0

کیک بلک فارست یا جنگل سیاه

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

کیک بلک فارست یا جنگل سیاه

ماهنامه کیک و شیرینی: کیک بلک فارست (Black Forest) یا «جنگل سیاه» یک کیک آلمانی تشکیل شده از چند لایه کیک شکلاتی، گیلاس و خامه فرم گرفته است.

 
 کیک بلک فارست
 

مواد لازم:
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شکر: یک و یک دوم پیمانه
  • روغن مایع: 100 میلی لیتر
  • وانیل: 2 قاشق چای خوری
  • شیر: 160 میلی لیتر
  • آرد: 180 گرم
  • پودر کاکائو: 60 گرم
  • بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
  • آب داغ: 120 میلی لیتر
  • شربت گیلاس یا آلبالو: 80 میلی لیتر
  • مربای گیلاس یا آلبالو: به مقدار لازم
  • خامه فرم گرفته: 4 پیمانه
  • شکلات (رنده شده): 200 گرم
  • گیلاس یا آلبالو: برای تزئین
طرز تهیه:

1. تخم مرغ ها را آنقدر بزنید تا پف کنند. شکر را اضافه و مخلوط کنید. روغن مایع، وانیل و شیر را اضافه و مخلوط کنید.

2. آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را الک کرده و به مواد اضافه و مخلوط کنید. آب داغ را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر به دست آمده را در یک قالب گرد از قبل چرب شده بریزید و به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد. اجازه دهید کیک در قالب خنک شود و سپس آن را از قالب در آورید.
 
3. با استفاده از چاقویی تیز کیک را به طور افقی به چهار قسمت مساوی برش دهید. یک برش کیک را روی سطح کار قرار دهید و مقداری شربت گیلاس یا آلبالو را با برس روی آن بمالید. مقداری مربای گیلاس یا آلبالو روی برش کیک پخش کنید. مقداری خامه فرم گرفته روی آن بمالید و لایه دیگر کیک را روی مواد قرار دهید. این مراحل را با بقیه مواد تکرار کنید.

4. کیک را با استفاده از لیسک با خامه فرم گرفته پوشش دهید. دیواره ها و روی کیک را با شکلات رنده شده و گیلاس تزئین کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 12 بهمن 1396  6:36 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها