0

سیدجلال حسینی: دلم نمی‌خواست محروم شوم

kz1350
kz1350
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6140

سیدجلال حسینی: دلم نمی‌خواست محروم شوم

کاپیتان سرخپوشان با سخت توصیف کردن شرایط این تیم در ادامه مسابقات نسبت به کارت زردی که باعث محرومیتش شد نیز واکنش نشان داد.

به گزارش "ورزش سه"، سیدجلال حسینی، کاپیتان پرسپولیس بار دیگر توانست با نمایشی موفق در خط دفاعی این تیم با امتیاز از زمین خارج شود و اکنون از شانس زیادی برای تصاحب دوباره عنوان قهرمانی برخوردارند. او در خصوص این بازی گفت: صنعت نفت تیم بسیار خوبی است و طرفداران خوبی دارد و فوق‌العاده است. بازی کردن در این جو بسیار سخت است و خدا را شکر با آمادگی کامل آمدیم و توانستیم با یک بازی خیلی خوب به برد خوبی هم برسیم.

سیدجلال حسینی در واکنش به صحبت‌های فراز کمالوند که خستگی را عامل شکست نفت آبادان عنوان کرده بود گفت: ما اصلاً توجهی به این مسائل نداریم و در هر بازی برای برد بازی می‌کنیم و کاری هم به حریف نداریم. خدا را شکر این بازی را هم بردیم.

وی در خصوص اینکه آیا پرسپولیس را باید قهرمان فصل هفدهم فوتبال ایران بدانیم گفت: هنوز زود است، ما راه زیادی تا قهرمانی داریم و اصلا فکر نمی‌کنیم که قهرمان شده‌ایم. ما هفت بازی دیگر داریم و تازه بازی‌های فشرده ما از هفته آینده آغاز می‌شود که کارمان سخت‌تر خواهد شد.

کاپیتان پرسپولیس در واکنش به این اتهام که کارت زرد دریافتی‌اش به این دلیل بوده تا حضورش در دربی را تضمین کند گفت: من عصبانی شدم. بازیکنان ما بعد از اینکه سه گل زدیم، شل بازی می‌کردند و خونسرد بودند که من هم عصبانی شدم و آن کارت زرد را هم گرفتم. اصلاً دوست نداشتم از بازی بعدی محروم شوم.

چهارشنبه 18 بهمن 1396  11:59 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها