0

اطلاعاتی در خصوص مکمل های تغذیه ای برای کودکان

 
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 10633
محل سکونت : اصفهان

اطلاعاتی در خصوص مکمل های تغذیه ای برای کودکان

 

کودکان

دوران کودکی، یکی از زمان هایی می باشد که تغذیه فوق العاده اهمیت دارد و حتما باید تمام نیاز های بدن رفع شود. چون رژیم غذایی سالم در کودکان بسیار به رشد آن ها کمک می کند. در این مقاله از دکتر سلام اطلاعاتی در خصوص مکمل های تغذیه ای برای کودکان آماده کرده ایم. پیشنهاد می کنیم که این مقاله را از دست ندهید. با ما همراه شوید.

امروزه با وجود آگاهی‌های فراوانی که در سطح عمومی وجود دارد، برخی از کمبودها یا اشتباهات تغذیه‌ای همچنان روی می‌دهد. یک رژیم غذایی با کیفیت بالا و متنوع باید بدون تردید در اولویت باشد اما مکمل‌هایی نیز وجود دارند که کمک می‌کنند کمبودهای احتمالی غذایی جبران شوند. درست مانند دوران بارداری یا شیردهی، دوران کودکی هم زمانی است که باید دقت زیادی به مصرف مکمل‌ها داشته باشید و تنها نوعی را انتخاب کنید که کیفیت بالایی داشته و از منابع معتبر باشند و حتماً قبل از مصرف، نظر پزشک کودکتان را نیز جویا شوید.

علاوه بر رژیم غذایی پُرپروتئین از منابع با کیفیت همراه با سبزیجات و میوه‌های تازه و فراوان و چربی‌های سالم، معمولاً کودکان می‌توانند با مصرف مکمل‌های زیر، بهره‌های بیشتری از تغذیه ببرند:

پروبیوتیک‌ها

بچه‌ها نسبت به بزرگسالان معمولاً بیشتر آنتی‌بیوتیک مصرف می‌کنند و به همین علت پروبیوتیک‌های با کیفیت برایشان بسیار لازم و مفید است. فلور روده (باکتری‌های مفید) در کودکان در حال رشد است و حمایت از سلامت روده‌ها حین کودکی، بسیار تأثیر بیشتری دارد تا مصرف مکمل در سال‌های بعدی زندگی.
متأسفانه ما مجبوریم مکمل پروبیوتیک مصرف کنیم. در زمان‌های گذشته‌تر انسان می‌توانست تمام انواع پروبیوتیک‌های مورد نیاز را از غذاها به دست آورد. سبزیجات استریل شده نبودند و برای همین حاوی پروبیوتیک‌های موجود در خاک بودند. غذاها معمولاً تخمیر می‌شدند و انواع زیادی از پروبیوتیک‌ها در آن‌ها به وجود می‌آمد و ضمناً از صابون‌های آنتی باکتریال و آنتی‌بیوتیک‌هایی که باکتری‌های روده را تغییر می‌دهند استفاده نمی‌کردیم.

حالا که اهمیت باکتری‌های مفید روده را می‌دانیم باید با خوردن غذاهایی که حاوی پروبیوتیک زنده هستند، به حفظ سلامت خود کمک کنیم. استفاده از ساورکرات، کفیر، ماست‌های پروبیوتیک و اجازه دادن به بچه‌ها برای گل بازی و بیش از حد ضدعفونی نکردن، تا حدود زیادی می‌توانید به سلامت بچه‌ها کمک کنید.

ویتامین D

اجازه دهید بچه‌ها پابرهنه در فضای باز و زیر آفتاب بازی کنند. ساختن ویتامین D در تابستان بسیار راحت‌تر از زمستان است. برای همین ممکن است لازم باشد در ماه‌های سرد سال که استفاده از نور خورشید عملاً ممکن نیست، از مکمل ویتامین D استفاده کنید.
بیشتر مکمل‌های ویتامین برای کودکان دارای ویتامین D نیز هستند اما مسئله‌ی مکمل ویتامین D برای بچه‌ها می‌تواند بحث برانگیز باشد. برای اینکه مطمئن شوید فرزندتان ویتامین D خیلی زیاد یا خیلی کم دریافت نمی‌کند، باید سالی یک‌بار و در زمستان سطح ویتامین D بدنش چک شود و طبق نتیجه، مکمل مصرف شود، مخصوصاً اگر فکر می‌کنید لازم است مکمل ویتامین D با دوز بالا و به طور مرتب به کودکتان بدهید.

ویتامین C‌

ویتامین C‌

ویتامین C برای تقویت سیستم ایمنی مخصوصاً در کودکان اهمیت خاصی دارد. مخصوصاً در فصل زمستان، نیاز به این ویتامین بیشتر احساس می‌شود. با پزشک کودکتان در مورد مصرف روزانه‌ی مکمل ویتامین C مشورت کنید.

روغن ماهی

روغن کبد ماهی یکی از مکمل‌هایی است که خوراندن آن به بچه‌ها کار سختی است. با مصرف روغن ماهی، شاهد تفاوت چشمگیری در خلق و خو و تمرکز کودکتان خواهید بود. می‌توانید نوع ژل آن را انتخاب کرده و به اسموتی‌های کودکتان اضافه کنید. مصرف منظم غذاهای دریایی با کیفیت و سایر منابع چربی‌های سالم برای کمک به جذب تمام مکمل‌هایی که مصرف می‌شود ضروری است.

منیزیم

منیزیم، ماده‌ی معدنی جادویی است که به خواب بچه‌ها کمک می‌کند. می‌توانید از اسپری منیزیم برای جذب بهتر در تمام بدن استفاده کنید. نوع معتبر آن را تهیه کرده و شب‌ها روی پوست اسپری کنید. یک راه ساده‌ی دیگر رساندن منیزیم به بچه‌ها، افزودن یک دوم فنجان نمک اپسوم یا کریستال منیزیم به وان‌شان است.

ژلاتین

ژلاتین برای سلامت گوارش و پوست و مو و ناخن عالی است. می‌توانید در خانه از قلم استخوان آن را تهیه کنید و آن را به غذاهای کودکتان اضافه کنید. یک راه دیگر هم درست کردن مارشمالو با ژلاتین در خانه است.

مولتی ویتامین؟

شاید واقعاً لازم نباشد به طور مرتب به فرزند کوچکتان مولتی ویتامین بدهید اما معمولاً در فصل زمستان، متخصص کودک جهت تقویت سیستم ایمنی مصرف مولتی ویتامین را تجویز می‌کند. در هر صورت حتماً در این مورد با پزشک کودکتان مشورت کنید.

منبع: تبيان

پنج شنبه 26 بهمن 1396  11:34 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها