0

پلوی اروپائی

 
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 10633
محل سکونت : اصفهان

پلوی اروپائی

 

پلوی اروپائی

 

 

 

مواد لازم برای 2- 4 نفر

برنج                       2 پیمانه

روغن                     به میزان لازم

پیاز خردكرده           1 عدد متوسط

فلفل دلمه‌ای سبز خلالی خردكرده     1 عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی خلالی خردكرده    1 عدد

فیله‌ی گوجه‌فرنگی 1 پیمانه

نمك، فلفل            به میزان لازم

ادویه كاری            1 قاشق چایخوری

میگوی پاك كرده     300 گرم

سركه                  1 قاشق سوپخوری

  

روش تهیه

برنج را آبكش كنید. آن‌گاه در تابه‌ مناسبی، قدری روغن بریزید و پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها را در آن تفت دهید. سپس فیله‌ی گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل و ادویه‌ی كاری را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید. حالا به میزان كافی آب، در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. میگو، سركه و نمك را درون آب بریزید و به مدت 2 دقیقه بپزید.

آن‌گاه میگو را در صافی بریزید و بعد به مایه‌ی فراهم كرده، بیفزائید. اكنون در قابلمه‌ی دیگری، روغن بریزید و مخلوط میگو و برنج را لایه‌لایه، در آن بریزید و دم كنید. اینك پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

یک شنبه 15 بهمن 1396  5:52 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها