مواد لازم:
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۱۵۰ + ۲۰۰ گرم پنیر
- ۱ قاشق سوپ خوری نشاسته سیب زمینی
- ۱ قاشق سوپ خوری روغن زیتون
- ۱ حبه سیر
- ۴۰۰ گرم گل کلم
- ۱۰ عدد گوجه فرنگی گیلاسی
طرزتهیه:
1- گل کلم را در آب نمک زده بجوشانید. آبکشی کنید و بگذارید سرد شود.
2- گل کلم را در مخلوط کن آسیاب کنید سپس تخم مرغ، زیتون، ۱۵۰ گرم پنیر و سیر را به آن اضافه کنید. می توانید نشاسته را برای چسبناک شدن خمیر اضافه کنید.
3-روی سینی فر کاغذ چرب قرار دهید و روی آن پودر سوخاری بریزید. خمیر را به ۶ قسمت مساوی روی سینی بریزید.
4- سپس بگذارید ۱۵ الی ۲۰ دقیقه روی دمای ۲۴۰ درجه در فر بپزد. سپس پنیر و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر در فر بپزد.