همبرگر و برگرها پایهی اصلی ساندویچهای خوشمزه و پرطرفدار هستند. امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیهی برگر مرغ، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی این برگر خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سینهی مرغ: نیم کیلو
پیاز رنده شده: یک عدد
پودر سیر: یک قاشق چایخوری
سرکهی بالزامیک: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
زنجبیل: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
سینهی مرغ را به همراه پیاز چرخ میکنیم. سپس پودر سیر، سرکه، نمک و فلفل و زنجبیل را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
گلولههایی از مخلوط به دست آمده جدا کرده و آن را به شکل دایره درمیآوریم سپس در روغن داغ سرخ میکنیم.
برگرها را داخل سینی فر چیده و به مدت بیست دقیقه داخل فر قرار میدهیم.
برگرهای مرغ، آمادهاند. آنها را به سس مایونز آغشته کرده داخل نان همبرگر قرار میدهیم. روی برگرها را نیز با کاهوی خرد شده، پیاز، خیار و گوجه فرنگی حلقه حلقه شده، بنا به ذوق و سلیقهی خود، میپوشانیم.