0

ته‌چین زعفرانی با ماهی

 
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 10633
محل سکونت : اصفهان

ته‌چین زعفرانی با ماهی

 

ته‌چین زعفرانی با ماهی

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

آب                                           3 پیمانه (750 میلی‌لیتر)

قرص عصاره مرغ پودر كرده           1 عدد

زعفران سائیده                          1 پینچ

 برنج                                       100 گرم

تخم‌مرغ همزده                         100 گرم

كنسرو ماهی تن                      1 قوطی

تخم‌مرغ همزده اضافی              2 عدد

شیر                                     180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

پنیر چدار یا گودای رنده‌كرده      90 گرم

كدوی رنده‌كرده                      1 عدد متوسط

سس خردل                         1 قاشق چایخوری

تره خردكرده                         1 قاشق سوپخوری

 روش تهیه ته‌چین زعفرانی با ماهی

آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه قرص مرغ، زعفران و برنج را بیفزائید و به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیكه برنج بپزد و آبش كشیده شود روی حرارت ملایم نگه دارید. همینكه برنج خنك شد، تخم‌مرغ را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس كف قالب مناسبی را به اندازه 19× 29 سانتیمتر با كاغذ آلومینیومی بپوشانید و چرب كنید. حالا مخلوط برنج را در قالب بریزید و صاف كنید. آن‌گاه ماهی تن را در صافی بریزید و روغن اضافیش را بگیرید و با چنگال خرد كنید. اكنون ماهی را روی مایه برنج بریزید و پخش كنید.

تخم‌مرغ (اضافی)، شیر، پنیر، كدو، سس خردل و تره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا این مخلوط را روی برنج و ماهی بریزید و قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 40 دقیقه یا تا زمانیكه روی مخلوط برنج طلائی رنگ شود، بپزید.

اكنون مخلوط برنج و ماهی را به اندازه‌های دلخواه ببرید و برای پذیرائی در بشقاب زیبائی بچینید.

سه شنبه 17 بهمن 1396  2:55 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها