0

آموزش کباب چوبی همراه مرغ و استیک

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

آموزش کباب چوبی همراه مرغ و استیک

آموزش کباب چوبی همراه مرغ و استیک

طرز تهیه یک غذای خوشمزه که از گوشت مرغ است را برای شما داریم که درست کردن آن آسان است و به راحتی طبخ می شود. در این بخش آسمونی طرز تهیه نوعی کباب چوبی را به شما آموزش داده ایم، همچنین طرز تهیه سس سویایی را هم آورده ایم تا برای روی این غذا از آن استفاده کنید.

سس سویا

مواد لازم سس سویا (۱ پیمانه)

  • ۱ پیمانه سس سویا
  • ¼ پیمانه سرکه برنج
  • ¼ پیمانه شکر

طرز تهیه سس سویا

در یک قابلمه کوچک، همه مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشند. پس از قل زدن مایع و غلیظ شدن، آن را از روی حرارت بردارید.

کباب چوبی میت بال مرغ

مواد لازم کباب چوبی میت بال مرغ (۶ تا ۸ نفر)

  • ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده مرغ
  • ¼ پیازچه خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده
  • ۱ قاشق چایخوری روغن کنجد
  • ۱ پیمانه سس سویا
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن کانولا
  • سیخ های چوبی
  • کنجد برای تزئین

طرز تهیه کباب چوبی با مرغ و استیک

در یک کاسه متوسط، مرغ چرخ کرده، پیازچه، زنجبیل و ¼ پیمانه سس سویا را با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست شوند. اگر مخلوط به دست آمده کمی شل بود و نمی توانستید آن را در دست شکل دهید، کمی پودر نان فانتزی یا آرد نخودچی به آن بیفزائید. سپس به صورت میت بال در دست شکل دهید.

در هر سیخ چوبی ۴ عدد میت بال بگذارید.

روغن را درون تابه داغ کرده و سپس سیخ های کباب را درون آن سرخ کنید تا کاملا پخته و سطح آن ها طلایی شوند.

سس سویا که در بالا آموزش داده ایم را با قلم مو روی مرغ ها بمالید و ۵ دقیقه دیگر آن ها را سرخ کنید.

کباب استیک و مارچوبه

مواد لازم کباب استیک و مارچوبه (۶ تا ۸ نفر)

۴۵۰ گرم گوشت قرمز

۲ پیمانه مارچوبه خرد شده

نمک و فلفل سیاه

۳ قاشق غذاخوری روغن کانولا

سیخ چوبی

طرز تهیه کباب استیک و مارچوبه

درون هر سیخ یک تکه گوشت و یک تکه مارچوبه گذاشته و تا بالای سیخ چوبی ادامه دهید.

پس از آماده شدن کباب ها، روغن را درون تابه متوسط روی حرارت ملایم گرم کنید.

کباب ها را درون تابه گذاشته، نمک و فلفل بپاشید و سرخ کنید تا گوشت ها پخته شوند.

طرف دیگر کباب ها را نیز نمک و فلفل زده و سرخ کنید.

پس از اینکه کمی خنک شدند، آن ها را سرو نمائید.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 30 بهمن 1396  12:15 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها