0

راهنمای خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی

pakhshmoket
pakhshmoket
کاربر جدید
تعداد پست ها : 1

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما کاربران عزیز که این مقاله را دنبال می کنید در این مقاله قصد دارم شما را با تجهیزات آشپزخانه رستوران آشنا کنم و بهترین فروشگاه ها را برای خرید این تجهیزات به شما معرفی کنم

امروزه نیاز صنعت آشپزخانه صنعتی جهت مدیریت هزینه و زمان و همچنین نیزوی انسانی که خود مرتبط با افزایش هزینه می باشد شناخت جوامع و کامل از هتل و اجزا آن می باشد اگر به این مقوله مهم توجه نکنیم قطعا خسارت بسیاری زیادی در خصوص صرف هزینه و زمان که خود تاثیر مستقیم بر استهلاک سرمایه می گذارد را خواهیم داشت. در این خصوص نقش مشاوره تجهیز از ابتدا می توان کنتر لکننده و کاهش دهنده هزنیه های غیر ضروزی و مدیریت زمان در پروژه ها باشد.

این را همه ما می دانیم که برای راه اندازی یک کسب و کار نکاتی را باید راعایت و کاملا باید در ان خصوص اطلاعات کافی داشته باشید.

اگر شما جزو افرادی هستید که می خواهید یک رستوران شیک و تمیز راه اندازی کنید باید به مهم ترین قسمت این کار یعنی آشپزخانه رستوران که شما تجهیزات پخت و پز ، آماده سازی و انبار داری می باشد را درنظر بگیرد و برای تهیه این تجهیزات موردنیاز اقدام فرمایید

شاید بپرسید که از کجا می تونم تجهیزات با کیفیت و قیمت خوب تهیه کنم . من در این مقاله شرکت استیل زرین که هم تولیده کننده و هم فروشنده هست را معرفی می کنم ، شرکت استیل زرین با بیش از یک دهه سابقه درخشان در تولید و طراحی ماشین آلات صنعتی رستوران مفتخر هست شما را در راه اندازی یک آشپزخانه رستوران ، هتل ، فست و فود و... تمامی آشپزخانه صنعتی یاری  و همراهی کند و تجهیزاتی با کیفیت و استاندارد جهانی تولید کنند.

لیست قیمت تجهیزات آشپزخانه صنعتی استیل زرین بخاطر بدون واسطه بود و خرید مستقیم از خود شرکت بسیار پایین بود و شما هزینه زیادی نمی کنید. استیل زرین خدمات زیادی به شما عزیزان در صورت توافق برای شروع کار می دهد که با تماس با این شرکت می توانید اطلاع پیدا کنید

لطفا از سایت steel-zarrin.ir دیدن فرمایید

امیدوارم این مطلب مورد قبول شما قرار گرفته باشد و از این مطلب استفاده کرده باشید موفق و پیرو باشید.

پنج شنبه 26 بهمن 1396  3:36 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها