تابناک باتو؛ ترشی سیر و پیاز یکی از ترشیهایی است که به آسانی تهیه میشود و در کنار غذاهای مختلف، طعم خوبی را ایجاد میکند. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیهی این ترشی خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سیر: 4 بوته
پیاز کوچک: یک کیلوگرم
دانههای فلفل سیاه: دو قاشق غذاخوری
سرکهی سفید: یک پیمانه
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک: یک و نیم قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
پیاز و سیرها را پوست گرفته و میشوییم و در ظرف مناسب نگهداری ترشی، میریزیم.
دانههای فلفل سیاه را به همراه سرکه، نمک و شکر با یکدیگر مخلوط کرده و آن را روی پیاز و سیر میریزیم.
بقیهی ظرف را با آب پر میکنیم تا جایی که کاملا روی پیاز و سیرها پوشانده شود.
در ظرف را بسته و دست کم به مدت ده روز آن را در مکانی گرم و خشک قرار میدهیم.
پس از گذشت این زمان، ترشی را داخل یخچال قرار میدهیم.