وب سایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: غذاهای چینی به کم روغن و سالم بودن معروف هستن و در صورتی که رژیم هستین یا کلا دوست دارین سالم تغذیه کنین، این غذاها گزینه خوبی هستن چون هم به نسبت کم کالری تر از مابقی غذاهان و هم موادی که داخلشون تهیه میشه مفید و مغذی هستن و از طرفی چون سبزیجات استفاده شده داخل این غذاها خیلی پخته نمیشن سالم تر هم هستن. در این مطلب طرز تهیه یه خوراک گوشتی خوشمزه چینی رو براتون میذارم.
مواد لازم :
- ۱۵۰ گرم گوشت راسته گوساله
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۲ عدد هویج بزرگ
- ۱ عدد کدو
- ۳ الی ۴ عدد فلفل سبز
- ۱ عدد پیاز
- ۱ قاشق غذاخوری سس سویا
- ۱ قاشق مربا خوری زنجفیل خورد شده
- ۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده
مراحل تهیه:
- ابتدا گوشت رو به صورت خلالی برش میزنیم. در صورتی که گوشت کمی یخ زده باشه خیلی راحت و به هر شکل و ضخامتی که بخوایم برش میشه.
- حالا گوشت خورد شده رو همراه با پیاز خورد شده، کمی پودر فلفل و روغن زیتون حدود ۱۰ دقیقه تفت میدیم تا آب بندازه و تغییر رنگ پیدار کنه.
- حالا زنجفیلی که خلالی خورد کردیم رو هم به گوشت اضافه میکنیم. در صورتی که از پودر زنجفیل استفاده میکنیم حدود نصف قاشق چایخوریش کافیه، باز مواد رو در حدود ۵ دقیقه با هم تفت میدیم.
- بعد سیر رنده شده و سس سویا رو هم اضافه کرده و باز مواد رو برای ۵ دقیقه دیگه تفت میدیم. اینجا دیگه گوشتمون پخته چون خیلی نازک برش شده بوده. خوراکمون رو تست کرده و به اندازه کافی نمک اضافه میکینم.
- در این مرحله فلفل خورد شده رو اضافه میکینم.
- بلافاصله بعدش هویج هایی که خلالی و نازک خورد کردیم رو به مواد اضافه میکنیم و حدود ۵ دقیقه ای تفتشون میدیم.
- در نهایت هم کدو هایی که خلالی بریدیم رو اضافه کرده و باز ۵ دقیقه تفتشون میدیم.
- کل تهیه این خوراک نیم ساعت بیشتر طول نمیکشه. کلا غذاهای چنینی طی مدت زمان کمی تهیه میشن. در این خوراک هویج و کدوی ما کاملا پخته و له نمیشه و کمی زیر دندون میاد که به نظر من همین راز خوشمزه بودنشه.
- حالا خوراک چینی سالم و رژیمی ما حاضره … نوش جان