در ادامهی آموزش تهیهی سالاد و خوراکیهای گوناگون با کمک میگو، امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیهی لقمههای میگو با پنیر، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی این لقمههای شیک و مجلسی، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
نان تست: یک بسته
میگوی خرد شده: یک پیمانه
پنیر چدار رنده شده: نصف پیمانه
پنیر خامهای نصف پیمانه
ماست چکیده: یک قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری
ساقههای سبز پیازچه: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا با کمک یک چاقوی تیز، قسمتهای تیرهی نان تست را از آن جدا و با کمک وردنه، ضخامت نان تستها را کم میکنیم.
میگوها را آبپز یا بخارپز میکنیم و پس از خرد کردن، در ظرفی مناسب، میریزیم. پنیر چدار، پنیر خامهای، ماست چکیده، نمک، فلفل و جعفری خرد شده را به میگوها اضافه کرده و با یک قاشق پلاستیکی به آرامی هم میزنیم.
مقداری از مخلوط میگو را روی یک قطعه نان تست ریخته و آن را رول میکنیم.
با کمک یک چاقوی تیز، از ساقههای پیازچه نوارهای باریکی جدا کرده و رولهای ایجاد شده را با کمک این نوارها میبندیم.
لقمههای میگو و پنیر آمادهاند. نوش جان!