ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: آدانا کباب یک کباب دراز لول شده با دست است که بر سیخهای آهنی پهن قرار داده میشود و بر یک منقل سرباز پر از زغال چوب سوزان کباب میشود.
میزان سرو: 6 نفر
مواد لازم:
- گوشت گوساله (چرخ کرده): یک کیلوگرم
- گوشت گوسفندی (چرخ کرده): 500 گرم
- چربی دم گوسفندی (چرخ کرده): 150 گرم
- فلفل قرمز (ریز خرد شده): 2 عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. گوشت گوساله، گوشت گوسفندی، چربی دم گوسفند و فلفل قرمز ریز خرد شده را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودر شده را اضافه کنید و مواد را حدود 10 الی 15 دقیقه ورز دهید. روی مواد را با سلفون بپوشانید و یا در ظرفی در دار بگذارید و حداقل یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
2. مواد را دوباره ورز دهید و به شش قسمت مساوی تقسیم کنید. دستان خود را کمی مرطوب کنید. هر قسمت از گوشت را به سیخ بکشید. کباب ها را روی گریل کباب کرده و سرو کنید.