مجله سرآشپز - مسعود ندرلو: دمنوش سیب و دارچین به خاطر رایحه ی دلنشینی که دارد بسیار آرامش بخش و برای رفع خستگی مناسب است و البته شما در یک فنجان از این دمنوش ، تمامی خواص سیب و دارچین را خواهید داشت .
مواد مورد نیاز
- آب سیب ترش: دوسوم پیمانه
- چوب دارچین: 4 تکه
- پودر دارچین: یک دوم ق چ
- پودر زنجبیل: یک دوم ق چ
- هل: 7 عدد
روش پخت:
1. چوب و پودر دارچین، پودر زنجبیل و هل را در آب سیب که از قبل گرم شده (در هنگام گرم کردن آب سیب دقت کنید که اگر بیش از حد حرارت بدهید شیرینی و عطر آن از بین می رود، تا 70 درجه سانتی گراد حرارت کافیست)، بریزید و به مدت 3 دقیقه روی حرارت مستقیم اجاق بگذارید. سپس از صافی رد کرده و سرو کنید.
سیب ترش: مناسب برای بیماری های عصبی معده و از بین برنده تهوع
دارچین: مقوی کبد و اعصاب، خونساز، افزایش دهنده گردش خون و اشتها، کاهش دهنده کلسترول خون
زنجبیل: موثرترین گیاه برای از بین بردن تهوع و بهم ریختگی مزاج، از بین برنده درد مفاصل، مقوی برای کبد و مغز
هل: مقوی معده و سیستم گوارش، آرام بخش اعصاب، خوشبوکننده دهان و مقوی برای مغز
• ابزاری که برای تهیه این نوشیدنی استفاده می شود فرنچ پرس نام دارد که وسیله ای برای تهیه قهوه و چای است. با استفاده از این ابزار می توانید تمام دم نوش های گیاهی دلخواه را دم کنید.