0

طرز تهیه بیسکوئیت شیشه ای

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه بیسکوئیت شیشه ای

در این بخش از آموزش انواع کیک و شیرینی برای شما عزیزان طرز تهیه بیسکوییت شیشه ای را آماده کرده ایم، ﺍﯾﻦ ﯾک ﻣﺪﻝ ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﻓﺎﻧﺘﺰﯼ ﻫﺴت ﻭ ﻋﻼﻭﻩ ﺑﺮ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺑﻮﺩﻥ، ﺯﯾﺒﺎ ﻫﻢ ﻫﺴﺖ ﻭ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﻦ ﺗﻮﯼ ﻣﻬﻤﻮﻧﯽ ﻫﺎ ﻭ ﻣﻨﺎﺳﺒﺖ ﻫﺎ ﻣﻄﺎﺑﻖ ﺳﻠﯿﻘﻪ ﺗﻮﻥ ﺍﺯﺵ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ.

 

 

ﺍﯾﻦ ﯾﻪ ﻣﺪﻝ ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﻓﺎﻧﺘﺰﯼ ﻫﺴﺘﺶ ﻭ ﻋﻼﻭﻩ ﺑﺮ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺑﻮﺩﻥ، ﺯﯾﺒﺎ ﻫﻢ ﻫﺴﺖ ﻭ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﻦ ﺗﻮﯼ ﻣﻬﻤﻮﻧﯽ ﻫﺎ ﻭ ﻣﻨﺎﺳﺒﺖ ﻫﺎ ﻣﻄﺎﺑﻖ ﺳﻠﯿﻘﻪ ﺗﻮﻥ ﺍﺯﺵ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ.

 

طرز تهیه بیسکوئیت شیشه ای 

 

مواد اولیه:

 

ﺁﺏ ﻧﺒﺎﺕ ﺭﻧﮕﯽ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ
ﮐﺮﻩ 150 ﮔﺮﻡ
ﺷﮑﺮ ﯾﮏ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ 1 ﻋﺪﺩ
ﻭﺍﻧﯿﻞ ﯾﮏ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ

ﺁﺭﺩ ﺩﻭ ﻭ ﻧﯿﻢ پیمانه

 

ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﯼ:
 

ﺍﻭﻝ ﺷﮑﺮ ﻭ ﮐﺮﻩ ﺭﻭ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺧﻮﺏ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺗﺎ ﺭﻭﺷﻦ ﺗﺮ ﺷﻪ ﻭ ﮐﻤﯽ ﭘﻒ ﮐﻨﻪ، ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻭ ﻭﺍﻧﯿﻞ ﺭﻭ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻭ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺁﺭﺩ ﺍﻟﮏ ﺷﺪﻩ ﺭﻭ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺳﺮﻋﺖ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻫﻤﺰﻥ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺗﺎ ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﯾﮑﺪﺳﺖ ﺑﺸﻪ.
ﺧﻤﯿﺮ ﺭﻭ ﺑﯿﻦ ﺩﻭ ﻻﯾﻪ ﻧﺎﯾﻠﻮﻥ ﺑﺎ ﻭﺭﺩﻧﻪ ﭘﻬﻦ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻣﯿﺬﺍﺭﯾﻢ ﺗﺎ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺧﻤﯿﺮ ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺣﺎﺿﺮﻩ.
ﻓﺮ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺩﻣﺎﯼ 160 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯿﮕﺮﺍﺩ ﺭﻭﺷﻦ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﻣﯿﺬﺍﺭﯾﻢ ﮔﺮﻡ ﺷﻪ، ﺁﺏ ﻧﺒﺎﺗﻬﺎﯼ ﺭﻧﮕﯽ ﺭﻭ ﺧﺮﺩ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ‏( ﯾﺎ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﻪ ﻧﺎﯾﻠﻮﻥ ﺑﻪ ﮐﻤﮏ ﮔﻮﺷﺖ ﮐﻮﺏ ﯾﺎ ﭘﺸﺖ ﻗﺎﺷﻖ، ﯾﺎ ﺩﺍﺧﻞ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻦ ‏).

ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺵ ﺯﺩﻥ ﺧﻤﯿﺮ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﺑﻪ ﺩﻭ ﺳﺎﯾﺰ ﮐﺎﺗﺮ ﻫﻢ ﺷﮑﻞ ﻧﯿﺎﺯ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﻗﺴﻤﺖ ﮐﻮﭼﮑﺘﺮ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺍﺣﺘﯿﺎﻁ ﺧﺎﺭﺝ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺧﻤﯿﺮ ﺑﺮﯾﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﻭ ﺭﻭﯼ ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﯽ ﮐﻪ ﺭﻭﯼ ﺳﯿﻨﯽ ﻓﺮ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﻣﯿﺬﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﻗﺴﻤﺖ ﺧﺎﻟﯽ ﻭﺳﻄﺶ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺁﺏ ﻧﺒﺎﺕ ﺭﻧﮕﯽ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﭘﺮ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ، ﺳﻌﯽ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﻪ ﻟﺒﻪ ﻫﺎﯼ ﺧﻤﯿﺮ ﻧﭽﺴﺒﻪ.
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﺪﻥ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﻫﺎ ﺳﯿﻨﯽ ﺭﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮ ﻣﯿﺬﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﺣﺪﻭﺩ 8-7 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻣﯿﭙﺰﯾﻢ ﺗﺎ ﺁﺏ ﻧﺒﺎﺗﻬﺎ ﻫﻢ ﺫﻭﺏ ﺑﺸﻦ ﻭ ﮐﻞ ﺣﻔﺮﻩ ﺭﻭ ﭘﺮ ﮐﻨﻦ (ﺗﺎ ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﻫﺎ ﮐﺎﻣﻼ ﺳﺮﺩ ﻧﺸﺪﻥ ﺍﺯ ﻗﺎﻟﺐ ﺟﺪﺍﺷﻮﻥ ﻧﮑﻨﯿﻦ ﻭ ﺑﻌﺪ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﺗﺰﺋﯿﻦ ﮐﻨﯿﻦ.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

چهارشنبه 18 بهمن 1396  3:42 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها