شاید شما هم از اون کاربرهایی باشید که روی سیستمتون یک برنامهی مدیریت دانلود مثل IDM یا DAP یا GetRight دارید که از اون برای افزایش سرعت دانلود و نیز مدیریت فایلهای دانلودی استفاده میکنید. اما برنامه MetaProducts Download Express شاید شما رو بی نیاز از استفاده از اون برنامهها بکنه. من از قفل کردن های IDM خسته شده بودم. DAP هم خیلی وقتها دانلود رو وسط کار قطع میکرد و فایل ناقص تحویل میداد. GetRight هم سرعت دانلود کردنش تفاوت چندانی با خود Firefox نداشت و شایدم کمتر بود اما ناچارآ از اون استفاده میکردم. چون Firefox هم بعضی وقتها دانلود رو وسط کار قطع میکنه(وقتی که سرعت پایین باشه) و فایل ناقص ذخیره میکنه. تازگی بطور اتفاقی با یک برنامه به نام MetaProducts Download Express آشنا شدم که با نصب افزونه روی Firefox سرعت دانلود شما رو افزایش میده و با اون از امکانات بیشتری بهرهمند میشید. این برنامه رو نصب کنید و مدیریت و سرعت بیشتر دانلود رو با Firefox تجربه کنید. برنامهMetaProducts Download Express مجانی است. توصیه میکنم از آخرین نسخه مرورگر Firefox استفاده کنید حتی اگر نسخه Beta باشه. افزونه ی این برنامه در حالت پیش فرض فقط روی Firefox 1 و Firefox 2 نصب میشه، ولی شما با تنظیم Firefox جدیدتر میتونید اونو نصب کنید. بدین منظور:
قبل از نصب Download Express برنامه Firefox را باز کنید. در نوار آدرس مرورگر ، عبارت about:config را وارد کرده و Enter بزنید.
در صفحه باز شده ، در قسمت خالی از صفحه راست کلیک کنید و از New بر روی Boolean کلیک کنید.
در قسمت Enter the preference name عبارت extensions.checkCompatibility را وارد کرده و OK کنید.
در قسمت بعدی هم از بین True و False ، گزینه False را انتخاب کنید.
اکنون یکبار فایرفاکس را ببندید و مجدد آن را باز کنید. شما با این کار میتوانید افزونه های قدیمی تر که روی نسخه های جدیدتر Firefox در حالت عادی نصب نمیشوند را نصب کنید.
حال برنامه Download Express را نصب کنید.
افزونهی مفید دیگری که برای Firefox ساخته شده و ممکنه برای مدیریت دانلود براتون مفید باشه افزونهی FlashGot هست. با این افزونه شما میتونید کنترل بیشتری روی نحوه استفاده از Download Managerهای پیوند خورده با Firefox داشته باشید. چه Download Express باشه، چه IDM چه DAP و چه بقیه برنامه های مدیریت دانلود. وبسایت اختصاصی این افزونه رو میتونید ببینید.
منبع: www.dotnetdream.blogfa.com