ماهنامه کیک و شیرینی: در این مطلب به شما آموزش می دهیم که کاپ کیک هایی در قالب قبف بستنی درست کنید.
مواد لازم:
- کره: سه چهارم پیمانه (135 گرم)
- شکر: یک و یک دوم پیمانه
- تخم مرغ: 2 عدد
- اسانس وانیل: 2 قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر: دو و یک دوم قاشق چای خوری
- نمک: یک دوم قاشق چای خوری
- آرد: دو و یک دوم پیمانه
- شیر: یک و یک چهارم پیمانه
- رنگ خوراکی صورتی، بنفش، آبی و زرد: به مقدار لازم
- قیف بستنی: 6 عدد
- پنیر خامه ای: 450 گرم
- پودر شکر: یک دوم پیمانه
- اسانس وانیل: یک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1. برای تهیه کاپ کیک، کره و شکر را با هم به خوبی مخلوط کنید.
2. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.
3. اسانس وانیل، بیکینگ پودر، نمک و آرد را اضافه کنید.
4. شیر را به تدریج اضافه و مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را با چهار قسمت کرده و هر یک را با یک رنگ خوراکی رنگ کنید.
5. قیف های بستنی را در حفره های قالب کاپ کیک قرار دهید.
6. خمیرهای رنگی را در قیف های بستنی بریزید و به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
7. پنیر خامه ای، پودر شکر و اسانس وانیل را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.
8. این مخلوط را به چهار قسمت کرده و هر یک را با یک رنگ خوراکی رنگ کنید.
9. کرم ها را در قیف پلاستیکی بریزید (رنگ ها را با هم ترکیب نکنید) روی کاپ کیک ها را با کرم های رنگی تزیین کنید.