مواد لازم
پیاز 1 عدد
سیر 1 حبه
گوشت چرخكرده 100 گرم
نمك و فلفل به مقدار لازم
كشمش پلویی یكدوم پیمانه
خلال پسته یكدوم پیمانه
برنج 2 پیمانه
كره 100 گرم
بادام یكدوم پیمانه
آب گوشت 1 پیمانه
روش تهیه
پیاز و سیر را رنده كنید و با گوشت و مقداری نمك و فلفل مخلوط نمایید و ورز دهید. از مخلوط آماده شده كوفته ریزههایی به اندازه فندق درست كنید و در روغن سرخ یا آبپز نمایید. حالا كشمش را در آب بخیسانید تا پف كند. خلال پسته را نیز چند دقیقه در آب خیس نمایید.
آنگاه برنج را بشویید و آب آن را صاف كنید و با كره تفت دهید. سپس بادام را بیفزایید و تفت دهید. اكنون به برنج به مقدار متناسب آب گوشت یا آب اضافه نمایید و كوفته ریزهها را به همراه پسته و كشمش لابهلای برنج بریزید و برنج را به شكل كته دم كنید.