0

پلوی علی پاشا

 
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 10633
محل سکونت : اصفهان

پلوی علی پاشا

 

پلوی علی پاشا

 

 

 

مواد لازم

پیاز                          1 عدد

سیر                        1 حبه

گوشت چرخكرده       100 گرم

نمك و فلفل              به مقدار لازم

كشمش پلویی         یك‌دوم پیمانه

خلال پسته             یك‌دوم پیمانه

برنج                      2 پیمانه

كره                       100 گرم

بادام                     یك‌دوم پیمانه

آب گوشت             1 پیمانه

 

روش تهیه

پیاز و سیر را رنده كنید و با گوشت و مقداری نمك و فلفل مخلوط نمایید و ورز دهید. از مخلوط آماده شده كوفته ریزه‌هایی به اندازه فندق درست كنید و در روغن سرخ یا آبپز نمایید. حالا كشمش را در آب بخیسانید تا پف كند. خلال پسته را نیز چند دقیقه در آب خیس نمایید.

آنگاه برنج را بشویید و آب آن را صاف كنید و با كره تفت دهید. سپس بادام را بیفزایید و تفت دهید. اكنون به برنج به مقدار متناسب آب گوشت یا آب اضافه نمایید و كوفته ریزه‌ها را به همراه پسته و كشمش لابه‌لای برنج بریزید و برنج را به شكل كته دم كنید.

شنبه 21 بهمن 1396  2:52 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها