0

شجاعي: كدام قهر؛ اين حرف مسخره است

alizarei
alizarei
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 759

شجاعي: كدام قهر؛ اين حرف مسخره است

مسعود شجاعي در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به دوحه در خصوص پيروزي 2 بر يك ايران برابر عراق و شايعه قهرش پس از تعويض اظهار داشت: قهر نكردم و اين موضوع شايعه است. پيش از تعويض ضربه‌اي به من وارد شد كه تب و لرز گرفتم و طاقت نشستن روي نيمكت تيم ملي را نداشتم. رفتنم به رختكن با هماهنگي كادر فني بود و پس از پايان بازي بلافاصله به هتل رفتم و سرم زدم.
وي با بيان اينكه پيروزي برابر عراق برايم بسيار شيرين بود و آن را به خانواده جان‌باختگان سانحه هوايي تهران - اروميه تقديم مي‌كنم ادامه داد: فوتبال از سياست جدا است، اما ما از عراقي‌ها كينه‌اي به دل داشتيم كه موجب بالا رفتن حساسيت‌هاي اين بازي شده بود.
هافبك تيم ملي فوتبال ايران تاكيد كرد: براي صعود به دور دوم بايد كره‌شمالي را شكست دهيم. برخلاف صحبت‌هايي كه انجام شده بازيكنان از اين پيروزي مغرور نشده، بلكه روحيه مضاعف گرفته‌اند، چون پيروزي در بازي نخست آن هم برابر مدافع عنوان قهرماني بسيار شيرين است.
شجاعي افزود: بازي اول بسيار مهم بود و با اين پيروزي روحيه گرفتيم و حريفان بايد براي پيروزي برابر ما به ميدان بياين كه اين موضوع باعث مي‌شود ما هم راحت‌تر بازي كنيم.
وي با بيان اينكه از بازي خودم در اين مسابقه راضي نيستم به فارس گفت: به بازي آينده مي‌رسم و امروز هم استراحت كردم، اما بازهم تاكيد مي‌كنم كه قهر نكردم و مسخره است كه چنين حرف‌هايي مطرح مي‌شود.

چهارشنبه 22 دی 1389  1:40 PM
تشکرات از این پست
p_ali56
p_ali56
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 71

پاسخ به:شجاعي: كدام قهر؛ اين حرف مسخره است

حتما این همه دوربین تلویزیونی که چهره درهم مسعود خان رو بعد از تعویض به تصویر کشیدند هم اشتباه میکنند!

چهارشنبه 22 دی 1389  2:05 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها