0

وصیتنامه شهدا

rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4589

پاسخ به:وصیتنامه شهدا

وصیت نامه شهید مصطفی جعفری ندوشن

از زماني كه وارد جبهه شدم نيتم تنها براي خدا بود و نه به خاطر چيز ديگري به جبهه آمدم من به نداي امام پاسخ دادم و از خدا ميخواهم كه اين حركت را از من قبول كند . و اگر در اين راه شهيد شدم افتخار ميكنم و اين روزها بهترين ساعات عمر من است و از شما امت شهيد پرور ميخواهم كه از حرفهاي امام اطاعت كنيد و در نماز جمعه و جماعت شركت كنيد و با ضد انقلاب داخلي و خارجي با تمام قوا مبارزه كنيد و به آنها فرصت ندهيد .

مصطفي جعفري ندوشن (1189434)

بسم الله الرحمن الرحيم

« ولا تقولوا لمن يتقل في سبيل الله اموات بل احياء ولكن لا تشعرون

به نام خداوند بخشنده مهربان .كساني كه در راه خدا كشته شد مرده نپنداريد بلكه او زنده جاويد است وليكن شما اين حقيقت رادر نخواهيد يافت». سوره بقره آيه 154

با درود و سلام به امام زمان(عج) ونايب بر حقش خميني بت شكن و با درود و سلام به خانواده هاي شهدا از صدر اسلام تا ظهور حضرت مهدي و با سلام به خانواده ام وصيتنامه خودم را آغاز مي كنم . از زماني كه وارد جبهه شدم نيتم تنها براي خدا بود و نه به خاطر چيز ديگري به جبهه آمدم من به نداي امام پاسخ دادم و از خدا ميخواهم كه اين حركت را از من قبول كند . و اگر در اين راه شهيد شدم افتخار ميكنم و اين روزها بهترين ساعات عمر من است و از شما امت شهيد پرور ميخواهم كه از حرفهاي امام اطاعت كنيد و در نماز جمعه و جماعت شركت كنيد و با ضد انقلاب داخلي و خارجي با تمام قوا مبارزه كنيد و به آنها فرصت ندهيد . و از شما پدر و مادرم مي خواهم كه برايم گريه نكنيد و اگر گريه مي كنيد براي امام حسين گريه كنيد. و از شما دوستان و خويشان مي خواهم اگر از من ناراحتي ديده ايد به خاطر خدا مرا ببخشيد و اگر كسي از من پولي طلب دارد از خانواده من بگيرد و از شما ميخواهم راهم را ادامه دهيد و نگذاريد اسلحه من بر زمين افتد . و در آخر با دعاي امام وصيتنامه خود را به پايان مي رسانم. خدايا خدايا تا انقلاب مهدي ترا به حق مهدي خميني را نگهدار . خدايا خدايا بحق زهرا رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما .

در خاك زد چو غوطه به خون پيكر شهيد همسنگرش گرفت به دامن سر شهيد

از شوق وصل ، شهادت طلب نمود لبريز شد ز دست اجل ساغر شهيد

كشته ها از تركش خمپاره اوفتاد

آتش به جان زناله غم پرور شهيد

روئيد لاله واز جگر خاك بردميد

هر قطره خون كه ريخت زچشم تر شهيد

والسلام - مصطفی جعفري

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

یک شنبه 20 اسفند 1396  10:21 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید محمد علی جنینیان

من كوچكتر از آنم كه به شما وصيت بكنم اما براي گوشزد من ميگويم كه اي ملت مبارز هيچگاه امام را تنها نگذاريد و هميشه براي نابودي دشمنان امام دعا كنيد .

بسم الله الرحمن الرحيم

« قل ان صلاتي و نسكي و نحيي و ماتي الله رب العالمين .

بگو نماز و طاعات و كليه اعمال و زندگي و مرگ من همه براي خداست كه پروردگار جهانيان اوست» .

