0

جهان در آستانه ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در چه شرايطي است؟

 
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 19536
محل سکونت : مازندران

جهان در آستانه ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در چه شرايطي است؟

  وقتي ظلم و تباهي چهره عالم را سياه و ظلماني كرده است و آن‌گاه كه ستمگران، گستره زمين را جولانگه بدي‏ها و نامردي‏ها ساخته‏اند و مظلومان جهان، دست‌هاي ياري‌خواهي را به آسمان گشوده‏اند، ناگهان ندايي آسماني، سياهي شب را مي‏درد و در ماه خدا، رمضان، ظهور موعود بزرگ را بشارت مي‏دهد. [1] قلب‏ها به تپش مي‏افتد و چشم‏ها خيره مي‏گردد. شب پرستان، مضطرب و هراسان از طلوع صبح ايمان، در پي راه چاره‏اي هستند و منتظران مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) از هر كسي، سراغ كوي يار مي‏گيرند و براي ديدار او و حضور در زمره ياوران او، سر از پا نمي‏شناسند.

آن زمان، سفياني كه بر منطقه وسيعي مانند سوريه، اردن و عراق سلطه دارد، سپاهي را تجهيز مي‏كند، تا با امام مقابله كند. لشكر سفياني كه در مسير مكّه به تعقيب امام پرداخته است، در محلي به نام بيدا به كام زمين مي‏رود و نابود مي‏شود.[2]

پس از شهادت نفس زكيّه، به فاصله كوتاهي، امام مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در سيماي مردي جوان در مسجدالحرام ظهور مي‏كند، در حالي كه پيراهن مبارك پيامبر گرامي اسلام(صل الله علیه و اله و سلم) را بر تن دارد و پرچم پيامبر را به دست گرفته است. او، به ديوار كعبه تكيه مي‏زند و بين ركن و مقام، سرود ظهور را زمزمه مي‏كند. پس از حمد و ثناي الهي و درود و سلام بر پيامبر(صل الله علیه و اله و سلم) و خاندان او مي‏فرمايد:

اي مردم! ما از خداي توانا ياري مي‏طلبيم و نيز هر كس از جهانيان را كه به نداي ما پاسخ دهد، به ياوري مي‏خوانيم.

آن‌گاه خود و خاندانش را معرفي مي‏كند و ندا مي‏دهد:

فَاللّه اللّه فينا لاتَخْذُلُونا وَانْصُرُونا يَنْصُرْكُمُ اللّهُ تَعالي؛ درباره رعايت حقوق ما، خدا را در نظر بگيريد. ما را [در ميدان عدالت‌گستري و ستم‌‌ستيزي] تنها نگذاريد و ياريمان كنيد تا خدا شما را ياري كند.

پس از پايان گرفتن سخنان امام، آسمانيان بر زمينيان سبقت مي‏گيرند و فرشتگان، گروه گروه فرود مي‏آيند و با امام بيعت مي‏كنند؛ در حالي كه پيشاپيش آن‌ها فرشته وحي، جبرئيل با امام دست همراهي مي‏دهد. آن‌گاه 313 ستاره زميني كه از نقاط مختلف عالم به سرزمين وحي آمده‏اند بر گرد خورشيد تابناك امامت، حلقه زده و پيمان وفا‌داري مي‏بندند. اين جريان سبز، جاري است، تا آن كه ده هزار سرباز جان بر كف در اردوگاه امام‏(علیه السلام) حضور مي‏يابند و با آن فرزند پيامبر(صل الله علیه و اله و سلم) بيعت مي‏كنند. [3]

امام‏(علیه السلام) با خيل ياوران، پرچم قيام را برافراشته و به سرعت بر مكه و اطراف آن مسلط مي‏شود و سرزمين پيامبر را از وجود نااهلان، پاك مي‏كنند. آن‌گاه راهي مدينه مي‏شود، تا سايه عدالت و مهر را بر آن بگستراند و سركشان شهر را بر جاي خود بنشاند. سپس عازم عراق مي‌شود. در عراق، با دو مشكل روبه­رو مي­شود:

1. گروهي به ظاهر ديندار، مقابل او قرار مي­گيرند وقتي نصايح حضرت و موعظه­‌اش در دل آنان اثر نمي­گذارد، كار به جنگ مي­كشد و همه آنان كشته مي­شوند.

2. با لشكر سفياني مقابله مي­کند. اين، زماني است كه حضرت، كوفه را نيز به تصرف خود درآورده است. گفت­وگوها و اندرزهاي حضرت، در دل چون سنگ آنان نيز اثر نمي­گذارد و جنگ، شعله­ور مي­شود كه به هلاكت سفياني و ياران او مي‌انجامد.

حضرت، شهر كوفه را مركز حكومت جهاني خود برمي‏گزيند و از آن‌جا به مديريّت قيام مي‏پردازد و براي دعوت جهانيان به اسلام و زندگي در پرتو قوانين قرآن و در هم كوبيدن بساط ظلم و ستم، ياران و سپاهيان نور را به نقاط مختلف عالم گسيل مي‏كند.

امام‏(علیه السلام) يك به يك سنگرهاي كليدي جهان را فتح مي‏كند؛ زيرا علاوه بر يارانِ وفادار و مؤمن، از امداد فرشتگان الهي نيز برخوردار است و مانند پيامبر اسلام‏(صل الله علیه و اله و سلم) از لشكر رعب و وحشت مدد مي‏گيرد. خداوند توانا، چنان ترسي از او و يارانش در دل‏هاي دشمنان مي‏افكند كه هيچ قدرتي را توان رويارويي با آن حضرت نيست. امام باقر(علیه السلام) فرمود:

قائم از ما به وسيله رُعب ]وحشت در دل دشمنانياري مي‏شود. [4]

گفتني است يكي از نقاط جهان كه به وسيله سپاه امام فتح مي‏شود، بيت‏المقدس است [5] و پس از آن، واقعه بسيار مباركي اتفاق مي‏افتد كه در جريان قيام و انقلاب امام مهدي(علیه السلام) سرنوشت‌ساز است و جبهه آن حضرت را تقويت مي‏كند و آن، فرود آمدن حضرت عيسي‏(علیه السلام) از آسمان است. حضرت مسيح‏(علیه السلام) كه به فرموده قرآن، زنده است و در آسمان‏ها به سر مي‏برد، به زمين مي‏آيد و پشت سر امام مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به نماز مي‏ايستد. بدين وسيله، فضيلت و برتري پيشواي دوازدهم شيعيان را بر خود و پيروي خود را از امام مهدي‏‌،(علیه السلام)، به همگان اعلام مي‏كند.

پيامبر اسلام‏(صل الله علیه و اله و سلم) فرمود:

سوگند به آن كس كه مرا به حق برانگيخت در حالي كه بشارت دهنده مردمان باشم، اگر از عمر دنيا نمانده باشد مگر يك روز، خداوند آن روز را چنان طولاني كند تا فرزندم مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در آن قيام كند، پس از آن عيسي بن مريم‏(علیه السلام) فرود مي‏آيد و پشت سر مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نماز مي‏خواند. [6]

به دنبال اين اقدام حضرت عيسي‏(علیه السلام)، بسياري از مسيحيان كه جمعيت فراواني از جهان را تشكيل مي‏دهند، به آخرين ذخيره الهي و پيشواي شيعيان، ايمان مي‏آورند. گويي خداوند، عيسي‌‏(علیه السلام) را براي چنان روزي حفظ كرده است، تا چراغ هدايتي براي حق‌طلبان باشد.

البتّه ظهور معجزات به دستِ هدايتگر حضرت مهدي‏(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و طرح مباحث فكري براي راهنمايي بشريّت، از برنامه‏هاي انقلاب بزرگ مهدوي است كه راه را براي هدايت مردم باز مي‏كند. در همين راستا، امام، الواح تورات تحريف نشده (كتاب مقدس يهود) را كه در نقاط خاصي از دنيا دفن شده است، خارج مي‏كند [7] و بسياري از يهوديان كه نشانه‏هاي امامت او را در الواح مي‏بينند، به آن حضرت ايمان مي‏آورند. پيروان اديان ديگر نيز با مشاهده اين تحول بزرگ و نيز شنيدن پيام حقِ امام و ديدن معجزات از آن حضرت، گروه گروه به آن حضرت مي‏پيوندند. اين‌گونه است كه وعده حتمي پروردگار محقّق مي‌شود و اسلام عزيز، همه عالم را زير پرچم خود مي‏گيرد.

هُوَالَّذِي اَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدي وَ دينِ‏الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَي‏الدّينِ كُلِّه وَلَوْكَرِهَ الْمُشْرِكُونَ F[8] ؛ و او خدايي است كه پيامبرش را با (دلائل) هدايت و دين حق فرستاد تا (سرانجام) آن را بر همه دين‏ها غالب گرداند اگرچه كافران را خوش نيايد.

 


[1] . الغيبة، نعماني، باب 14، ح 17.

[2] . بحارالانوار، ج 53، ص 10.

[3] . الغيبة، نعماني، باب 14، ح 67.

[4] . كمال‏الدين، ج 1، باب 32، ح 16.

[5] . روزگار رهايي، ج 1، ص554، ح728.

[6] . بحارالانوار، ج 51، ص 71.

[7] . روزگار رهايي، ج 1، ص 522.

[8] . توبه (9): 33.

چهارشنبه 25 بهمن 1396  8:53 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها