0

گفت و گوی با میلاد میداودی: امیدوارم ایمان ستاره جام ملت ها شود/ خیلی حرفها در دلم دارم اما

alizarei
alizarei
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 759

گفت و گوی با میلاد میداودی: امیدوارم ایمان ستاره جام ملت ها شود/ خیلی حرفها در دلم دارم اما

سایت گل- میلاد میداودی، مهاجم مصدوم استقلال در بدترین زمان ممکن دچار یک آسیب دیدگی سخت شد تا جام ملتهای آسیا را از دست بدهد. او چند روزی است که مراحل درمانی اش را به صورت منظم پشت سر می گذارد و دو هفته پیش بود که شایعات مختلفی درمورد مصدومیتش مطرح شد. بعضی از سایت های خبری اعلام کردند که مصدومیت او شاید دیگر نتواند فوتبال بازی کند.
 این موضوع با واکنش پزشکان استقلال و همچنین مسوولان این تیم مواجه شد اما میداودی ترجیح داد سکوت کند. او حتی الان هم نمی خواهد در مورد این موضوع حرف بزند و با این که حرفهای زیادی برای گفتن دارد ترجیح داده فعلا سکوت کند. میداودی ارتباطش را با رسانه ها محدود کرده و سعی دارد بیشتر مصاحبه هایش را با سایت شخصی اش انجام دهد اما او ظهر امروز( چهارشنبه) گفت و گویی اختصاصی را با خبرنگار سایت گل انجام داد.

او در مورد وضعیت خودش می گوید:« خداراشکر می کنم که بعد از عمل جراحی توانستم دوباره سلامتی ام را بدست بیاورم و حالا مراحل درمانی ام را به صورت منظم پشت سر می گذارم و شرایط خوبی دارم.»
 میداودی در پاسخ به این سوال که آیا شایعه دو هفته پیش در مورد فوتبال بازی نکردنش باعث نشد تا ناراحت شود تاکید می کند:« من اصلا دوست ندارم در این مورد حرف بزنم و الان سکوت بهترین چیز است. حرفهای زیادی در دل دارم اما بهتر است فعلا سکوت کنم. من فقط به خدا تکیه می کنم و مطمئن هستم خیلی زود برمی گردم.»
 میداودی در ادامه حرفهایش در مورد پیروزی تیم ملی ایران مقابل عراق می گوید:« ما با یک گل عقب افتادیم و اوضاع نگران کننده بود اما خوشبختانه دو گل زدیم و من این برد را به بازیکنان ومربیان تیم ملی تبریک می گویم و برای ایران آروزی موفقیت دارم.»
 میلاد در پایان حرفهایش در مورد گلزنی دوست صمیمی اش ایمان مبعلی خاطرنشان می کند:« خیلی خوشحال شدم که ایمان گل زد و به او تبریک می گویم. امیدوارم مبعلی به عنوان ستاره جام ملتهای آسیا انتخاب شود و به آن چه که استحقاقش را دارد برسد. در ضمن آرزو می کنم مثل سالهای گذشته مبعلی واقعی را ببینیم. من دیروز می خواستم به او تبریک بگویم اما متاسفانه نتوانستم با او ارتباط تلفنی برقرار کنم اما صمیمانه برایش آرزوی موفقیت دارم و از گلزنی او بسیار خوشحالم.»

چهارشنبه 22 دی 1389  1:47 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها