0

21 بهمن 57

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

21 بهمن 57

پیام به ملت ایران (حمله لشکر گارد به نیروی هوائی)

‏‏‏‏زمان: 21 بهمن 1357 / 12 ربیع الاول 1399‏

‏‏مکان: تهران، مدرسۀ علوی‏

‏‏موضوع: حملۀ لشکر گارد به نیروی هوایی در تهران‏

‏‏‏‏بسم الله الرحمن الرحیم‏

‏‏ملت شجاع ایران! اهالی محترم تهران!‏

‏‏ به طوری که می دانید اینجانب بنا دارم که مسائل ایران به طور مسالمت آمیز حل شود‏‎ ‎‏لکن دستگاه ظلم و ستم، چون خود را به حسب قانون محکوم می بیند، دست به جنایت‏‎ ‎‏زده و در شهرهای گرگان و گنبدکاووس به مردم شجاع مسلمان حمله کرده و کشتار‏‎ ‎‏نموده است؛ و در تهران لشکر گارد به طور ناگهانی به نیروی هوایی که به ملت پیوسته‏‎ ‎‏است حمله نموده؛ و نیروی هوایی به کمک مردم، شجاعانه آنان را شکست داده اند. من‏‎ ‎‏این تعرض غیرانسانی و عمل گارد را محکوم می کنم.‏ اینان با این برادرکشی می خواهند دست اجانب را در کشور ما باز نگه دارند و‏‎ ‎‏چپاولگران را به موضع خود برگردانند.‏

‏‏     من با آنکه هنوز دستور جهاد مقدس نداده ام، و نیز مایلم تا مسالمت حفظ و قضایا‏‎ ‎‏موافق آرای ملت و موازین قانون عمل شود لکن نمی توانم تحمل این وحشیگریها را‏‎ ‎‏بکنم؛ و اخطار می کنم که اگر دست از این برادرکشی برندارند و لشکر گارد به محل‏‎ ‎‏خودش برنگردد و از طرف مقامات ارتشی از این تعدیات جلوگیری نشود، تصمیم آخر‏‎ ‎‏خود را به امید خدا می گیرم و مسئولیت آن با متجاسرین‏‎[کسی که اظهار جسارت کند]‎‏ و متجاوزین است. من از مردم‏‎ ‎‏شجاع تهران می خواهم در صورتی که قوای متجاوز عقب نشینی کردند، با حفظ آمادگی‏‎ ‎‏و هوشیاری از خدعۀ دشمن، آرامش و نظم را حفظ کنند ولی مجهز و مهیا برای دفاع از‏ ‏اسلام و نوامیس مسلمین باشند. اعلامیۀ امروز حکومت نظامی، خدعه و خلاف شرع‏‎ ‎‏است و مردم به هیچ وجه به آن اعتنا نکنند.‏

‏‏ برادران و خواهران عزیزم! هراسی به خود راه ندهید که به خواست خداوند تعالی‏‎ ‎‏حق پیروز است. از خداوند تعالی پیروزی ملت اسلام را خواهانم. والسلام علیکم و‏‎ ‎‏رحمة الله و برکاته.‏

‏‏روح الله الموسوی الخمینی‏

‏‎

‏‏نامه‏

‏‏زمان: 21 بهمن 1357 / 12 ربیع الاول 1399‏

‏‏مکان: تهران، مدرسۀ علوی‏

‏‏موضوع: ابراز تشکر‏

‏‏مخاطب: اهالی بخش ملاوی لرستان‏

‏‏بسمه تعالی‏

‏‏اهالی محترم بخش ملاوی لرستان ـ ایّدهم الله تعالی‏

‏‏     طوماری در مورد تبریک ورود اینجانب به وسیلۀ نمایندگان محترم آقایان واصل‏‎ ‎‏گردید. از اظهار محبتی که نموده بودید کمال تشکر را دارم. امید است به یاری خدای‏‎ ‎‏تعالی این همبستگی را تا پیروزی کامل حفظ فرمایید، و از تفرقه و اختلاف که وسیلۀ‏‎ ‎‏تسلط دشمنان اسلام و بیگانگان است پرهیز نمایید. ادامۀ توفیقات همگان ‏‏[‏‏را‏‏]‏‏ از‏‎ ‎‏خداوند متعال خواستارم. سلام اینجانب را به عموم آقایان محترم برسانید. والسلام‏‎ ‎‏علیکم و رحمة الله و برکاته.‏

‏‏به تاریخ 12 ربیع المولود 99‏

‏‏روح الله الموسوی الخمینی‏

‏‎صحیفه امامجلد 6

شنبه 21 بهمن 1396  9:30 AM
تشکرات از این پست
amayen rozgol shirdel2 feridoun3 aliada omiddeymi1368 navidafshar
دسترسی سریع به انجمن ها