیرابمان بنما و از شهدای کربلا ما را جدا مفرما.

به پیر جماران عمر طولانی تا ظهور حضرت مهدی(عج) عنایت کن.

تنها آرزویم اینست که در لحظات آخر عمر خود را کشان کشان بر روی صورت به قدم های ابا عبد الله الحسین(ع) بیاندازم و بر خاک پای مبارک حضرت بوسه زنم،خاک پایش را توتیای چشم بکنم.

از همه طلب حلیت می کنم.والسلام

گئوز یاشیمــی یارالاریوا مرحم ایلــرم بولسون هامی که هر یارانون بیر دواسی وار

مرا در وادی رحمت کنار قبر احد مقیمی اگر مکان بود دفن کنید. پارچه سبز در کتابخانه ام هست آن را بر قبر حضرت رسول به بیت خداوند مالیده و در آب زمزم شسته ام حتماً و حتماً بر روی کفنم بیاندازید و با آن دفن کنید.

رضا داروئیان

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

جمعه 25 اسفند 1396  6:46 AM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید محمود دشتکیان

به ياری خدا ميروم تا پس از سالها انتظار به معبودم بپيوندم می روم تا با قلع و قمع کردن دشمنان اگر سعادت داشته باشم به ديدار خدايم بشتابم .بالاترين آرزويم اين است که شما هميشه برادرانم را تشويق کنيد تا پس از شهادت من نگذارند سلاحم بر زمين ماند.

شهيدمحمود دشتکيان(1296632)

بسم رب الشهداء والصديقين

قال رسول الله (ص) :« من سمع رجلاً ينادی يا للمسلمين فلم یجبه فلیس بمسلم . هرکس مي شنود ندای مسلمانی را که ياری مي طلبد و او را ياری نکند مسلمان نيست » .

قال علی(ع):« ذليل ترين اقوام جهان مردمی هستندکه کوچه های شهرشان ميدان تاخت و تاز بيگانگان قرار گيرد » .

پدر و مادر عزيزم ، سلام . پس از حمد و ثنای خداوند که راه حسين (ع) و زندگی حسين گونه را به من و راه زينب و زينب گونه شدن را به شما آموخت . سلامتی شما را از درگاه او خواستارم . اگر از حال من بخواهيد هم اکنون سالم و سلامت و چون شيری زنجير گسيخته آماده جهاد در راه خدايم . پس از سالها و ماهها سرانجام روزی که در انتظارش بيقراری ميکردم رسيد و لحظات شيرين عمرم که با جهاد و شهادت در راه او همراست نزديک و نزديکتر ميشود و همراه با نزديک شدن آن من نيز حس ميکنم که بيشتر به آفريدگارم نزديک ميشوم اين بالاترين آرزويم در دنيا بود که هم وظيفه ام را در دنيا اجرا کرده ام و هم سعادتم را در دنيای ديگر تأمين کرده ام . هم راه حسين (ع) را تداوم بخشيدم و هم حسين زمان خمينی را ياری کردم .هم قطره ای به سيل تلاطم برخون شهيدان افزودم و هم اندکی آزادی ضعفيان را نزديکتر کردم . مدتها بود در تب عشق به شهادت مي سوختم و در اين رويا ساعتها تفکر و تعمق مي کردم هميشه از خدا مي خواستم که توفيق جهاد و شهادت را به من بدهد و سرانجام رسيدن به آرزويم انشاء الله نزديک است . به ياری خدا ميروم تا پس از سالها انتظار به معبودم بپيوندم می روم تا با قلع و قمع کردن دشمنان اگر سعادت داشته باشم به ديدار خدايم بشتابم .بالاترين آرزويم اين است که شما هميشه برادرانم را تشويق کنيد تا پس از شهادت من نگذارند سلاحم بر زمين ماند برادران عزيزم صمد و کاظم و جمال و علی آرزو داشتم که زنده مي بودم تا همه با هم به سوی قدس عزيز روانه مي شديم اما آرزوی بالاترم شهادت بود که به آن رسيدم و اميدوارم که شما قدس را با آتش سلاحهای خود آزاد گردانيد و مرا به آرزوی ديگرم برسانيد . بعداز شهادت من اميدوارم که قطرات خونم باعث شود که شما جان برکف راهم را ادامه دهيد تا آزادی کربلا ، آزادی قدس و آزادی تمام مستضعفان جهان از سلطه جهانخواران و فرعونيان . خواهرانم فاطمه و ثريا و صديقه از شما ميخواهم که شما طوفنده و خروشنده چون زينب (س) که تداوم بخش انقلاب کربلا بود و همواره ادامه دهنده راه حسين (ع) ، شما نيز چنين باشيد و راهم را که راه حسين (ع) است ادامه دهيد و همواره خاری باشيد در چشم دشمن . به

کليه اقوام و خويشانم ، اگرچه لايق نيستم نصيحت ميکنم که دنبال خدا و راه خدا و خط امام باشند که او سعادت شما و ملت ايران و همه افراد جهان را ميخواهد . پدر و مادر عزيزم ، مقداری پول که دارم صد تومان آن را وقتی مدرسه ها باز شد به معلم پرورشی هنرستان بدهيد و بگوئيد راجع به عکسهای مراسم 13 آبان سال گذشته به کسانی بدهد که قرار بود برايشان عکس مجدد چاپ کنم . بقيه پولم را که حدود 12 هزار تومان ميشود 5000 تومان آنرا صرف عروسی خواهرم ثريا کنيد و بقيه را هم به حساب دولت جمهوری اسلامی ايران بريزيد حتماً يا به تهران ببريد و به هاشمی رفسنجانی بدهيد و بگوئيد هرکارش که مي دانند بکنند در راه کمک به دولت انقلاب در مورد موتورسيکلت من هم هر تصميمی که ميخواهيد بگيريد شماها پدر و مادر عزيزم ، مقداری کتاب مفيد و خوب هم در اتاق يزدم دارم آنها را هر کدامش که ثريا و جمال و علی ميخواهند به آنها بدهيد و بقيه را به کتابخانه نصرآباد هديه کنيد . قرآنم را به خواهرم ثريا و نهج البلاغه ام را به برادرم جمال هديه ميکنم اميدوارم که با خواندن آنها راه مولايم علی (ع) را بياموزد انشاءالله . و اما پدر و مادر عزيزم بالاترين آرزويم اين است که در شهادت من گريه نکنيد و اشک نريزيد و هنگام بخاک سپردنم چشمانم را باز بگذاريد تا دشمن بداند که من به راهی با بينش صحيح رفتم و کورکورانه از کسی تقليد نکردم . دستهايم را باز بگذاريد که دشمنان بدانند من به طمع چيزی در دنيا مبارزه نکردم . اگر جنگيدم و شهيد شدم خدايا تو خود ميدانی که فقط چون عاشق تو بودم و برای رسيدن به تو که عاشقانه جام شيرين شهادت را به سرکشيدم و دشمن بداند که ما با شهادت نابود نميشويم بلکه ما راست قامتان جاودانه تاريخ خواهيم ماند . و اما شما پدر و مادر عزيزم ناراحت نباشيد که فرزندتان شهيد شده و کمی فکر کنيد که آيا من عزيزتر از علی اکبر فرزند امام حسين (ع) بودم.مادرم اشک نريز و صبر کن که ان الله مع الصابرين خدا با صبر کنندگان است . و شما پدر مهربانم چون مردان صدر اسلام افتخار کنيد که با مادرم توانسته ايد مرا چنين بزرگ کرده و تربيت کنيد که رهرو حسين (ع) بزرگ آموزگار شهادت باشم . خواهران و برادران و اقوام من هيچکدام شما ناراحت نباشيد که انا لله و انا اليه راجعون ما از خدائيم و بسوی او باز ميگرديم . کمی بينديشيد آنجا که علی (ع) مي گويد : ای تشنگان که بدنبال آب زلال می گرديد تا سيراب شويد باز مگرديد . قسم به آن کس که جان پسر ابيطالب مقهور اراده اوست هزار مرتبه در ميدان پيکار به خاک و خون غلطيدن از مردنی که بر روی بستر صورت گيرد و ويژه پير زنان باشد گواراتر و شيرينتر است . پس پدر و مادر عزيزم من امانتی بودم الهی که خدايم مرا به شما داده بود و اکنون هم خواسته از شما امانتش را پس بگيرد . شما امانت داری بسيار خوب بوديد پس حالا نگران نباشيد که من بايد به صاحب اصليم پس داده شوم . اميد آنکه خونم بتواند آزادی خلقهای مستضعف جهان را نزديکتر کند . پدر و مادر عزيزم هزار تومان ديگر بابت کار کردم طلب محمد رعيتی دارم آنرا هم بگيريد و برايم نماز و روزه قضا بشويد ( بدهيد به کسی که بشود ) . در خاتمه تقاضای ديگری که دارم اين است که حتماً برادرانم راهم را ادامه دهند که من در دنيای ديگر از اينکه آنها امام را ياری نمی کنند ناراحت نباشم و خوشحال باشم که امام تنها نيست . اقوام عزيزم مخصوصاً دائی جان يادتان نرود که هر شب دو رکعت نماز برای سلامتی امام بخوانيد . دو رکعت هم برای ظهور امام زمان (عج) خاله هايم را يک به يک سلام برسانيد و از همه التماس دعا دارم خدا همه ما را بيامرزد . آمين . سلام به پيشگاه رهبر انقلاب که چنين مبارزه ای را به ما آموخت و شرف و عطوفت به ما عطا فرمود . سلام بر حسين شهيد سرور مجاهدان اسلام . سلام بر پيروان خط امام . روی امام ، پدر

و مادرم و همه اقوام و ملت ايران و مردم مستضعف جهان را می بوسم . ربنا افرغ علينا صبراً و ثبت اقدامنا و نصرنا علی القوم الکافرين . تا ميتوانيددر راه خدا بکوشيد که به قول شهيد مظلوم بهشتی ، بهشت را به بها دهند نه به بهانه . پدر و مادر عزيزم از شما ميخواهم که وصيتم را نکته به نکته عمل کنيد . اگر خواستيد وصيتنامه مرا جايي بخوانيد يا تکثير کنيد مطالب خصوصی و خانوادگی آنرا حذف نمائيد .

والسلام علينا و علی عبادالله الصالحين

فرزند شما محمود دشتکيان

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید علی اصغر دشت آبادی

وای همشهریان عزیزم هدف به جبهه رفتن بنده برای این بود كه جبهه اسلام پر شود تا لشكر كفر وحشت بردارد و شكست بخورد تا مسلمین جهان بتوانند غلبه كنند بر سر مستكبرین ، تا مستكبرین نتوانند سربلند كنند و از شما ملت ایران می خواهم كه جلوی ضد انقلاب محكم استقامت كنند تا ضد انقلاب نتواند در كشور جمهوری اسلامی ایران شایع پراكنی كند و از شما برادرانی كه در ردیف بنده هستید می خواهم كه نگذارید جبهه ها خالی شود .

شهیدعلی اصغر دشت آبادی(1296371)

بسم الله الرحمن الرحیم

« ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتاَ بل احیاء عند ربهم یرزقون .

آنهایی كه در راه خدا كشته می شوند نمرده اند بلكه زنده اند و نزد

خدای خود روزی می خورند » .

با درود و سلام فراوان به رهبر كبیر و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و ملت شهید پرور ایران و با درود و سلام به تمام شهیدان صدر اسلام تا عاشورای خونین حسین (ع) و از عاشورای حسین (ع) تا شهیدان كربلا . وای همشهریان عزیزم هدف به جبهه رفتن بنده برای این بود كه جبهه اسلام پر شود تا لشكر كفر وحشت بردارد و شكست بخورد تا مسلمین جهان بتوانند غلبه كنند بر سر مستكبرین ، تا مستكبرین نتوانند سربلند كنند و از شما ملت ایران می خواهم كه جلوی ضد انقلاب محكم استقامت كنند تا ضد انقلاب نتواند در كشور جمهوری اسلامی ایران شایع پراكنی كند و از شما برادرانی كه در ردیف بنده هستید می خواهم كه نگذارید جبهه ها خالی شود . و ای مادر مهربانم قامتت را بلند گیر و ندای الله اكبر و خمینی رهبر سر ده و سخن شهیدان راه خدا را به مردم برسان که مرام ما پیروی از خدا و قرآن است . و ای برادر عزیزم هوشیار باش و به چیزی غیر از اسلام و قرآن فكر نكن هرچه خیر و صلاح انسان است در این كتاب نهفته است و شما سعی كنید راه خدا را ترویج نمائید و دیگر عرضی ندارم و از شما می خواهم هركه برای اسلام و امام دهن كجی كرد شما جلوی آن ایستادگی كنید . و از مادرم و پدرم و تمام خویشان هرچه من آنها را اذیت كردم مرا ببخشید والسلام .

و ما از خدا بودیم و به راه خدا رفتیم . و در پایان از شما می خواهم كه امام را دعا كنید . و اگر من شهید شدم حاضر نیستم برای مراسمات من زیاد خرج تراشی كنید بلكه چند تا از روحانیون انقلابی را دعوت كنید و مجلسی انقلابی تشكیل دهید . و در ضمن میرزا احمد محمد حسین 100 تومان از بنده طلبكار است به او بدهید . والسلام- 10/6/1361 علی اصغر دشت آبادی

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهيد امير حمزه دره گازه ای

بچه هايم را به پدر و مادرم واگذار نمائيد و آنها را تربيت کنيد فقط زير بار ظلم نروند مگر اينکه جان خود را از دست بدهند و شهيد شوند و هيچگونه حرف زور و ظلم به کس نکنند .

شهيدامير حمزه دره گازه ای(1294172)

بسم الله الرحمن الرحيم

اينجانب اميرحمزه دره گازه ای فرزند غلامرضا به شماره شناسنامه 2 ، اگر احياناً بنده در خدمت مقدس سربازی شهيد شدم دستوراتی که در اين صفحه مينويسم عمل نمائيد .

خانه ای که ساخته ام سه دانگ آن به فرزندم مهدی و سه دانگ ديگر به فرزندم هادی بدهيد . موتورم را هم بفروشيد و نصف به اين و نصف به آن بدهيد .

دستگاه قالی بافی و قالی روی دار و بقيه چيزهاي خانه و يک عدد قالی درجی و کرمانی به همسرم ميرسد با خانه ای که مهريه اش است و بقيه خانه ای که هم است به همسرم واگذار نمائيد .

پولهايي که بنده طلب دارم جمع آوری وبه طلبکارهای بنده بدهيدوبقيه آنراهم خرج بچه هايم بنمائيد

بچه هايم از سن شش سالگي به مدرسه بفرستيد و تا آنجا که ممکن است درس بخوانند يا ديپلم و يا بالاتر و بعد به کسب و کار خوب پی ببرند .

آن تکه زمين که پشت ساختمان است و هنوز حرفش کوتاه نيست خواهشمند است به هر عنوان که ميباشد آن را بگيريد و حصار بکشيد و به هر قيمتی که است آنرا نگذاريد کسان ديگر بگيرند حصار خانه را نيم متر از زمين خودم را سر کوچه کنيد که کوچه گشاد شود .

بعد از من همسرم به هر کجا که می خواهد برود ولی اگر ازدواج کرد حق ندارد در خانه ای که من ساخته ام برود يا در خانه ای که مهريه اش است بماند .

بچه هايم را به پدر و مادرم واگذار نمائيد و آنها را تربيت کنيد فقط زير بار ظلم نروند مگر اينکه جان خود را از دست بدهند و شهيد شوند و هيچگونه حرف زور و ظلم به کس نکنند .

من را در باز به خاک بسپاريد . دو هزار تومان از پول اينجانب را خرج آخرتم بنمائيد .

فرزندهايم که بزرگ شدند در سن 20 سالگی زودتر آنها را داماد نکنيد و دختر فاميل هم نگيريد به هيچ وجه

من اگر شهيد شدم فرزندانم تا سن 15 سالگی ميتوانند تقاضا برای خرج کنند و همسرم از اين

مخارج سهم ندارد کار بکند و بخورد چون که اين مخارج که به فرزندهايم می دهند سهم بيت المال ميباشد .

اگر بنده شهيد شدم بعد از من پدرم وکيل وصيتهای اينجانب است و هيچ کس نميتواند دخالت بکند.

والسلام

امير حمزه دره گازه ای 14/9/1359

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

جمعه 25 اسفند 1396  6:47 AM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید سید جلال دره شیری پور

خداوندا تو خود میدانی تنها برای رضای تو از همه چیز این زندگی دست كشیدم و برای یاری دین تو به جبهه آمدم تو خود یاریم كن تا دین خود را به اسلام ادا کنم

شهید سید جلال دره شیری پور

بسم الله الرحمن الرحیم

« یا ایها الذین امنوا مالكم اذا قیل لكم انفروافی سبیل الله اثاقلته الی

الارض ارضیتم بالحیوه الدنیا من الاخرة فما متاع الحیوة الدنیا فی الاخرة

الا قلیل . الا تنفروا یعذبكم عذاباً الیماً و یستبدل قوماً غیركم ولا نصروه

شیاً والله علی كل شی قدیر.ای كسانیكه ایمان آوردید جهت چیست

كه چون بشما امر شود که برای جهاد در راه دین بیدرنگ خارج شوید به خاك زمین دل بسته اید آیا راضی به زندگانی دنیا عوض حیات ابدی آخرت شدید متاع دنیا در پیش عالم آخرت اندك و ناچیز است بدانید كه اگر در راه خدا برای جهاد بیرون نشوید خدا شما را به عذابی دردناك معذب خواهد كرد و قومی دیگر برای جهاد بجای شما بر می گمارد و شما بخدا زیانی نرسانده اید و خدا بر هر چیز تواناست » . « آیات 37 تا 39 »

بنام خداوندی كه زندگی را و مردن را آفرید و حیات دنیا را محل آزمایش خلق قرار داد و سلام بر حضرت مهدی (عج) كه فرماندهی رزمندگان اسلام را عهده دار است و باسلام به رهبر انقلاب امام خمینی و با سلام به شهدای انقلاب اسلامی وصیتنامه خود را در حالیكه به حمله زمان كمی باقی است مینویسم . خداوندا تو خود میدانی تنها برای رضای تو از همه چیز این زندگی دست كشیدم و برای یاری دین تو به جبهه آمدم تو خود یاریم كن تا دین خود را به اسلام ادا کنم این اسلام كه برای آن خونها ریخته شده است و برای آن چه ایثارگریهایی شده اگر در این زمان یاری نشود در برابر خدا چه جوابی داریم . عاشقانه در عشق الله میسوزم و شهادت را در نزدیكی خویش احساس میكنم آیا بعد از من راهم را ادامه خواهید داد خدایا تو خود میدانی گناهان من بسیار سنگین است و تو خود گفتی كه كسانیكه در راه تو جهادكنند وكشته شوند از بدیهای آنان در میگذری و آنان را در رحمت خود داخل میكنی پس اكنون خدایا در این چندروزی كه از عمر من باقی است زندگیم را در بدی گذرانده ام مغفرت خود را شامل حالم كن.من از همه بازماندگان میخواهم راه مرا ادامه دهند و شما ملت وظیفه دارید كه پیرو ولایت فقیه باشید و امام امت را تنها نگذارید آیا آمریكا دلش بحال این ملت رنج دیده میسوزد آیا او طالب سعادت این ملت است؟آیا او برای اسلام دلش میسوزد ؟مگرجز روحانیت كسی دیگر یاور دین خدا بوده است و مگر جز روحانیت مردم را رهبری كرده اند ؟ شما ملت همه وظیفه دارید برای حفظ اسلام حافظ حرمت روحانیت باشید و هرگز به منافقین اجازه هیچ اهانتی ندهید منافقین دشمن خدا و دین خدا هستند و اگر در برابر آنها نایستید فردای قیامت چه جوابی بخدا و خون شهدا میدهید . از همه میخواهم و عاجزانه

