0

آدانا کباب؛ از خوشمزه‌های ترکیه

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

آدانا کباب؛ از خوشمزه‌های ترکیه

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: آدانا کباب یک کباب دراز لول شده با دست است که بر سیخ‌های آهنی پهن قرار داده می‌شود و بر یک منقل سرباز پر از زغال چوب سوزان کباب می‌شود.

 


میزان سرو: 6 نفر

مواد لازم:
 
  • گوشت گوساله (چرخ کرده): یک کیلوگرم
  • گوشت گوسفندی (چرخ کرده): 500 گرم
  • چربی دم گوسفندی (چرخ کرده): 150 گرم
  • فلفل قرمز (ریز خرد شده): 2 عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
 آدانا کباب
 
طرز تهیه:

1. گوشت گوساله، گوشت گوسفندی، چربی دم گوسفند و فلفل قرمز ریز خرد شده را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودر شده را اضافه کنید و مواد را حدود 10 الی 15 دقیقه ورز دهید. روی مواد را با سلفون بپوشانید و یا در ظرفی در دار بگذارید و حداقل یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

2. مواد را دوباره ورز دهید و به شش قسمت مساوی تقسیم کنید. دستان خود را کمی مرطوب کنید. هر قسمت از گوشت را به سیخ بکشید. کباب ها را روی گریل کباب کرده و سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 27 بهمن 1396  9:13 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها