سلام
نگاه ما در خصوص رابطه بین میزبان و مهمان متفاوت از شماست و اصولا هیچ قدمی بر چشم ما جا ندارد!
من اظهار نظری در مورد چشم شما نکردم.این هم از لطف شماست که خودتان فرمودید.
اما از فرمایش شما تعجب کردم یعنی اگر کسی به قول شما مهمانتان نباشد ازش میپرسید چرا هم عقیده من نیستی و او را سوال و جواب میکنید؟!!
چه جالب!
چیزی که الان وجود دارد این است که شما الان مهمان هستید.و احترام شما اخلاقا واجب است. لذا کاری هم به عقاید شما ندارم از طرفی من حرفی از غیر مهمان نزده ام عقاید شخصی دیگران به بنده ربطی ندارد .
از توضیحات شما اصل قضیه را دریافتم اگرچه جنابعالی صریح نفرمودید اما به نظر میرسد منظورتان این باشد:
خوب خدا را شکر که اصل قضییه برای شما آشکار شد.
درین انجمن بسیار افرادی هستند که به اعتقادات شما پایبند هستند اما استدلالی برای دفاع از آن ندارند و شاید انتشار عقاید متفاوت باعث ریزش کمیت عددی مسلمین شود
اجباری در پذیرفتن اعتقادات وجود ندارد هرکسی بالغ و عاقل است و خودش بهتر میتواند به واقع نزدیک شود. همانطور که شما با اراده خودت اعتقادات را انتخاب کردی.قاعدتا هر مسلمانی غیر مسلمان شود.حتما استدلالی دارد که او را به واقعیت رسانده است.خداوند از همه عالم تر است.
و اما در مورد شیوه سانسور درین انجمن..
به عنوان مثال پست ماقبل من در همین تاپیک.. شما امدید جملاتش را بهم چسباندید و علامت سوال به یکی از جمله ها اضافه کردید
یعنی الان مشکل شما این بود که به پست من یک علامت سوال اضافه کنید و سطرهای زیرهم را کنارهم قرار دهید؟!!
خب فکر نمیکنید دیگران میفهمند و به روی شما میاورند و اعتبار این انجمن زیر سوال میرود؟
یا که اصلا دیگر کار ازین حرفها گذشته و شما هم به اعتبار و اینجور چیزها فکر نمیکنید؟!
انجمن قوانین خودش را دارد:
اگر پست های ارسالی یا تاپیک ها برخلاف قواتنین باشد.
حذف کل تاپیک اگر هیچ مطابقتی با قوانین راسخون نداشته باشد
ویرایش تاپیک اگر مواردی وجود داشته باشد که باید حذف یا اضافه گردد.
اگر بعد از چندین مرحله تذکررعایت این موارد نشود کل کاربری غیر فعال خواهد شد.
یا مثلا متن امضای من این بود:
نامت را فراموش کرده ام، ملوسینا
لورا، ایزابل، پرسه فونه، ماری
تو همه ی چهره هایی و هیچ یک از آنان
تو همه ساعاتی و هیچ یک از آنها
درخت و ابر ترا همانندند
تو همه ی پرندگانی و یک ستاره ی تنها
تو لبه ی شمشیری
تو آن جام خونی که جلاد بر سر دست میبرد
آن پیچکی که پیش می رود، روح را در آغوش می کشد
ریشه کن می کند و آن را از خود جدایش می سازد
به نظرم بهتر بود یا اصلا تایید نمایش نمیکردید یا کل آن را تایید میکردید نه که فقط یک جمله اولش را تایید کنید که میگوید نامت را فراموش کرده ام!
طبق قوانین این تعداد جملات برای امضا زیاد هستند.و از طرفی عرض کردم قرار نیست هر مطلبی تایید شود.اگر شما راضی نیستید همان مقدار را هم حذذف می کنیم.بستگی به نظر شما دارد.
ایا فکر نمیکنید این شیوه سانسور کردن بدتر به ضرر تفکر خود شماست؟
تا الان که اینجور نبوده و نخواهد شد.
یا واقعا فکر میکنید دیگران نمیفهمند؟
اتفاقا خوب هم می فهمند.همانطور که شما فهمیدید
شمایی که دم از زیرکی و با تجربگی میزنید پس این مدل سانسورهای عجیب و بی هدف چه معنایی دارند؟
چون ما تابع قوانین سایت عمل می کنیم و تافته ی جدا بافته نیستیم
و ایا فکر نمیکنید این شیوه سانسورگری خیلی چیپ شده باشد؟
پرتال فرهنگی راسخون مسیری را با اهداف معین و مشخص برنامه ریزی کرده است.لذا مجریان امر هم تابع همان قوانین هستند
ما که کلا با سانسور مخالفیم اما اگر هم سانسور میکنید لااقل یکسری حساب و کتابهایی رعایت شوند و زیر متن درج شود که به فلان دلیل ویرایش شد!
دلیل نمی خواهد مثل اظهر من الشمس است.وقتی عقاید شما هیچ سنخیتی با این پرتال ندارد پس قاعدتا جای بحث و گفتگویی وجود ندارد.
غیر ازین باشد تحریف در متن محسوب میشود چون کسی از اعمال تغییرات جنابعالی خبر ندارد و متن دستکاری شده را نظر نگارنده حساب میکند درحالیکه واقعا اینطور نیست
بله کاملا حق با شماست.بخاطر همین است که ما سعی می کنیم بحثی پیش نیاد که بخواهیم سانسوری اتفاق بیفتد.
با سپاس از همراهی شما