0

ته‌چین گوجه‌فرنگی

 
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 10633
محل سکونت : اصفهان

ته‌چین گوجه‌فرنگی

 

ته‌چین گوجه‌فرنگی

 

 

 

مواد لازم برای 8-10نفر

برنج                                       750 گرم (5 پیمانه)

كره                                        60 گرم

سینه‌ مرغ خلالی خرد كرده       500 گرم

قرص عصاره‌ مرغ                      1 عدد

ادویه‌ كاری                             1 قاشق چایخوری

قارچ ورقه‌ای خرد كرده             400 گرم

ماست چكیده                        200 گرم

زعفران حلكرده                      4 قاشق سوپخوری

روغن مایع                           150 میلی‌لیتر (حدود دوسوم پیمانه)

نمك و فلفل                         به میزان لازم

زرده‌ تخم‌مرغ                        4 عدد

فیله‌‌ گوجه‌فرنگی رنده كرده     7-8 عدد

روش تهیه ته‌چین گوجه‌فرنگی

برنج را در قابلمه‌ حاوی آب و نمك بپزید و آبكشی كنید. نیمی از كره را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم‌ قرار دهید. آن‌گاه سینه‌ مرغ، قرص عصاره‌ مرغ و ادویه‌كاری را بیفزائید و تفت دهید تا مرغ، طلائی‌رنگ شود. حالا قارچ را بیفزائید و حرارت را زیاد كنید تا قارچ نرم شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

اكنون ماست، زعفران، روغن، نمك، فلفل و زرده‌ تخم‌‌مرغ‌ها را در كاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مایه‌ صاف و یكدستی حاصل شود. آن‌گاه برنج پخته را به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید. اینك كف ظرف نسوزی را با كره چرب كنید و یك‌چهارم از مخلوط برنج را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف كنید.

حالا قدری از مایه‌ مرغ و قارچ روی برنج بریزید و رویش را با اندكی از مخلوط برنج بپوشانید. سپس روی آن گوجه‌فرنگی بدهید و به همین ترتیب لایه‌های برنج، مرغ و قارچ و گوجه‌فرنگی را تكرار كنید. به گونه‌ای كه آخرین لایه‌ ته‌چین، گوجه‌فرنگی باشد! حالا باقیمانده‌ كره را خرد كنید و روی ته‌چین بچینید.

اكنون روی ظرف را با فویل بپوشانید و چند جایش را سوراخ كنید تا بخار ته‌چین خارج شود. اینك ته‌چین را به مدت تقریبی یك‌ونیم ساعت در فر گرم كرده با دمای 180درجه‌ سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود.

سه شنبه 17 بهمن 1396  2:47 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها