0

وصیتنامه شهدا

rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4589

پاسخ به:وصیتنامه شهدا

وصیت نامه شهید محمود حسینی نوه

خداوند را شکر می نمایم که توانستم باری دیگر به صف پویندگان راه حق بپیوندم و در جمع رزمندگان اسلام قرار بگیرم و سرانجام بتوانم به لقاءالله برسم.

بسم الله الرحمن الرحیم

به نام الله و به یاد خدا و یاری خدا وصیت نامه خود را آغاز می کنم.

به نام الله پاسدار حرمت خون شهیدان، به نام خدا نگه دارنده ابراهیم از آتش، به نام خدا نگه دارنده یوسف در چاه، به نام خدا درهم کوبنده ظالمین.

با درود و سلام بی کران بر منجی عالم بشریت حضرت ولی عصر (عج) و نائب بر حقش روح خدا خمینی بت شکن، و با درود و سلام بر رزمندگان کفرستیز جبهه های جهاد فی سبیل الله که امر امام را که همانان فرمان خداست لبیک گفتند و با نبرد با مزدوران بعثی در راه اعتلای پرچم توحید در خون خود غلطیدند و به لقاءالله رسیدند و با صلوات و رحمت بی پایان الهی بر شهیدان همیشه زنده انقلاب اسلامی که برتری سلاح ایمان را بر تکنیک شیاطین شرق و غرب به اثبات رساندند.

خداوند را شکر می نمایم که توانستم باری دیگر به صف پویندگان راه حق بپیوندم و در جمع رزمندگان اسلام قرار بگیرم و سرانجام بتوانم به لقاءالله برسم.خداوند را شکر و ستایش مینمایم که توانستم جزء کالایی باشم که خداوند خریدار آن باشد و خداوند را هزاران مرتبه حمد می نمایم که خداوند خریدار آن شد و سپاس پروردگار جهانیان که ابتدای کار ما را سعادت و پایان کار ما را شهادت قرار داد.

ای مردم: ای جوانها: نکند در رختخواب ذلت بمیرید که حسین (ع) در میدان نبرد شهید شد.ای جوانان مبادا در غفلت بمیرید که علی در محراب عبادت شهید شد. مبادا در حین بی تفاوتی بمیرید که علی اکبر در راه حسین (ع) با هدف شهید شد. ای مادران مبادا از رفتن فرزندانتان به جبهه های جهاد فی سبیل الله جلوگیری کنید که فردای قیامت در محضر خدا نمی توانید جواب زینب (س) را که تحمل 72 شهید کرد بدهید.

ای جوانها نکند یک موقعی گول منافقین بخورید. هرگز بین شما تفرقه نیاندازند و شما را از روحانیت متعهد جدا کنند که اگر چنین کردند روز بدبختی مسلمانان و روز جشن ابرقدرتها - جشن ظالمین - شما خواهان است.

درود خدا بر پاسداران و بسیجیان عزیز که با حضور خود در جبهه های حق علیه باطل نگه داشته اند. سلام گرم خالص خود را به رزمندگان عزیز و فداکار پاسداران انقلاب اسلامی عرض نموده و از آنها خواستارم که در راه خدمت به اسلام و تداوم انقلاب کماکان کمال خدمت را داشته باشند و اسلام عزیز را به نحو اکمل و اتم پاسداری نموده آن طوری که تاکنون نموده اند.

ای مردم متعهد و عبدالله، خدا را چنان عبادت کنید که او را ببینید و اگر شما او را نمی بینید او شما را می بیند و قدم اول عبادت و بندگی آفریدگار ؟؟ اوست و در دنیا چون غریبان یا رهگذران باشید و دخود را همواره از خفتگان در گور بدانید و نکند به هنگام مرگ ذلت گریبانتان را بگیرد.

ای مردم زبانتان را نگه دارید و اگر گناهی انجام داده اید از گنجشکی که گرفتار قفس شده مضطبت و پر هیجانتر باشید.

ای امت! خوشا به حال زاهدان در دنیا و راغبان به آخرت. آنان که زمین را نشیمن و خاک را بستر و آب را نوشابه خود ساختند و کتاب خدا را شعار و دعا را کار خود قرار داده و دنیا را از خود قیچی کردند و خود را از دنیا جدا ساختند و به سوی بهشت و قرب خدا پیش گرفتند. پس بترسید از اینکه مرگ شما را دریابد و شما در حال گناه باشید.این مصیبت ها و سختی ها زودگذر و تمام شدنی است ولی به پاداش این جانفشانی ها و فداکاریها به نعمت های ابدی و بی پایان خداوند خواهید رسید. و به سریر کرامت و بزرگ تکیه خواهید زد. ؟؟ در مقام و عظمت شما خللی وارد نماید. هیچگاه زبان به شکایت نگشایید. که از قدر ومنزلت الهی شما را می کاهد ؟؟ بیاورید.بندگان خودتان را برای تحمل رنجها، ناروایی ها آماده سازید و دل قوی دارید ، قادر یکتا پشتیبان و نگهبان شماست که عاقبت شما را به خیر می گرداند و شما را به انواع عذابها و شکستها دور بگرداند.

پیش از اینکه به حسابتان برسند خود به حسابتان رسیدگی کنید که برای فردایتان بهتر است. اعمالتان را بسنجید و برای روز حساب بزرگ آماده کنید. سگهای فریاد کننده و درندگان و این تفاله های جهانی نمی دانند عاشقان حق نه تنها از شهادت نمی هراسند بلکه با آغوش باز به استقبالش می روند.

و عرض نمایم به پدر و مادر و خواهران و برادران و بستگانم که در شهادت من گریه نکنید چون که عزا بهر شهیدان ننگ است و از امت شهید پروری که مرا تشییع می نمایند می خواهم که پدر و مادر ، خواهران ، برادران و دوستان و وابستگانم رادر دیدن جنازه ام آزاد بگذارید تا در نزد امام حسین (ع) اجر بیشتری ببرید و همچنین از معراج شهداء می خواهم که روی تابوتم پارچه قرمز بزنند (البته در صورت امکان) و در پایان از امت شهیدپرور و مبارز انار می خواهم که در تشییع جنازه من شرکت کرده اند که حسین زمان را تنها نگذارید و بین خود اتحاد به وجود بیاورند. و اگر بر گردن من حقی دارند مرا شفاعت نمایند و برای اینکه با شهیدان پیمان ببندید شعار وحدت را با هم قرائت نمایید.

خدایا به همه مسلمانان چشم بینا، گوشی شنوا و قلبی مومن و پیروی از احکامت عنایت فرما.

پروردگارا مرزهای کشور اسلام را از حمله دشمنان در پناه خود مصون و محفوظ بدار. خدایا به رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما. خدایا به آنها درس تقوی و پرهیز بیاموز.

اللَّهُمَّ اجْعَلْنِی مِنْ جُنْدِکَ فَإِنَّ جُنْدَکَ هُمُ الْغَالِبُونَ

اللَّهُمَّ اجْعَلْنِی مِنْ اَولِیائِک فَإِنَّ اَولِیائِک عَلَیهِم وَ لا هُم یَحزَنوُن.

اللَّهُمَّ اَنصُر جُیُوش المُسلِمین وَ عَساکر المُؤمِنین . الهی آمین یارب.

درباره شهید

شهید محمود حسینی نوه

تاریخ تولد: 1348

تاریخ شهادت: 1365/10/21

محل عروج: شلمچه

مزار: انار، امامزاده محمد صالح

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

یک شنبه 20 اسفند 1396  10:28 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصيت نامه سردار شهيد محسن حاجي بابا

از عموم برادران تقاضامندم اين بنده عاجز را حلال نمايند و از امام امت مي خواهم که براي قبول شهادت من بدرگاه خداوند تبارک و تعالي دعا نمايد

بسم رب الشهدا و الصديقين

اين وصيت نامه بنده سر پا تقصير محسن حاجي بابا است اميد است کليه برادران و خواهران و پدران و مادران مسلمان مواردي که امام امت به عنوان اتمام حجت و شهدا براي امت بازگو مي کنند موبه مو به اجرا در آورند من آگاهانه در اين راه قدم گذاشتم و فقط براي پيروزي اسلام و قرآن در جبهه حاضر شدم از عموم برادران تقاضامندم اين بنده عاجز را حلال نمايند و از امام امت مي خواهم که براي قبول شهادت من بدرگاه خداوند تبارک و تعالي دعا نمايد .به خدا قسم من شرمنده اين همه شهيد و مجروح انقلاب و جنگ تحميلي هستم .

والسلام عليکم و رحمه الله برکاته

آمين رب العالمين

26- 9 – 60

اربعين سنه 1401 هجري قمري

درباره شهید

شهید محسن حاجی بابا در سال ۱۳۳۶در یكی از محلات تهران، در خانوادهای مذهبی ودوستدار اهل بیت عصمت و طهارت (ع) متولد شد .از همان كودكی ، الفبای تقوا را در خانواده خدا جویش آموخت . وی در سن 7 سالگی قدم در راه مدرسه و تحصیل گذاشت . محسن از همان بدو ورود به مدرسه هوش استعداد خود را با كسب نمره های عالی نشان می دهد .

او دوره ابتدایی را با موفقیت به پایان می رساند و وارد دبیرستان می شود . پیش از شروع تكلیف ، با عشق و علاقة تمام ، نسبت به انجامفرائض دینی اهتمام می ورزد . در این راه چنان پیش می رود كه در میان همسالان به تقوا و تقید ممتاز می گردد . او همزمان با تحصیل ، در جلسات مذهبی و محافل قرآن شركت می جوید . و به عنوان عضو فعال و جدی مسجد ( قدس )) كه امامت آنرا آیت الله امامی كاشانی به عهده داشت، شناخته می شود .

فعالیتهای شهید پیش از پیروزی انقلاب اسلامی:

از انجا كه او در دروة نوجوانی اهل مسجد بود ، از شروع نخستین جرقه های انقلاب اسلامی ، وارد مسائل سیاسی می شود .

وی از وجود پر بركت حضرت آیت الله امامی كاشانی بهره مند شده و با الفبای مبارزه آشنا می گردد .

در توزیع اعلامیه های حضرت امام (ره ) نقش فعال ایفا می كند و در راهپیماییها و تظاهرات ، همراه و همگام با مردم شركت می جوید .

در روزهای پیروزی انقلاب اسلامی ، محسن جزو اولین نفرات بود كه در خلع سلاح مراكز نظامی و انتظامی محل خود وارد عمل می شود و اسلحه را از كلانتریها و دگر جاها به مسجد می آورد.

فعالیتهای پس از پیروزی انقلاب :

محسن ، پس از پیروزی انقلاب اسلامی ، به دستور آیت الله امامی كاشانی به انجام وظیفه می پردازد .وی در تشكیل (( كمیتة انقلاب اسلامی )) منطقه ، همراه افرادی چون (( شهید علیرضا موحدی كرمانی )) حضور جدی و فعال می یابد و دراستقرار امنیت در منطقة پیروزی ، ایفای نقش می كند و مدتی در این نهاد نوپا و انقلابی از دستاوردهای انقلاب حراست نمی نماید .

فعالیتهای شهید در دوران دفاع مقدس:

حاجی بابا در جنگ تحمیلی نیز مردانه وارد می شود و به خاطر هوش سرشار و استعداد نظامی كه داشت ، در مسیر رشد می افتد و لیاقت و كفایت و توانمندیهای نظامی خود را در عملیات گوناگون به نمایش می گذارد .

او بعداز اموزش در پادگان امام حسین (ع) مدتی به عنوان مربی و مسئول گروهان درپادگان خدمت میکند وبعد از آن در گردان 7 پادگان ولیعصر(عج) به سمت منطقه غرب اعزام میگردد.

در فتح ارتفاعات (( بازی دراز)) كاری می كند كارستان و اوج ایثار ، فداكاری و شهامت را به نمایش می گذارد .

حاجی بابا دربارة این عملیات ، طی مصاحبه ای با مجلة پیام انقلاب می گوید : برای فتح ارتفاعات بازی دراز ، به اتفاق چند تن دیگر از

فرماندهان سپاه ، طرح همه جانبه و گسترده ای تهیه كردیم كه لازمة آن ، فداكاری و ایثار در سخت ترین و كمترین امكانات بود.

در این عملیات موفق شدیم از پشت ارتفاعات ((بازی دراز )) عكس و فیلم تهیه كنیم كه به شناساییهای بعدی كمك كرد .

این عملیات از چند محور شروع شد و دلیل موفقیت نیز تا حدودی الحاق تمام محورها با یكدیگر بود كه دشمن هیچ فكر نمی كرد بتوانیم از اینارتفاعات در هم پیچیده بالا برویم .

جالب این است كه اگر به ارتفاعات دقیق نگاه كنیم ، صخره ها طوری است كه حتی كوهنوردها هم نمی توانستند ظرف مدتی كه ما رفتیم ، بالا بروند و این امر محقق نشد ، مگر به مدد غیبی الهی كه ما را به آن ارتفاعات كشاند .

این امدادهای غیبی محسوس به ، نیروهای عمل كننده روحیه می داد و حالت معنوی عملیات را به حدی بالا می برد كه در سخت ترین شرایط ، به نیایش و خواندن دعای توسل مشغول بودند .

امداد نیروهای غیبی و فرماندهی امام زمان (عج ) در عملیات كاملاً محسوس بود .

حاجی بابا در عملیات (( بیت المقدس )) ، حماسه می آفریند و جوهرة انقلابی خود را نشان می دهد.

چگونگی شهادت:

سر انجام این عاشق صادق و لایق كه سر در گرو محبوب نهاده بود ، در ۲۲ اردیبهشت1361 در جبهه سر پل ذهاب به همراه شهیدان

شوندی وبیابانی با اصابت گلوله مستقیم تانک به شهادت رسید و به آرزوی قلبی خود نایل آمد .

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

یک شنبه 20 اسفند 1396  10:29 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید علی اکبر (محسن) حماصیان

سلام بر آن کس که در دلها نور ایمان و محبت و امید و عشق به شهادت آفرید سلام بر امام غایب امید مستضعفان حجت ابن الحسن صاحب الزمان

وصیت نامه شهید علی اکبر (محسن) حماصیان

بسمه الله الرحمن الرحیم

دل آرامگیرد با یاد خدا

و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله اموتا بل احیاء عند و بهم یرزقون

هرگز نپدارید آنان که در راه خدا…

خدایا چگونه زیست را به من بیاموز، چگونه مردن را خود خواهم آموخت

سلام بر آن کس که در دلها نور ایمان و محبت و امید و عشق به شهادت آفرید سلام بر امام غایب امید مستضعفان حجت ابن الحسن صاحب الزمان

سلام بر نایب بزرگوار آن حضرت و حسین زمان خمینی عزیز سلام بر امت همیشه در صحنه شهید پرورمان سلام بر شهیدان بر خون غلطان سلام گرمم خدمت همه شما اکن.ن که یک بار دیگر توفیق رزم در راه الله نصیبم شد آخرین پیامهایم را با چجشم گریان تقدیمتان کمی دارم که امید دارم با مرگم در راه هدفم به آنها جامع عمل پوشانده شود آخرین پیامهایم که درد است نه درد من بلکه درد جامعه است می گویم و توفیق همه تان را از خدای بزرگ خواستارم.

———————————–

ای خدای مهربان: این بنده ی رو سیاهت را بپذیر.ای معبود من که نور عشق و ایمان در دلهامان روشن کردی زبانم از شکر این همه نعمتهایت والطافت عاجز است.خدایا به من بیاموز که چگونه از این دریای محبت و بخشش و بزرگی شکرگزاری کنم و در این دم های آخر به بزرگی و جلالت گناهان این بنده ی خاطی و روسیاه را بریز.

———————————–

ای امام زمان : ای امید همه ی درد مندان ای ویرانگر کاخ های ظلم و ستم بیا بیا که جهان مستضعف در انتظار تست.ای صاحب الزمان به ندای فریاد عاشقانت پاسخ ده ای امام زمان بیا تا پرچم اسلام را در سر تا سر گیتی به اهتراز درآوری.

———————————–

ای خمینی بزرگ : ای حسین زمان ای که ندایت ندای حق است و کلامت خدایی ای شیر پیر زمان که با فریادت پشت ابر جنایت کاران را لرزاندید عمرم فدای لحظه های عمرت باد

هان ای جنایت کاران شرق و غرب آیا هنوز نفهمیده اید که این همه قدرت از کجا سر چشمه گرفته است؟

نه از زور است و نه سر نیزه بدانید که این وحی خداست و قدرت ایمان است و آگاه باشید که تا این کلام حق است شما باطلین گرگ صفت همچنان خوارید و ذلیل.خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار.

———————————–

ای دولت مردان عزیز : ای نمایندگان این امت شهید داده مستضعف شما هم پیش ار پیش بکوشید و بیش از این اجازه ندهید این همه مستضعف داشته باشید تا کی باید شاهد این همه اختلاف طبقاتی باشیم؟ به خدا دل من خون بود از اینکه می دیدم که پیرمردی در کنار بساطش در خیابان منتظر است تا بلکه کسی از او خرید کند. به خدا قسم دلم به درد می آمد وقتی که میدیدم که تمام سرمایه یک انسان تعدادی کیک و نان و کلوچه داخل زنبیل کهنه ای در کنار خیابان است. گاهی اوقات از خدا می خواستم تا به اینها کمک می کردم اما جز دعا هیچ کاری نکردم ای مسئولین مملکتی میدانم که از درد جامعه مان با خبرید می دانم که این جنگ دست شما رو هم تنگ کرده اما شما را به خدای بزرگ که به این طبقه بیشتر برسید اجازه ندهید آن پیرمرد برای روزی دادن به خانواده اش چشم بدوزد تا کسی از او کلوچه ای بخرد و ۲ ریال و ۵ ریال استفاده کند. آنوقت در کنارش مغازه های چند دهنه و… که با فروش یک جنس استفاده ای را که از آن کوخ نشین در طول سالها نمی برد ببرد. هرگاه که این صحنه های درد آورد را می دیدم دلم به درد می آمد و اشکم جاری اما امیدوار بودم چنانچه خدای بزرگ وعده داده و نرید ان نمن علی الذین…

———————————–

ای پدر گرامیم : من همانجایی رفتم که خدای بزرگ وعده داده بود. جایی نا قابل داریم که آخر باید بدهیم چه بهتر که در این راه باشد..ای پدر با ایمان و مهربانم مبادا ذره ایسست شوی , مبادا اشک بریزی من که از این همه شهیدان عزیزتر نبودم. ای پدر بزرگوارم به درگاه خدا شکر کن که جانم در راه اسلام دادم.ای پدر زحمتکش و خوبم پدر جان بیست و چند سال زحمت کشیدی و به پایم رنج کشیدی تا به اینجا رسیدم.شرمنده ام که نتوانستم جبران این همه محبتها و تلافی این همه مشقتها و رنجها را بکنم.ای پدر عزیزم مرا ببخش مرا حلال کن که محتاج بخششت هستم تا آخرین دم حیات دوستت دارم پدر.

———————————–

ای مادر مهربانم : سلام ای مادر مهربانم.ای بهتر از جانم سلامت میدهم ای مادر خوبم حال وقت آن رسیده که قد بیارانی و سر بلند کنی و در پیشگاه خدا و امام عزیزمان افتخار کنی که تو مادر خوبم سهم خود را نسبت به اسلام ادا کردی ای مادر شهید داده مبادا به خاطر من گریه کنی من جایم خوب است.من پیش شهدا هستم مادر جان به خدا قسم به آرزویم رسیدم.آرزویی که به خاطرش چقدر اشک ریختم دعا کردم مادر جان تو هم به آرزویت رسیدی.آرزوییت این بود که من عروسی کنم مادر جان من عروسی کردم و چه شیرین بود عروسیم من با شهادت عروسی کردم.حجله مان سنگرم بود و شیرینی و نقلمان باران گلوله و ترکش بود.ای مادر مهربانم در خاتمه من با خون سرخم سند این عروسی را امضا کردم.مادر جان در میان آتش و دود و باروت و گلوله عروسیم انجام گرفت مادر خوبم ایمهن داشته باش که به زودی ثمره ی این وصیت خدایی را خواهی دید.فرزند ما آزادی است آزادی آزادی آزادی همیشه دوستت دارم و همیشه در یاد منی.

———————————–

برادران کوچم : سنگر کلاستان را حفظ کنید درس بخوانید به جامعه خدمت کنیدو هیچگاه از یاد خدا غافل نباشید.بکوشید تا در آینده بتوانید خدمتی به این جامعه اسلامی بکنید.بکوشید و راهم را ادامه دهید.

———————————–

ای خواهران مهربانم : از اینکه نتوانستم برادر خوبی برایتان باشم شرمنده ام من رفتم اما راه من ماند ای خواهران با ایمانم رسالت زینب وار خود را انجام دهید و از هیچ کوششی در راه اهداف عالیه اسلامی دریغ نکنید خدا یار و مددکارتان باشد.

———————————–

پدر و مادر عزیزم : ذره ای خم به ابرو نیاورید و همانند کوه استوار باشید و به دنبال خط امام باشید پدر عزیزم سلام مرا به حجت الاسلام خامنه ای برسانید و بخواهید از ایشان ما را دعا کنند از ایشان بخواهید که نزد امام که می روند ما را دعا کنند و امام دعا کنند که خدای بزرگ گناهان من روسیاه را ببخشد و در آن دنیا شفاعتمان کنند پدر و مادر عزیزم خواهران و برادران ارجمندم شما را به خدا می سپارم حلال کنید.پدر و مادر عزیزم برادران و خواهرانم دوستان و آشنایان و برادران دینی با ایمانم از همگی شما التماس دعا دارم.امیدوارم هر چه زودتر راه کربلا باز شود و انشاءالله که به زیارت امام حسین(ع) مشرف شوید و جای این حقیر زیارتی کنید و از اسشان آن بزرگوار برایم طلب بخشش کنید.این پیروزی را به همه امت شهید پرور تبریک و تهنیت می گویم وامیدوارم در دنباله این پیروزی سربازانی رشید برای لشگر امام زمان(عج) باشید هیچگاه فراموشتان نمی کنم و همیشه دوستتان دارم.خدا یارو نگهدارتان باد.

برادر کوچک همه ی شما علی اکبر (محسن) حماصیان

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید قاسم حدیدی

خداي من از شيطان رجيم به تو پناه مي برم و از تو ياري مي طلبم و به تو پناه ميبرم از هر مخلوقي . خداي من جان خود را با يقين و اطمينان كامل در راه تو محرومانه و مظلومانه نذر كردم هيچ وقت خودم را ملامت و سرزنش نمي كنم . زيرا خريدار همان خداوند جبار است و فروشنده يكي از بندگان توست . خداي من ، پروردگارا تو را به آن حقي كه بندگان به تو دارند بر من توبه كن من را عفو نماي و آن گناهان كبيره را از من بگذري و بيامرزي و آن عذاب بزرگ خود را از من دور كني و من را از آتش نجات دهي .

قاسم حديدی

بسم الله الرحمن الرحيم

شهادت ميدهم كه پروردگاري جز خداوند نيست و شريكي ندارد و شهادت ميدهم محمد(ص)

بنده فرستاده اوست و علي(ع) ولي وجانشين به حق پيامبر است

و اينكه اهل بيت حجت خداوند بر بندگان هستند هركس آنها را ياري و ياوري كند از نجات يافتگان و هر كه از آنها جدا و رويگردان شود از هلاك شوندگان است . خداي من از شيطان رجيم به تو پناه مي برم و از تو ياري مي طلبم و به تو پناه ميبرم از هر مخلوقي . خداي من جان خود را با يقين و اطمينان كامل در راه تو محرومانه و مظلومانه نذر كردم هيچ وقت خودم را ملامت و سرزنش نمي كنم . زيرا خريدار همان خداوند جبار است و فروشنده يكي از بندگان توست . خداي من ، پروردگارا تو را به آن حقي كه بندگان به تو دارند بر من توبه كن من را عفو نماي و آن گناهان كبيره را از من بگذري و بيامرزي و آن عذاب بزرگ خود را از من دور كني و من را از آتش نجات دهي . ما را با حضرت امام خميني محشور گرداني ، آن امامي كه بوسيله او راه راست را شناختم و پيمودم . من را موقع ديدار با تو از آن امام بزرگ بهره مندم كني . پروردگارا من را با برادران عزيز شهيدي كه من را سبقت نمودند محشور گردان . وصيت من به برادران مجاهدين عراقي اين است كه از آنها درخواست دارم كه من را عفو كنند . زيرا من در حق آنها كوتاهي كردم . اما از طريق خودم تمام كوتاهيها و تقصيرات برادران بر من را مي بخشم . به جز شفاعت و دعا . انشاء الله . برداران : اولين سخني كه با شما دارم اينست كه هيچ وقت نماز خود را سبك نشماريد بالأخص نماز جماعت .

همچنين وصيت ميكنم كه برادران واقعي باشيد نه قول و حرف . برادرانم : هيچ وقت از راهي كه شماها را از خشم خداوند جبار نگه مي دارد منحرف نشويد . مهيا و جهاد كنيد و اجر و ثواب شما با خداوند بزرگ و متعال است .

برادران مجاهد : امام خميني را دوست داشته باشيد همچنان كه مولاي من شهيد محمد باقر صدر او را دوست مي داشت . او را به اندازه اسلام دوست بداريد . زيرا ايشان مستحق اين عشق و دوستي ميباشد هرچه فرمان دهد اطاعت كنيد زيرا او نائب برحق حضرت صاحب زمان (عج) است . التماس دعا و ستايش پروردگار جهان و درود و صلوات بر محمد و آل اطهار او .

بسم الله الرحمن الرحيم

بهترين درود و سلام بر محمد و آل اطهار او. چند نكته وصيتم به خانواده خود در عراق اينست كه از آنها مي خواهم هر گناهي و هر كوتاهي كه مرتكب شدم عفو كنند و من را ببخشند .

و وصيتم به برادران من در شهرستان تفت : من تمام برادران را مي بخشم و از آنها درخواست دارم كه من را هم ببخشند .

وصيتم به برادران عزيزم در گردان شهيد صدر(س) : حق را بگوييد اگر چه هم تلخ باشد و از مسئولين ميخواهم كه هر چه بيشتر و بيشتر فروتن و متواضع باشند .

وصيتم به برادر عزيزم و دوست و برادر واقعي خود فاضل سلمان(ابو منتظر) : از او ميخواهم كه به خانواده من برسد و آنها را به عهده برادرم (جاسم) برساند برادر من فاضل(ابومنتظر) از تو ميخواهم كه برادرم (جاسم) در هنگام بازگشتن به عراق از طرف من ببوسي.

وصيت من به برادران مشغول در قسمت تعاون بسيج اينست كه با ورود من به ايران و هدايت و راه راست را بوسيله امام خميني شناختم.

پس من كفاره 9 ماه روزه خوردن از روي عمد دارم و همچنين ده سال نماز قضا دارم و از خداوند بزرگ درخواست دارم و من را ببخشد و عفوكند و من اين را به شما گفتم كه درباره آن پرسيده و آنرا براي من قضا به جا آوريد . خداوند بهترين ثواب را به شما عطا فرمايند .

همچنين وصيت ميكنم كه جنازه من را اگر امكان داشت نزديك شهيد علي هلال كاظم دفن كني زيرا او پسر عمو من است و در عمليات كربلاي دو در حاج عمران به شهادت رسيدند . و او در گردان حمزه سيد الشهدا (ع) بودند و نام مستعار او ابو يوسف البغدادي بودند .

به شما وصيت ميكنم كه وصيت وي در تعاون گردان او وجود دارد عمل كنيد . زيرا او 13 روزه كفاره روزه خوردن عمد و آن به علت ترس از بعثيهاي کافر بوده قضا دارد و خواهشم اينست كه براي او قضا بجاي آوريد و خداوند به شما اجر و ثواب عطا فرماييد .

والسلام عليكم ورحمة الله و بركاته - قاسم حديدی

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید محمد حاجی ابراهیمی

و اكنون بهترين و ارجمندترين و پرثمرترين كار جهاد در راه خدا و رسيدن به لقاي او است اي امت مسلمان هميشه گوش به فرمان رهبر باشيد كه ما را از جهل و ستم استكبار نجات داد و هميشه پشتيبان روحانيت باشيد كه اينها ما را به ياد خدا و قيامت مي اندازند و در گوشمان زنگ مرگ و خطر دوزخ را به صدا در مي آورند.

شهيد محمد حاجي ابراهيمي(1213162)

بسم الله الرحمن الرحيم

« و لا تحسبن الذين قتلوا في سبيل الله امواتاَ بل احياء عند ربهم يرزقون

گمان مبريد كساني كه در راه خدا كشته مي شوند مرده اند بلكه زنده اند

و نزد خداي خود روزي مي خورند » .

با نام خداي هستي بخش عالم و با سلام و درود به محضر ولي عصر (عج) و نائب بر حق او ، كوبنده ظلم و ستم و نجات دهنده محرومان و مظلومان و اميد مستضعفان و رهبر كبير انقلاب كه ملت ايران را از زير بار ظلم و ستم نجات داد ، وصيتنامه ام را آغاز مي كنم . حال كه اسلام در خطر و در دستخوش حوادث گوناگون از جانب استكبار جهاني و ابرقدرتها است و براي نجات از اين سختيها و مشكلات احتياج به خون شهدا و هجوم نيروهاي مردم به سوي جبهه است و من هم به نداي هل من ناصر ينصرني رهبرم لبيك گفته و بسوي جبهه روي آوردم . جبهه اي كه نجات مي دهد انسان را از آتش و عذاب دوزج . پس اگر در اين راه لياقتي شامل حالم شد و شهيد شدم از شما پدر و مادر و اقوام و دوستان مي خواهم كه از من راضي باشيد و اگر كوچكترين خطائي در حق شما كردم مرا ببخشيد و در شهادت من ناراحت نباشيد و برايم اشك نريزيد كه به حقيقت من آزاد و رستگار شده ام چون خط سرخ شهادت خطي است كه سالار شهيدان امام حسين (ع) است و ما به پيرئي از ايشان اين خط را برگزيده ايم . اميدوارم كه اين لياقت را داشته باشم و بتوانم در جوار ديگر شهيدان راه حق و حقيقت به خصوص شهداي كربلا باشم . چند جمله با امت شهيد پرور و قهرمان پرور سخن مي گويم و آن اينكه هميشه و در همه حال به ياد خدا و آخرت باشيد و هر عملي انجام مي دهيد براي خدا و در راه رضاي او انجام دهيد كه او در آينده اي نه چندان دور جلو ما را مي گيرد و مي گويد اي بنده با اين همه نعمت كه در اختيار تو گذاشته ام تا به حال چه كاري انجام داده اي كه اكنون بتواني ثمره آن را در اينجا ببري .و اكنون بهترين و ارجمندترين و پرثمرترين كار جهاد در راه خدا و رسيدن به لقاي او است اي امت مسلمان هميشه گوش به فرمان رهبر باشيد كه ما را از جهل و ستم استكبار نجات داد و هميشه پشتيبان روحانيت باشيد كه اينها ما را به ياد خدا و قيامت مي اندازند و در گوشمان زنگ مرگ و خطر دوزخ را به صدا در مي آورند . هميشه در نمازهاي جماعت و جمعه و دعاهاي كميل و ندبه و توسل وغيره شركت كنيد كه اينها درختاني هستند كه ثمره آن در آخرت بدستتان مي رسد. و شما اي دانش آموزان عزيز در سنگر مدرسه بكوشيد درس بخوانيد و تلاش كنيد تا كشور اسلامي را از هر گونه جهل و بيسوادي و بي فرهنگي نجات دهيد تا ابرقدرتهاي بدانند اسلام با علم و عمل مخالف نيست بلكه به هم پيوسته اند و اگر مي توانيد در اين زمانرو بسوي جبهه آوريد و شر هرگونه فساد وتباهي را از منطقه بر كنيد و همه شما را بخدا ميسپارم و از همگي شما التماس دعا دارم . دعاي هميشگي يادتان نرود . خدايا خدايا تا انقلاب مهدي خميني را نگهدار از عمر ما بكاه و بر عمر رهبر افزاي

والسلام

محمد حاجي ابراهيمي 17/12/1362

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید قاسم حاتمی

مقام ولایت فقیه را پاسداری کنید.....

بسم الله الرحمن الرحیم

شهادت نقطه عطفی در عروج و تکامل انسان است و خداوند بندگان خاص خود را سرخ روی می پذیرد و خدایا ترا شکر که مرگ مرا شهادت قرار دادی تا چون مولایم حسین بن علی (ع) با خون خویش وضو بسازم و در محراب سرخ جهاد با کفار به نماز عشق و وصال با تو بایستم . خدایا تو خود میدانی که آرزوی بزرگ من یقین بوجود و شناخت و اطمینان قلبی به تو بوده و هموراره آرزوی نفی ظلم و بیعدالتی در سطح جهان داشته ام . خدایا ،تو آگاهی که هرگاه سرگذشت عارفی را می شنیدم و یا می خواندم اشک شوق در دیدگانم حلقه می زد و همواره آرزو داشتم که تو را عاشقانه درک کنم و اینک دریافته ام که عشق به حق تعالی را باید در جوار محنت و سختی ها و مجاهدت با نفس عصیانگر کسب کرد. پروردگارا، یقین دارم که مرگ هرکسی از قضای لایزال توست و هرگاه اجل معلق رسید هیچ قدرتی قادر به عقب راندن آن نیست و می دانم که افضل مومنان کسی است که راضی به قضا و قدر تو باشد. معبودا راضیم برضای تو ، اما از تو خواهانم که مرگم را شهادت قرار دهی و مرا سرخ رو با مولایم علی ابن ابی طالب (ع) محشور گردانی. خدایا ترا شکر می کنم که ترس از مرگ را از دلم برداشتی اما شرم و خوف ازاین دارم که نامه عمل را بدست چپم بدهی و روسیاه محشورم گردانی . پروردگارا از تو درخواست غفران و آمرزش گناهانم دارم. برادرانم بدانید که تا ظلم و بی عدالتی در جهان باقی است باید مبارزه و خونریزی نیز باشد تا پیام خدا تحقق یابد که جاءالحق و زهق الباطل ، هوشیار و آگاه باشید که اگر ابرقلدری در جهان باشد و جنگی بین شما در میان نباشد خون شهداء را هدر داده اید . به همه برادران خصوصا نوجوانان و جوانان توصیه می کنم که سلاح برنده آموزشی و شناخت مکتب اسلام را محکم برگیرند و آماده مبارزه ای امان ناپذیر باشند. برادران ، تزکیه نفس و خود سازی را بر هر چیزی مقدم شمارید چون این شعار متن مکتب ماست که اول صلاح دوم سلاح و هوشیار باشید که امروز روز امتحان است ،مبادا که خدای نکرده فردای قیامت در نزد حسین بن علی(ع) شرمسار باشید. مقام ولایت فقیه را پاسداری کنید که اطاعت از آن پیروی از امر رسول الله (ص)و خدای تعالی است ، خمینی روحی له فداه عارف و دلباخته ای است که از مولا امام زمان(ع) فرمانبری می کند و یقین داشته باشید که هرچه ایشان بگویند بدون چون و چرا تحقق خواهد یافت . از نکات مهمی که ایشان تذکر داده اند اتصال این نهضت به انقلاب جهانی حضرت مهدی (عج) است پس هوشیار باشید که زمان حساسی را در بردارید . برادران ، در هر حال حامی اجرای عدالت باشید و بیعدالتی و ظلم را در هر موضع و مقامی است در هم کوبید که پیام خدا نفی ظلم و استکبار و حاکمیت مستعضفان بر روی زمین است و هوشیار باشید که تا زمانی که دستور کار سربازان اسلام قانون شرع مقدس باشد بدون شک پیروزید و اگر خدای نکرده باین قانون مقدس پشت کند اگر به مدرنترین سلاحها هم مجهز باشند شکست خواهند خورد. برادرم حفاظت از خون شهید پاسداری از شرع مقدس است. برادرم مستعضفان جهان چشم به سلاح تو دوخته اند مبادا سستی کنی و صلح سازشکارانه را برده وار بپذیری. آزاد و سر بلند باش که مکتب ما مکتب جهاد است و تا ظلم هست مردن ما هم باید مردن خونین باشد . ما خونین کفن بودن را از انبیاء و ائمه اطهار به ارث برده ایم . ما باید انتقام خون سیاهپوستان مظلومی که سالیان دراز بردگی را تحمل کرده اند بگیریم . ما باید دوباره لبخند و شادابی را به کودک فلسطینی باز گردانیم و ما موظفیم به کودک سرخپوست آمریکایی بفهمانیم که اگر می خواهی آزاد زندگی کنی باید با یک دست قرآن و با دست دیگر سلاح را برگیری . در پایان از بردرانم تقاضا دارم در مراسم دعای کمیل و روضه ابا عبدالله الحسن (ع) از خدواند رحمان برایم استغفار بطلبند.

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

یک شنبه 20 اسفند 1396  10:30 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

متن وصیت نامه شهید علی‌اكبر حسن‌پور

پدر و مادر عزیزم! از این‌كه حس می‌كردم در مكانی راحت قرار بگیرم و در سنگر نباشم غمگین بودم. [آیا]من می‌توانستم به خود بقبولانم كه برادران خودم در مرزها شهید شوند و من هر روز شاهد این باشم كه فلان كس شهید شدند؟

بسم الله الرّحمن الرّحیم

درود بر خمینی بت شكن

پدر و مادر عزیزم! از این‌كه حس می‌كردم در مكانی راحت قرار بگیرم و در سنگر نباشم غمگین بودم. [آیا]من می‌توانستم به خود بقبولانم كه برادران خودم در مرزها شهید شوند و من هر روز شاهد این باشم كه فلان كس شهید شدند؟ پدر و مادر داغ دارم! چگونه می‌توانستم مشاهده كنم كه هر روز عدّه‌ای از بهترین جوانان ما كشته می‌شوند و من به كارهای روزمرّه مشغول باشم؟ می‌دانم كه از دست دادن من شاید سنگین باشد ولی [آیا] غم از دست دادن حسین(ع) بر فاطمه زهرا(س) سنگین نبود؟ مگر آن‌ها نبودند كه كشته شدند تا دین اسلام پابرجا شود؟ من هم به نوبه‌ی خود از آقا و سرورم حسین(ع) درس مبارزه و جهاد و درس شهادت را یاد گرفتم. من آموختم كه زندگی مادّی نكبت بار است و نباید منتظر باشیم كه مرگ ما را فرا گیرد، بلكه باید سراغ مرگ برویم. مگر انسان یك دفعه بیش‌تر می‌میرد؟ پس چه بهتر كه آن یك دفعه هم در راه خدا باشد.

پدر و مادر عزیزم! از شما خواهش می‌كنم كه برایم گریه نكنید و بگذارید مردم به شما تبریك بگویند.

وصیّت به همسرم:

همسرم! امیدوارم كه در طول زندگی[اگر] در مواردی تندی كردم مرا ببخشی.

همسرم! خداوند از تو راضی باشد، من از تو راضی هستم.

همسرم! زندگی یك كلاس درس بیش نیست كه انسان باید دیر یا زود امتحان بدهد و اگر من به جبهه برای حقّ و اسلام عازم شدم شاید موقع امتحانم فرا رسیده باشد. از تو خواهش می‌كنم برایم گریه نكنی بلكه خوشحال باشی زیرا تو همسر یك شهید یا داوطلبِ یك لبّیك گوی حسین زمانه هستی.

وصی و ناظرم پدر و مادرم هستند.

والسّلام

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

لباس تقوا را آن‌چنان به تن كنيد كه شيطان بيرونش نتوان آورد.

نام شهید : جعفر حیرانی

نام پدر : محمد حسین

محل تولد : اردبیل

محل شهادت : شلمچه

ذلّت را آن‌چنان دور داريد كه سيّد شهيدانتان دور داشت. ننگ بندگي را با رنگ زندگي؛ خون، پاك كنيد. به يقين مي‌دانم بعد از خروج از حجاب ظلمانيِ طبيعت، حقايق را خواهم ديد و دقايق امور را به دور از رنگ وتشبيه و تقريب خواهم فهميد. گمانم نيست در آن جا هم غير از اينم وصيتي باشد! خيرالحافظين نگهدار امام.

امروز خود را در باغ مصفّاي رضايت مُنعم مي بينم كه بعد از عمري ضلالت، از جهنم خودبيني به بهشت خدا خواهي وارد شده ام؛ مديون لحظاتي هستم كه در ميان آتش و عذاب ، فرياد و ضجّة « ياغايه امال العارفين»داشتيم.عمري را در گودال تنگ وتاريك قساوت و آمال دور و باريك ضلالت سپري كردم امّا هرگز دل به غير خدا نبستم. شرمندة لطف خدايم وزبان از اداي شكر او ناتوان! اكنون وصيتّي جز سفارش به خود ندارم.«به خدا توكل كنيد كه خدا بهترين وكيل است.»

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

شهید علیرضا حاجی بابایی

نام شهید : علیرضا حاجي بابايي

نام پدر :جلال

محل تولد : همدان

تاريخ تولد : 15/1/1335

محل شهادت : شرق بصره

تاريخ شهادت : 24/4/1361

هدايت نه چيزي است كه بتوان در مردم دميد، كه هدايت موهبتي است خدايي و آنان كه در راه خدا بكوشند خدايشان هدايت مي‌كند.

ايمان به الله و جذب در رسالت پيامبر و نگرش در راه فرو رفتن در اعماق معجزة قرآن، و كشيده شدن به صراط مستقيم و فريادهاي پياپي مجريان اين پيام در طول زمان و قيام خونين آنان عليه دست‌اندركاران ريا و نفاق و مولود نامباركشان ظلم و استكبار، و رهبري پيامبر گونة امام خميني(ره) انسان را برآن مي‌دارد كه منيّت خود را در اعماق درياي هواها جاگذاشته و روح پاكِ خدايي خود را به موج عظيم «اِنّالِلَّهِ وَ اِنّا اِليهِ راجِعُونَ» بسپاريد،«كه قرآن فرمود:«وَ الَّذينَ جاهَدُوا فيها لَنَهْدِينَّهُمْ سُبُلَنا»

خدا بر او منّت هدايت مي‌نهد و صراط مستقيم بر او ارزاني مي‌دارد. او مي‌رود و در هرگام ، خويشتنش محوترمي‌شود تا استقرار عدل را در حكومت خدا برزمين ترسيم ‌نمايد. از پيچ و خم اين رود طويل نمي‌هراسد كه مسير را تشخيص داده و هدف را شناخته و به معبودش راهنمايي مي‌گردد.

به اميد آن روز كه در قربان گاه شهادت، تن را فداي اسلام و ارزش‌هاي آن كنم، به اميد آن روز كه چندان دور نيست !

تنها شما را سفارشي دارم كه آن هشدار است ! هشدار ره سپردن به سوي الله است. پس بكوشيد تا خدا سو شويد و از دالان تنگ دنيا با صلابت و آگاهي گذر كنيد و در اين راه، هم جهت با امام و همسفر با قافلة جهت يافتة او به سوي خدا گرديد كه در اين راه شهيد و شاهد بودن در صراط الله، جاويد گشتن است . مبادا در دخمة كور اين دالان در خواب غفلت فرو رويد كه نابودي بر شما لبخند خواهد زد.

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید حسین حدادی

سلام بر مهدی (عج) سلام بر نایبش امام خمینی ،سلام بر شهیدان و درود بر تمام مسلمین جهان، مادر وپدر عزیزم اگر شهید شدم برایم گریه نكنید چون من خود می خواستم و وظیفه ام بود. خدا من را به شما داد وظیفه شما بود كه مرا تربیت كنید و كردید ،پس ناراحت نباشید . سلام بر مهدی (عج)

سلام بر نایبش امام خمینی ،سلام بر شهیدان و درود بر تمام مسلمین جهان، مادر وپدر عزیزم اگر شهید شدم برایم گریه نكنید چون من خود می خواستم و وظیفه ام بود. خدا من را به شما داد وظیفه شما بود كه مرا تربیت كنید و كردید ،پس ناراحت نباشید .پیام من به ملت ایران این است كه با گروهك های منافق بجنگید و نابودشان كنند و راه شهیدان را ادامه دهند. پیام من به دولت این است كه امام و شخصیت های مملكتی را از هر نقطه حفظ كنند تا ریشه آمریكا كنده شود . تمام ملت باید گوش به فرمان امام باشد زیرا كه نائب امام زمان است .امیدوارم كه تا به حال گناهی كرده ام خدا مرا ببخشد و مرا جزء یاران امام زمان گرداند....

عاشقم عاشق روی مهدی

شیفته ام شیفته روی مهدی

ای صبا از سر كوی مهدی

برمشامم برسان بوی مهدی

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

یک شنبه 20 اسفند 1396  10:31 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید سید كریم حسینی

بارالها به جبهه آمدم تا تكلیف خود را ادا كنم و از من راضی باشی، اما افسوس كه نتوانستم مأموریت خود را به نحو احسن انجام دهم كه به تو نزدیكتر شوم و از من راضی باشی. بارالها به جبهه آمدم تا تكلیف خود را ادا كنم و از من راضی باشی، اما افسوس كه نتوانستم مأموریت خود را به نحو احسن انجام دهم كه به تو نزدیكتر شوم و از من راضی باشی. همسر عزیزم از بچه ها به خوبی نگهداری كن و آنها را در راه فراگیری علم و دانش یاری نما و مرتب آنها را به مساجد ببر تا فرد مفیدی برای جامعه ی ما باشند.

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید بهرام حق نجات

خدایا از تو می خواهم كه مرا یاری كنی تا در راه تو قدم بردارم همانطور كه خداوند می فرماید هركسی در امور بر خداوند توكل نماید.

خدایا از تو می خواهم كه مرا یاری كنی تا در راه تو قدم بردارم همانطور كه خداوند می فرماید هركسی در امور بر خداوند توكل نماید.او برایش كافی است و حال اگر بنده گام در راه جهاد با كفار گذاشت هرگونه سرنوشتی كه پروردگارش برای او تعیین نماید تفاوتی ندارد ما می رویم تا وظیفه خود را انجام دهیم و نتیجه آن برای ما مهم نیست كه چه بر سر ما خواهد آمد انشاء الله كه خداوند قبول نماید.

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید محمد حاجیلو

وصیتنامه بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به امام امت خمینی كبیر، رهبر عالیقدر مستضعفان جهان و با سلام به تمام رزمندگان اسلام درجهان , روحانیون مبارز و مسلمان كه با ایثارو از خودگذشتگی انقلاب اسلامی ایران را در اعماق دل مستضعفان جهان جای دادند . با سلام به تمام شهیدان در تمام تاریخ چنانكه قرآن می‌فرماید:

وصیتنامه

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به امام امت خمینی كبیر، رهبر عالیقدر مستضعفان جهان و با سلام به تمام رزمندگان اسلام درجهان , روحانیون مبارز و مسلمان كه با ایثارو از خودگذشتگی انقلاب اسلامی ایران را در اعماق دل مستضعفان جهان جای دادند .

با سلام به تمام شهیدان در تمام تاریخ چنانكه قرآن می‌فرماید :

«وَ لا تحسبنَّ الَّذین قُتلوا فِی سبیل ا... امواتاً بَل احیاءٌ عند ربّهم یرزقون»، چنان نپندارید آنهائیكه در راه خدا جنگ كرده و كشته شده مردگانند و لیكن آنان زنده‌اند و در نزد خدا روزی می‌خورند .

پروردگارا تو را سپاس گذارم كه به من افتخار آن را دادی كه در زمان نایب بر حق حضرت مهدی(عج) زندگی كنم و دشمنی با منافقین و كفار را در دلم قرار دادی. پروردگارا تو را سپاس می‌گویم از اینكه به من قدرت دادی تا در راه تو جانفشانی كنم. خداوندا تو را به سرخی خون شهیدان اسلام قسم می‌دهم جان ناقابل مرا بگیر به عمر امام عزیز بیفزای، پروردگارا تو را به مظلومیت خون تشیع قسم می‌دهم هرچه زودتر مستضعفین به خصوص صالحین را بر مستكبرین و ظالمین پیروز گردان .

خدایا تو را شكر می‌كنم كه صراط مستقیم را به من آموختی وبر من منت نهادی تا در راه تو قدم بردارم, اگر چه نتوانستم بر نفسم مسلط شوم. پروردگارا تو را به فجر و عصر و شمس و قمر به لیل و ضحی قسم می‌دهم كه حقیقت معاد را در دلهای مردم و دولتمردان مابیفكن تا ایثار بیشتری از خودشان نشان دهند و تمامی سخنان امام را اجرا كنند و عقیده او را فدای عقیده خود ننمایند .

پدر و مادر عزیزم ,من فرزند خوبی برای شما نبودم و آنطور كه باید زحمات شما را جبران كنم، نكردم و امیدوارم كه مرا ببخشید و از خدا برای من طلب آمرزش كنید. پدر و مادر عزیزم اگر سعادت من شد و شهید گشتم هم من و هم شما در پیشگاه خداوند روسفید خواهیم بود .

بدانید شهید همچون قلبی است كه به اندامهای خشك و بی رمق جامعه خون خویش را می‌رساند و آنرا به حركت در می‌آورد. پدر و مادر و خواهران و برادرانم به ندای امام حسین(ع) كه فرمود: « هَل من ناصرٍ ینصُرُنی» «آیا كسی هست مرا یاری كند» لبیك گفتم و به یاری او و دین او شتافتم و حال نوبت شماست كه به یاری امام عزیزمان خمینی بت شكن بشتابید و او را یاری كنید تا خدا شما را یاری كند . بدانید اگر از یاری امام عزیزمان دست بردارید، به دین او پشت كرده‌اید و باید در قیامت پاسخگوی او باشید .

و به تو برادرم می‌گویم كه راه مرا ادامه بدهی و برای برقراری عدل و عدالت در جامعه سعی و كوشش كنی . بدانید مبارزه فقط اسلحه به دست گرفتن نیست بلكه درس خواندن، حفظ كردن حجاب و رسوا كردن منافقین داخلی هم مبارزه‌ ای بس سنگینتر از مبارزه رزمندگان كه در جبهه‌ها جنگیدند . محمد حاجیلویی

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید محمد حیدری

بسم الله الرحمن الرحیم

واعدو الهم ما سطعتم من قوه و من رباط الخلیل

جمع اوری کنید انچه که سلاح و تجهیزات دارید و بر علیه دشمنان خود بکار برید هر چند آنان زیاد باشند

به نام خداوند یکتای که ما را آفرید ، ما را به وادی ایمان هدایت توسط پیامبرانش سوق داد . درود خداوند بر مهدی موعود (عج) و نایب بر حقش امام خمینی اینجانب محمد حیدری به عنوان سرباز گمنام که موقعیت خطیر مملکت خود را احساس کرده به ندای رهبر لبیک گفته راهی جبهه های حق علیه باطل شدم. انگیزه ام این بود که در صراط مستقیم و تا آنجا که توان دارم در راه به ثمر رسیدن انقلاب اسلامیمان کوشا باشیم و در این راه جانم را طبق اخلاص نهادم .

وصیت می کنم که همواره پیرو و خط امام ، شهیدان به حق اسلام از سیدالشهدا گرفته تا کربلاهای جنوب و غرب ایران اسلامی باشید. نگذارید خون پاکشان خدای ناکرده لوث شود . پدر و مادر عزیزم که در راه تکامل و رشد من رنج فراوان و تلاش شبانه روزی را چه در جنبه معنوی و چه در جنبه روحی بکار بردید ، باید صمیمانه از زحمات شما قدردانی کنم .

برادران و خواهران عزیز به شما می گویم که همواره به عالم اخروی و سعادت خود بیندیشید و دنیای مادی و گذرای دار فانی را فراموش کنید که این عین ثواب است و اینجانب سعادت و خوشبختی شما را از خدای بزرگ مسئلت دارم.

پدر بزرگوارم اکنون که وصیت نامه را می خوانید فکر نکنید دیگر پیش شما نیستم بلکه هر لحظه ،هر ساعت با شمایم . پدر جان از تو خواهش می کنم امکان این است که جنازه من دست شما نرسد آنگاه به یاد شهیدان کربلا باشید ،هر وقت ناراحت شدید به گلزار شهیدان بروید.

مادر جان از شما خواهش می کنم برای بنده گریه نکنید اگر گریه می کنید برای اصحاب امام حسین (ع) گریه کن.

مادر عزیزم هر جا نگاه بکنید شهداست . مادرم بعد از شهادتم بعثیون را رسوا کن . البته باید ببخشید سخنان زیاد است ولی وقت کم است خود می دانی که دنبال معشوقم که لقاالله است می شتابم. در پایان از تو می خواهم که حلالم کنی. جنازه بنده ببرید در سنا دفن کنید.

خدا را شاهد می گیرم بر اساس وظیفه دینی و زنده نگهداشتن اسلام به جبهه نبرد حق علیه باطل آمده ام . من یک سرباز اسلام هستم و اگر خداوند تایید نماید خود را وابسته به حزب الله می دانم تا آخرین قطره خون سعی می کنم تا هم دوش سایر رزمندگان دین خود را نسبت به اسلام و انقلاب و ولایت فقیه ادا نمایم . هوشیار و آگاه باشید راه پاک شهیدان را دنبال کنید. در خاتمه همگی شما را به خدای بزرگ می سپارم و از خدا طلب امرزش می کنم.

همگی خداحافظ- محمد حیدری

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصيت نامه شهيد سيد حسين روح الامين

ای عزيزان از مال دنيا دست برداريد و به خدا فكر كنيد، ما از خاك آمده ايم و به خاك بازمی گرديم، هرچه هست، دست خداست و هرچه صلاح او است همان است، خداوند در اين دنيا بسيار آزمايش خواهد كرد. اين نعمتها را برای آزمايش ما قرار داده است مواظب باشيم....

ای عزيزان از مال دنيا دست برداريد و به خدا فكر كنيد، ما از خاك آمده ايم و به خاك بازمی گرديم، هرچه هست، دست خداست و هرچه صلاح او است همان است، خداوند در اين دنيا بسيار آزمايش خواهد كرد. اين نعمتها را برای آزمايش ما قرار داده است مواظب باشيم كه از اين آزمايشات سربلند بيرون بيائيم. ای دوستان به دنبال شناخت اسلام برويد اگر اسلام را شناختيد، اگر امام (ره) را شناختيد، به آنچه كه می خواهيد می رسيد، به خدا فكر كنيد و به فردای قيامت، به آن آتش جهنم و نعمتهای خدا در بهشت، دست از مال دنيا و هواهای نفسانی برداريد...ای مردمی كه در صحنه هستيد به گلزار شهدا برويد و از اين عزيزان درس بياموزيد. و فرزندان خود را چون اينان بزرگ كنيد، در نمازجمعه ها مرتب شركت كنيد، نه فقط به عنوان يك نفر حاضر در نماز به خطبه ها گوش كنيد راه و روش اسلام را ياد بگيريد و سعی كنيد در سياست دخالت كنيد و ببينيد در مملكتتان چه می گذرد.

من نمی دانم چه بگويم چون می دانم دنيا هيج ارزشی ندارد و تنها سفارشم اين است كه دست از ياری امام (ره) برنداريد و در جنگ شركت كنيد به مستضعفين كمك كنيد و دست نوازش بر سر آنان بكشيد....

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

پنج شنبه 24 اسفند 1396  10:08 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها