ماهنامه کیک و شیرینی: اگز به دنبال یک دسر متفاوت و مقوی هستید پیشنهاد میکنیم حتما کوکی و کیک حلوا ارده را امتحان کنید.
کوکی حلوا ارده، بمب انرژی
میزان سرو: 12 الی 15 عدد
مواد لازم:
- آرد: 2 پیمانه
- نشاسته: یک پیمانه
- پودر شکر: یک دوم پیمانه + مقداری برای پاشیدن
- کره (به دمای محیط رسیده): 125 گرم
- تخم مرغ: یک عدد
- وانیل: یک قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر: یک دوم قاشق سوپ خوری
- حلوا ارده: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. آرد، نشاسته و پودر شکر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
2. کره به دمای محیط رسیده، تخم مرغ، وانیل و بیکینگ پودر را به مواد اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
3. گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا و کف دست خود پهن کنید.
4. مقداری حلوا ارده وسط آنها قرار دهید و دوباره آنها را رول کنید و به شکل گلوله درآورید.
5. آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید.
6. روی آنها با چاقو برشی ضربدری ایجاد کنید.
7. آنها را به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
8. روی آنها پودر شکر بپاشید و سرو کنید.
کیک حلوا ارده، همراهی برای چای عصرانه
میزان سرو: 6 نفر
مواد لازم:
- شکر: یک پیمانه
- تخم مرغ: 3 عدد
- شیر: یک پیمانه
- روغن زیتون: یک پیمانه
- آب: یک دوم پیمانه
- آرد: 3 پیمانه
- بیکینگ پودر: یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
- وانیل: یک قاشق چای خوری
- حلوا ارده: 200 گرم
- پودر پسته: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. شکر و تخم مرغ را در ظرف مناسبی آنقدر بزنید تا کاملا یکدست شوند.
2. شیر، روغن زیتون، آب، آرد، بیکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید.
3. حلوا ارده را خرد کرده و به خمیر اضافه و مخلوط کنید.
4. خمیر را در قالب کیک بریزید و به مدت 45 الی 50 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (250 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.
5. کیک را پس از خنک شدن از قالب جدا کنید، روی آن پودر پسته بپاشید و سرو کنید.