مواد لازم:
- شیر: 2/3 پیمانه
- پوره لبو: 1/2 پیمانه
- خامه پاکتی صورتی: 1 عدد
- شکر: 4 تا 6 قاشق سوپ خوری سر پر
- پودر ژلاتین: 3 قاشق چای خوری سر پر
- آب: 1/4 پیمانه
- شکر: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری (برای پخت لبو)
طرز تهیه:
1. پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب کتری بگذارید تا شفاف و بیرنگ شود. لبوها را با آب بپزید. وقتی پخته شد، شکر را اضافه کنید و بگذارید آب لبو کمی غلیظ شود.
2. بعد از سرد شدن لبو را کامل با گوشتکوب برقی یا آسیاب برقی پوره کنید. پوره، خامه و شکر را با دور کُند همزن مخلوط کنید تا شکر حل شود. سپس شیر و آب لبو را که غلیظ و مثل سس شده اضافه کنید و هم بزنید. حواس تان باشد زیادی هم نزنید که کف می کند.
3. بعد ژلاتین حل شده را که ولرم شده، اضافه کنید و هم بزنید. سپس در قالب مورد نظر که چرب شده بریزید و شش ساعت در یخچال بماند تا آماده شود. بعد با خامه فرم گرفته و سس لبو تزیین کنید. (سس بعد از جوشیدن آب لبو و غلیظ شدن حاصل می شود.)
نکته:
1. مقدار شکر به خودتان بستگی دارد. اگر لبو و آب لبو خیلی شیرین است شکر کمتری اضافه کنید. اگر شیرین نیست شکر بیشتری بریزید.
2. می توانید چهار قاشق سوپ خوری خامه یا یک پاکت کامل بریزید.