مواد لازم:
- نشاسته: 200 گرم
- شکر: 400 گرم
- آب: 6 تا 7 پیمانه
- گلاب: نصف پیمانه
- روغن: 100 گرم (150 گرم کره)
- خلال بادام بو داده: 100 گرم
طرز تهیه:
1. برای تهیه مسقطی نشاسته را در شش تا هفت پیمانه آب سرد حل کرده و از صافی رد میکنیم.
2. سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب به هم میزنیم تا مواد به جوش بیایند و کمی غلیظ شوند. سپس شکر و گلاب را اضافه میکنیم.
3. خلال بادام را میشوییم و به مواد اضافه میکنیم. سپس روغن را داغ و به مواد اضافه میکنیم.
4. مسقطی را به هم میزنیم تا تمام مواد یکدست شوند. مایع غلیظ به دست آمده را در پیالههای کوچک میریزیم و روی آن را تزئین میکنیم.