حمد و سپاس پروردگاري كه نعمت وجود به ما ارزاني داشت و ما را فطرتاً بسوي خود گرايش داد و منابع و وسايل شناخت و معرفتش را در اختيار ما گذاشت و پس از آن انبياء عظيم سلام الله عليهم را چراغ راه هدايت ما قرار داد كه در پيچ و خمها و كوره راهها به چپ و راست نگرائيم و پس ائمه هدي را مصباح هدايت و سفينه نجات و بر پا كردن معاد و قيامت به خلقت ارزش داد . با نام آن خدايي كه ما را آفريد و ما را از نيستي به هستي كشاند و با نام آنكه دل به يادش آرام گيرد . و با سلام و دورد بيكران به بقية الله العظم العالمين له الفداء و نائب برحقش امام خميني و با دورد به شهدا از صدر اسلام تا شهداي كربلاي حسين و شهداي غرب و جنوب ايران كه آزاد وار زيستند و آزادوار از دنيا رفتند . من اگر اين لياقت شهادت نصيبم شد من چند كلمه اي وصيت به اين ملت انقلابي و در صحنه دارم . من ميگويم كه من كوچكتر از آنم كه به شما وصيت بكنم اما براي گوشزد من ميگويم كه اي ملت مبارز هيچگاه امام را تنها نگذاريد و هميشه براي نابودي دشمنان امام دعا كنيد . و براي خواهرانم اين سفارش دارم كه اي خواهرم از فاطمه به تو اينگونه خطابست ارزنده ترين زينت زن حفظ حجاب است اي خواهرم حجاب تو برنده تر از شمشير من است . وصيت من به مادران اين است كه هيچگاه از رفتن فرزندانتان به جبهه خودداري نكنيد اي مادراني كه از رفتن آنها جلوگيري مي كنيد بايد بدانيد كه آن دنياي آخرت تمام مادران در يك صف ايستاده اند و مادران شهيدان هر يكي كه فرزندان خود را در دست دارند جلو فاطمه زهرا خجالت نمي كشيد كه هيچ كس از شما در راه خدا كشته نشده اند . اي پدرها و مادرها به فرزندان خود قرآن بياموزيد و آنها را به نماز و عبادت عادت دهيد . اي مادرم به تو وصيت دارم كه هيچ گاه بر سر مزارم گريه نكن و هرگاه مرا در خاك ميگذاريد چشمانم را باز نگاه داريد تا منافقان و دشمنان اسلام بدانندكه من با چشم باز به جبهه رفته ام نه با چشم بسته و بدانندكه هيچ گاه از روي هوس به جبهه نرفته ام . اي مادران هميشه در فكر رزمندگان باشيد و هيچ گاه آنها را فراموش نكنيد هركس از من طلبي دارد از پدرم بگيرد تا اينكه من اگر شهيد شدم در آن دنيا راحت باشم و هركس از من بدي يا خوبي ديده است من را ببخشايد . والسلام امام را دعا كنيد . خدايا خدايا تا انقلاب مهدي خميني را نگهدار . هركه دارد هوس كربلا بسم الله . والسلام محمـد علـی جبينيان بسم الله الرحمن الرحيم « قل ان صلاتي و نسكي و نحيي و ماتي الله رب العالمين . بگو نماز و طاعات و كليه اعمال و زندگي و مرگ من همه براي خداست كه پروردگار جهانيان اوست» . حمد و سپاس پروردگاري كه نعمت وجود به ما ارزاني داشت و ما را فطرتاً بسوي خود گرايش داد و منابع و وسايل شناخت و معرفتش را در اختيار ما گذاشت و پس از آن انبياء عظيم سلام الله عليهم را چراغ راه هدايت ما قرار داد كه در پيچ و خمها و كوره راهها به چپ و راست نگرائيم و پس ائمه هدي را مصباح هدايت و سفينه نجات و بر پا كردن معاد و قيامت به خلقت ارزش داد . با نام آن خدايي كه ما را آفريد و ما را از نيستي به هستي كشاند و با نام آنكه دل به يادش آرام گيرد . و با سلام و دورد بيكران به بقية الله العظم العالمين له الفداء و نائب برحقش امام خميني و با دورد به شهدا از صدر اسلام تا شهداي كربلاي حسين و شهداي غرب و جنوب ايران كه آزاد وار زيستند و آزادوار از دنيا رفتند . من اگر اين لياقت شهادت نصيبم شد من چند كلمه اي وصيت به اين ملت انقلابي و در صحنه دارم . من ميگويم كه من كوچكتر از آنم كه به شما وصيت بكنم اما براي گوشزد من ميگويم كه اي ملت مبارز هيچگاه امام را تنها نگذاريد و هميشه براي نابودي دشمنان امام دعا كنيد . و براي خواهرانم اين سفارش دارم كه اي خواهرم از فاطمه به تو اينگونه خطابست ارزنده ترين زينت زن حفظ حجاب است اي خواهرم حجاب تو برنده تر از شمشير من است . وصيت من به مادران اين است كه هيچگاه از رفتن فرزندانتان به جبهه خودداري نكنيد اي مادراني كه از رفتن آنها جلوگيري مي كنيد بايد بدانيد كه آن دنياي آخرت تمام مادران در يك صف ايستاده اند و مادران شهيدان هر يكي كه فرزندان خود را در دست دارند جلو فاطمه زهرا خجالت نمي كشيد كه هيچ كس از شما در راه خدا كشته نشده اند . اي پدرها و مادرها به فرزندان خود قرآن بياموزيد و آنها را به نماز و عبادت عادت دهيد . اي مادرم به تو وصيت دارم كه هيچ گاه بر سر مزارم گريه نكن و هرگاه مرا در خاك ميگذاريد چشمانم را باز نگاه داريد تا منافقان و دشمنان اسلام بدانندكه من با چشم باز به جبهه رفته ام نه با چشم بسته و بدانندكه هيچ گاه از روي هوس به جبهه نرفته ام . اي مادران هميشه در فكر رزمندگان باشيد و هيچ گاه آنها را فراموش نكنيد هركس از من طلبي دارد از پدرم بگيرد تا اينكه من اگر شهيد شدم در آن دنيا راحت باشم و هركس از من بدي يا خوبي ديده است من را ببخشايد . والسلام امام را دعا كنيد . خدايا خدايا تا انقلاب مهدي خميني را نگهدار . هركه دارد هوس كربلا بسم الله . والسلام محمـد علـی جبينيان بسم الله الرحمن الرحيم « قل ان صلاتي و نسكي و نحيي و ماتي الله رب العالمين . بگو نماز و طاعات و كليه اعمال و زندگي و مرگ من همه براي خداست كه پروردگار جهانيان اوست» . حمد و سپاس پروردگاري كه نعمت وجود به ما ارزاني داشت و ما را فطرتاً بسوي خود گرايش داد و منابع و وسايل شناخت و معرفتش را در اختيار ما گذاشت و پس از آن انبياء عظيم سلام الله عليهم را چراغ راه هدايت ما قرار داد كه در پيچ و خمها و كوره راهها به چپ و راست نگرائيم و پس ائمه هدي را مصباح هدايت و سفينه نجات و بر پا كردن معاد و قيامت به خلقت ارزش داد . با نام آن خدايي كه ما را آفريد و ما را از نيستي به هستي كشاند و با نام آنكه دل به يادش آرام گيرد . و با سلام و دورد بيكران به بقية الله العظم العالمين له الفداء و نائب برحقش امام خميني و با دورد به شهدا از صدر اسلام تا شهداي كربلاي حسين و شهداي غرب و جنوب ايران كه آزاد وار زيستند و آزادوار از دنيا رفتند . من اگر اين لياقت شهادت نصيبم شد من چند كلمه اي وصيت به اين ملت انقلابي و در صحنه دارم . من ميگويم كه من كوچكتر از آنم كه به شما وصيت بكنم اما براي گوشزد من ميگويم كه اي ملت مبارز هيچگاه امام را تنها نگذاريد و هميشه براي نابودي دشمنان امام دعا كنيد . و براي خواهرانم اين سفارش دارم كه اي خواهرم از فاطمه به تو اينگونه خطابست ارزنده ترين زينت زن حفظ حجاب است اي خواهرم حجاب تو برنده تر از شمشير من است . وصيت من به مادران اين است كه هيچگاه از رفتن فرزندانتان به جبهه خودداري نكنيد اي مادراني كه از رفتن آنها جلوگيري مي كنيد بايد بدانيد كه آن دنياي آخرت تمام مادران در يك صف ايستاده اند و مادران شهيدان هر يكي كه فرزندان خود را در دست دارند جلو فاطمه زهرا خجالت نمي كشيد كه هيچ كس از شما در راه خدا كشته نشده اند . اي پدرها و مادرها به فرزندان خود قرآن بياموزيد و آنها را به نماز و عبادت عادت دهيد . اي مادرم به تو وصيت دارم كه هيچ گاه بر سر مزارم گريه نكن و هرگاه مرا در خاك ميگذاريد چشمانم را باز نگاه داريد تا منافقان و دشمنان اسلام بدانندكه من با چشم باز به جبهه رفته ام نه با چشم بسته و بدانندكه هيچ گاه از روي هوس به جبهه نرفته ام . اي مادران هميشه در فكر رزمندگان باشيد و هيچ گاه آنها را فراموش نكنيد هركس از من طلبي دارد از پدرم بگيرد تا اينكه من اگر شهيد شدم در آن دنيا راحت باشم و هركس از من بدي يا خوبي ديده است من را ببخشايد . والسلام امام را دعا كنيد . خدايا خدايا تا انقلاب مهدي خميني را نگهدار . هركه دارد هوس كربلا بسم الله . والسلام محمـد علـی جبينيان بسم الله الرحمن الرحيم « قل ان صلاتي و نسكي و نحيي و ماتي الله رب العالمين . بگو نماز و طاعات و كليه اعمال و زندگي و مرگ من همه براي خداست كه پروردگار جهانيان اوست» . حمد و سپاس پروردگاري كه نعمت وجود به ما ارزاني داشت و ما را فطرتاً بسوي خود گرايش داد و منابع و وسايل شناخت و معرفتش را در اختيار ما گذاشت و پس از آن انبياء عظيم سلام الله عليهم را چراغ راه هدايت ما قرار داد كه در پيچ و خمها و كوره راهها به چپ و راست نگرائيم و پس ائمه هدي را مصباح هدايت و سفينه نجات و بر پا كردن معاد و قيامت به خلقت ارزش داد . با نام آن خدايي كه ما را آفريد و ما را از نيستي به هستي كشاند و با نام آنكه دل به يادش آرام گيرد . و با سلام و دورد بيكران به بقية الله العظم العالمين له الفداء و نائب برحقش امام خميني و با دورد به شهدا از صدر اسلام تا شهداي كربلاي حسين و شهداي غرب و جنوب ايران كه آزاد وار زيستند و آزادوار از دنيا رفتند . من اگر اين لياقت شهادت نصيبم شد من چند كلمه اي وصيت به اين ملت انقلابي و در صحنه دارم . من ميگويم كه من كوچكتر از آنم كه به شما وصيت بكنم اما براي گوشزد من ميگويم كه اي ملت مبارز هيچگاه امام را تنها نگذاريد و هميشه براي نابودي دشمنان امام دعا كنيد . و براي خواهرانم اين سفارش دارم كه اي خواهرم از فاطمه به تو اينگونه خطابست ارزنده ترين زينت زن حفظ حجاب است اي خواهرم حجاب تو برنده تر از شمشير من است . وصيت من به مادران اين است كه هيچگاه از رفتن فرزندانتان به جبهه خودداري نكنيد اي مادراني كه از رفتن آنها جلوگيري مي كنيد بايد بدانيد كه آن دنياي آخرت تمام مادران در يك صف ايستاده اند و مادران شهيدان هر يكي كه فرزندان خود را در دست دارند جلو فاطمه زهرا خجالت نمي كشيد كه هيچ كس از شما در راه خدا كشته نشده اند . اي پدرها و مادرها به فرزندان خود قرآن بياموزيد و آنها را به نماز و عبادت عادت دهيد . اي مادرم به تو وصيت دارم كه هيچ گاه بر سر مزارم گريه نكن و هرگاه مرا در خاك ميگذاريد چشمانم را باز نگاه داريد تا منافقان و دشمنان اسلام بدانندكه من با چشم باز به جبهه رفته ام نه با چشم بسته و بدانندكه هيچ گاه از روي هوس به جبهه نرفته ام . اي مادران هميشه در فكر رزمندگان باشيد و هيچ گاه آنها را فراموش نكنيد هركس از من طلبي دارد از پدرم بگيرد تا اينكه من اگر شهيد شدم در آن دنيا راحت باشم و هركس از من بدي يا خوبي ديده است من را ببخشايد . والسلام امام را دعا كنيد . خدايا خدايا تا انقلاب مهدي خميني را نگهدار . هركه دارد هوس كربلا بسم الله . والسلام محمـد علـی جبينيان بسم الله الرحمن الرحيم « قل ان صلاتي و نسكي و نحيي و ماتي الله رب العالمين . بگو نماز و طاعات و كليه اعمال و زندگي و مرگ من همه براي خداست كه پروردگار جهانيان اوست» . حمد و سپاس پروردگاري كه نعمت وجود به ما ارزاني داشت و ما را فطرتاً بسوي خود گرايش داد و منابع و وسايل شناخت و معرفتش را در اختيار ما گذاشت و پس از آن انبياء عظيم سلام الله عليهم را چراغ راه هدايت ما قرار داد كه در پيچ و خمها و كوره راهها به چپ و راست نگرائيم و پس ائمه هدي را مصباح هدايت و سفينه نجات و بر پا كردن معاد و قيامت به خلقت ارزش داد . با نام آن خدايي كه ما را آفريد و ما را از نيستي به هستي كشاند و با نام آنكه دل به يادش آرام گيرد . و با سلام و دورد بيكران به بقية الله العظم العالمين له الفداء و نائب برحقش امام خميني و با دورد به شهدا از صدر اسلام تا شهداي كربلاي حسين و شهداي غرب و جنوب ايران كه آزاد وار زيستند و آزادوار از دنيا رفتند . من اگر اين لياقت شهادت نصيبم شد من چند كلمه اي وصيت به اين ملت انقلابي و در صحنه دارم . من ميگويم كه من كوچكتر از آنم كه به شما وصيت بكنم اما براي گوشزد من ميگويم كه اي ملت مبارز هيچگاه امام را تنها نگذاريد و هميشه براي نابودي دشمنان امام دعا كنيد . و براي خواهرانم اين سفارش دارم كه اي خواهرم از فاطمه به تو اينگونه خطابست ارزنده ترين زينت زن حفظ حجاب است اي خواهرم حجاب تو برنده تر از شمشير من است . وصيت من به مادران اين است كه هيچگاه از رفتن فرزندانتان به جبهه خودداري نكنيد اي مادراني كه از رفتن آنها جلوگيري مي كنيد بايد بدانيد كه آن دنياي آخرت تمام مادران در يك صف ايستاده اند و مادران شهيدان هر يكي كه فرزندان خود را در دست دارند جلو فاطمه زهرا خجالت نمي كشيد كه هيچ كس از شما در راه خدا كشته نشده اند . اي پدرها و مادرها به فرزندان خود قرآن بياموزيد و آنها را به نماز و عبادت عادت دهيد . اي مادرم به تو وصيت دارم كه هيچ گاه بر سر مزارم گريه نكن و هرگاه مرا در خاك ميگذاريد چشمانم را باز نگاه داريد تا منافقان و دشمنان اسلام بدانندكه من با چشم باز به جبهه رفته ام نه با چشم بسته و بدانندكه هيچ گاه از روي هوس به جبهه نرفته ام . اي مادران هميشه در فكر رزمندگان باشيد و هيچ گاه آنها را فراموش نكنيد هركس از من طلبي دارد از پدرم بگيرد تا اينكه من اگر شهيد شدم در آن دنيا راحت باشم و هركس از من بدي يا خوبي ديده است من را ببخشايد . والسلام امام را دعا كنيد . خدايا خدايا تا انقلاب مهدي خميني را نگهدار . هركه دارد هوس كربلا بسم الله . والسلام محمـد علـی جبينيان بسم الله الرحمن الرحيم « قل ان صلاتي و نسكي و نحيي و ماتي الله رب العالمين . بگو نماز و طاعات و كليه اعمال و زندگي و مرگ من همه براي خداست كه پروردگار جهانيان اوست» . حمد و سپاس پروردگاري كه نعمت وجود به ما ارزاني داشت و ما را فطرتاً بسوي خود گرايش داد و منابع و وسايل شناخت و معرفتش را در اختيار ما گذاشت و پس از آن انبياء عظيم سلام الله عليهم را چراغ راه هدايت ما قرار داد كه در پيچ و خمها و كوره راهها به چپ و راست نگرائيم و پس ائمه هدي را مصباح هدايت و سفينه نجات و بر پا كردن معاد و قيامت به خلقت ارزش داد . با نام آن خدايي كه ما را آفريد و ما را از نيستي به هستي كشاند و با نام آنكه دل به يادش آرام گيرد . و با سلام و دورد بيكران به بقية الله العظم العالمين له الفداء و نائب برحقش امام خميني و با دورد به شهدا از صدر اسلام تا شهداي كربلاي حسين و شهداي غرب و جنوب ايران كه آزاد وار زيستند و آزادوار از دنيا رفتند . من اگر اين لياقت شهادت نصيبم شد من چند كلمه اي وصيت به اين ملت انقلابي و در صحنه دارم . من ميگويم كه من كوچكتر از آنم كه به شما وصيت بكنم اما براي گوشزد من ميگويم كه اي ملت مبارز هيچگاه امام را تنها نگذاريد و هميشه براي نابودي دشمنان امام دعا كنيد . و براي خواهرانم اين سفارش دارم كه اي خواهرم از فاطمه به تو اينگونه خطابست ارزنده ترين زينت زن حفظ حجاب است اي خواهرم حجاب تو برنده تر از شمشير من است . وصيت من به مادران اين است كه هيچگاه از رفتن فرزندانتان به جبهه خودداري نكنيد اي مادراني كه از رفتن آنها جلوگيري مي كنيد بايد بدانيد كه آن دنياي آخرت تمام مادران در يك صف ايستاده اند و مادران شهيدان هر يكي كه فرزندان خود را در دست دارند جلو فاطمه زهرا خجالت نمي كشيد كه هيچ كس از شما در راه خدا كشته نشده اند . اي پدرها و مادرها به فرزندان خود قرآن بياموزيد و آنها را به نماز و عبادت عادت دهيد . اي مادرم به تو وصيت دارم كه هيچ گاه بر سر مزارم گريه نكن و هرگاه مرا در خاك ميگذاريد چشمانم را باز نگاه داريد تا منافقان و دشمنان اسلام بدانندكه من با چشم باز به جبهه رفته ام نه با چشم بسته و بدانندكه هيچ گاه از روي هوس به جبهه نرفته ام . اي مادران هميشه در فكر رزمندگان باشيد و هيچ گاه آنها را فراموش نكنيد هركس از من طلبي دارد از پدرم بگيرد تا اينكه من اگر شهيد شدم در آن دنيا راحت باشم و هركس از من بدي يا خوبي ديده است من را ببخشايد . والسلام امام را دعا كنيد . خدايا خدايا تا انقلاب مهدي خميني را نگهدار . هركه دارد هوس كربلا بسم الله . والسلام محمـد علـی جبينيان بسم الله الرحمن الرحيم « قل ان صلاتي و نسكي و نحيي و ماتي الله رب العالمين . بگو نماز و طاعات و كليه اعمال و زندگي و مرگ من همه براي خداست كه پروردگار جهانيان اوست» . حمد و سپاس پروردگاري كه نعمت وجود به ما ارزاني داشت و ما را فطرتاً بسوي خود گرايش داد و منابع و وسايل شناخت و معرفتش را در اختيار ما گذاشت و پس از آن انبياء عظيم سلام الله عليهم را چراغ راه هدايت ما قرار داد كه در پيچ و خمها و كوره راهها به چپ و راست نگرائيم و پس ائمه هدي را مصباح هدايت و سفينه نجات و بر پا كردن معاد و قيامت به خلقت ارزش داد . با نام آن خدايي كه ما را آفريد و ما را از نيستي به هستي كشاند و با نام آنكه دل به يادش آرام گيرد . و با سلام و دورد بيكران به بقية الله العظم العالمين له الفداء و نائب برحقش امام خميني و با دورد به شهدا از صدر اسلام تا شهداي كربلاي حسين و شهداي غرب و جنوب ايران كه آزاد وار زيستند و آزادوار از دنيا رفتند . من اگر اين لياقت شهادت نصيبم شد من چند كلمه اي وصيت به اين ملت انقلابي و در صحنه دارم . من ميگويم كه من كوچكتر از آنم كه به شما وصيت بكنم اما براي گوشزد من ميگويم كه اي ملت مبارز هيچگاه امام را تنها نگذاريد و هميشه براي نابودي دشمنان امام دعا كنيد . و براي خواهرانم اين سفارش دارم كه اي خواهرم از فاطمه به تو اينگونه خطابست ارزنده ترين زينت زن حفظ حجاب است اي خواهرم حجاب تو برنده تر از شمشير من است . وصيت من به مادران اين است كه هيچگاه از رفتن فرزندانتان به جبهه خودداري نكنيد اي مادراني كه از رفتن آنها جلوگيري مي كنيد بايد بدانيد كه آن دنياي آخرت تمام مادران در يك صف ايستاده اند و مادران شهيدان هر يكي كه فرزندان خود را در دست دارند جلو فاطمه زهرا خجالت نمي كشيد كه هيچ كس از شما در راه خدا كشته نشده اند . اي پدرها و مادرها به فرزندان خود قرآن بياموزيد و آنها را به نماز و عبادت عادت دهيد . اي مادرم به تو وصيت دارم كه هيچ گاه بر سر مزارم گريه نكن و هرگاه مرا در خاك ميگذاريد چشمانم را باز نگاه داريد تا منافقان و دشمنان اسلام بدانندكه من با چشم باز به جبهه رفته ام نه با چشم بسته و بدانندكه هيچ گاه از روي هوس به جبهه نرفته ام . اي مادران هميشه در فكر رزمندگان باشيد و هيچ گاه آنها را فراموش نكنيد هركس از من طلبي دارد از پدرم بگيرد تا اينكه من اگر شهيد شدم در آن دنيا راحت باشم و هركس از من بدي يا خوبي ديده است من را ببخشايد . والسلام امام را دعا كنيد . خدايا خدايا تا انقلاب مهدي خميني را نگهدار . هركه دارد هوس كربلا بسم الله . والسلام محمـد علـی جبينيان بسم الله الرحمن الرحيم « قل ان صلاتي و نسكي و نحيي و ماتي الله رب العالمين . بگو نماز و طاعات و كليه اعمال و زندگي و مرگ من همه براي خداست كه پروردگار جهانيان اوست» . حمد و سپاس پروردگاري كه نعمت وجود به ما ارزاني داشت و ما را فطرتاً بسوي خود گرايش داد و منابع و وسايل شناخت و معرفتش را در اختيار ما گذاشت و پس از آن انبياء عظيم سلام الله عليهم را چراغ راه هدايت ما قرار داد كه در پيچ و خمها و كوره راهها به چپ و راست نگرائيم و پس ائمه هدي را مصباح هدايت و سفينه نجات و بر پا كردن معاد و قيامت به خلقت ارزش داد . با نام آن خدايي كه ما را آفريد و ما را از نيستي به هستي كشاند و با نام آنكه دل به يادش آرام گيرد . و با سلام و دورد بيكران به بقية الله العظم العالمين له الفداء و نائب برحقش امام خميني و با دورد به شهدا از صدر اسلام تا شهداي كربلاي حسين و شهداي غرب و جنوب ايران كه آزاد وار زيستند و آزادوار از دنيا رفتند . من اگر اين لياقت شهادت نصيبم شد من چند كلمه اي وصيت به اين ملت انقلابي و در صحنه دارم . من ميگويم كه من كوچكتر از آنم كه به شما وصيت بكنم اما براي گوشزد من ميگويم كه اي ملت مبارز هيچگاه امام را تنها نگذاريد و هميشه براي نابودي دشمنان امام دعا كنيد . و براي خواهرانم اين سفارش دارم كه اي خواهرم از فاطمه به تو اينگونه خطابست ارزنده ترين زينت زن حفظ حجاب است اي خواهرم حجاب تو برنده تر از شمشير من است . وصيت من به مادران اين است كه هيچگاه از رفتن فرزندانتان به جبهه خودداري نكنيد اي مادراني كه از رفتن آنها جلوگيري مي كنيد بايد بدانيد كه آن دنياي آخرت تمام مادران در يك صف ايستاده اند و مادران شهيدان هر يكي كه فرزندان خود را در دست دارند جلو فاطمه زهرا خجالت نمي كشيد كه هيچ كس از شما در راه خدا كشته نشده اند . اي پدرها و مادرها به فرزندان خود قرآن بياموزيد و آنها را به نماز و عبادت عادت دهيد . اي مادرم به تو وصيت دارم كه هيچ گاه بر سر مزارم گريه نكن و هرگاه مرا در خاك ميگذاريد چشمانم را باز نگاه داريد تا منافقان و دشمنان اسلام بدانندكه من با چشم باز به جبهه رفته ام نه با چشم بسته و بدانندكه هيچ گاه از روي هوس به جبهه نرفته ام . اي مادران هميشه در فكر رزمندگان باشيد و هيچ گاه آنها را فراموش نكنيد هركس از من طلبي دارد از پدرم بگيرد تا اينكه من اگر شهيد شدم در آن دنيا راحت باشم و هركس از من بدي يا خوبي ديده است من را ببخشايد . والسلام امام را دعا كنيد . خدايا خدايا تا انقلاب مهدي خميني را نگهدار . هركه دارد هوس كربلا بسم الله . والسلام محمـد علـی بسم الله الرحمن الرحيم « قل ان صلاتي و نسكي و نحيي و ماتي الله رب العالمين . بگو نماز و طاعات و كليه اعمال و زندگي و مرگ من همه براي خداست كه پروردگار جهانيان اوست» . حمد و سپاس پروردگاري كه نعمت وجود به ما ارزاني داشت و ما را فطرتاً بسوي خود گرايش داد و منابع و وسايل شناخت و معرفتش را در اختيار ما گذاشت و پس از آن انبياء عظيم سلام الله عليهم را چراغ راه هدايت ما قرار داد كه در پيچ و خمها و كوره راهها به چپ و راست نگرائيم و پس ائمه هدي را مصباح هدايت و سفينه نجات و بر پا كردن معاد و قيامت به خلقت ارزش داد . با نام آن خدايي كه ما را آفريد و ما را از نيستي به هستي كشاند و با نام آنكه دل به يادش آرام گيرد . و با سلام و دورد بيكران به بقية الله العظم العالمين له الفداء و نائب برحقش امام خميني و با دورد به شهدا از صدر اسلام تا شهداي كربلاي حسين و شهداي غرب و جنوب ايران كه آزاد وار زيستند و آزادوار از دنيا رفتند . من اگر اين لياقت شهادت نصيبم شد من چند كلمه اي وصيت به اين ملت انقلابي و در صحنه دارم . من ميگويم كه من كوچكتر از آنم كه به شما وصيت بكنم اما براي گوشزد من ميگويم كه اي ملت مبارز هيچگاه امام را تنها نگذاريد و هميشه براي نابودي دشمنان امام دعا كنيد . و براي خواهرانم اين سفارش دارم كه اي خواهرم از فاطمه به تو اينگونه خطابست ارزنده ترين زينت زن حفظ حجاب است اي خواهرم حجاب تو برنده تر از شمشير من است . وصيت من به مادران اين است كه هيچگاه از رفتن فرزندانتان به جبهه خودداري نكنيد اي مادراني كه از رفتن آنها جلوگيري مي كنيد بايد بدانيد كه آن دنياي آخرت تمام مادران در يك صف ايستاده اند و مادران شهيدان هر يكي كه فرزندان خود را در دست دارند جلو فاطمه زهرا خجالت نمي كشيد كه هيچ كس از شما در راه خدا كشته نشده اند . اي پدرها و مادرها به فرزندان خود قرآن بياموزيد و آنها را به نماز و عبادت عادت دهيد . اي مادرم به تو وصيت دارم كه هيچ گاه بر سر مزارم گريه نكن و هرگاه مرا در خاك ميگذاريد چشمانم را باز نگاه داريد تا منافقان و دشمنان اسلام بدانندكه من با چشم باز به جبهه رفته ام نه با چشم بسته و بدانندكه هيچ گاه از روي هوس به جبهه نرفته ام . اي مادران هميشه در فكر رزمندگان باشيد و هيچ گاه آنها را فراموش نكنيد هركس از من طلبي دارد از پدرم بگيرد تا اينكه من اگر شهيد شدم در آن دنيا راحت باشم و هركس از من بدي يا خوبي ديده است من را ببخشايد . والسلام امام را دعا كنيد . خدايا خدايا تا انقلاب مهدي خميني را نگهدار . هركه دارد هوس كربلا بسم الله . والسلام محمـد علـی جبينيان بسم الله الرحمن الرحيم « قل ان صلاتي و نسكي و نحيي و ماتي الله رب العالمين . بگو نماز و طاعات و كليه اعمال و زندگي و مرگ من همه براي خداست كه پروردگار جهانيان اوست» . حمد و سپاس پروردگاري كه نعمت وجود به ما ارزاني داشت و ما را فطرتاً بسوي خود گرايش داد و منابع و وسايل شناخت و معرفتش را در اختيار ما گذاشت و پس از آن انبياء عظيم سلام الله عليهم را چراغ راه هدايت ما قرار داد كه در پيچ و خمها و كوره راهها به چپ و راست نگرائيم و پس ائمه هدي را مصباح هدايت و سفينه نجات و بر پا كردن معاد و قيامت به خلقت ارزش داد . با نام آن خدايي كه ما را آفريد و ما را از نيستي به هستي كشاند و با نام آنكه دل به يادش آرام گيرد . و با سلام و دورد بيكران به بقية الله العظم العالمين له الفداء و نائب برحقش امام خميني و با دورد به شهدا از صدر اسلام تا شهداي كربلاي حسين و شهداي غرب و جنوب ايران كه آزاد وار زيستند و آزادوار از دنيا رفتند . من اگر اين لياقت شهادت نصيبم شد من چند كلمه اي وصيت به اين ملت انقلابي و در صحنه دارم . من ميگويم كه من كوچكتر از آنم كه به شما وصيت بكنم اما براي گوشزد من ميگويم كه اي ملت مبارز هيچگاه امام را تنها نگذاريد و هميشه براي نابودي دشمنان امام دعا كنيد . و براي خواهرانم اين سفارش دارم كه اي خواهرم از فاطمه به تو اينگونه خطابست ارزنده ترين زينت زن حفظ حجاب است اي خواهرم حجاب تو برنده تر از شمشير من است . وصيت من به مادران اين است كه هيچگاه از رفتن فرزندانتان به جبهه خودداري نكنيد اي مادراني كه از رفتن آنها جلوگيري مي كنيد بايد بدانيد كه آن دنياي آخرت تمام مادران در يك صف ايستاده اند و مادران شهيدان هر يكي كه فرزندان خود را در دست دارند جلو فاطمه زهرا خجالت نمي كشيد كه هيچ كس از شما در راه خدا كشته نشده اند . اي پدرها و مادرها به فرزندان خود قرآن بياموزيد و آنها را به نماز و عبادت عادت دهيد . اي مادرم به تو وصيت دارم كه هيچ گاه بر سر مزارم گريه نكن و هرگاه مرا در خاك ميگذاريد چشمانم را باز نگاه داريد تا منافقان و دشمنان اسلام بدانندكه من با چشم باز به جبهه رفته ام نه با چشم بسته و بدانندكه هيچ گاه از روي هوس به جبهه نرفته ام . اي مادران هميشه در فكر رزمندگان باشيد و هيچ گاه آنها را فراموش نكنيد هركس از من طلبي دارد از پدرم بگيرد تا اينكه من اگر شهيد شدم در آن دنيا راحت باشم و هركس از من بدي يا خوبي ديده است من را ببخشايد . والسلام امام را دعا كنيد . خدايا خدايا تا انقلاب مهدي خميني را نگهدار . هركه دارد هوس كربلا بسم الله . والسلام محمـد علـی جبينيان بسم الله الرحمن الرحيم « قل ان صلاتي و نسكي و نحيي و ماتي الله رب العالمين . بگو نماز و طاعات و كليه اعمال و زندگي و مرگ من همه براي خداست كه پروردگار جهانيان اوست» . حمد و سپاس پروردگاري كه نعمت وجود به ما ارزاني داشت و ما را فطرتاً بسوي خود گرايش داد و منابع و وسايل شناخت و معرفتش را در اختيار ما گذاشت و پس از آن انبياء عظيم سلام الله عليهم را چراغ راه هدايت ما قرار داد كه در پيچ و خمها و كوره راهها به چپ و راست نگرائيم و پس ائمه هدي را مصباح هدايت و سفينه نجات و بر پا كردن معاد و قيامت به خلقت ارزش داد . با نام آن خدايي كه ما را آفريد و ما را از نيستي به هستي كشاند و با نام آنكه دل به يادش آرام گيرد . و با سلام و دورد بيكران به بقية الله العظم العالمين له الفداء و نائب برحقش امام خميني و با دورد به شهدا از صدر اسلام تا شهداي كربلاي حسين و شهداي غرب و جنوب ايران كه آزاد وار زيستند و آزادوار از دنيا رفتند . من اگر اين لياقت شهادت نصيبم شد من چند كلمه اي وصيت به اين ملت انقلابي و در صحنه دارم . من ميگويم كه من كوچكتر از آنم كه به شما وصيت بكنم اما براي گوشزد من ميگويم كه اي ملت مبارز هيچگاه امام را تنها نگذاريد و هميشه براي نابودي دشمنان امام دعا كنيد . و براي خواهرانم اين سفارش دارم كه اي خواهرم از فاطمه به تو اينگونه خطابست ارزنده ترين زينت زن حفظ حجاب است اي خواهرم حجاب تو برنده تر از شمشير من است . وصيت من به مادران اين است كه هيچگاه از رفتن فرزندانتان به جبهه خودداري نكنيد اي مادراني كه از رفتن آنها جلوگيري مي كنيد بايد بدانيد كه آن دنياي آخرت تمام مادران در يك صف ايستاده اند و مادران شهيدان هر يكي كه فرزندان خود را در دست دارند جلو فاطمه زهرا خجالت نمي كشيد كه هيچ كس از شما در راه خدا كشته نشده اند . اي پدرها و مادرها به فرزندان خود قرآن بياموزيد و آنها را به نماز و عبادت عادت دهيد . اي مادرم به تو وصيت دارم كه هيچ گاه بر سر مزارم گريه نكن و هرگاه مرا در خاك ميگذاريد چشمانم را باز نگاه داريد تا منافقان و دشمنان اسلام بدانندكه من با چشم باز به جبهه رفته ام نه با چشم بسته و بدانندكه هيچ گاه از روي هوس به جبهه نرفته ام . اي مادران هميشه در فكر رزمندگان باشيد و هيچ گاه آنها را فراموش نكنيد هركس از من طلبي دارد از پدرم بگيرد تا اينكه من اگر شهيد شدم در آن دنيا راحت باشم و هركس از من بدي يا خوبي ديده است من را ببخشايد . والسلام امام را دعا كنيد . خدايا خدايا تا انقلاب مهدي خميني را نگهدار . هركه دارد هوس كربلا بسم الله . والسلام

محمـد علـی جبينيان

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید جواد جلیلی

از شما مردم مسلمان و دوستان و آشنایان تقاضا می‌كنم كه با انقلاب به حالت سستی برخورد نكنید انقلاب هدف بزرگی را دنبال كرده است و از شما می‌خواهم كه جلوگیری از فرزندان خود نكرده و بگذارید راهی راه می‌خواهند بروند و اگر كسی مانع از رفتن فرزندش به جبهه‌های جنگ شود به خدا قسم مسئول است.....

بسم‌الله‌الرحمن الرحیم

درود خداوند متعال بر تو باد ای رهبر عالی قدر و بزرگوار سلام شهیدان ایران ...حسین جان!

جوانان ما در جبهه‌ها به یاد تو سینه‌های خود را جلوی گلوله‌های سبك و سنگین قرارمی دهند و جان خود را می‌دهند پروردگارا من می‌دانم تو ما را خلق كردی و تو به ما جان داده‌ای....خداوندا مرا یاری كن اگر تو یاری نكنی یاوری جز تو ندارم و ای مردم مسلمان این خون پاك شهیدان است كه پیچ و خم قلاب را صاف و هموار می‌كند كه شاید با ریخته شدن این خونهای پاك كسانی كه در نادانی هستند بهراه الله نماینده شوند.

از شما مردم مسلمان و دوستان و آشنایان تقاضا می‌كنم كه با انقلاب به حالت سستی برخورد نكنید انقلاب هدف بزرگی را دنبال كرده است و از شما می‌خواهم كه جلوگیری از فرزندان خود نكرده و بگذارید راهی راه می‌خواهند بروند و اگر كسی مانع از رفتن فرزندش به جبهه‌های جنگ شود به خدا قسم مسئول است.....

خدایا تو را شكر می‌كنم كه به من قدرت تشخیص حق از باطل را دادی و خدایا تو را شكر می‌كنم كه رهبرم را شناساندی كه به من چنین پدر و مادری دادی خدایا تو را شكر می‌كنم كه مرا در نادانی نمیراندی مادر عزیزم می‌دانم كه شما را اذیت كردم و برای شما نتوانستم فرزند خوبی باشم....

بعد از مردن من حجله‌ای برای من مگذارید چون درنزد خدا هیچ ارزشی ندارد گل بر سر قبرم نیاورید چون این گلها بعد از 2 یا 3 روز پلاسیده می‌شوند مرا در بهشت‌زهرا (س) دفن كنید.

والسلام علیكم و رحمه الله و بركاته

58/4/1361 جواد جلیلی

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید سید محمّد رضا جلیلی صدر

پیام من برای تمام خواهرانم این است كه حجاب خود را رعایت كنند و زینب گونه باشند.....

نام شهید سید محّمد رضا جلیلی صدر

نام پدر :سید فخرالدّین

محل تولد : همدان

تاریخ تولد : 1/4/1348

محل شهادت : شلمچه

تاریخ شهادت : 17/1/66

خواهرانم! حجاب را حفظ كنید زیرا حجاب شما كوبنده تر از خون من است. زینب وار عمل كنید و هر گز خدا را در هیچ كار ی فراموش نكنید.از پسر عموهایم می خواهم كه با امید واری در راه اسلام و جمهوری اسلامی قدم بردارند و از امام و یاران او در همه جا دفاع كنند، زیرا راه امام راه حضرت محمّد(ص)و امامان است. از شما امّت اسلامی می خواهم كه نگذارید خون پاك شهدا پایمال شود.

خواهرانم! بعد از من سعی كنیدكه ایمانتان را قوی تر گردانید تا دشمنان نتوانند بر شما تسلّط پیدا كنند.برادرم! بعد از من به پایگاه و مراكز دینی برو.از دوستان بد بپرهیز چون دوستان بد هستند كه انسان را رو به بدبختی می برند. به حرف پدر مهربانمان گوش بده و از تو می خواهم كه این سخنان را فراموش نكنی . امیدوارم كه من را حلال نمایید چون من شما را خیلی اذیت كرده‌ام و زحمتتان را نادیده گرفته‌ام. شما مادر عزیزم! امیدوارم كه مرا حلال كنید و برایم از خدا طلب آمرزش نمایید. مادر جان! می‌دانم كه شما را زیاد ناراحت كرده ام ولی شما در عوض به من محبّت كرده‌اید و می‌دانم كه دل شما را شكسته‌ام ! از شما می‌خواهم كه مرا حلال كنید و برایم « ای كاش» نگویید! نمی‌خواهم بعد از من بگویید:«كه برای چه رفت و چرا رفت؟» بلكه در برابر مردم افتخار كنید و كاری نكنید كه مردم فكر كنند كه ما با این مصیبت‌ها عهد خودمان را با اماممان می‌شكنیم. باز هم از شما می‌خواهم كه مرا حلال كنید. پدر جان! حتماً بعد از من از تمام دوستان و اقوام و به‌خصوص همسایگان حلالی بخواه .

شما امیدان انقلاب هستید خدا نكند مقام پرستی و ریاكاری بكنید! مبادابرای ریاست رو در روی هم قرار گیرید و وحدتتان را از دست بدهید ! اگر چنین كنید در برابر خون شهیدان مسؤولید و وای به حالتان!!ان‌شاءالله كه ادامه دهندة راه شهیدان اسلام خواهید بود.

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

یک شنبه 20 اسفند 1396  10:22 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید سید عباس جولایی

....برادرانم!

به ریسمان الهی اعتصام كنید و آن را رها نسازید ،هرچه به كلاس بالاتری از ایمان برویم درسهایمان مشكل می شود و درس امتحانات مشكل تر و شیطان هم تلاشش بیشتر می شود.

....برادرانم! به ریسمان الهی اعتصام كنید و آن را رها نسازید ،هرچه به كلاس بالاتری از ایمان برویم درسهایمان مشكل می شود و درس امتحانات مشكل تر و شیطان هم تلاشش بیشتر می شود. مبادا پس از چند صباحی تحمل درد و رنج و زحمت در راه خدای بزرگ به دره نیستی سقوط كنیم، قرآن زیاد بخوانید و سعی كنید زمانیكه خداوند با شما صحبت می كند ترجمه تحت اللفظی آن را بدانید .تقوا تقوا اساس كار است اگر تقوا نباشد اكثر عبادات به خاطر غیر خدا می شود، نماز را طوری بخوانید كه بدانید با خدا چه می گویید مبادا عباداتمان بندی باشد كه ما را از راه سعادت بازدار بدین واسطه كه فكر كنیم خیلی آدم خوبی هستیم عبادات ما باید پله ای برای صعود ما به درجات و كلاسهای بالاتر باشد.

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید ناصر جام شهریاری

...و تو ای خدای بزرگ كمكم كن كه جزء هدایت یافتگان باشم و نصرتم ده كه با دشمنان دین تو ستیز كنم. ...ای مسلمانان از همه قشر بدانید كه وظیفه شرعی است كه از ولی امر مسلمین اطاعت كنید. ...خدایا یاریمان كن تا از اماممان پیروی كنیم، و در خط امام كه همان خط اسلام است، باشید. ...ای ملت بیدار ایران هوشیار باشید و نگذارید تاریخ تكرار شود، حال كه جنگ به نفع جمهوری اسلامی ایران پیش می رود، همانهایی كه با امام......

...و تو ای خدای بزرگ كمكم كن كه جزء هدایت یافتگان باشم و نصرتم ده كه با دشمنان دین تو ستیز كنم. ...ای مسلمانان از همه قشر بدانید كه وظیفه شرعی است كه از ولی امر مسلمین اطاعت كنید. ...خدایا یاریمان كن تا از اماممان پیروی كنیم، و در خط امام كه همان خط اسلام است، باشید. ...ای ملت بیدار ایران هوشیار باشید و نگذارید تاریخ تكرار شود، حال كه جنگ به نفع جمهوری اسلامی ایران پیش می رود، همانهایی كه با امام علی (ع) گفتند كه مالك را برگردان، ما با قرآن نمی جنگیم، (در اینجا هم این كار را نكنند) متأسفانه همین كار را كردند. ...قرآن و اسلام در ایران پیاده می شود، (اجرا می شود) نه در حزب بعث صدام. ...آری در زمان دودمان ننگین پهلوی سرمان در لاك خودمان بود، و هیچ توجهی نداشتیم، كه بر ما و مكتب ما چه می گذرد و باز خداوند بر ما منت نهاد و رهبری از سلاله محمد (ص) خمینی این مرد بزرگ، مرد با تقوا، این اسلام شناس واقعی را ولی امر و رهبر و پیشوای ما كرد. ...ای آمریكای خونخوار كه خون همه محرومان در سراسر گیتی به دست تو و یا جیره خوارانت می ریزد، به یاری حق و همت امت اسلامی دیگر عمرت به پایان رسیده است و تو را در جهان كه رسوایی رسواتر خواهیم كرد.تو كه هر روز در جنوب لبنان و السالوادور خونها می ریزی و سازمان حقوق بشرت در خواب خرگوشی فرو رفته است.

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید چمران خطاب به امام موسی صدر

متنی كه در زير می خوانيد، وصيتنامه ای از سردار رشيد اسلام، شهيد دكتر مصطفی چمران است كه خطاب به امام موسی صدر نگاشته شده است. اين وصيتنامه در 29 خرداد سال 1355 تنظيم گرديد يعنی در سياه ترين روزهای جنگ داخلی لبنان، كه از يكسو نيروهای فلسطينی و احزاب چپ لبنان با سوريه درگير شده بودند؛ و از سوی ديگر احزاب دست راستی و در رأس آنها فالانژيستها، با سوءاستفاده از غفلت جبهه ملی و اسلامی لبنان، مناطق آنان را مورد هجوم قرار داده بودند. در چنين روزهايی كه از آنها به عنوان دومين دوره جنگ داخلی نام برده می شود، امام صدر به دكتر چمران مأموريت داد تا برای سازماندهی مقاومت شيعيان، راهی شهرك نبعه گردد. و اين وصيتنامه قبل از عزيمت تنظيم گرديد

متنی كه در زير می خوانيد، وصيتنامه ای از سردار رشيد اسلام، شهيد دكتر مصطفی چمران است كه خطاب به امام موسی صدر نگاشته شده است. اين وصيتنامه در 29 خرداد سال 1355 تنظيم گرديد يعنی در سياه ترين روزهای جنگ داخلی لبنان، كه از يكسو نيروهای فلسطينی و احزاب چپ لبنان با سوريه درگير شده بودند؛ و از سوی ديگر احزاب دست راستی و در رأس آنها فالانژيستها، با سوءاستفاده از غفلت جبهه ملی و اسلامی لبنان، مناطق آنان را مورد هجوم قرار داده بودند. در چنين روزهايی كه از آنها به عنوان دومين دوره جنگ داخلی نام برده می شود، امام صدر به دكتر چمران مأموريت داد تا برای سازماندهی مقاومت شيعيان، راهی شهرك نبعه گردد. و اين وصيتنامه قبل از عزيمت تنظيم گرديد

اما سير اين وصيتنامه خود داستانی دارد كه اينك بدان می پردازیم:

كاشف اين وصيتنامه، دانشمند محترم و كارشناس كهنه كار مسائل سياسی خاورميانه، جناب آقای محمد علی مهتدی است. اين برادر عزيز از دوستان دردمند و قديمی امام صدر است، و سالها مسئوليت دفتر صدا و سيمای جمهوری اسلامی را در بيروت بر عهده داشته است. از جمله در سال1361، كه اسرائيل به لبنان حمله نمود و تا دروازه های بيروت پيش آمد. آقای مهتدی تعريف می كرد كه در روزهای آغازين جنگ، با همكاران خود برای تهيه گزارش به جنوب رفتند. طبعاً به شهر صور و مؤسسه صنعتی جبل عامل نيز سر زده بودند. ساختمان مدرسه در اثر اصابت بمب و خمپاره آسيب ديده بود. يكی از اتاقهای آسيب ديده، اتاق قديمی دكتر چمران بود. همان اتاقی كه ساعتها گفتگوی آقای مهتدی و دكتر چمران را پيرامون مسائل لبنان، خاورميانه، انقلاب اسلامی ايران و …، نظاره كرده بود. كاغذها، دفاتر و پرونده های زيادی بر روی زمين پخش شده بودند. در همان حالی كه فيلمبرداران به كار خود مشغول بودند، آقای مهتدی نيز كاغذها را بررسی می كرد. و در ميان كاغذها به وصيتنامه مورد نظر برخورد نمود. مطالعه وصيتنامه ايشان را منقلب نمود. همانگونه كه همكاران لبناني، و در انتهای آن روز خانواده آقای مهتدی و ميهمان آن روزشان خانم فاطمه نواب صفوی را نيز متأثر نمود.

بدنبال بازگشت آقای مهتدی، وصيتنامه تحويل بنياد شهيد چمران گرديد. اما متأسفانه سالها بدون استفاده در آرشيو آن باقی ماند! تا اينكه يكی از همكاران با ذوق آقای سيد مهدی شجاعی، آن را مجدداً در آرشيو بنياد كشف نمود . وصيتنامه مورد نظر با اجازه بنياد تنسيخ، و نهايتاً در شماره تير ماه سال 1376 مجله "نيستان" چاپ گرديد.

آنچه در زير می خوانيد، عيناً از مجله نيستان نقل شده است. البته آقای مهتدی اعتقاد دارند، متن اصلی وصيتنامه، از متن چاپ شده آن كاملتر می باشد.

متن وصيتنامه:

وصيت می كنم …

وصيت می كنم به كسی كه او را بيش از حد دوست می دارم! به معبود من! به معشوق من! به امام موسی صدر! كسی كه او را مظهر علی می دانم! او را وارث حسين می خوانم! كسی كه رمز طایفه شيعه، و افتخار آن، و نماينده هزار و چهار صد سال درد، غم، حرمان، مبارزه، سرسختي، حق طلبی و بالأخره شهادت است! آری به امام موسی وصيت می كنم …

برای مرگ آماده شده ام و اين امری است طبيعی كه مدتهاست با آن آشنا شده ام. ولی برای اولين بار وصيت می كنم. خوشحالم كه در چنين راهی به شهادت می رسم. خوشحالم كه از عالم و ما فيها بريده ام. همه چيز را ترك گفته ام. علایق را زير پا گذاشته ام. قيد و بندها را پاره كرده ام. دنيا و ما فيها را سه طلاقه گفته ام و با آغوش باز به استقبال شهادت می روم.

از اينكه به لبنان آمدم و پنج يا شش سال با مشكلاتی سخت دست به گريبان بوده ام، متأسف نيستم. از اينكه آمريكا را ترك گفتم، از اينكه دنيای لذات و راحت طلبی را پشت سر گذاشتم، از اينكه دنيای علم را فراموش كردم، از اينكه از همه زيبائيها و خاطره زن عزيز و فرزندان دلبندم گذشته ام، متأسف نيستم … از آن دنيای مادی و راحت طلبی گذشتم و به دنيای درد، محروميت، رنج، شكست، اتهام، فقر و تنهايی قدم گذاشتم. با محروميت همنشين شدم. با دردمندان و شكسته دلان هم آواز گشتم. از دنيای سرمايه داران و ستمگران گذشتم و به عالم محرومين و مظلومين وارد شدم. با تمام اين احوال متأسف نيستم …

تو ای محبوب من، دنيايی جديد به من گشودی كه خدای بزرگ مرا بهتر و بيشتر آزمايش كند. تو به من مجال دادی تا پروانه شوم، تا بسوزم، تا نور برسانم، تا عشق بورزم، تا قدرتهای بی نظير انسانی خود را به ظهور برسانم، از شرق به غرب و از شمال تا جنوب لبنان را زير پا بگذارم و ارزشهای الهی را به همگان عرضه كنم، تا راهی جديد و قوی و الهی بنمايانم، تا مظهر باشم، تا عشق شوم، تا نور گردم، از وجود خود جدا شوم و در اجتماع حل گردم، تا ديگر خود را نبينم و خود را نخواهم، جز محبوب كسی را نبينم، جز عشق و فداكاری طريقی نگزينم، تا با مرگ آشنا و دوست گردم و از تمام قيد و بندهی مادی آزاد شوم…

تو ای محبوب من رمز طايفه اي، و درد و رنج هزار و چهار صد ساله را به دوش می كشی، اتهام و تهمت و هجوم و نفرين و ناسزای هزار و چهار صد سال را همچنان تحمل می كني، كينه های گذشته و دشمنی های تاريخی و حقد و حسدهای جهانسوز را بر جان می پذيري، تو فداكاری می کنی، تو از همه چيز خود می گذری، تو حيات و هستی خود را فدای هدف و اجتماع انسانها می كنی، و دشمنانت در عوض دشنام می دهند و خيانت می كنند، به تو تهمتهای دروغ می زنند و مردم جاهل را بر تو می شورانند، و تو ای امام لحظه ای از حق منحرف نمی شوی و عمل به مثل انجام نمی دهی و همچون كوه در مقابل طوفان حوادث آرام و مطمئن به سوی حقيقت و كمال و قدم بر می داری، از اين نظر تو نماينده علی (ع) و وارث حسيني… و من افتخار می كنم كه در ركابت مبارزه می كنم و در راه پر افتخارت شربت شهادت می نوشم…

ای محبوب من، آخر تو مرا نشناختي! زيرا حجب و حيا مانع آن بود كه من خود را به تو بنمايانم، يا از عشق سخن برانم يا از سوز درونی خود بازگو كنم… اما من، منی كه وصيت می كنم، منی كه تو را دوست می دارم… آدم ساده ای نيستم!… من خدای عشق و پرستشم، من نماينده حق و مظهر فداكاری و گذشت و تواضع و فعاليت و مبارزه ام، آتشفشان درون من كافيست كه هر دنيایی را بسوزاند، آتش عشق من به حدی است كه قادر است هر دل سنگی را آب كند، فداكاری من به اندازه ای است كه كمتر كسی در زندگی به آن درجه رسيده است … به سه خصلت ممتاز شده ام:

1. عشق كه از سخنم و نگاهم و دستم و حركاتم و حيات و مماتم می بارد. در آتش عشق می سوزم و هدف حيات را جز عشق نمی شناسم. در زندگی جز عشق نمی خواهم، و جز به عشق زنده نيستم.

2. فقر كه از قيد همه چيز آزاد و بی نيازم. و اگر آسمان و زمين را به من ارزانی كنند، تأثيری در من نمی كند.

3. تنهایی كه مرا به عرفان اتصال می دهد. مرا با محروميت آشنا می كند. كسی كه محتاج عشق است، در دنيای تنهایی با محروميتِ عشق می سوزد. جز خدا كسی نمی تواند انيس شبهای تار او باشد و جز ستارگان اشكهای او را پاك نخواهند كرد. جز كوههای بلند راز و نيازهای او را نخواهند شنيد و جز مرغ سحر ناله های صبحگاه او را حس نخواهند كرد. به دنبال انسانی می گردد تا او را بپرستد يا به او عشق بورزد. ولی هر چه بيشتر می گردد، كمتر می يابد …

كسی كه وصيت می كند آدم ساده ای نيست. بزرگترين مقامات علمی را گذرانده، سردی و گرمی روزگار را چشيده، از زيباترين و شديدترين عشقها برخوردار شده، از درخت لذات زندگی ميوه چيده، از هر چه زيبا و دوست داشتنی است برخوردار شده، و در اوج كمال و دارایی همه چيز خود را رها كرده و به خاطر هدفی مقدس، زندگی دردآلود و اشكبار و شهادت را قبول كرده است.

آری ای محبوب من، يك چنين كسی با تو وصيت می كند …

وصيت من درباره مال و منال نيست. زيرا می دانی كه چيزی ندارم، و آنچه دارم متعلق به تو و حركت و مؤسسه است. از آنچه به دست من رسيده، به خاطر احتياجات شخصی چيزی بر نداشته ام. جز زندگی درويشانه چيزی نخواسته ام. حتی زن و بچه ها و پدر و مادر نيز از من چيزی دريافت نكرده اند. آنجا كه سر تا پای وجودم برای تو و حركت باشد، معلوم است كه مايملك من نيز متعلق به تو است.

وصيت من درباره قرض و دين نيست. مديون كسی نيستم، در حالی كه به ديگران زياد قرض داده ام.

به كسی بدی نكرده ام. در زندگی خود جز محبت، فداكاري، تواضع و احترام نبوده ام. از اين نظر نيز به كسی مديون نيستم …

آری وصيت من درباره اين چيزها نيست …

وصيت من درباره عشق و حيات و وظيفه است …

احساس می كنم كه آفتاب عمرم به لب بام رسيده است و ديگر فرصتی ندارم كه به تو سفارش كنم. وصيت می كنم، وقتی كه جانم را بر كف دستم گذاشته ام، و انتظار دارم هر لحظه با اين دنيا وداع كنم و ديگر تو را نبينم….

تو را دوست می دارم و اين دوستی بابت احتياج و يا تجارت نيست. در اين دنيا به كسی احتياج ندارم. حتی گاهگاهی از خدای بزرگ نيز احساس بی نيازی می كنم … از او چيزی نمی طلبم و احساس احتياج نمی كنم. چيزی نمی خواهم، گله ای نمی كنم و آرزوئی ندارم. عشق من به خاطر آن است كه تو شايسته عشق و محبتي، و من عشق به تو را قسمتی از عشق به خدا می دانم. همچنانكه خدای را می پرستم و عشق می ورزم، به تو نيز كه نماينده او در زمينی عشق می ورزم. و اين عشق ورزيدن همچون نفس كشيدن برای من طبيعی است …

عشق هدف حيات و محرك زندگی من است. زيباتر از عشق چيزی نديده ام و بالاتر از عشق چيزی نخواسته ام. عشق است كه روح مرا به تموج وا می دارد، قلب مرا به جوش می آورد، استعدادهای نهفته مرا ظاهر می كند، مرا از خودخواهی وخودبينی می رهاند، دنيای ديگری حس می كنم، در عالم وجود محو می شوم، احساسی لطيف و قلبی حساس و ديده ای زيبابين پيدا می كنم. لرزش يك برگ، نور يك ستاره دور، موريانه كوچك، نسيم ملايم سحر، موج دريا، غروب آفتاب، احساس و روح مرا می ربايند و از اين عالم به دنيای ديگری می برند … اينها همه و همه از تجليات عشق است …

به خاطر عشق است كه فداكاری می كنم. به خاطر عشق است كه به دنيا با بی اعتنایی می نگرم و ابعاد ديگری را می يابم. به خاطر عشق است كه دنيا را زيبا می بينم و زيبائی را می پرستم. به خاطر عشق است كه خدا را حس می كنم، او را می پرستم و حيات و هستی خود را تقديمش می كنم …

می دانم كه در اين دنيا به عده زيادی محبت كرده ام، حتی عشق ورزيده ام، ولی جواب بدی ديده ام. عشق را به ضعف تعبير می كنند و به قول خودشان زرنگی كرده از محبت سوءاستفاده می نمايند! اما اين بی خبران نمی دانند كه از چه نعمت بزرگی كه عشق و محبت است، محرومند. نمی دانند كه بزرگترين ابعاد زندگی را درك نكرده اند. نمی دانند كه زرنگی آنها جز افلاس و بدبختی و مذلت چيزی نيست …

و من قدر خود را بزرگتر از آن می دانم كه محبت خويش را از كسی دريغ كنم. حتی اگر آن كس محبت مرا درك نكند و به خيال خود سؤاستفاده نمايد. من بزرگتر از آنم كه به خاطر پاداش محبت كنم، يا در ازاء عشق تمنایی داشته باشم. من در عشق خود می سوزم و لذت می برم. اين لذت بزرگترين پاداشی است كه ممكن است در جواب عشق من به حساب آيد …

می دانم كه تو هم ای محبوب من، در دريای عشق شنا می كني. انسانها را دوست می داري. به همه بی دريغ محبت می كني. و چه زيادند آنها كه از اين محبت سوءاستفاده می كنند. حتی تو را به تمسخر می گيرند و به خيال خود تو را گول ميزنند … تو اينها را می دانی ولی در روش خود كوچكترين تغييری نمی دهی … زيرا مقام تو بزرگتر از آن است كه تحت تأثير ديگران عشق بورزی و محبت كني. عشق تو فطری است. همچون آفتاب بر همه جا می تابی و همچون باران برچمن و شوره زار می باری و تحت تأثير انعكاس سنگدلان قرار نمی گيری …

درود آتشين من به روح بلند تو باد كه از محدوده تنگ و باريك خودبينی و خودخواهی بيرون است و جولانگاهش عظمت آسمانها و اسماء مقدس خداست.

عشق سوزان من فدای عشقت باد، كه بزرگترين و زيباترين مشخصه وجود توست، و ارزنده ترين چيزی است كه مرا جذب تو كرده است، و مقدس ترين خصيصه ای است كه در ميزان الهی به حساب می آيد …

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیتنامه شهید محمدرضا چلویان

هدفم از آمدن به این مکان مقدس و هدیه کردن خون ناقابل خود به اسلام این بود که اسلامی را که هزاران سال آن را در بین ما گم کرده بودند و همۀ ما آن را به فراموشی سپرده بودیم دوباره زنده شود و یاد واقعی امام حسیندر ما زنده شود. نه مثل آن وقت‌ها که فقط گریه کردن و به سر و سینه خود زدن به ما آموخته بودند؛ که عاشورا یعنی گریه کردن . ما می‌گوییم دین ما اسلام است... .

با درود و سلام بیکران به رهبر انقلاب و یاران باوفای او.

مادر عزیز و برادر دلسوزم. همان طور که بارها و بارها در صحبت هایی که می‌کردیم گفتم هدف از آمدن من به جبهه و خون دادن من تنها و تنها به خاطر اسلام و عمق این انقلاب است. شاید سؤال کنید که چرا کلمه عمق را به کار بردم.حق دارید، چون منظور من این انقلابی نیست که شما آن را به چشم ظاهری مشاهده می‌کنید. بلکه، منظور من این است که اصل انقلاب چه بوده و مقصد آن به کجا است و منظور من این بود که ما چه بوده‌ایم و می‌خواهیم به کجا برسیم. چه کارهایی می‌کردیم و می‌خواهیم چه کارهایی بکنیم؟... .

هدفم از آمدن به این مکان مقدس و هدیه کردن خون ناقابل خود به اسلام این بود که اسلامی را که هزاران سال آن را در بین ما گم کرده بودند و همۀ ما آن را به فراموشی سپرده بودیم دوباره زنده شود و یاد واقعی امام حسیندر ما زنده شود. نه مثل آن وقت‌ها که فقط گریه کردن و به سر و سینه خود زدن به ما آموخته بودند؛ که عاشورا یعنی گریه کردن . ما می‌گوییم دین ما اسلام است... .

بله، ما می‌گوییم مسلمانیم؛ مسلمان محمدی یا مسلمانی که در حال خم و راست شدن فکر طلبکاری‌ها و بدهکاری های خود هستیم؟ نمی‌دانم آیا واقعاً آن مسلمانی هستیم که می‌دانیم دستورات ما از چه کتابی هست. بله، مادر جان، هدفم این بود که این اسلام کورکورانه در بین ما خفه شود و آن اسلام واقعی جایگزین آن شود. ممکن است بپرسید که جنگ ما چه رابطه‌ای با اسلام دارد؟ در جواب باید بگویم، البته این جواب نیست بلکه مقدمه‌ای است که شما به دنبالش بروید و جواب واقعی را دریابید. همان طور که بارها گفته بودم، می‌دانیم و می‌بینیم که در این جهان مادی زورگویان و مستکبران چه ستم‌هایی که بر ضعیفان جامعه وارد نمی‌کنند و تا این زمان ظالمان به ظاهر پیروز بودند و نمونه عینی آن را در افغانستان، فلسطین، شیلی و ... دیده‌ایم و می‌بینیم.

در جهان سابقه ندارد که توده‌ای مستضعف با دست خالی دیکتاتوری را خوار و ذلیل کنند؛ که حتی تصور آن نمی‌بود چه رسد به انجام دادن آن، و دیدیم که به یاری خداوند متعال چه بلایی به سرش آوردیم و همین انقلاب باعث شد که مظلومان جامعه نیرویی بگیرند و حرکتی کنند و انقلاب ما را الگوی خود قرار دهند و علیه ظالمان به جنگ برخیزند... .

ممکن است هدف آنها اسلام نباشد ولی هدف ما اسلام است. یعنی، انقلاب ما انقلابی غیر از انقلاب اسلامی نبود و دنیا انقلاب ما را به عنوان انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی به رسمیت شناخته است. پس باید سعی کنیم جنگ ما به شکست نیانجامد، زیرا اگر شکست نصیب ما شود در مرحلۀ اول توده‌های مستضعف جامعه ناامید می‌شوند و دست از مبارزات خود می‌کشند و در مرحلۀ دوم انقلابی که در جهان به عنوان انقلاب اسلامی شناخته شده است از بن ریشه کن می‌شود.

در این موقع است که اسلام ریشه کن می‌شود. پس باید و باید و باید کوشش کنیم که در جنگ شکست نخوریم و این کوشش ما از دو حالت مادی و جانی خارج نیست. و این را هم بگویم که اگر خدای نکرده به پیروزی نرسیم خون حضرت‌ علی‌ها و حسین‌ها و فداکاران عاشوراها و کشته‌های انقلاب و معلولین همه پایمال می‌شوند و مسئول این همه خون خواهیم بود. پس باید ساخت و مبارزه کرد تا به امید خدا روزی عامل‌های نفوذی انقلاب شناسایی شوند و انقلاب چهره واقعی خود را نشان دهد و در حال حاضر اگر ما کوچکترین انحرافی را از انقلاب مشاهده کنیم عامل آنها همین نفوذی‌ها هستند... .

محمدرضا چلویان

دهم آبان ماه1361»

درباره شهید

شهید «محمدرضا چلویان» اول فروردین ماه سال 1341 در روستای «بیابانک» از توابع استان سمنان متولد شد. او با تشکیل بسیج به عضویت این نهاد انقلابی درآمد و پس از آغاز جنگ تحمیلی عراق علیه ایران با ورود به سپاه به جبهه اعزام شد.

دانشجوی تربیت‌معلم و در دوران هشت سال دفاع مقدس پیک یکی از گردان‌ها بود تا اینکه در جریان عملیات «محرم» در منطقه «عین خوش» بر اثر اصابت ترکش، در روز 16 آبان ماه سال 1361 به شهادت رسید.

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

یک شنبه 20 اسفند 1396  10:23 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

شهید علی چوبتراش

شهید علی چوبتراش همواره بر این اعتقاد بود که این دنیا گذرگاهی بیش نیست و باید به فکر آخرت بود، با وجود سن کم و تجربه ناکافی دیدگاهش نسبت به انقلاب اسلامی و شناخت رهبر کبیر انقلاب حضزت امام خمینی(ره) بسیار وسیع بود...

بدانید یک روز از این خانه بیرون خواهیم شد،مانند کسی نباشیم که بر اثر غفلت از مرگ،بی هدف،عمر گرانمایه را می گذراند و در فکر اصلاح خویش بر نمی آید.1

دریادل بحر ایثار، دانش آموز بسیجی، علی چوبتراش در شهرستان خرم آباد در خانواده ای با تقوی، کشاورز و زحمتکش دیده به جهان گشود .

تحت سرپرستی والدینی مومن و انقلابی خویش تربیت صحیح اسلامی را فرا گرفت. همراه با درس و تحصیل به عنوان دانش آموزی کوشا و تلاشگر از همان ابتدایی دوران نوجوانی پا به پای والدین زحمتکش خود در اداره امور زندگی همکاری و مساعدت نمود.

واجبات دینی و شرعی را به نحو احسن و به موقع به جای می آورد. در نمازهای جمعه و جماعت حضوری فعال داشت و همواره دیگران را به انجام این فرایض بزرگ الهی ترغیب می نمود.

و همواره بر این اعتقاد بود که این دنیا گذرگاهی بیش نیست و باید به فکر آخرت بود، با وجود سن کم و تجربه ناکافی دیدگاهش نسبت به انقلاب اسلامی و شناخت رهبر کبیر انقلاب حضزت امام خمینی(ره) بسیار وسیع بود، پس زمانی که آن مجاهد اعظم فرمان حضور همگانی در جبهه های نبرد حق علیه باطل و مقابله با دشمنان اسلام و انقلاب را صادر فرمودند، عاشق و مشتاق کلاس و درس را رها کرد و از کلیه تعلقات دنیوی خویش گذشت لباس رزم پوشید و در خیل رزمندگان جان برکف سپاه اسلام به سوی جبهه های نبرد حق علیه باطل رهسپار گردید و مدت ها غیرتمند و دلیرانه از دین و وطن دفاع کرد تا اینکه سرانجام در سن 18 سالگی در منطقه عملیاتی سنندج، خونین پر و بال آرام و رها تا بلندترین قله عروج انسانی پر کشید و در جوار معبود ازلی خویش ماوا گزید.

این شهید والامقام در فرازی از وصیت نامه خویش می فرماید:

همیشه و در همه حال امام را دعا کنید، پیرو ولایت فقیه باشید و وحدت کلمه را که رمز همه پیروزی های حق طلبانه است حفظ نمائید.

پروردگارا ارواح طیب شهیدان والامقام را قرین رحمت و مغفرت بیکران درگاه پر از لطف و مهر خویش قرار ده. یاد و نامش گرامی، روح پاکش شاد و راهش پر رهرو باد.2

آمین یا رب العالمین...

پی نوشت ها:

1.شهید غلام رضا سعادتی

2.ک/ رمز و راز جلد 1

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

فرازی از زندگی نامه شهید فضل ا... چغلوند

شهید فضل ا... چغلوند همانقدر از غرور و تکبر بیزار بود به تواضع و فروتنی عشق می ورزید، در برابر والدین و بزرگان ادب و احترام را رعایت می نمود و عاشقانه مطیع او امر رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) بود، در تمام فعالیت های مذهبی، انقلابی و اجتماعی مشتاقانه شرکت می کرد.

شمع فروزان محفل عاشقان، دانش آموز بسیجی، شهید فضل ا... چغلوند در خانواده ای مذهبی، کشاورز و زحمتکش در بخش چغلوندی پا به عرصه گیتی نهاد.

تحت توجهات والدین بزرگوار و با ایمانش، تربیت صحیح اسلامی را فرا گرفت. تحصیلات خود را با تحمل مشکلات فراوان و محرومیت به عنوان دانش آموزی پرتلاش و ساعی تا سطح سوم دبیرستان طی کرد و همزمان با تحصیل دوش به دوش والدین برزگوارش در مزارع کشاورزی به کار پرداخت.

وفار، متانت، حجب و حیاء و کم گوئی از خصوصیات بارز اخلاقی این شهید والامقام به شمار می رفت.

او همانقدر از غرور و تکبر بیزار بود به تواضع و فروتنی عشق می ورزید، در برابر والدین و بزرگان ادب و احترام را رعایت می نمود و عاشقانه مطیع او امر رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) بود، در تمام فعالیت های مذهبی، انقلابی و اجتماعی مشتاقانه شرکت می کرد.

در زمان جنگ تحمیلی این جوان غیرتمند ماندن را جایز ندانست و به خیل لشکریان مخلص خدا بسیجیان عاشق و فرهیخته پیوست و در میدان جهاد با کفار متجاوز حاضر شد و مدت ها دلاورانه در سنگرهای دفاع مقدس به نبرد با یزیدیان برخاست و در یکی از عملیات های پیروز از ناحیه دست راست و سینه مورد اصابت ترکش دشمن قرار گرفت و به سختی مجروح گردید و پس از کسب سلامت نسبی مجدداً راهی جبهه های نبرد حق علیه باطل گردید.

سرانجام در منطقه عملیاتی ماووت در خاک دشمن منادی تکبیر سرخ ا... و اکبر گردید و به درجه رفیع شهادت نایل آمد.

این شهید والامقام در فرازی از وصیت نامه خویش می فرماید:

من با آغوش باز به استقبال شهادت میروم، اگر لایق آن باشم خداوند انشاا... قسمتم خواهد کرد.

از خانواده عزیزم می خواهم صبر را پیشه کرده و شکر خداوند به جای آورند. به جوانهای عزیز میهنم توصیه می فرمایم وحدت کلمه را حفظ کرده و مدافع آرمانهای انقلاب باشند.1

روح پاکش شاد و راهش مستدام باد. آمین یا رب العالمین...

پی نوشت ها:

1.ک/ رمز و راز جلد 1

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه سردار شهید علی چیت‌ سازیان

برادران عزيز از اين كه خداوند بزرگ توفيق داد و منت بر من نهاد تا بتوانم چند صباحى از عمر خود را با شما عزيزان فداكار باشم شكرگزارم ولى مى خواهم بگويم كه اين واحد مقدس را خيلى خيلى قدر بدانيد كارهائيكه شما برادران عزيز انجام مى دهيد عاشقانه است ...

بسم الله الرحمن الرحيم

حمد و سپاس خداوندى را كه در رحمت خود را در اين عصر و زمان بر روى بندگان خود باز كرده و راه و روش اسلام شناسى را به ما آموخت و ما را از ظلمت و تاريكى به صبح سفيد و آشنائى و پيروزى بر نفس سركش كشاند و از خواب غفلت به بيدارى كشيد و از مردن در رختخواب و يا در راه غير خدا به شهادت در راه خودش كشاند و چنين پدر بزرگوارى را ، الگوى تمام خوبيها ، مرد تقوا و عمل ، انسان پاك و فرعون كش ، بت شكن زمان ، انسان سخن و عقل ، پير شكست ناپذير و گوهر جماران را به عنوان رهبر بر بالاى سر ما يتيمان نهاد و درس تقوا و آزادگى را از زبان حسين (ع) بر ما آموخت و قلب سياه و كدر ما را با گذشت و جان بازى و ايثار و صبر و استقامت در راه خدا سفيد و پاك گرداند و حال اگر شب و روز شكرگزارى كنيم قدر اين نعمت خدا را نتوانيم دانست خداوند در اين مدت انقلاب يك نعمت بزرگى باز به ما بخشانيد و آن هم جنگ با كافران و خداشناسان روى زمين تا بتوانيم خودمان را در صحنه عمل امتحان كنيم و براى رسيدن به جهاد مقدس (اصغر) بايد موانع هاى بزرگى را از سر راه برداريم و آنهم مبارزه با نفس و يا جهاد اكبر است. واقعا كه جبهه دانشگاه الهى است ، دانشگاهى كه در آن درس تقوا ، درس گذشت، استقامت، فداكارى ، جانبازى ، صبر و غيره آموخته ميشود ، جبهه جائى است كه انسانهائيكه در آن قدم مى گذارند بايد از ته قلب بر سرور شهيدان آقا ابا عبدالله لبيك گويند و حسين گونه تا آخرين لحظه عمر خود باشند ، جبهه جايى است كه انسان يك قدم از ديگران نسبت به خدا نزديكتر است. خاك جبهه ايران همچون خاك كربلاست چون زمانيكه عزيزان سر بر زمين مى گذارند و زمين را با خون خود آبيارى ميكنند به عشق رسيدن به آقا ابا عبدالله (ع) و بياد آن بزرگوار هستند و خداوند در اين راه پاداش قرار داده است كه بالاترين پاداشش شهادت در راه اوست .

در مسلخ عشق جز نكو را نكشند روبه صفتان زشت خو را نكشند.

پيام به مردم حزب الله و زحمت كش

البته اينجانب كوچكتر از آن بودم كه بعد از رفتن خود پيامى بدهم خودم را در مقابل تمام موجودات خداوند كوچكتر مى دانم ولى گفتنيهاى زيادى براى مردم دارم كه بعد از خاموش شدن چراغ عمرم شما مقدارى از آن را روى كاغذ مى خوانيد . اول اينكه امام عزيز را تنها نگذاريد و به پيامهاى پدرگونه او از ته قلب گوش فرا دهيد و مانند مردم كوفه نباشيد كه ابا عبدالله را تنها گذاشتند اگر تا به الان در اين راه مقدس قدم نگذاشته ايد و به پابوس اسلام نيامده ايد فرصت هست و هر وقت كه پيش خدا بيائيد خداوند شما را قبول مى كند و ديگر اينكه راههاى انحرافى كه انسان را از خط امام عزيز و بزرگوار دور مى كند پرهيز كنيد . امام عزيز فعلا فرموده اند كه بايد در جبهه باشيم و دفاع را واجب دانسته اند جبهه هاى گوناگون براى خودتان درست نكنيد جبهه فقط و فقط خط مقدم است و براى همه واجب است نگذاريد امام عزيز براى چندمين بار به ما بگويد كه به جبهه برويد اگر ما سرباز او باشيم فرموده اند و ديگر كافى است ما بايد به دنيا ثابت كنيم كه هر چه امام مى گويند با جان و دل خريداريم از گروه بازى و خيانت به خون شهدا بايد ديگران به فكر كمك كردن به اين خاك باشند نه به فكر مسئول بودن و مسئوليتها كه به عهده ما ميگذارند به فكر كمك كردن به مستضعفان باشيم نه به كسانيكه از زحمت و خون شهدا استفاده ميكنند و نفعى هم به انقلاب و جنگ نميرسانند پيام ديگرى كه دارم اين است كه سعى كنيد كه در اين دو روزه زندگى امام بزرگوار را راضى نگهداريد و از همه بالاتر پروردگار عاليتان را لباس عاشقانه رزم را بر تن كنيد و پوتينهاى خود را محكم ببنديد و پيشانى بند الله اكبر بسته و پشت پا به اين دنيا و ماديات زودگذر زنيد و با يك دست قرآن و با دست ديگر سلاح برگيريد و به سوى جبهه هاى حق عليه باطل حركت كنيد و به زبان خود اين را جارى كنيد جنگ جنگ تا پيروزى .

پيام براى برادران واحد اطلاعات و عمليات

آن سوكشان با سرخوشان ، اين سو كشان با ناخوشان يا بگذرد يا ميشكند كشتى در اين گردانها برادران عزيز از اين كه خداوند بزرگ توفيق داد و منت بر من نهاد تا بتوانم چند صباحى از عمر خود را با شما عزيزان فداكار باشم شكرگزارم ولى مى خواهم بگويم كه اين واحد مقدس را خيلى خيلى قدر بدانيد كارهائيكه شما برادران عزيز انجام مى دهيد عاشقانه است نه علاقه براى رضاى الله است نه براى كس ديگرى ، از ته قلب اينجانب را حلال كنيد و خلاصه اين بنده گنهكار و حقير را به بزرگى خودتان ببخشيد و از خدا برايم طلب آمرزش كنيد چند پيام است كه مى خواهم برايتان بگويم .

1- خداوند را سعى كنيد با حركت قلبى راضى نگه داريد .

2- براى شهادت و يا رفتن تلاش نكنيد براى رضاى او كار كنيد و بگوييد خداوندا نه براى بهشت كه و نه براى شهادت اگر تو ما هم در جهنمت بى اندازيد و فقط از ما راضى باشى براى ما كافى است .

3- خانواده شهدا را فراموش نكنيد . بخصوص شهداى واحد .

4- به مجروحين و معلولين سركشى كنيد مخصوص برادران واحد .

5- در وقت نماز اين بنده را هم دعا كنيد و نماز وحشت شب اول قبر را هم براى من بخوانيد .حلال كنيد .

پيام به پدر و مادر و برادر و خواهرم

اى پدر و مادر عزيزم مى دانم كه‌جز زحمت و ناراحتى براى شما چيز ديگرى نداشتمك و جاى نگذاشتم و مى دانم كه شهادت فرزند دوم براى شما مشكل است و اين را بدانيد و خوشحال باشيد كه من را دشمنان خداوند نكشند مانند منافقين بلكه دشمنان خداوند مرا نشانه گرفتند و من اين راه مقدس را آگاهانه انتخاب كردم و خوشحال هستم كه به مقصد آخر رسيدم و اگر خداوند قبول كند و اين دنيا دنياى فانى است و زود گذر و زندگى آن است كه كارنامه قبول را بگير م و از اين دنيا برويم از شما مى خواهم كه خداوند را از خودتان راضى نگه داريد و خوشحال باشيد كه خون دادن شما هم سهمى را بر دين خدا پيدا كرديد .

برادر عزيزم مى دانم كه بعد از رفتن من شما خواهى ماند و ديگر برادرى ندارى ولى مى خواهم بگويم كه خوشحال باش كه دو برادر خودت را در راه خداوند بزرگ قربانى داده اى . و هر طور كه مى توانى سعى كن كه انقلاب و جنگ را يارى كنى از خداوند بزرگ هم براى پدرم كه خيلى خيلى زحمت من را كشيده است و مى دانم مقدارى از آن‌موهايش كه سفيد شده است من سفيد كرده ام و همين طور موهاى مادرم از خداوند مى خواهم كه صبر به آنها عنايت بفرمايد خواهش كه از شما دارم براى من گريه نكنيد گريه براى مظلوميت آقا ابا عبدالله بگريد . و از خواهرم مى خواهم كه زينب گونه باشد و از خداوند هم مى خواهم كه به آن هم صبر عنايت بفرمايد . از كليه فاميلها و آشنايان حلالى به جاى من بخواهيد و همسايگان هم آنهايى كه در کنارمان بودند و هم همسايگان آپارتمان و هم اطراف و از خانواده رستگارى و غيره هم حلالى بخواهيد . برادر عزيزم حسين فرزان براى شما برادر عزيزم هم از خداوند بزرگ صبر مى خواهم و از تو مى خواهم كه براى

خدايا خدايا تا انقلاب مهدى حتى كنار مهدى خمينى را نگهدار على چيت سازيان

مقدارى پول كه از من مى خواهند

1 -600 3 تومان موتورى 2 3

2-300 1 تومان در خرم آباد به موتورى سپاه بدهكارم

3- 10000 تومان حاج آقا

4- مقدارى پول هم رضا حاجيلوتعاون رزمى سپاه مى خواهد

5- 700 تومان اسماعيل اسدى

6- دو سال نماز بدهكارهستم و 2 ماه روزه نزديك 4ماه 1روز هم نتوانستم روزه بگيرم به دليل مريضى كه داشتم اين ها هم حل شود .

7- نزديك سه هزار تومان هم حق مظالم بدهيد .

در ضمن اگر كسى هم پول مى خواهم اگر ندارد بدهد حلال آن باشد .

تو همسر عزيزم

از اينكه مدت آشنايى ما كم بود و بيشتر آن را من در منطقه بودم از شما معذرت مى خواهم ولى از اين خوشحال هستم كه من هم ادعاى تكليف و رضايت خداوند را كه بود كه بايد انجام مى دادم . اگر در اين زمان هر كس در زندگيش از روى مال دنيا و زندگى شيرنى بدون دردو سرو لذتهاى دنيوى‌پل پيروزى زد و خود را در جهاد اصغر رساند عاقبت به خير خواهد شد .

از شما مى خواهم كه بعد از من همچون زينب محكم و استوار باشيد اگر خداوند به من فرزندى داد در بزرگ كردن آن سعى و تلاش داشته باشد و در تربيت آن جدى باشد اگر خداوند به من دختر داد آن را يك مسلمان واقعى و اسلام شناسى خوب بزرگ كن و اگر پسر داد آن را جلورى بزرگ كنيد كه نان را از راه حلال بدست بياورد . و به مستضعفان كمك كند و از بچگى آن را عاشق ابا عبدالله كن و تربت آن را دهان آن بگذار و آن را چون مولايمان حسين آزاد مرد بزرگ كن و به آن بگو كه هيچ وقت جلوى زورگويان دنيا سر خم نكن و خداوند را براى رضاى آن عباد ت كن .

به فرمانده عزيزم

از برادر همدانى و برادر كيانى و برادر شادمانى كه به عنوان فرمانده من بودن اگر در كار كم كارى كردم اميدوارم كه مرا حلال كنيد و اگر از من بدى ديديد اميدوارم كه آن را هم حلال كنيد .

پدر عزيزم از مهمانانى كه به منزل ما مى آيند براى تسليت گفتن بخصوص برادران اطلاعات خوب قدر دانى نما .

درباره شهید

علی چیت‌سازیان، سال 1341 در در همدان متولد شد. ورودش به هنرستان همزمان با پیروزی انقلاب بود. او مانند میلیون‌ها ایرانی در راه پیروزی و استمرار انقلاب اسلامی تلاش‌های زیادی کرد.

با فرمان امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل ارتش 20 میلیونی از طریق هنرستان وارد بسیج شد و در پادگان آموزشی قدس همدان آموزش‌های نظامی را گذراند. هوش و ذکاوت او درکسب فنون نظامی به قدری بود که در مدت کوتاهی به عنوان فرمانده نیروهای آموزشی انتخاب شد. بعد از آن او فرمانده مرکز آموزش نظامی شد. نیروهائی که توسط شهید چیت‌سازان آموزش دیده‌اند، بالغ بر چندین هزار نفر هستند.

با شروع جنگ تحمیلی، با تشکیل و قبول فرماندهی «گردان انصارالحسین (ع)» و به عهده گرفتن مسئولیت آموزش جنگ‌های کوهستانی در این گردان، به منطقه عملیاتی رفت.

در«عملیات مسلم بن‌عقیل» با اینکه بیش از17 سال سن نداشت، 140 نفر از نیروهای بعثی را که به اسارت رزمندگان اسلام در آمده بودند از داخل خاک عراق به پشت جبهه انتقال داد و شهامت و شجاعت خود را به اثبات رساند.

علی چیت‌سازیان با تشکیل لشکر انصارالحسین (ع) به عنوان فرمانده اطلاعات و عملیات این یگان برگزیده شد و در بیشتر عملیات‌ها از جمله عملیات‌های والفجر2، والفجر5، والفجر 8 و... شرکت کرد و چند بار مجروح شد؛ اما هربار با جدیتی بیشتر و عزمی راسخ‌تر به جبهه برمی‌گشت.

هیچ‌گاه از نیروهای بسیجی دور نمی‌شد. در مواقع عملیات با اینکه ماموریت خود را که شناسایی مواضع دشمن بود، از قبل انجام داده بود اما همیشه کنار رزمندگان می‌جنگید.

چیت‌سازیان در عملیات‌های کربلای 4 و5 نیز به عنوان فرمانده محور عملیاتی لشکر انصارالحسین (ع) رشادت‌ها از خود به یادگار گذاشت.

سرانجام این سرباز فداکار اسلام، آذرماه 1366 در حین انجام یک ماموریت گشت و شناسایی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

قبل از او برادر دیگرش به شهادت رسیده بود.

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیتنامه شهید علی عباس چاچ

به تمام برادران و خواهران مسلمان توصیه دارم که این جنگ یک امتحان است تا کفر و اسلام از هم جدا شود و منافق و مؤمن مشخص گردد

بسم الله الرحمن الرحیم

پروردگار خداوند بزرگ ای خدای همه جهان و همه موجودات روی زمین تو ما را به جهاد در راه حق و حقیقت است دعوت نموده ای و ما به دعوت شما لبیک گفته و در راه تو قدم برداشته ایم خدایا ما را در این راه موفق بدار و ما را به راهی که صلاح و خیر خودت در آن باشد راهنمایی کن ای خدای رحمان و رحیم به حق همه پیامبران و امامان و به حق خون شهدا و اشک چشم مادران و تو را به حق بندگان صالح و مقربان درگاهت این بنده ناچیزت را ببخش و بیامرز ای خدای بزرگ از کردارهای زشتم به تو پناه می برم خدایا از گناهان همه ی ما درگذر.

سلام و درود به پیشگاه مقدس رهبر عالیقدر این حسینِ زمان امام خمینی و سلام بر کسانی که مخلصانه در راه خدا قدم بر می دارند این بنده ضعیف علی عباس چاچ که خداوند مرا کمک کرده و این سعادت را نصیب بنده نموده که در بین برادران رزمنده باشم خیلی خدا را شکر می کنم که در همچین زمانی قرار گرفته ام و چنین فرصتی را پیدا کرده ام که در بین برادران رزمنده باشم تا لطف خدا شامل حال اینجانب شود.

به تمام برادران و خواهران مسلمان توصیه دارم که این جنگ یک امتحان است تا کفر و اسلام از هم جدا شود و منافق و مؤمن مشخص گردد و این کار شغل همه پیامبران و امامان ما بوده و از خلقت آدم تا به حال دین خدا دشمنانی داشته و همه هلاک شده اند و آثاری از آن ها نیست ولی دین اسلام و قرآن کریم همیشه هست و خواهد بود و ما باید به فکر عمل خویش باشیم تا خود را از گمراهی و هلاکت نجات دهیم و این دنیا ماندنی نیست و کوله بار ما همان اعمالمان می باشد از همه برادران و خواهران حلالیت می طلبم و مخصوصا ً از پدر و مادر و از همسر می خواهم که هر چه زحمت کشیده و هر جه آزار دیده مرا حلال کنید و از همه خانواده ام می خواهم که پیرو قرآن و اسلام و امام باشند در ضمن 1100 تومان به م.ش بدهکارم و بقیه بدهکاری هایم را هم که خودتان می دانید بپردازید و از همه شما طلب مغفرت می نمایم.

8/1/1365 ---------- علی عباس چاچ

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

یک شنبه 20 اسفند 1396  10:24 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

شهید علی چیت سازیان

در مسلخ عشق جز نكو را نكشند روبه صفتان زشت خو را نكشند.

شهید چیت سازیان

بسم الله الرحمن الرحيم

حمد و سپاس خداوندى را كه در رحمت خود را در اين عصر و زمان بر روى بندگان خود باز كرده و راه و روش اسلام شناسى را به ما آموخت و ما را از ظلمت و تاريكى به صبح سفيد و آشنائى و پيروزى بر نفس سركش كشاند و از خواب غفلت به بيدارى كشيد و از مردن در رختخواب و يا در راه غير خدا به شهادت در راه خودش كشاند

و چنين پدر بزرگوارى را ، الگوى تمام خوبيها ، مرد تقوا و عمل ، انسان پاك و فرعون كش ، بت شكن زمان ، انسان سخن و عقل ، پير شكست ناپذير و گوهر جماران را به عنوان رهبر بر بالاى سر ما يتيمان نهاد و درس تقوا و آزادگى را از زبان حسين (ع) بر ما آموخت و قلب سياه و كدر ما را با گذشت و جان بازى و ايثار و صبر و استقامت در راه خدا سفيد و پاك گرداند و حال اگر شب و روز شكرگزارى كنيم قدر اين نعمت خدا را نتوانيم دانست خداوند در اين مدت انقلاب يك نعمت بزرگى باز به ما بخشانيد و آن هم جنگ با كافران و خداشناسان روى زمين تا بتوانيم خودمان را در صحنه عمل امتحان كنيم و براى رسيدن به جهاد مقدس (اصغر) بايد موانع هاى بزرگى را از سر راه برداريم و آنهم مبارزه با نفس و يا جهاد اكبر است. واقعا كه جبهه دانشگاه الهى است ، دانشگاهى كه در آن درس تقوا ، درس گذشت، استقامت، فداكارى ، جانبازى ، صبر و غيره آموخته ميشود ، جبهه جائى است كه انسانهائيكه در آن قدم مى گذارند بايد از ته قلب بر سرور شهيدان آقا ابا عبدالله لبيك گويند و حسين گونه تا آخرين لحظه عمر خود باشند ، جبهه جايى است كه انسان يك قدم از ديگران نسبت به خدا نزديكتر است. خاك جبهه ايران همچون خاك كربلاست چون زمانيكه عزيزان سر بر زمين مى گذارند و زمين را با خون خود آبيارى ميكنند به عشق رسيدن به آقا ابا عبدالله (ع) و بياد آن بزرگوار هستند و خداوند در اين راه پاداش قرار داده است كه بالاترين پاداشش شهادت در راه اوست .

در مسلخ عشق جز نكو را نكشند روبه صفتان زشت خو را نكشند

پيام به مردم حزب الله و زحمت كش

البته اينجانب كوچكتر از آن بودم كه بعد از رفتن خود پيامى بدهم خودم را در مقابل تمام موجودات خداوند كوچكتر مى دانم ولى گفتنيهاى زيادى براى مردم دارم كه بعد از خاموش شدن چراغ عمرم شما مقدارى از آن را روى كاغذ مى خوانيد . اول اينكه امام عزيز را تنها نگذاريد و به پيامهاى پدرگونه او از ته قلب گوش فرا دهيد و مانند مردم كوفه نباشيد كه ابا عبدالله را تنها گذاشتند اگر تا به الان در اين راه مقدس قدم نگذاشته ايد و به پابوس اسلام نيامده ايد فرصت هست و هر وقت كه پيش خدا بيائيد خداوند شما را قبول مى كند و ديگر اينكه راههاى انحرافى كه انسان را از خط امام عزيز و بزرگوار دور مى كند پرهيز كنيد . امام عزيز فعلا فرموده اند كه بايد در جبهه باشيم و دفاع را واجب دانسته اند جبهه هاى گوناگون براى خودتان درست نكنيد جبهه فقط و فقط خط مقدم است و براى همه واجب است نگذاريد امام عزيز براى چندمين بار به ما بگويد كه به جبهه برويد اگر ما سرباز او باشيم فرموده اند و ديگر كافى است ما بايد به دنيا ثابت كنيم كه هر چه امام مى گويند با جان و دل خريداريم از گروه بازى و خيانت به خون شهدا بايد ديگران به فكر كمك كردن به اين خاك باشند نه به فكر مسئول بودن و مسئوليتها كه به عهده ما ميگذارند به فكر كمك كردن به مستضعفان باشيم نه به كسانيكه از زحمت و خون شهدا استفاده ميكنند و نفعى هم به انقلاب و جنگ نميرسانند پيام ديگرى كه دارم اين است كه سعى كنيد كه در اين دو روزه زندگى امام بزرگوار را راضى نگهداريد و از همه بالاتر پروردگار عاليتان را لباس عاشقانه رزم را بر تن كنيد و پوتينهاى خود را محكم ببنديد و پيشانى بند الله اكبر بسته و پشت پا به اين دنيا و ماديات زودگذر زنيد و با يك دست قرآن و با دست ديگر سلاح برگيريد و به سوى جبهه هاى حق عليه باطل حركت كنيد و به زبان خود اين را جارى كنيد جنگ جنگ تا پيروزى .

پيام براى برادران واحد اطلاعات و عمليات

آن سوكشان با سرخوشان ، اين سو كشان با ناخوشان يا بگذرد يا ميشكند كشتى در اين گردانها برادران عزيز از اين كه خداوند بزرگ توفيق داد و منت بر من نهاد تا بتوانم چند صباحى از عمر خود را با شما عزيزان فداكار باشم شكرگزارم ولى مى خواهم بگويم كه اين واحد مقدس را خيلى خيلى قدر بدانيد كارهائيكه شما برادران عزيز انجام مى دهيد عاشقانه است نه علاقه براى رضاى الله است نه براى كس ديگرى ، از ته قلب اينجانب را حلال كنيد و خلاصه اين بنده گنهكار و حقير را به بزرگى خودتان ببخشيد و از خدا برايم طلب آمرزش كنيد چند پيام است كه مى خواهم برايتان بگويم .

1- خداوند را سعى كنيد با حركت قلبى راضى نگه داريد .

2- براى شهادت و يا رفتن تلاش نكنيد براى رضاى او كار كنيد و بگوييد خداوندا نه براى بهشت كه و نه براى شهادت اگر تو ما هم در جهنمت بى اندازيد و فقط از ما راضى باشى براى ما كافى است .

3- خانواده شهدا را فراموش نكنيد . بخصوص شهداى واحد .

4- به مجروحين و معلولين سركشى كنيد مخصوص برادران واحد .

5- در وقت نماز اين بنده را هم دعا كنيد و نماز وحشت شب اول قبر را هم براى من بخوانيد .حلال كنيد .

پيام به پدر و مادر و برادر و خواهرم

اى پدر و مادر عزيزم مى دانم كه‌جز زحمت و ناراحتى براى شما چيز ديگرى نداشتمك و جاى نگذاشتم و مى دانم كه شهادت فرزند دوم براى شما مشكل است و اين را بدانيد و خوشحال باشيد كه من را دشمنان خداوند نكشند مانند منافقين بلكه دشمنان خداوند مرا نشانه گرفتند و من اين راه مقدس را آگاهانه انتخاب كردم و خوشحال هستم كه به مقصد آخر رسيدم و اگر خداوند قبول كند و اين دنيا دنياى فانى است و زود گذر و زندگى آن است كه كارنامه قبول را بگير م و از اين دنيا برويم از شما مى خواهم كه خداوند را از خودتان راضى نگه داريد و خوشحال باشيد كه خون دادن شما هم سهمى را بر دين خدا پيدا كرديد .

برادر عزيزم مى دانم كه بعد از رفتن من شما خواهى ماند و ديگر برادرى ندارى ولى مى خواهم بگويم كه خوشحال باش كه دو برادر خودت را در راه خداوند بزرگ قربانى داده اى . و هر طور كه مى توانى سعى كن كه انقلاب و جنگ را يارى كنى از خداوند بزرگ هم براى پدرم كه خيلى خيلى زحمت من را كشيده است و مى دانم مقدارى از آن‌موهايش كه سفيد شده است من سفيد كرده ام و همين طور موهاى مادرم از خداوند مى خواهم كه صبر به آنها عنايت بفرمايد خواهش كه از شما دارم براى من گريه نكنيد گريه براى مظلوميت آقا ابا عبدالله بگريد . و از خواهرم مى خواهم كه زينب گونه باشد و از خداوند هم مى خواهم كه به آن هم صبر عنايت بفرمايد . از كليه فاميلها و آشنايان حلالى به جاى من بخواهيد و همسايگان هم آنهايى كه در کنارمان بودند و هم همسايگان آپارتمان و هم اطراف و از خانواده رستگارى و غيره هم حلالى بخواهيد . برادر عزيزم حسين فرزان براى شما برادر عزيزم هم از خداوند بزرگ صبر مى خواهم و از تو مى خواهم كه براى

خدايا خدايا تا انقلاب مهدى حتى كنار مهدى خمينى را نگهدار على چيت سازيان

مقدارى پول كه از من مى خواهند

1 -600 3 تومان موتورى 2 3

2-300 1 تومان در خرم آباد به موتورى سپاه بدهكارم

3- 10000 تومان حاج آقا

4- مقدارى پول هم رضا حاجيلوتعاون رزمى سپاه مى خواهد

5- 700 تومان اسماعيل اسدى

6- دو سال نماز بدهكارهستم و 2 ماه روزه نزديك 4ماه 1روز هم نتوانستم روزه بگيرم به دليل مريضى كه داشتم اين ها هم حل شود .

7- نزديك سه هزار تومان هم حق مظالم بدهيد .

در ضمن اگر كسى هم پول مى خواهم اگر ندارد بدهد حلال آن باشد .

تو همسر عزيزم

از اينكه مدت آشنايى ما كم بود و بيشتر آن را من در منطقه بودم از شما معذرت مى خواهم ولى از اين خوشحال هستم كه من هم ادعاى تكليف و رضايت خداوند را كه بود كه بايد انجام مى دادم . اگر در اين زمان هر كس در زندگيش از روى مال دنيا و زندگى شيرنى بدون دردو سرو لذتهاى دنيوى‌پل پيروزى زد و خود را در جهاد اصغر رساند عاقبت به خير خواهد شد .

از شما مى خواهم كه بعد از من همچون زينب محكم و استوار باشيد اگر خداوند به من فرزندى داد در بزرگ كردن آن سعى و تلاش داشته باشد و در تربيت آن جدى باشد اگر خداوند به من دختر داد آن را يك مسلمان واقعى و اسلام شناسى خوب بزرگ كن و اگر پسر داد آن را جلورى بزرگ كنيد كه نان را از راه حلال بدست بياورد . و به مستضعفان كمك كند و از بچگى آن را عاشق ابا عبدالله كن و تربت آن را دهان آن بگذار و آن را چون مولايمان حسين آزاد مرد بزرگ كن و به آن بگو كه هيچ وقت جلوى زورگويان دنيا سر خم نكن و خداوند را براى رضاى آن عباد ت كن .

به فرمانده عزيزم

از برادر همدانى و برادر كيانى و برادر شادمانى كه به عنوان فرمانده من بودن اگر در كار كم كارى كردم اميدوارم كه مرا حلال كنيد و اگر از من بدى ديديد اميدوارم كه آن را هم حلال كنيد .

پدر عزيزم از مهمانانى كه به منزل ما مى آيند براى تسليت گفتن بخصوص برادران اطلاعات خوب قدر دانى نما .

و سرانجام در 4/9/1366 به درجه رفیع شهادت نائل شد

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید ولی الله چراغچی مسجدی

ی امت حزب اللهی! اسلام مكتب انسان سازی است و انقلاب اسلامی با رهنمودها و رهبری صحیح امام امت (خمینی بت شكن) می رود تا جهانی شود و تمامی ابرقدرت ها را نابود كند ای امت حزب اللهی! اسلام مكتب انسان سازی است و انقلاب اسلامی با رهنمودها و رهبری صحیح امام امت (خمینی بت شكن) می رود تا جهانی شود و تمامی ابرقدرت ها را نابود كند و انقلاب را به صاحب اصلی اش امام زمان (عج) تحویل دهد پس بر همه شما وظیفه شرعی است كه در هركجا كه باشید از اسلام و جمهوری اسلامی دفاع كنید..... از ولایت فقیه و روحانیت مبارز اطاعت و پشتیبانی كنید كه هردو ضامن پیروزی و پشتوانه اسلام هستند".

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید اكبر چاجی

برای اسلام و انقلاب تبلیغات زیادی بكنید تا ندای اسلام و اسلام طلبی به اقصی نقاط جهان برسد...

برای اسلام و انقلاب تبلیغات زیادی بكنید تا ندای اسلام و اسلام طلبی به اقصی نقاط جهان برسد در اشاعه و گسترش فرهنگ اسلامی تلاش لازم را بنمایید و از هیچ كوششی دریغ نكنید همیشه گوش به فرمان امام امت و مسئولین كشور باشید.

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها