موارد لازم:
- آرد: 125 گرم
- پودر کاکائو: 10 گرم
- شکر قهوه ای: 75 گرم
- شکر سفید: 150 گرم
- کره: 170 گرم
- شکلات تلخ: 120 گرم
- تخم مرغ: 3 عدد
- بیکینگ پودر: یک هشتم ق چ
- پوست (رنده شده): یک پرتقال کامل
- آب پرتقال: 2 ق س
- روغن مایع: 2 ق چ
- نمک: یک پنسه
- گردو (تست و خردشده): 200 گرم
- شکلات چیپسی (ریز): 100 گرم
مواد لازم گاناش:
- شکلات: 100 گرم
- خامه صبحانه: 160 گرم
طرز تهیه:
1. ابتدا کره و روغن مایع را روی حرارت قرار دهید تا کاملا کره ذوب شود اما نجوشد. سپس شکلات را داخلش ریخته و تندتند هم بزنید تا شکلات کامل ذوب شود. سپس کنار بگذارید تا شکلات خنک شود.
2. تخم مرغ ها و ملخوط هر دو شکر را با همزن بزنید تا مواد یکدست، حجیم و کم رنگ شود. مواد خشک (آرد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک) را در سه مرحله با لیسک به خورد مواد تخم مرغی بدهید. حالا مخلوط شکلات را داخل مواد خمیری ریخته و خوب هم بزنید. بعد از یکدست شدن مواد خمیری براونی، پوست پرتقال رنده شده، گردوی خردشده و آب پرتقال را به مواد اضافه کنید.
3. داخل قالب 20×20 لبه دار کاغذ انداخته و به صورتی که کاغذ از لبه های قالب بزرگتر باشد.
4. مواد براونی را داخل قالب ریخته و روی سطح قالب را کاملا با پالت صاف کنید. قالب را به مدت 30- 35 دقیقه داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار دهید.
5. بعد از پخت کامل و خنک شدن، براونی را از قالب جدا کرده و تمام سطح آن را با گاناش بپوشانید و قبل از بستن کامل گاناش تمام سطح آن را با شکلات چیپسی ریز بپوشانید.
6. سپس حدود دو ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا گاناش بسته شود و بافت براونی متراکم و یکدست شود. بعد به ابعاد دلخواه برش زده و سرو نمایید.
طرز تهیه گاناش:
مخلوط شکلات و خامه را روی حرارت غیرمستقیم گذاشته و دائم هم بزنید تا مواد یکدست شود. خوب هم بزنید تا مواد کاملا به خورد هم برود، بعد کنار بگذارید تا از داغی بیفتد و آماده مصرف شود.
نکته:
1- این براونی بدون رویه گاناش تا یک هفته در یخچال قابل نگهداری می باشد.
2- طعم شکلات و پرتقال با هم بسیار مطلوب بوده و پیشنهاد تست این براونی به علاقه مندان شکلات داده می شود.