تقاضا میكنم سنگر مساجد را حفظ كنند و به نماز اهمیت دهند و نمازهای جمعه را هرچه باشكوهتر بجا آورید فریاد مرگ بر آمریكا از لبهای شما نیفتد شبهای جمعه دعای كمیل بخوانید و برای پیروزی نهایی اسلام و سلامتی امام امت دعا كنید از بازماندگان میخواهم هرگز بخاطر شهادتم لباس مشكی برتن نكنند مادر و بابای عزیز میدانم خیلی برای من زحمت و سختی كشیده اید از لطف خود مرا حلال كنید و صبور باشید در سختیها . و از برادرانم میخواهم راهم را ادامه دهند هرچه شما كردید خون شهدا پایمال نشود و اقوام همه بدانند در برابر این خونها باید حركت كنند و دین خدا را فراموش نكنند . من به زندگی دنیا دلبستگی نداشتم و اطاعت از حكم خدا را بر همه خوشیها و لذتهای این دنیای فانی ترجیح دادم شما از اینكه داماد نشدم ناراحت نباشید ازدواج من در لحظه شهادتم است و شب زفاف شب حمله به كافران و منافقان و دشمنان دین خدا است . و از این لحظه بدانید در فكر آن و این دنیا بیرون رفته ام و هرگز سعادت ابدی آخرت را به زندگی چند روزه دنیا كه جز بازی و بازیچه نیست نمی فروشم شما افتخار كنید به اینكه شهید شوم و مادر و پدرم از رفتن فرزندتان بسوی سعادت و بسوی زندگی جاوید با نعمتهای و خوشیهای وصف نشدنی ناراحت نباید بشوید شما اگر خوشحالی مرا میخواستید من این راه را بهترین خوشبختی میدانم . برادرانم اگر سنگر من خالی شد شما جای مرا پركنید راه برادرتان را ادامه دهید و این خون اگرچه كم ارزش است اما هم اكنون در جوش و خروش است و لحظه شهادت با ریخته شدن پیرو میخواهد ، كسی میخواهد آنرا بیهوده پایمال نكند و من مطمئنم برادرانم راه مرا ادامه خواهند داد و همچنین امت حزب الله در آخر از همه دوستان و آشنایان خداحافظی میكنم . از ننه بزرگ ، دائی محمد و دائی احمد و دائی محمود حلال بودی میطلبم همچنین از زن دائی های خود از عموها خود عمو حاجی ، عمو عباس ، عمو عبدالله و پسر عمو محمد رضا و جلیل و محمد علی میخواهم كه امام را تنها نگذارند و مرا حلال كنند . همچنین عمه ها را به اطاعت از خدا تشویق میكنم و از دوستان خصوصاً علی سبیلك (دائحوك)میخواهم برای آمرزش گناهانم دعا كند . از همگی همسایه ها و آشنایان طلب عفو میكنم . این وصیتنامه در تاریخ 24/10/61 نوشته شده و از شما طلب مغفرت میكنم خداحافظ راهم را ادامه دهید .

وصیتنامه خصوصی (سید جلال دره شیری پور) :

1ـ در مورد زمین ساخته شده در امامشهر حاجی علی اكبر ارسلانی مبلغ ده هزار تومان و خانم معین حیدری مبلغ ده هزار تومان و 45000 هزار تومان از پدرم قرض گرفته ام .

2ـ امیر برادرم هرچه خرج خانه كرده است بردارد و حاجی نقیبی كه آهن از وی دریافت كرده ایم حساب كنید هرچه شد به او بدهید و هركس از جمله خواهرم كه چهار هزار تومان از من میخواهد كسی دیگر پول از من طلب دارد به او بدهید .

3ـ زكی زاده كه برق كشی خانه كرده هرچه حساب كردید و برای او شد به او بدهید .

4ـ اختیار كامل خانه بدست پدرم میباشد و از برادرم امیر میخواهم آقا را دركار حساب و كتاب خانه كمك كند و خانه تحت اختیار خودتانم هرچه مصلحت می دانید .

5ـ از لحاظ شرعی از عالمی مسئله كنید و اگر خمس و زكات به خانه تعلق گرفت آنرا بپردازید .

6ـ هزار تومان پول دفترچه را به حساب صد امام واریز كنید .

و السلام علیكم و رحمه الله و بركاته

24/10/1361سید جلال دره شیری پور

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید عباس دهقان نیری

شهادت حجاب جان را می درد و مرغ روح با خيالی آسوده آغازيدن پروازی و تولدی دوباره در اعلی عليون را می آزمايد

شهيدعباس دهقان نيری

بسم الله الرحمن الرحيم

« اللهم محيای محيا محمد و آل محمد و مماتی ممات محمد و آل محمد » .

به نام خداوند بخشنده مهربانی که آدمی را آفريد و او را عقل و هوش و معرفت داد و او را راهنمائی کرد تا در پيچ و خمهای زندگی راه راست و درست را يابد و در اين طريق سير کند و با سلام خدمت ائمه هدی اين راهيان وادی عشق و هاديان طريق عشق و همچنين با عرض ادب به محضر والا و اعلی مهدی موعود قائم منصور (عج) . خدايا ظهور اين منجی بشريت را نزديک بگردان و همچنين درودی بيکران به محضر پاک امام عصرمان خمينی بت شکن . و با صلواتی نثار ارواح طيبه شهداء . پروردگارا روح شهيدان را پر فتوح گردان . شهادت حجاب جان را می درد و مرغ روح با خيالی آسوده آغازيدن پروازی و تولدی دوباره در اعلی عليون را می آزمايد جهان ماده و زندگی دنيايي در واقع حجاب و بستري است که مانع از ديدن و روشن شدن باطن و حقيقت انسان است اما همين که انسان از دنيا رفت باطن او آشکار می گردد . شهادت والاترين معراج است پيام خونين و خونبار من به دوستان ،والدين ، ياران و آشنايان اين است که شهيد رهرو مي طلبد و گريه براي شهيد معني ندارد .

اي پدر و مادر گرامي :

ای مادرم ای کسي که شبها و روزهاي زيادی در پرورشم ديده از خواب بستي و در بسترم لالائي عشق و اميد سرودی و در گوشم اذان حب الله نوا دادی از من از اين فرزند ناشکر و بي سپاس درگذر و چون ابراهيم کارد بران بر گردن اسماعيل خود ببين و صبر را پيشه ساز و بدان که در بهترين حالات روحی در حالی که سوز کشنده مجنون وار مرا و قلبم را می سوزاند جامه شهادت را بر تن پوشيدم و چه خلعت رعنا و مدهوش کننده ای است . واما شما پدر محترم ای مردی که وارث خون شهيد مي شوی که جان را هديه محبوبش قرار داده و آن را نثار مقدم وليعصر (عج) ساخته اگر از اين پسر گنهکار درگذري و ناراحتيها و مصائبي را که به تو رسانيده ببخشي روح و روان من را بسيار شاد ساخته اي .

و ای دوستان و آشنايان اگر از اين حقير سرا پا تقصير اذيتی به شما رسيده به بزرگی و کرم خود ببخشيد و حلالم کنيد . و اما پيام من به امت مسلمان ايران اين وارثان خون شهيدان در عزم خود که همانا اتصال انقلاب ايران به قيام مهدی موعود (عج) می باشد ثابت قدم گرديد که ان تنصر الله ينصرکم و يثبت اقدامکم . خدايا تو را شکر و سپاس بيکران ، ای رود خروشان کرامتها رزمندگان را نصرت عطا کن . معلولن و مجروحين شفاء عنايت فرما و اسيران حزب الله را آزادشان بگردان خدايا خورشيد تابان اسلام و سرزمين مقدس ما اين اميد زمان و مستضعفان عصر را در پناه خود نگهدار .

وصيتنامه خصوصی :

ای پدر و مادر گرامی و عزيزم مرا حلال کنيد و 700 تومان به علی خليفه بدهيد و 300تومان به سيد حسن دهقان فرزند سيد حسين سيد اسماعيل بدهيد در آخر سلام مرا به تمام اقوام و خويشاوندان برسانيد . نماز و روزه قرضی مرا به جا بياوريد . خدا نگهدار .

والسلام

عباس دهقان نيری 2/12/1365

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها