0

ماكارونی با سس ناپلین

 
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 10633
محل سکونت : اصفهان

ماكارونی با سس ناپلین

 

ماكارونی با سس ناپلین

 

 

 

مواد لازم:

 

ماكارونی..........................................۵۰۰ گرم

گوجه فرنگی....................................... ۱ كیلوگرم

فلفل دلمه ای..................................... ۱ عدد

قارچ...............................................۲۵۰ گرم

كرفس............................................... ۳ ساقه

پیازچه............................................ ۱۰۰ گرم

جعفری............................................. ۵۰ گرم

هویج .................................................۲ عدد

سیر.................................................. ۲ حبه

شكر .................................................۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی................................. ۳ قاشق غذاخوری

سس فلفل تند ..................................۲ قاشق غذاخوری

سركه............................................... ۴ قاشق غذاخوری

كره ................................................۵۰ گرم

آویشن، زیره از هر كدام....................... ۱ قاشق مرباخوری

جوز هندی........................................ یک دوم قاشق مرباخوری

نمک و فلفل...................................... به میزان لا زم

پنیر گودای رنده شده در صورت دلخواه...  به میزان لا زم

 

 

طرز تهیه:

 

گوجه فرنگی ها را به مدت ۳ دقیقه در آب جوش قرار داده، سپس در آب سرد بگذارید و به راحتی پوست آن را بگیرید و سپس رنده كرده تا به صورت پوره درآید.سبزیجات را خوب بشویید، ریز خرد نمایید و با كره تفت دهید تا نرم شود سپس پوره گوجه فرنگی و بقیه مواد را اضافه كرده و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد تا سس غلیظ شود; ماكارونی را آبكش كرده و در ظرف بریزید و سس گرم را روی آن ریخته و كمی پنیر رنده شده روی آن بریزید و سرو نمایید. در صورت دلخواه می توانید بعد از آبكش كردن ماكارونی، مواد را لا به لا ی آن بریزید و ۲۰ دقیقه آن را دم كرده و سپس سرو نمایید.

 

دوشنبه 23 بهمن 1396  4:52 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها