0

مسقطی شیرازی

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

مسقطی شیرازی

 


مواد لازم:
 

  • نشاسته: 200 گرم
  • شکر: 400 گرم
  • آب: 6 تا 7 پیمانه
  • گلاب: نصف پیمانه
  • روغن: 100 گرم (150 گرم کره)
  • خلال بادام بو داده: 100 گرم

 

 دسرهای ایرانی برای سفره‌های ایرانی


طرز تهیه:


1. برای تهیه مسقطی نشاسته را در شش تا هفت پیمانه آب سرد حل کرده و از صافی رد می‌کنیم.

 

2. سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مرتب به هم می‌زنیم تا مواد به جوش بیایند و کمی غلیظ شوند. سپس شکر و گلاب را اضافه می‌کنیم.

3. خلال بادام را می‌شوییم و به مواد اضافه می‌کنیم. سپس روغن را داغ و به مواد اضافه می‌کنیم.

 

4. مسقطی را به هم می‌زنیم تا تمام مواد یک‌دست شوند. مایع غلیظ به دست آمده را در پیاله‌های کوچک می‌ریزیم و روی آن را تزئین می‌کنیم.

پنج شنبه 26 بهمن 1396  10:57 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها